Baca keterangan rasmi

Eksperimen. Soalan. Cabaran. Buat. Hanya beberapa perkara yang anda akan digalakkan lakukan pada kursus musim panas kami.

Ditulis oleh pasukan kursus kami, yang mengajar di program sarjana sepenuh masa kami, dan disokong oleh tutor, juruteknik pakar dan siswazah pelajar, kursus yang sangat praktikal membolehkan anda meneroka pelbagai pendekatan untuk pemikiran kreatif dan membuat pelbagai seni bentuk.

Selain mempelajari teknik dan proses kreatif, kursus musim panas kami bertujuan untuk meningkatkan keyakinan anda terhadap kebolehan artistik anda, memberikan anda peluang untuk membuat keputusan yang lebih tepat mengenai masa depan anda.

Anda mungkin mendaftar untuk meningkatkan portfolio seni anda , untuk menambah aplikasi universiti anda atau kerana anda ingin memperkayakan CV atau minat anda dalam dunia kreatif.

Kursus kami menarik pelajar muda, profesional kreatif dan freelancer dari UK dan seluruh dunia dari pelbagai peringkat umur, latar belakang dan pengalaman.

Kursus tiga minggu kami terbuka kepada semua peminat berusia 16 tahun ke atas; tiada had umur atas.

Kursus Summer kami memberi anda peluang untuk:

  • Membangunkan kemahiran dan teknik kreatif baru
  • Sediakan kursus seni di universiti
  • Belajar dari pakar kreatif
  • Pengalaman belajar di universiti seni British
  • Meningkatkan prospek kerjaya anda
  • Berkongsi idea dan kemahiran dengan pelajar dari seluruh dunia
  • Luangkan waktu di salah satu destinasi musim panas utama di UK
  • Menerima nasihat portfolio dan sokongan aplikasi universiti
  • Sijil Kehadiran AUB

FAQs

Sekiranya soalan anda tidak dilindungi, sila hubungi kami di summercourses@aub.ac.uk atau hubungi 44 1202 363831/363823. Anda juga boleh Skype kami: summercoursesAUB.

Siapa yang Boleh Mengambil Bahagian dalam Kursus Summer AUB?

Kursus 3-minggu kami terbuka kepada semua peminat kreatif berumur 16 tahun dan tidak ada batasan usia atas.

Pelajar muda boleh mengambil bahagian dalam Sekolah Musim Panas Seni Kreatif kami, yang direka untuk kreatif bersemangat berumur 14 dan 15 tahun.

Walaupun ramai pelajar Kursus Musim Panas kami berumur 16-21 tahun, kursus ini menarik pelajar, profesional kreatif dan freelancer dari semua peringkat umur dari UK dan seluruh dunia, dengan pelbagai latar belakang dan pengalaman.

Kursus musim panas kami mendapat manfaat daripada termasuk campuran orang-orang yang boleh belajar dan bekerjasama bersama.

Adakah Syarat Kemasukan Khusus untuk Kursus Summer?

Tidak ada keperluan kemasukan formal untuk kursus musim panas kami kerana kami mahu pelajar dan kreatif berkongsi dan belajar tidak kira latar belakang atau pengalaman terdahulu.

Kursus ini amat praktikal dan ditulis untuk mereka yang mempunyai minat yang tinggi dalam kreativiti; kami hanya mengharapkan para pelajar musim panas bersemangat dan bersedia untuk belajar sebagai individu dan sebagai sebahagian daripada pasukan.

Anda tidak memerlukan kelayakan terdahulu untuk menyertai kursus kami.

Bahasa Apakah Kursus yang Dimulakan? Adakah saya Perlu Sijil Atau Ujian Bahasa Inggeris atau Ujian Saya untuk Mengambil Bahagian?

Semua kursus musim panas diajar dalam bahasa Inggeris.

Tidak ada syarat kemasukan Bahasa Inggeris formal, namun, kami mengesyorkan anda mempunyai tahap bahasa pertengahan Bahasa Inggeris untuk mendapat manfaat sepenuhnya dari pengalaman anda pada kursus musim panas kami dan dapat berkomunikasi dengan pemimpin kursus dan rakan-rakan anda.

Jika anda ragu-ragu sama ada Bahasa Inggeris anda cukup baik, sila e-mel kepada kami di summercourses@aub.ac.uk untuk mendapatkan nasihat.

Berapa Banyak Orang Akan Berada di Kursus Saya?

Kursus kami sangat popular, bagaimanapun, untuk memastikan anda mempunyai pengalaman kursus yang hebat dan masa hubungan yang cukup dengan tutor anda, kami mengekalkan saiz kelas kami yang kecil.

Nombor kelas akan berbeza-beza bergantung pada subjek kursus, namun, kursus musim panas biasanya mempunyai antara 15 - 25 pelajar setiap kursus, dengan Pemimpin kursus, pembantu kursus dan duta pelajar AUB untuk menyokong anda.

Bagaimana saya boleh menempah kursus musim panas?

Semua kursus musim panas boleh ditempah dengan mudah melalui kedai online kami dengan kad debit atau kad kredit.

Sekiranya anda tidak dapat membayar secara dalam talian, kami akan meminta anda melengkapkan borang tempahan dan kami akan memberikan butiran akaun bank anda supaya anda boleh mengaturkan pemindahan bank (harap maklum akan ada bayaran bank tambahan untuk membayar jika memilih ini kaedah).

Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai cara menempah di sini .

Saya Seorang Pelajar Antarabangsa - Adakah Saya Perlu Visa Untuk Mengambil Kursus Summer?

Jika anda tidak memegang pasport UK / EU / EEA anda memerlukan visa yang membolehkan anda belajar di sini untuk mengambil salah satu kursus kami.

Majoriti pelajar antarabangsa yang berminat untuk belajar kursus musim panas pendek di UK boleh melakukannya menggunakan Visa Kajian Jangka Pendek.

Walau bagaimanapun, adalah tanggungjawab anda untuk menentukan sama ada anda perlu memohon visa terlebih dahulu dan untuk membenarkan masa yang mencukupi untuk mendapatkan visa.

Anda perlu membenarkan masa yang cukup untuk mendapatkan visa yang diperlukan sebelum menghadiri kursus musim panas kami dan Universiti akan menyediakan surat pengesahan sokongan visa setelah menerima bayaran penuh.

Sila rujuk kepada Visa Kerajaan UK

Semua visa dan dokumen perjalanan untuk mengesahkan kelayakan akan diperiksa sama ada semasa ketibaan di penginapan universiti atau pada hari pertama pendaftaran. Sekiranya anda tidak mempunyai visa yang betul, kami tidak akan dapat membenarkan anda menyertai kursus ini dan tidak akan layak untuk sebarang bayaran balik.

Sekiranya anda memohon visa dan memerlukan dokumen untuk mengesahkan urusan perjalanan dan kursus anda untuk memastikan visa anda, sila ambil perhatian bahawa surat pengesahan kursus untuk permohonan visa hanya akan dikeluarkan sebaik sahaja yuran kursus dan mana-mana tempat penginapan yang anda telah bayar telah dibayar sepenuhnya.

Apa Lagi yang Saya Perlu Bayar?

Kursus musim panas kami adalah sepenuhnya termasuk semua bahan dan sumber termasuk.

Bagi mereka yang menginap di penginapan kami, semua makanan disediakan dan pelajar hanya memerlukan wang tambahan untuk membeli-belah mereka sendiri seperti hadiah, pembelian peribadi, makanan ringan tambahan dan aktiviti hujung minggu.

Jika anda tinggal secara tempatan atau memilih untuk menempah kursus musim panas dan mengatur penginapan anda secara berasingan, anda perlu membenarkan dana untuk makan tengah hari dan apa-apa makanan, aktiviti atau pembelian peribadi yang diperlukan.

Apa yang saya dapatkan di akhir kursus?

Anda akan dikeluarkan dengan Sijil Kehadiran AUB apabila berjaya menyelesaikan kursus.

Anda boleh menggunakan ini untuk membuktikan kerja yang boleh ditambah kepada portfolio anda atau cv. Anda juga layak memohon kredit universiti rumah untuk membuat apa-apa kajian yang sedang anda lakukan (contohnya sebagai pelajar Luar Negara di universiti lain, atau pelajar yang mengambil IB untuk kredit CAS).

Bergantung kepada kursus musim panas yang anda telah ambil, anda juga akan berpeluang untuk membawa anda kerja yang dihasilkan semasa anda.

Sebagai contoh, pelajar Make-up akan mempunyai buku skrip dan satu set cetakan digital gaya yang lengkap dari pemotretan foto, Pelajar Filem dan Animasi akan mempunyai filem pendek, Pelajar fesyen boleh membawa pulang pakaian fesyen mereka dan juga fesyen fesyen mereka.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Arts University Bournemouth - Summer Courses

Kursus ini telah direka khusus untuk pelajar muda yang mempunyai minat dalam bidang seni, reka bentuk dan media yang ingin mengembangkan bakat artistik mereka. Lebih dua ... [+]

Mengenai

ISI 15 JUNE - JANUARI 7TH OGOS 2020 (2 WEEKS) Usia 14-17

LukisanIlustrasiReka bentuk grafikFesyenFotografi DigitalReka Bentuk 3D / Pembuatan ModelAnimasiMencetak CetakMedia CampuranPakej AdobePenyediaan Portfolio

Kursus ini telah direka khusus untuk pelajar muda yang mempunyai minat dalam bidang seni, reka bentuk dan media yang ingin mengembangkan bakat artistik mereka. Lebih dua minggu, sekolah musim panas menyampaikan kursus tangan yang menarik, yang menggabungkan pengajaran kreatif dengan merangsang bengkel dan sesi praktikal supaya pelajar dapat meneroka Pathways kreatif dan mengembangkan kemahiran untuk masa depan mereka. Anda akan digalakkan untuk bereksperimen dengan pelbagai subjek seni, memberikan anda peluang untuk meneroka gaya kreatif anda sendiri dan pemahaman anda tentang proses kreatif, dari pembangunan idea hingga sekadar selesai.... [-]

United Kingdom Bournemouth
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
2 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Kursus musim panas

Arts University Bournemouth - Summer Courses

Ideal bagi mereka yang sedang menimbangkan kajian lanjut atau kerjaya dalam fesyen, kursus ini akan memperkenalkan konsep utama dalam reka bentuk fesyen dan menggalakkan ... [+]

Mengenai

27 Julai - 7 Ogos 2020 (2 minggu)

Terokai konsep utama dalam reka bentuk fesyen dan tekstil dengan peluang untuk bereksperimen dengan pelbagai fabrik dan teknik.

Dari buku sketsa dan penyelidikan fesyen menerusi memahami palet warna, merekam bentuk fesyen dan memahami manipulasi kain, satu siri bengkel praktikal dan sesi belajar inspirasi akan meningkatkan pengetahuan reka bentuk anda, kesedaran kritikal dan mengembangkan kemahiran ilustrasi fesyen anda. Anda akan dibimbing melalui proses reka bentuk kreatif dan digalakkan untuk gaya anda sendiri.

Berdasarkan studio fesyen kami yang lengkap dan dengan bimbingan dari tutor pakar kami, anda akan belajar untuk menterjemahkan idea visual anda menggunakan pelbagai bahan dan teknik, termasuk bereksperimen dengan percetakan digital. Akhir kursus ini akan memuncak dalam pemotretan pakaian anda menggunakan model profesional kami dan artis make up. Anda akan meninggalkan dengan satu siri foto yang digilap sesuai untuk menambah portfolio anda.... [-]

United Kingdom Bournemouth
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
3 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Anda akan berpeluang untuk bekerjasama dengan peralatan standard industri di studio animasi berdedikasi kami termasuk senjata standard profesional dan kotak cahaya. Tutor ... [+]

Mengenai

21hb Julai - 7hb Ogos 2020 (3 minggu)

Terokai proses animasi dan menghasilkan filem pendek animasi anda sendiri.

Maklumat penting termasuk:

12 Prinsip AnimasiNaratif dan StoryboardingLukisan Teknik dan PembangunanPenulisan Skrip dan StoryboardingMemotong TeknikHentikan Puppet PuppetPixilationAnimasi 2D TradisionalLayout dan Latar BelakangPenyuntingan Pengeluaran Post CreativeSkrining filem dan kritikan

Dapatkan wawasan tentang dunia animasi dan reka bentuk pengeluaran dengan meneroka teknik-teknik yang ditarik tangan, memotong dan menghentikan gerakan, serta membangunkan kemahiran pemerhatian dan reka bentuk melalui senaman dalam sket, pengisytiharan sinematik, storyboarding, penulisan skrip dan pitching idea.... [-]

United Kingdom Bournemouth
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Industri filem UK terus menjadi salah satu pembekal terbesar di dunia hiburan sinematik dan meminta semangat, kreativiti, keupayaan teknikal, penglihatan, penyelidikan da ... [+]

Mengenai

21hb Julai - 7hb Ogos 2020 (3 minggu)

Dari penulisan naskah hingga filem selesai, peluang untuk belajar mengenai asas-asas pembuatan filem.

Maklumat penting termasuk:

Buat filem pendek dari idea awal melalui pasca pengeluaranKetahui asas pembuatan filemPerkembangan Storyboard: Teknik NaratifPenulisan Skrip dan Draf MembangunkanReka Bentuk PengeluaranCasting dan RehearsalsArt of Direction; Bekerja dengan PelakonLampu AdeganSudut Kamera dan Pilihan Pemotretan2 - 3 Hari Menembak Filem LiveTeknik Mengedit dan MenyuntingPenyuntingan BunyiPemeriksaan filem dengan kritikan kumpulan

Industri filem UK terus menjadi salah satu pembekal terbesar di dunia hiburan sinematik dan meminta semangat, kreativiti, keupayaan teknikal, penglihatan, penyelidikan dan komitmen. Ideal bagi mereka yang berminat untuk mengikuti pengajian filem atau media, kursus intensif dan pantas ini akan memberi anda peluang untuk meneroka pelbagai peranan dalam proses pembuatan filem dan membangunkan kefahaman tentang aspek kreatif dan teknikal membuat sebuah filem.... [-]

United Kingdom Bournemouth
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
3 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Melalui campuran bengkel praktikal, demonstrasi dan penyelidikan, anda akan meneroka reka bentuk make up dan rambut untuk drama bersejarah dan kontemporari. Anda akan ber ... [+]

27 Julai - 7 Ogos 2020Mengenai

Ketahui cara merancang, membuat dan menggunakan pelbagai gaya make-up dan kesan khas untuk filem, televisyen dan teater.

Maklumat penting termasuk:

Ketahui teknik dan proses utama kreatifEksperimen Avant GardeMakeup Simulasi KejamMembina WatakBengkel Zombie: Latex dan Kesan Khas1920, 1940 dan 1960an Gaya solekRambut palsu dan rambut berkaliberKesan penuaanGunakan peralatan standard industri di studio make-up profesionalSiri pemotretan untuk merekodkan gaya yang anda buat untuk menambah portfolio

Melalui gabungan bengkel praktikal, demonstrasi dan penyelidikan, anda akan meneroka reka bentuk make up dan rambut untuk drama bersejarah dan kontemporari. Anda akan bereksperimen dengan kesan khas dan make-up prostetik untuk filem dan televisyen dan belajar tentang kerja-kerja make-up dan rambut palsu untuk persembahan secara langsung. Semasa anda membina reka bentuk dan kemahiran teknikal anda, anda juga akan belajar untuk merancang dan membuat penampilan yang matang untuk penggayaan fesyen dan pemotretan. Anda akan belajar dan mengamalkan pelbagai teknik teknikal dan kreatif teras untuk meningkatkan keyakinan anda dan akan digalakkan untuk mencuba; sesi praktikal yang diperluas akan memberi anda peluang untuk membuat penampilan anda sendiri dan mengembangkan gaya anda sendiri.... [-]

United Kingdom Bournemouth
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
2 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Kursus fotografi ini direka untuk mendapatkan anda dan kamera keluar dari mod auto, ke studio dan mengawal kedua-dua kamera anda dan persekitaran di sekeliling anda. Dire ... [+]

Mengenai

27 Julai-7 Ogos 2020

Kursus fotografi ini direka untuk mendapatkan anda dan kamera keluar dari mod auto, ke studio dan mengawal kedua-dua kamera anda dan persekitaran di sekeliling anda.

Direka untuk membantu anda membuat lompatan besar ke hadapan dalam fotografi anda, kursus ini akan membangunkan kefahaman anda tentang proses kreatif yang diperlukan untuk membuat rakaman studio yang menakjubkan, memajukan pengetahuan anda dalam komposisi, rangka, subjek dan pencahayaan.

Teroka fungsi kamera, peralatan, warna, pengurusan aliran kerja, dan pencahayaan studio. Percubaan dalam potret, masih hidup, dan fotografi produk, sambil membangun kreativiti dan idea anda sendiri.... [-]

United Kingdom Bournemouth
Julai 2020
English
Sambilan
2 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Lukisan adalah bahagian penting dari setiap seni dan reka bentuk khusus, serta bagi mereka yang ingin bekerja dalam industri kreatif, dan berada di tengah-tengah apa yang ... [+]

27 Julai - 7 Ogos 2020

Lukisan adalah bahagian penting dari setiap seni dan reka bentuk khusus, serta bagi mereka yang ingin bekerja dalam industri kreatif, dan berada di tengah-tengah apa yang kita lakukan di AUB.

Sama ada anda seorang ilustrator yang baru, atau hanya ingin meningkatkan kemahiran lukisan anda untuk menyokong kerja kreatif yang lain, kursus baru ini memberi peluang kepada anda untuk terjebak dengan pelbagai media yang berbeza, untuk menghasilkan karya yang menarik dan asli, dan mengembangkan lukisan anda teknik. Anda akan berpeluang untuk mengambil bahagian dalam pelbagai bengkel lukisan yang diketuai oleh pelbagai tutor inspirasi. Anda akan didorong untuk bereksperimen, belajar dari kesilapan anda dan mengembangkan pemahaman kritikal terhadap kerja anda.... [-]

United Kingdom Bournemouth
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
14 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Lebih 3 minggu anda akan menghasilkan kerja untuk portfolio fizikal dan digital anda meneroka subjek termasuk Lukisan dan Ilustrasi, Reka Bentuk Grafik, Fesyen, Fotografi ... [+]

Mengenai

21hb Julai - 7hb Ogos 2020 (3 minggu)

Memperoleh pengalaman dalam mata pelajaran seni yang berbeza, meneroka ungkapan kreatif anda dan mengembangkan portfolio kerja yang komprehensif untuk mempamerkan kebolehan artistik anda.

Maklumat penting termasuk:

Bengkel praktikal dan projek bertemaBuku Sketsa: pembangunan idea kreatifTypography dan Reka Bentuk, Eksperimen dalam Komposisi dan KolajLukisan dan Ilustrasi, Reka Bentuk GrafikFesyen dan TekstilFotografiSeni Bina dan Reka Bentuk 3DMedia Campuran dan Mencetak CetakPameran dan Portfolio PameranKajian Portfolio

Memperoleh pengalaman dalam subjek seni yang berbeza dan mengembangkan keyakinan terhadap kemampuan kreatif anda dengan kursus yang bervariasi dan merangsang.... [-]

United Kingdom Bournemouth
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
3 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Bournemouth adalah tempat yang popular untuk pelancong dan pelawat, terutamanya semasa bulan-bulan musim panas yang sibuk, dengan banyak hotel mengenakan sekitar £ 100 se ... [+]

Mengenai

Dapatkan penginapan anda, makanan, aktiviti sosial dan banyak lagi untuk harga yang kurang daripada harga sebuah hotel.

Bournemouth adalah tempat yang popular untuk pelancong dan pelawat, terutamanya semasa bulan-bulan musim panas yang sibuk, dengan banyak hotel mengenakan sekitar £ 100 semalam untuk penginapan, yang tidak termasuk makanan atau perbelanjaan lain.

Program kediaman kami menawarkan nilai wang yang sangat baik untuk memastikan anda mempunyai segala-galanya yang dijaga untuk menyokong masa anda sementara anda berada di sini untuk mengkaji kursus musim panas anda bersama kami.

Anda boleh memilih untuk menempah Program Kediaman Musim Panas kami di samping kursus musim panas 2 atau 3 minggu yang termasuk penginapan Universiti, sarapan pagi dan makan tengah hari serta program aktiviti sosial yang meriah untuk memanfaatkan masa anda pada waktu malam dan hujung minggu.... [-]

United Kingdom Bournemouth
Og 2020
English
3 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Melalui gabungan teori, bengkel, dan projek praktikal, anda akan diperkenalkan kepada asas-asas reka bentuk termasuk garis, nada, teori warna, reka bentuk susun atur, kom ... [+]

Mengenai

27 Julai-7 Ogos 2020

Melalui gabungan teori, bengkel, dan projek praktikal, anda akan diperkenalkan kepada asas-asas reka bentuk termasuk garis, nada, teori warna, reka bentuk susun atur, komposisi, jenis dan imej dalam format digital dan berasaskan kertas. Dengan penekanan kepada penyelesaian masalah berasaskan idea, anda akan membangunkan kesedaran kritis anda terhadap komunikasi visual dan menangani projek percetakan dan reka bentuk. Anda juga akan meneroka pelbagai kaedah dan teknik ilustrasi untuk meningkatkan pemahaman anda tentang proses reka bentuk dan secara efektif menyampaikan idea-idea dalam bentuk 2D dan 3D.

Anda akan meningkatkan kebolehan, keyakinan dan pemahaman anda tentang fotografi dalam pelbagai konteks kreatif dengan peluang untuk meneroka komposisi, perkara dan pencahayaan dengan pelbagai peralatan fotografi, aksesori dan perisian penyuntingan imej. Anda juga akan melihat isu-isu sosial, sejarah dan teori sekitar komunikasi visual, belajar cara terbaik mencipta cerita, bertindak balas dengan ringkas profesional dan mengembangkan gaya fotografi tandatangan anda sendiri.... [-]

United Kingdom Bournemouth
Julai 2020
English
Sambilan
2 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Pengenalan ideal kepada seni bina dan reka bentuk British, kursus ini adalah berdasarkan proses kreatif 'berfikir dan membuat' untuk meningkatkan pemahaman anda tentang r ... [+]

Mengenai

21 Julai - 7 Ogos 2020 (3 Minggu)

Kursus yang sangat praktikal yang merangkumi satu siri lawatan belajar untuk memperkenalkan prinsip-prinsip Senibina British dan reka bentuk.

Maklumat penting termasuk:

Prinsip reka bentuk seni binaKesedaran spatialPerancangan bandarPerjalanan pengajian kursus termasuk Stonehenge, BathProjek: Purba vs ModenSesi penyelidikan dan sketsaMenjawab ringkas seni binaReka bentuk eksperimen dan pemasangan besar-besaranBahan seni bina, struktur dan pembinaanLukisan DigitalPerisian Pemotongan Laser dan CADMembangunkan model 3D

Pengenalan ideal kepada seni bina dan reka bentuk British, kursus ini adalah berdasarkan proses kreatif 'berfikir dan membuat' untuk meningkatkan pemahaman anda tentang reka bentuk seni bina.... [-]

United Kingdom Bournemouth
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Ditunjuk oleh kakitangan universiti pakar kami, anda akan dibimbing melalui pelbagai teknik dan proses yang berbeza yang berkaitan dengan Kostum dan Rekabentuk Prestasi m ... [+]

Mengenai

15-26 Jun 2020

Penekanan akan diberikan apabila membangunkan tafsiran reka bentuk dan pemikiran konseptual untuk berjaya menerjemahkan karakter melalui reka bentuk individu.

Lawatan belajar percuma ke tempat-tempat seperti Dewan Berrington, The Globe Theatre dan Angel Costumiers akan menambah konteks kepada bengkel praktikal, dengan dua penginapan semalaman dan juga prestasi teater. Perbincangan yang digambarkan oleh para profesional industri akan membolehkan para peserta melanjutkan pelajaran dan pemahaman tentang subjek menarik ini.

Anda akan meninggalkan kursus ini dengan pemahaman yang lebih mendalam tentang estetika kostum dan amalan industri untuk mengembangkan lagi pendekatan kreatif dan teknikal mereka untuk reka bentuk dan interpretasi kostum. Lawatan kajian mendalam dan ceramah yang digambarkan akan memberikan penerokaan penting konteks sejarah dan Kostum British, serta menonjolkan perkembangan baru dalam kostum kontemporari untuk memaklumkan kerja atau pelajaran masa depan mereka.... [-]

United Kingdom Bournemouth
Jun 2020
English
Sambilan
2 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Arts University Bournemouth - Summer Courses