Northern Air Training

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Latihan Helikopter Penyedia Global

Semuanya bermula sebagai sebuah sekolah penerbangan yang sangat kecil dengan satu Schweizer 300 tunggal yang menawarkan PPL sahaja pada tahun 2008. Bilangan pelajar bertambah dan kami kemudiannya menawarkan mod CPL modular dan pelbagai jenis. Kursus CPL bersepadu kami telah menarik minat para pelajar dari seluruh dunia.

Kami sentiasa membangunkan bahan latihan kami sendiri untuk memberikan latihan yang cekap yang mungkin. Apabila kita menyedari bahawa latihan helikopter telah berada di tepi air untuk waktu yang sangat lama, kami memutuskan untuk membangun dan menawarkan latihan yang berkualiti serta kepuasan pelanggan. Dalam fikiran kita, Kualiti sentiasa akan datang sebelum Kuantiti. Kami di Northern Air Training berusaha untuk sentiasa berada di barisan depan latihan penerbangan masa depan untuk helikopter.

Selamat datang ke Northern Air Training dan pasukan kami!

Rickard Jansson
Pengurus yang bertanggungjawab
112132_action-air-aircraft-aviation-41174.jpeg

Helikopter dan Simulator kami

Robinson R44

Kami menggunakan salah satu helikopter yang paling biasa di dunia. Ia adalah empat helikopter yang selamat dan stabil dengan kapasiti yang lebih besar daripada hanya latihan. Robinson R44 digunakan untuk operasi polis dan tentera di banyak negara dan tentu saja untuk misi awam di seluruh dunia.

AS355 Cockpit Badan Penuh

Dalam semua latihan Penerbangan ke arah lesen, dan sudah tentu MCC kami menggunakan simulator FNPTII AS355 kami. Anda belajar bagaimana mengendalikan pesawat dalam persekitaran pelbagai juruterbang dan asas-asas dalam Alat Terbang. Kami menggunakan simulator berbilang enjin canggih AS355 akan kokpit badan penuh dan perisian terkini di tangan kami. Di kemudahan latihan kami di Göteborg.112131_pexels-photo-1686990.jpeg

Lokasi

Säve

Alamat
Säve Flygplatsväg,32
423 73 Säve, Västra Götaland County, Sweden