Asian Aviation Centre

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke AAC AAC sebelum ini dikenali sebagai CDE Aviation. Didaftarkan sebagai syarikat Sendirian Berhad pada tahun 1985 untuk mengendalikan akademi latihan terbang, di hangar terbesar di Lapangan Terbang Ratmalana hanya dalam perimeter City of Colombo.

Untuk melengkapkan lengan Latihan Terbang kami, Akademi Kejuruteraan Aviation Centre Asia dan syarikat penerbangan berjadual domestik telah ditubuhkan. Selepas itu, syarikat penerbangan itu terus dengan operasi khas.

Kami bangga untuk mengatakan AAC yang merupakan satu-satunya sekolah penerbangan di SL pada masa yang boleh menawarkan diluluskan pelbagai latihan Kedudukan enjin.

AAC boleh berbangga dengan kakitangan yang terlatih dan berdedikasi dengan pengalaman yang luas di belakang mereka.

Kursus-kursus yang diluluskan oleh Pihak Berkuasa Penerbangan Awam Sri Lanka (CAASL).

This school offers programs in:
  • English

Lihat kursus » Lihat BScs »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Lesen Juruterbang Komersial (CPL)

Campus Sepenuh masa 10 - 12  January 2018 Sri Lanka Colombo

Lesen Juruterbang Komersial (CPL): Final Pemilihan akan berdasarkan Pemeriksaan Perubatan yang diluluskan oleh Pihak Berkuasa Penerbangan Awam. ujian Aptitude yang dijalankan oleh Pusat Penerbangan Asia. [+]

Lesen Juruterbang Komersial (CPL) Tiada Waktu of Flying: 150hrs Minimum Tempoh: Kira-kira 10-12 bulan termasuk jam Ground School dilakukan mengikut Sukatan JAR. Syarat Kemasukan

GCE O / L dengan 6 pas termasuk kredit dalam mata pelajaran Matematik, Sains dan Bahasa Inggeris atau setaraf. Pemilihan akhir akan berdasarkan Pemeriksaan Perubatan yang diluluskan oleh Pihak Berkuasa Penerbangan Awam. ujian Aptitude yang dijalankan oleh Pusat Penerbangan Asia.

Ramai daripada Pilots, Graduan, Pemegang dan Juruteknik Diploma kami sedang baik bekerja di UK, Amerika Syarikat, Timur Tengah, Australia, Maldives dan Sri Lanka.

Dimulakan:

Sila hubungi Pusat Maklumat untuk tersebut bermula tarikh.... [-]


Lesen Juruterbang Persendirian (PPL)

Campus Sepenuh masa 4 - 6  January 2018 Sri Lanka Colombo

Private Lesen Juruterbang (PPL): Final Pemilihan akan berdasarkan Pemeriksaan Perubatan yang diluluskan oleh Pihak Berkuasa Penerbangan Awam. ujian Aptitude yang dijalankan oleh Pusat Penerbangan Asia. [+]

Lesen Juruterbang Persendirian (PPL) Tiada Waktu of Flying: 40hrs Minimum Tempoh: Kira-kira 4-6 bulan jam Ground School dilakukan mengikut Sukatan JAR. Syarat Kemasukan

GCE O / L dengan 6 pas termasuk kredit dalam mata pelajaran Matematik, Sains dan Bahasa Inggeris atau setaraf. Pemilihan akhir akan berdasarkan Pemeriksaan Perubatan yang diluluskan oleh Pihak Berkuasa Penerbangan Awam. ujian Aptitude yang dijalankan oleh Pusat Penerbangan Asia.

Dimulakan:

Sila hubungi Pusat Maklumat untuk tersebut bermula tarikh.

Struktur Yuran dan Pelan Bayaran

Sila hubungi Jabatan Pemasaran kami untuk pelan yang disesuaikan.

[-]

Video

Asian Aviation Centre - The Premier Aeronautical Engineering & Flight Academy in Sri Lanka