Stockholm Flight Academy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

StockFlightAcad

STOCKHOLM FLIGHT ACADEMY

SFA organisasi terdiri daripada kakitangan yang berpengalaman dan berkelayakan. Pengurusan Kanan termaktub oleh beberapa dekad pengalaman dalam industri penerbangan. Majoriti SFA Pengajar mengekalkan tugas penerbangan aktif untuk memastikan penguasaan menjadi up-to-date dengan perubahan yang dibuat sehari-hari dalam industri penerbangan.

SEJARAH

Stockholm Flight Academy telah diasaskan oleh profesional penerbangan termasuk juruterbang yang sangat berpengalaman dan kakitangan penting yang lain. SFA bermula sebagai projek pada 2015 dan Akademi rasmi menjadi sebuah organisasi latihan EASA diluluskan pada 2016 oleh Sweden Awam Pihak Berkuasa Aviation.

SFA diasaskan di premis yang mempunyai tahap tertinggi keselamatan dan kualiti pendidikan. SFA membayangkan penubuhan sebuah pertubuhan yang serius dan untuk terus bekerja secara progresif ke arah meningkatkan keselamatan dan kualiti latihan juruterbang profesional. SFA adalah khusus untuk pelaksanaan visi kami dengan sepenuhnya.

Keselamatan & Kualiti

Stockholm Flight Academy diasaskan kepada prinsip-prinsip keselamatan dan kualiti. SFA mengekalkan sebagai matlamat utamanya kerja yang berterusan ke arah peningkatan standard keselamatan yang tinggi. Akademi percaya bahawa prinsip-prinsip ini sentiasa boleh diperbaiki dan harus menjadi fokus utama semua kakitangan SFA dan pelajar.

kerja-kerja ini dapat dilihat dalam semua program SFA dan akan dipantau melalui Sistem Pengurusan Keselamatan dan Program Pemantauan Pematuhan. SFA juga percaya dalam peluang yang sama dan persekitaran kerja yang baik mengikut piawaian Scandinavia dan akan menguatkuasakan ini sepanjang latihan sebagai salah satu prinsip utama kami.

This school offers programs in:
  • English

Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Course - ATP Airline Transport Pilot

Campus Sepenuh masa 15  September 2018 Sweden Stockholm

[+]

Kami mempunyai pelbagai jenis pengalaman yang berbeza dan bahawa, kami percaya, adalah kunci kepada organisasi yang berjaya.

SFA adalah hari ini terutamanya yang berpangkalan di Stockholm Vasteras Airport. pusat latihan lain termasuk Stockholm Arlanda Airport.

Kami gembira untuk menawarkan penginapan bertaraf tinggi yang berkaitan ke pusat latihan. Kami boleh menawarkan penginapan berkongsi untuk pangsapuri yang berkelengkapan penuh satu bilik.

Merangkumi semua adalah istilah biasa dalam organisasi kami. Salah satu prinsip utama kami adalah untuk membantu pelajar dengan semua persiapan yang perlu di luar latihan itu sendiri. MENGAPA? Supaya pelajar dapat menumpukan kepada apa yang benar-benar penting: latihan penerbangan. ... [-]


Contact

Stockholm Västerås Airport

Alamat Stockholm Västerås Airport Hässlögatan 2 A Västerås
SE-72131 Stockholm, Sweden
Website http://www.vst.nu/
Telefon +46 21 80 56 00