SLIIT COMPUTING

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Tentang Kita

Tugas kita adalah untuk menarik minda cemerlang, memajukan bidang ilmu, menggalakkan inovasi dan kreativiti dan mendidik pemimpin masa depan dalam semua bidang pendidikan dan industri

Seperti yang diiktiraf oleh Suruhanjaya Geran Universiti di bawah Akta Universiti, yang SLIIT ditubuhkan pada tahun 1999 untuk mendidik dan melatih profesional IT. Dalam dekad yang lalu, SLIIT Pengkomputeran bersama-sama dengan Sri Lanka Institut Teknologi Maklumat (SLIIT) telah menjadi salah satu institusi swasta terkemuka Sri Lanka daripada kemuliaan yang berkhidmat untuk negara, dan seterusnya.

Pendaftaran Pelajar dan Perkhidmatan

Jika anda memerlukan bantuan dalam memohon untuk belajar di SLIIT Pengkomputeran, memerlukan maklumat lanjut atau mempunyai sebarang pertanyaan tentang pendaftaran anda - kami di sini untuk membantu. Dapatkan berhubung dengan bahagian SLIIT Pengkomputeran Hal Ehwal Akademik. Kami akan membantu anda dengan apa sahaja yang anda perlukan.

Kami menyediakan maklumat, nasihat dan panduan mengenai pelbagai isu: akademik, enrolmen, kewangan, kerjaya, kegiatan luar kurikulum.

Jika anda memerlukan apa-apa perkhidmatan, kami terletak di tingkat 13 Kampus Metro. Kami mempunyai rangkaian kenalan untuk kemudahan anda

Maklumat Pelajar

Pelajar mengeluarkan buku panduan pelajar pada masa pendaftaran. Pelajar mengeluarkan maklumat modul pada sesi pertama diajar bagi setiap modul berkenaan untuk memasukkan hasil pembelajaran modul, mengajar jadual, membaca senarai dan keperluan penilaian (tugasan, panjang penilaian, tangan dalam urusan) Penyelaras mengekalkan hubungan dengan pemimpin modul bagi memastikan pentadbiran lancar kursus.

Kehidupan Pelajar

Sebagai pelajar SLIIT Pengkomputeran, anda akan menyertai satu komuniti yang dinamik, menarik dan pelbagai, di mana anda akan berjumpa dengan orang baru, membangunkan kemahiran sepanjang hayat dan menerima sokongan untuk berjaya di universiti dan seterusnya.

Pelajar SLIIT Pengkomputeran berada di sini atas sebab - dan jika anda menjadi satu, bukan sahaja anda akan belajar di institut yang paling kontemporari dan inovatif, anda juga akan mempunyai peluang tanpa had untuk menempa nama anda, bahagian dalam universiti, menikmati masa anda, dan menjalin kerjaya yang menarik dan dinamik.

SLIIT Com Kelab Interaktif (SCOM-IC)

SLIIT Com Kelab Interaktif (SCOM-IC) yang ditubuhkan pada tahun 2010 adalah Persatuan Interaktif Pelajar yang mewakili keseluruhan B.Sc. yang Teknologi Maklumat pelajar. Ini telah ditubuhkan untuk menggalakkan B.Sc. dalam program ijazah Teknologi Maklumat bersama-sama dengan SLIIT kepada industri dengan objektif

Menggalakkan B.Sc. dalam program ijazah Teknologi Maklumat bersama-sama dengan SLIIT kepada industri. Berkongsi pengetahuan dan sumber antara pelajar dan pakar-pakar dalam industri. Memperkenalkan trend terkini dan teknologi dalam bidang yang berkaitan. Memberi kemahiran insaniah yang diperlukan untuk berjaya menghadapi suasana yang kompetitif dalam pasaran kerja hari ini Untuk menggalakkan dan menganjurkan aktiviti kebudayaan dan sosial.

Lokasi

Colombo

SLIIT Computing

Alamat
No. 371, Duplication Road
Colombo, Western Province, Sri Lanka
Telefon
+94 11 7 543600