Airways Aviation

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Dengan rangkaian global Pilot Training Akademi, Pusat Simulator / Penilaian dan Sekolah Foundation, Airways Aviation mantap sebagai sebuah organisasi latihan penerbangan antarabangsa yang terkemuka.

Yang beroperasi di 15 lokasi di seluruh di seluruh Eropah, Timur Tengah, Asia dan Australia, Airways Aviation menyediakan syarikat penerbangan antarabangsa dengan akses terus kepada juruterbang komersial paling sangat mahir dan terlatih yang terbaik. Terima kasih kepada 30 lebih tahun kami pengalaman latihan penerbangan bertaraf dunia, organisasi terletak dengan baiknya untuk menyokong pelajar tempatan dan antarabangsa dan untuk memenuhi pertumbuhan pesat dalam permintaan untuk juruterbang komersial di peringkat global.

Kami menawarkan yang bercita-cita juruterbang Eropah Agensi Penerbangan Keselamatan (EASA) atau Pihak Berkuasa Keselamatan Penerbangan Awam (CASA) yang diluluskan laluan latihan dan penggunaan perkongsian dengan industri penerbangan untuk membolehkan juruterbang graduan yang bermotivasi tinggi untuk melangkah ke dalam kerjaya syarikat penerbangan.

Airways Aviation komited untuk menyampaikan pengajaran berkualiti tinggi dan hasil pembelajaran, bersama-sama dengan pengalaman yang sukar dilupakan di atas tanah dan di udara. Kami menyediakan serba lengkap, bilik darjah yang dibina dan kawasan pelajar, dan mengekalkan armada bertaraf dunia pesawat untuk memastikan pelajar dan kakitangan kami terbang dengan selamat dan dengan penuh keyakinan.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Diploma » Lihat kursus » Lihat Ijazah Sarjana Muda »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

Diploma Penerbangan (Lesen Percubaan Komersil - Pesawat Terbang) - Gold Coast, Australia

Campus Sepenuh masa 52  October 2018 Australia Bilinga

Di Australia, kami menawarkan pelajar antarabangsa kami Diploma Penerbangan (Lesen Percubaan Komersil - Pesawat) sebagai laluan tercepat dan paling langsung untuk kerjaya dalam penerbangan. Kursus intensif ini diluluskan oleh Pihak Berkuasa Keselamatan Penerbangan Awam (CASA) dan telah dirancang bersempena dengan industri untuk memastikan bahawa apabila selesai anda akan dilengkapi dengan kemahiran dan pengetahuan yang anda perlukan untuk terbang sebagai juruterbang profesional. [+]

Di Australia, kami menawarkan pelajar antarabangsa kami Diploma Penerbangan (Lesen Percubaan Komersil - Pesawat) sebagai laluan tercepat dan paling langsung untuk kerjaya dalam penerbangan. Kursus intensif ini diluluskan oleh Pihak Berkuasa Keselamatan Penerbangan Awam (CASA) dan telah dirancang bersempena dengan industri untuk memastikan bahawa apabila selesai anda akan dilengkapi dengan kemahiran dan pengetahuan yang anda perlukan untuk terbang sebagai juruterbang profesional. Juruterbang dengan Diploma Penerbangan (Commercial Pilot License - Airplane) bekerja dalam pelbagai sektor industri - dari pertanian dan pelancongan kepada pengawasan udara dan pengangkutan penumpang.

Kursus ini merangkumi latihan penerbangan dan latihan teori - ini bermakna anda akan menguasai praktikal semasa terlibat dengan teori./>... [-]


Kursus

Kursus: Latihan Pilot Bersepadu EASA - Lesen Percubaan Pengangkutan Penerbangan - UK

Campus Sepenuh masa 80 - 85  January 2019 United Kingdom Oxford Sepanyol Huesca + 2 lagi

Skim latihan perintis EASA Airways Aviation EASA dikenali sebagai Program Pathways Elit, yang telah dibangunkan untuk memenuhi keperluan industri yang semakin meningkat untuk graduan yang berpengetahuan, berkemahiran tinggi, dan berkemahiran tinggi. [+]

Skim latihan perintis EASA Airways Aviation EASA dikenali sebagai Program Pathways Elit, yang telah dibangunkan untuk memenuhi keperluan industri yang semakin meningkat untuk graduan yang berpengetahuan, berkemahiran tinggi, dan berkemahiran tinggi.

Sukatan pelajaran kami telah direka dengan berunding dengan syarikat penerbangan terkemuka dan badan industri utama dan sejajar dengan Inisiatif Latihan dan Kelayakan IATA.

Program terintegrasi ini akan membawa anda dari pengalaman penerbangan (ab initio) ke EASA yang berlesen, juruterbang siap industri.

STRUKTUR KURSUSSTAGE 1 - Teori ATPL

UNITED KINGDOM

Peringkat pertama latihan terdiri daripada 36 minggu teori ATPL. Anda akan menjalankan pelbagai modul termasuk pengetahuan umum pesawat, undang-undang udara, dan komunikasi IFR melalui prestasi kapal terbang dan prosedur operasi. Anda juga akan mengambil bahagian dalam latihan Penyediaan Syarikat Penerbangan kami yang disampaikan oleh juruterbang syarikat penerbangan semasa.... [-]


Latihan Modular EASA - Lesen Percubaan Pengangkutan Penerbangan - UK

Campus Sambilan 85 - 90  October 2018 United Kingdom Oxford Sepanyol Huesca + 2 lagi

Pilihan latihan modular EASA Airways Aviation menawarkan para pelajar alternatif ATPL yang fleksibel, sepenuh masa, kursus bersepadu. Anda boleh menjalankan setiap kursus bersendirian (atau modul) pada masa yang sesuai dengan anda, membina kemahiran dan kelayakan anda semasa anda pergi. [+]

Pilihan latihan modular EASA Airways Aviation menawarkan para pelajar alternatif ATPL yang fleksibel, sepenuh masa, kursus bersepadu. Anda boleh menjalankan setiap kursus bersendirian (atau modul) pada masa yang sesuai dengan anda, membina kemahiran dan kelayakan anda semasa anda pergi.

STRUKTUR KURSUSSTAGE 1 - Lesen Percubaan Persendirian (PPL) Waktu Berstruktur Bangunan Malam Kelayakan

SPAIN

PPL adalah lesen untuk terbang pesawat untuk kegunaan peribadi. Anda akan melengkapkan sekurang-kurangnya 45 jam penerbangan, di samping itu, anda perlu melengkapkan Bangunan Berstruktur Waktu 150 jam terbang (70 jam sebagai pilot dalam perintah) sebelum anda dapat memulakan CPL. Kualifikasi Malam adalah penilaian latihan penerbangan lanjutan untuk juruterbang terbang pada waktu malam. Modul ini terdiri daripada 4 jam waktu penerbangan dua kali dan 1 jam waktu penerbangan solo.... [-]


Contact

Alamat London Oxford Airport Langford Lane Kidlington Oxfordshire
OX5 1RA Oxford, England, United Kingdom
Telefon undefined

Alamat Huesca-Pirineos Airport Carretera 1217 Km. 3 Monflorite-Alcala del Obispo
22111 Huesca, Aragon, Sepanyol

Alamat Airways Aviation Academy Gold Coast Hangar 51 Lores Bonney Circuit
4225 Bilinga, Queensland, Australia