Abbey Road Institute

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

SELAMAT DATANG KE Abbey Road INSTITUTE.

Abbey Road Institute adalah tempat latihan untuk generasi akan datang pengeluar muzik dan jurutera bunyi.

Dengan memanfaatkan kepakaran dan inovasi dicipta di Abbey Road Studios dan bekerjasama dengan pakar-pakar dalam industri kita mengajar seorang profesional satu tahun Diploma Lanjutan Music Production & Engineering Sound.

Kami bekerja rapat dengan jurutera dan pengeluar untuk mencipta yang luas, tangan dan memotong kurikulum terkini. Ini menyediakan pelajar kami untuk memulakan kerjaya dalam industri muzik sebagai unik kerana mereka. Apa yang menyatukan pelajar dan pasukan kami adalah cinta muzik dan semangat untuk mencipta.

Mengukir PENGELUARAN MUZIK DAN SOUND ENGINEERING KERJAYA BERSAMA KAMI.

Pelajar-pelajar kita belajar daripada pengeluar kreatif canggih, pakar-pakar teknikal, profesional perniagaan dan nama-nama yang ditubuhkan dan berpengalaman seluruh industri muzik. Memilih untuk belajar di Abbey Road Institute ialah keputusan yang mengubah hidup dan sekali dalam pengalaman seumur hidup.

graduan kita adalah masa depan industri muzik dan rakaman.

A LOOK DI STUDIO KAMI

Sekolah kami perdana, Abbey Road Institute London, yang berpusat di Abbey Road Studios di North West London, yang dilancarkan pada September 2015. Sekolah ini diintegrasikan ke dalam bangunan Abbey Road Studios dan menawarkan pelajar-pelajar kita ruang pengajaran yang berdedikasi dan ruang studio yg pesan lebih dahulu untuk bekerja dalam 7 hari seminggu. Kami berbangga untuk menjadi tuan rumah sekolah kami dalam ruang pengajaran dinamik yang menyokong semua bidang kursus. Anda akan bekerja dengan bahagian atas julat, industri peralatan standard dalam studio profesional kami.

Gambaran mengenai ruang

Sepanjang perjalanan anda akan mempunyai akses kepada kedua-dua pengajaran kami dan studio komersial pada peringkat yang berbeza, bergantung kepada modul yang anda usahakan. kemudahan yang dibina kami termasuk ruang secara langsung rakaman dan bilik kawalan profesional standard, dua bilik pengeluaran, bilik pencampuran dan bilik kuliah dengan stesen kerja individu.

Pelajar mempunyai akses kepada studio Institut kedua-dua sebagai sebahagian daripada pengajaran timetabled serta di luar waktu kelas untuk rakaman diuruskan secara bebas, pengeluaran dan pencampuran. Setiap pelajar mempunyai akses kepada stesen kerja komputer berkuasa yang terdapat sebelum, semasa dan selepas kelas.

Anda boleh memulakan projek anda dalam studio dan terus merakam, mengedit dan mencampurkan pada stesen kerja kelas atau suite pengeluaran atau bilik pergaulan. pelajar Abbey Road Institut boleh yakin mereka sedang belajar pada yang terbaik peralatan standard industri dalam bilik darjah dan studio. studio kami mempunyai pelbagai kemudahan yang ada perisian dan perkakasan yang membolehkan untuk pelbagai up set hibrid yang praktikal dan sesuai untuk persekitaran pengeluaran hari audio moden.

masa praktikal diperuntukkan secara individu dan diselia sepenuhnya oleh kakitangan yang berkelayakan kami. sesi praktikal boleh ditempah oleh pelajar pada setiap minggu atau setiap bulan semasa waktu operasi Institut. Tiada had untuk jumlah masa praktikal pelajar boleh menempah semasa / kursus beliau, tertakluk hanya kepada ketersediaan.

Lokasi

London

Abbey Road Institute

Alamat
Abbey Road Institute London
Abbey Road Studio
3 Abbey Road

NW8 9AY London, England, United Kingdom
Telefon
+44 20 7266 7397