ABLE English Language School in Manchester UK

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengapa memilih Manchester Dapat:

Mewujudkan Satu Kursus Bahasa Inggeris Bespoke!

DAPAT Manchester menawarkan pendekatan yang unik untuk pembangunan bahasa Inggeris dengan menawarkan setiap pelajar peluang untuk mewujudkan kursus yg pesan lebih dahulu yang membolehkan mereka untuk mencapai objektif pembelajaran mereka sama ada mereka menjadi profesional, peribadi atau akademik.

Add me on skype untuk membincangkan bermula hari ini: Skype: alicja_golub

-Affordable Courses-

DAPAT Manchester komited untuk menyediakan pelajar bukan sahaja kelas bahasa yang sangat baik tetapi juga nilai untuk wang yang adalah mengapa kita mempunyai struktur harga yang jelas dan harga yang sangat berpatutan bermula dari £ 5 jam. Setiap pelajar mempunyai peluang untuk mewujudkan kursus yg pesan lebih dahulu yang membolehkan mereka untuk mencapai objektif pembelajaran mereka.

-Berpengalaman, Profesional Tutors-

DAPAT Manchester komited untuk menyediakan pelajar bukan sahaja kelas bahasa yang sangat baik tetapi juga nilai untuk wang yang adalah mengapa kita mempunyai struktur harga yang jelas dan harga yang sangat berpatutan bermula dari £ 5 jam.

Testimoni Pelajar:

"Pendekatan di ABLE Manchester adalah hebat - dalam masa yang singkat saya berada di sekolah saya dapat meningkatkan kemahiran keseluruhan English saya ketika benar-benar membina saya Bahasa Inggeris Perniagaan." -Robert Chojecki "Dengan menggabungkan kursus Manchester DAPAT bersama-sama saya dapat mencapai matlamat saya mendapatkan Band 7 dalam IELTS lebih cepat daripada yang pernah saya berfikir mungkin. "-Diego Natali

Kursus Bahasa Inggeris di Manchester City Centre:

Setiap pelajar mempunyai peluang untuk mewujudkan kursus yg pesan lebih dahulu yang membolehkan mereka untuk mencapai objektif pembelajaran mereka.

Manchester mempunyai segala-galanya dan ia adalah jauh lebih murah daripada yang tinggal di London! Dua dunia kelab kelas bola sepak, tiga universiti yang cemerlang, pusat revolusi perindustrian, beberapa band British terbaik sepanjang masa, membeli-belah yang hebat, kehidupan malam tidak dapat dilupakan, restoran yang menakjubkan dan campuran benar-benar unik seni bina moden dan gothic. Pengangkutan mudah Manchester adalah bandar padat yang membuat mendapatkan sekitar mudah dengan salah satu perkhidmatan pengangkutan awam terbaik di UK.

A Pelbagai Budaya Capital Manchester adalah salah satu bandar yang paling mesra di UK yang menggabungkan pesona Utara dengan suasana pelbagai budaya yang bertenaga. Satu lokasi yang hebat di lokasi UK Manchester bermakna bahawa bandar-bandar utama dan tempat daya tarikan - Liverpool, Leeds, York, Wales Utara dan Lake District adalah kurang daripada satu jam setengah lagi, yang membuat lawatan sehari dan lawatan hujung minggu mudah dan mudah.

Minit dari Lapangan Terbang Pautan Lapangan Terbang Manchester, hanya 20 minit perjalanan dengan kereta api dari pusat bandar dan Lapangan Terbang Liverpool adalah kurang daripada satu jam.

DAPAT Manchester boleh menguruskan pelbagai jenis penginapan yang sesuai dengan keperluan dan bajet anda!

Homestay

Ini adalah peluang hebat untuk mengalami kehidupan dalam sebuah keluarga Inggeris sebenar. Hidup dengan keluarga bahasa Inggeris bererti bahawa anda boleh mempunyai Bahasa Inggeris pengalaman rendaman benar kerana anda akan mendapat peluang untuk mengamalkan kemahiran bahasa anda dengan penutur asli di luar kelas.

Semua keluarga homestay kami adalah Disemak sepenuhnya dan mesti lulus proses temuduga yang banyak. Pada DAPAT Manchester kita hanya menggunakan keluarga angkat yang mempunyai banyak pengalaman hosting pelajar antarabangsa. Kami menghabiskan banyak masa pelajar yang hampir sama dengan keluarga angkat yang betul untuk memastikan pelajar mempunyai penginapan yang terbaik.

Homestay dibahagikan kepada dua kategori - standard dan eksekutif - dan boleh didapati berdasarkan tiba lembaga penuh atau separuh.

Kediaman Pelajar

Ini sesuai untuk mereka yang ingin hidup dalam persekitaran yang muda dan bertenaga dengan pelajar lain. Kediaman Pelajar kita terletak berhampiran dengan pusat bandar sehingga mudah untuk sampai ke sekolah. Ini jenis penginapan menawarkan nilai wang yang sangat baik sebagai pelajar yang dekat dengan banyak kemudahan dan boleh menjimatkan kos pengangkutan.

Kediaman pelajar adalah sesuai untuk mereka yang ingin mempunyai beberapa kebebasan, kerana anda boleh datang dan pergi sesuka hati anda dan juga mempunyai peluang untuk memasak untuk diri sendiri. Yang tinggal di kediaman yang sesuai untuk orang yang suka bersosial, sebagaimana sepatutnya akan hidup dengan 5-6 orang lain dan seringkali mereka akan menjadi dari seluruh dunia, jadi anda hidup dalam suasana yang benar-benar antarabangsa!

Kediaman pelajar mempunyai bilik tidur peribadi dengan bilik mandi en-suite dan dapur berkongsi dan ruang tamu.

Pelajar Apartment

DAPAT Manchester hanya akademi Bahasa Inggeris di Manchester untuk dapat menawarkan pelajar penggunaan eksklusif apartmen pelajar. Pangsapuri ini terletak 20 minit dari sekolah dan mengandungi tiga bilik tidur double dengan bilik mandi dan dapur kemudahan berkongsi. Baru-baru ini diubahsuai, pangsapuri ini adalah pilihan yang amat berpatutan untuk pelajar yang datang untuk belajar di ABLE Manchester.

Pangsapuri ini hanya diduduki oleh pelajar Manchester DAPAT supaya anda boleh mendapatkan untuk mengetahui flatmates anda sebelum anda tiba - kami juga cuba untuk menjaga campuran bangsa dalam apartmen supaya anda boleh bercakap hanya bahasa Inggeris di rumah. Ini sesuai untuk orang yang mencari sesuatu pilihan kos rendah tetapi mahu keselamatan menyewa daripada sumber yang dipercayai. Apartmen ini dimiliki oleh ABLE Manchester supaya boleh disewa di kedua-dua jangka panjang dan jangka masa pendek.

Rentals Swasta

Jika anda merancang untuk tinggal di Manchester untuk tempoh masa yang panjang (iaitu lebih enam bulan) atau jika anda mahu hidup dengan rakan atau rakan kongsi, maka sewa swasta boleh menjadi jawapannya. Terdapat banyak pilihan yang ada untuk memenuhi semua keperluan dan bajet. DAPAT Manchester boleh membantu dan menasihati mereka yang ingin menyewa rumah atau flat melalui tuan tanah swasta. Hanya memberitahu kami semasa membuat tempahan. Hotel dan Asrama Sebagai sebuah bandar raya utama, terdapat beberapa hotel dan asrama disediakan di kedua-dua jangka masa yang panjang dan pendek. Di pusat bandar Manchester terdapat pelbagai pilihan hotel untuk sesuai dengan semua orang - mewah, perniagaan dan bajet, dan kami adalah lebih daripada gembira untuk menasihati dan menempah penginapan hotel anda sebagai sebahagian daripada pakej belajar anda. Terdapat asrama yang besar berhampiran dengan sekolah di mana bilik dan katil swasta di asrama boleh disewa untuk tempoh yang singkat.

This school offers programs in:
  • English

Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Bahasa Inggeris Umum Membina Pengetahuan Anda

Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 52  Pendaftaran Terbuka United Kingdom Manchester + 1 lagi

Membina kelas di ABLE direka untuk membolehkan pelajar untuk membangunkan kemahiran mereka dalam bidang-bidang tertentu bahasa. Kelas-kelas ini memberi tumpuan kepada sama ada kemahiran tunggal atau kawasan tunggal bahasa supaya pelajar boleh cemerlang dalam bidang ini. Membina kelas-kelas adalah hebat bagi mereka yang mencari pemahaman yang lebih besar daripada kawasan yang tertentu atau yang mempunyai keperluan khusus untuk belajar bahasa Inggeris. Membina kelas-kelas adalah makanan tambahan yang sempurna kepada mana-mana Mencapai atau Belajar tentu. Membina kelas termasuk: Membina Penulisan, membina Membaca dan perbendaharaan kata, membina Kelancaran, Membina Tatabahasa dan membina perniagaan. [+]

Membina kelas di ABLE direka untuk membolehkan pelajar untuk membangunkan kemahiran mereka dalam bidang-bidang tertentu bahasa. Kelas-kelas ini memberi tumpuan kepada sama ada kemahiran tunggal atau kawasan tunggal bahasa supaya pelajar boleh cemerlang dalam bidang ini. Membina kelas-kelas adalah hebat bagi mereka yang mencari pemahaman yang lebih besar daripada kawasan yang tertentu atau yang mempunyai keperluan khusus untuk belajar bahasa Inggeris. Add me on skype untuk membincangkan bermula hari ini: alicja_golub Membina kelas-kelas adalah makanan tambahan yang sempurna kepada mana-mana Mencapai atau Belajar tentu. Membina kelas termasuk: Membina Penulisan, membina Membaca dan perbendaharaan kata, membina Kelancaran, Membina Tatabahasa dan membina perniagaan. ... [-]

Umum Bahasa Inggeris Belajar Bahasa

Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 52  Pendaftaran Terbuka United Kingdom Manchester + 1 lagi

Sudah tentu yang paling popular DAPAT memberi tumpuan kepada semua kemahiran utama pelajar perlu menggunakan bahasa Inggeris dengan berkesan dalam suasana dunia yang sebenar. Pengajaran komunikatif memberi tumpuan kepada empat kemahiran utama; bertutur, mendengar, membaca dan menulis. Tujuan kursus ini adalah untuk pelajar-pelajar dapat berkomunikasi dalam fasih gaya semula jadi,. [+]

Sudah tentu yang paling popular DAPAT memberi tumpuan kepada semua kemahiran utama pelajar perlu menggunakan bahasa Inggeris dengan berkesan dalam suasana dunia yang sebenar. Add me on skype untuk membincangkan bermula hari ini: alicja_golub Pengajaran komunikatif memberi tumpuan kepada empat kemahiran utama; bertutur, mendengar, membaca dan menulis. Tujuan kursus ini adalah untuk pelajar-pelajar dapat berkomunikasi dalam fasih gaya semula jadi,.

Berapa lama perlu saya belajar untuk belajar bahasa Inggeris?

Ini bergantung kepada tahap yang anda bermula, apa bahasa ibunda anda dan bagaimana keras anda bekerja! Seorang pemula mutlak biasanya boleh mencapai peringkat pertengahan yang kuat dalam 9-12 bulan. ... [-]


Umum Bahasa Inggeris Excel Dan Menguasai Bahasa

Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 52  Pendaftaran Terbuka United Kingdom Manchester + 1 lagi

Kelas Excel di ABLE adalah 1-1 kelas di mana pelajar boleh menghabiskan masa bekerja dengan pelatih peribadi mereka untuk mencapai matlamat tertentu mereka - kelas boleh memberi tumpuan kepada amalan peperiksaan, Bahasa Inggeris untuk Perniagaan atau Universiti, atau keupayaan General English. Satu-sama-satu kelas adalah sesuai untuk mereka yang mencari untuk hasil yang cepat! Menghabiskan satu pada satu-satu masa dengan guru bermakna bahawa seluruh tumpuan kelas adalah kira-kira mencapai objektif pelajar dalam masa yang sesingkat mungkin. [+]

Kelas Excel di ABLE adalah 1-1 kelas di mana pelajar boleh menghabiskan masa bekerja dengan pelatih peribadi mereka untuk mencapai matlamat tertentu mereka - kelas boleh memberi tumpuan kepada amalan peperiksaan, Bahasa Inggeris untuk Perniagaan atau Universiti, atau keupayaan General English. Satu-sama-satu kelas adalah sesuai untuk mereka yang mencari untuk hasil yang cepat! Menghabiskan satu pada satu-satu masa dengan guru bermakna bahawa seluruh tumpuan kelas adalah kira-kira mencapai objektif pelajar dalam masa yang sesingkat mungkin.

Add me on skype untuk membincangkan bermula hari ini: alicja_golub Berapa lama perlu saya belajar untuk belajar bahasa Inggeris?

Ini bergantung kepada tahap yang anda bermula, apa bahasa ibunda anda dan bagaimana keras anda bekerja! Seorang pemula mutlak biasanya boleh mencapai peringkat pertengahan yang kuat dalam 9-12 bulan. ... [-]


Umum Bahasa Inggeris Mencapai Kejayaan Peperiksaan

Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 52  Pendaftaran Terbuka United Kingdom Manchester + 1 lagi

Mencapai kursus di tumpuan DAPAT kepada kemahiran dan teknik yang diperlukan untuk mendapatkan gred yang anda mahu dan layak. Jurulatih DAPAT adalah pakar peperiksaan yang mempunyai rekod prestasi cemerlang yang akan mengajar anda petua dan cara anda perlu memaksimumkan tanda anda. Kelas peperiksaan termasuk: IELTS - (Akademik / General), FCE, CAE, CPE, KET, haiwan kesayangan [+]

Bahasa Inggeris MENCAPAI Peperiksaan Kejayaan Mencapai kursus di tumpuan DAPAT kepada kemahiran dan teknik yang diperlukan untuk mendapatkan gred yang anda mahu dan layak. Jurulatih DAPAT adalah pakar peperiksaan yang mempunyai rekod prestasi cemerlang yang akan mengajar anda petua dan cara anda perlu memaksimumkan tanda anda. Kelas peperiksaan termasuk: IELTS - (Akademik / General), FCE, CAE, CPE, KET, haiwan kesayangan

Add me on skype untuk membincangkan bermula hari ini: alicja_golub

l = Belajar bahasa: Kursus paling popular DAPAT memberi tumpuan kepada semua kemahiran utama pelajar perlu menggunakan bahasa Inggeris dengan berkesan dalam suasana dunia yang sebenar.

Kursus ... [-]