Accent International

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengenai Accent Antarabangsa

Accent Antarabangsa

Latihan Eksekutif dan Profesional

Accent adalah kecil, organisasi pakar. Walaupun kita bekerja dengan syarikat-syarikat besar, kita tidak mempunyai lebih daripada 25 peserta kursus kursus kami di Bicton College. Ini adalah sengaja kerana kita percaya bahawa kita perlu untuk menghadkan bilangan orang bagi membolehkan kami untuk menyediakan perkhidmatan peribadi disesuaikan dan bertindak balas kepada keperluan peserta.

peserta kami adalah orang dewasa yang matang - eksekutif dan profesional yang perlu membuat kemajuan pesat dalam bidang-bidang tertentu.

Program kami pengajian adalah di General Bahasa Inggeris, Bahasa Inggeris Perniagaan atau Pakar Bahasa Inggeris.

General English boleh termasuk Pergaulan, Perjalanan, Komunikasi umum, Tujuan Kajian.

Bahasa Inggeris Perniagaan boleh melihat General Business Language atau topik workfocused seperti Kewangan, Jualan, Pemasaran, Sumber Manusia, Pengeluaran, Logistik dan lain-lain

Pakar Bahasa Inggeris boleh memeriksa bidang seperti Perakaunan, Perbankan, Pembinaan, Kejuruteraan, Insurans, Undang-undang, Medicine, Petroleum, Pharmaceuticals, Teknologi.

kemahiran tertentu boleh meliputi Mesyuarat, Rundingan, Persembahan, Laporan-bertulis, Kesedaran Antara Budaya, Menghadiri Persidangan.

Pengenalan

Accent telah ditubuhkan pada tahun 1988 sebagai sebuah syarikat perunding pakar dan organisasi latihan bahasa Inggeris untuk Syarikat, Eksekutif, Pengurus dan Profesional. Sejak itu, kami telah bekerja rapat dengan pelanggan korporat dan individu dari seluruh dunia untuk menyediakan penyelesaian latihan untuk masalah bahasa dan membantu mereka untuk mengeksploitasi peluang-peluang yang boleh didapati pada skala global.

Inggeris sudah pasti bahasa komunikasi antarabangsa dalam perniagaan dan dunia profesional. Syarikat-syarikat dan individu yang menambah Bahasa Inggeris ke kebolehan mereka yang lain tiba-tiba dapat melaksanakan antarabangsa - membuka pasaran baru, aktiviti globalisasi, mewujudkan komunikasi silang budaya benar, belajar dari negara-negara lain dan meningkatkan kedua-dua prospek syarikat dan juga kerjaya.

Accent kerja-kerja dalam bidang, dalam syarikat program pakar latihan bahasa Inggeris, kursus total-rendam, latihan pengurusan, reka bentuk tentu, satu-sama-satu, format latihan gabungan kumpulan dan kecil, seminar pakar, simulasi, analisis keperluan dan perundingan.

FALSAFAH

Falsafah Accent boleh dirumuskan sebagai, "latihan yang berkualiti peribadi, profesional,".

peribadi - kerana walaupun Accent berfungsi di peringkat antarabangsa, pusat kami adalah kecil dan bilangan peserta adalah berhati-hati terhad. Dengan cara ini, kita boleh memberikan perhatian dan reka bentuk kursus peribadi untuk memenuhi keperluan individu.

PROFESIONAL - kerana Accent menggunakan tenaga pengajar yang berkelayakan dan berpengalaman yang biasanya mempunyai kelayakan dan pengalaman dalam bidang kepakaran seperti perniagaan, kewangan, sains atau IT - sebagai tambahan kepada kelayakan pengajaran bahasa.

Kualiti - kerana Accent komited untuk kualiti - dalam latihan, dalam bahan-bahan, dalam kemudahan kita, di tempat penginapan dan dalam hubungan pelanggan syarikat. Kami percaya bahawa semua bahagian program latihan adalah sama penting - dari hubungan awal laporan akhir.

Latihan - kerana Accent digunakan untuk bekerja dengan ahli perniagaan, syarikat dan profesional. Semua perkhidmatan kami adalah berdasarkan konsep latihan, tidak mengajar. Suasana di kursus Accent adalah sama sekali berbeza daripada sekolah - pendekatan, hubungan dan persekitaran adalah sesuai untuk yang serius, orang dewasa yang matang yang memerlukan profesional untuk Bahasa Inggeris.

Jaminan Kualiti

Accent diiktiraf sebagai berkesan oleh British Council - yang kerap memeriksa kami dan memastikan standard yang tinggi terus dicapai. Accent juga ahli English UK, yang merupakan badan profesional Inggeris Bahasa Industri dan menyediakan satu lagi monitor berkualiti. Akhir sekali, kita adalah ahli BusinessEnglishUK yang merupakan organisasi yang pakar untuk pembekal Business English.

Ini adalah jaminan anda diiktiraf kualiti.

Jaminan sebenar, bagaimanapun, adalah kepuasan pelanggan kami dan peserta kursus, tempoh masa kami telah bekerja dengan syarikat-syarikat dan peserta yang kembali untuk lebih banyak latihan dengan Accent.

Fokus Kecemerlangan Latihan

Accent diasaskan oleh jurulatih - dan kecemerlangan dalam latihan adalah di tengah-tengah organisasi. Pasukan kami jurulatih disokong kuat oleh kakitangan pejabat yang menyediakan infrastruktur dan platform untuk membolehkan tenaga pengajar kami untuk menghasilkan program berkualiti tinggi untuk setiap peserta kursus.

Lokasi

Timur Budleigh

Alamat
Accent International Language Consultancy
Bicton College,
East Budleigh
Devon,
EX9 7BY,
England

Timur Budleigh, England, United Kingdom