Anglolang Academy of English

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Lokasi British tradisional

Anglolang adalah sekolah bahasa Inggeris antarabangsa yang ditubuhkan pada tahun 1985 di resort pelancongan bersejarah Scarborough di pantai North Yorkshire yang indah. Sekolah ini terletak hanya 15 minit berjalan kaki dari pantai dan kebanyakan penginapan. Ia menawarkan lokasi British tradisional untuk belajar dan akses mudah ke bandar-bandar utama di England dan Scotland.

Kualiti Sekolah Bahasa Inggeris yang mantap

Sekolah ini adalah Manor House abad ke-19 dengan taman besar. Kemudahan yang ditawarkan termasuk WiFi, papan putih interaktif, pawagam, kafe orangari besar, perpustakaan dan ruang tamu pelajar.

Pelbagai kursus sepanjang tahun, termasuk Kursus Erasmus

Kursus Bahasa Inggeris Anglolang dapat mengembangkan kemahiran yang diperlukan untuk berkomunikasi dalam bahasa Inggeris dengan keyakinan. Kami menawarkan pelbagai kursus sepanjang tahun untuk orang dewasa, termasuk latihan guru, persediaan IELTS dan Bahasa Inggeris Profesional. Kami menawarkan kursus untuk keluarga dan pelajar yang lebih muda semasa musim panas.

Anglolang dalam talian

Semua pelajar Anglolang boleh mengakses Anglolang dalam talian - zon pelajar kami yang menawarkan akses 24 jam ke pelajaran PERCUMA serta pautan ke laman web yang berguna.

Penginapan yang menyambut

Kami berhati-hati apabila memilih penginapan anda dan boleh mengaturkan anda tinggal bersama keluarga Inggeris, di rumah tetamu, hotel atau penginapan layan diri.

Lokasi

Scarborough

Anglolang Academy Of English Language

Alamat
Anglolang Academy of English
20 Avenue Road

YO12 5JX Scarborough, England, United Kingdom
Telefon
+44 1723 367141