Ashburton Chefs Academy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Apabila anda memilih kursus masakan pastikan anda memilih sekolah masakan terbaik untuk latihan anda. Akademi Ashburton Chefs mempunyai reputasi untuk kursus inspirasi masakan, tutor chef yang sangat baik, bahan-bahan kelas atas dan lokasi yang menakjubkan. Itulah sebabnya kita telah dinamakan sebagai "Sekolah Masakan Terbaik" dalam Anugerah Reader Majalah Makanan dan Perjalanan untuk 3 tahun yang lepas.

Rekod KEJAYAAN Kami telah berjaya menjalankan kursus masakan 7 hari seminggu, 350 hari setahun untuk 10 tahun yang lalu, dan dinilai sebagai salah sebuah sekolah masakan yang paling berjaya di negara ini. Kami mengalu-alukan lebih 5000 pelajar ke sekolah masakan kami setahun.

Kami telah diiktiraf dengan anugerah-anugerah berikut:

Makanan & Travel Magazine - Pemenang Sekolah Masakan Tahun 2013 Perniagaan Kecil Tahun - Pemenang Anugerah Perniagaan WMN 2013 Anugerah Pilihan Terbaik Sekolah Masakan British Sekolah Masakan Anugerah -People ini 2013 British Cookery Anugerah Sekolah -Winner Terbaik Bahasa Inggeris Sekolah Masakan 2012 British Cookery Anugerah Sekolah -Winner Best Sekolah Masakan besar 2012 Makanan & Travel Magazine - Pemenang Sekolah Masakan Tahun 2012

Lebih penting ialah maklum balas daripada pelajar-pelajar kita. Pelajar dijemput untuk mengadar prestasi kami pada akhir setiap kursus yang mereka ambil - lebih 3 tahun kita mempunyai 99% pelanggan yang positif Kedudukan kepuasan dengan lebih daripada 80% pelajar rating kami 5 daripada 5 bintang.

A PILIHAN KURSUS BERJADUAL Kami menawarkan lebih 40 kursus masakan dijadualkan dari kursus separuh hari dan cuti hujung minggu dengan kelayakan masakan profesional. Adakah anda pasti untuk mencari kursus untuk memenuhi tahap kemahiran anda, dan kawasan anda kepentingan. Apatah lagi, kerana jadual kami diterbitkan dan tetap selama 6 bulan sekurang-kurangnya akan datang, anda boleh merancang kursus masakan anda dengan penuh keyakinan.

FLEKSIBEL PATH PEMBELAJARAN yang sesuai dengan anda Kami telah mencipta rangkaian yang unik kursus dengan tahap kemahiran yang ditakrifkan yang sesuai dengan anda apa sahaja pengalaman memasak anda yang terdahulu. Sama ada anda baru untuk memasak, seorang tukang masak rumah bersemangat atau tukang masak profesional, anda akan mendapati tahap masakan dan laluan latihan yang sempurna untuk anda.

Tutor CHEF PROFESIONAL Apabila anda memilih sebuah sekolah masakan anda perlu memastikan bahawa latihan yang anda akan terima adalah untuk standard tertinggi. Di Akademi Ashburton Chefs, semua tutor chef kami adalah tukang masak profesional yang mempunyai pengalaman luas dalam katering, bekerja sebagai tukang masak di restoran kepala sangat diberi.

Mereka bekerja sepenuh masa untuk sekolah masakan dan mereka sentiasa membangunkan kursus ke tahap yang paling tinggi. Kami percaya kualiti latihan yang ditawarkan oleh tutor chef profesional kami adalah yang tiada tandingan di kalangan sekolah-sekolah memasak, dan sebab mengapa ramai pelajar kita kembali kepada kami.

KUMPULAN KECIL saiz Purata saiz kelas kami adalah 10 pelajar. Tutor chef kami yang berpengalaman tahu bahawa tidak semua orang belajar pada kadar yang sama, atau dengan cara yang sama, dan sebagainya semasa anda akan bekerja bersama-sama sebagai satu kumpulan dan secara berpasangan, anda juga akan menerima banyak perhatian individu dari tutor chef anda.

HANDS-ON LATIHAN Di Akademi Ashburton Chef kami percaya cara terbaik untuk belajar untuk memasak adalah dengan sebenarnya memasak tidak menonton. Kursus kami diarahkan untuk memaksimumkan jumlah masakan praktikal anda akan melaksanakan pada setiap hari. Semua bahan-bahan pra-disediakan untuk anda untuk permulaan setiap hari, mencuci sehingga dijaga, dan pembantu dapur berfungsi untuk membantu chef dan pelajar sepanjang hari.

Dapur kami direka untuk merasa dekat dengan dapur rumah yang mungkin dan anda boleh yakin bahawa mana-mana kemahiran atau resipi anda belajar dengan kami boleh sama mudah ditiru di rumah seperti dalam dapur profesional.

MAMPAN, ETIKA, TEMPATAN, ORGANIK Dari hari pertama kami telah komited untuk menggunakan kualiti yang terbaik, beretika sumber hasil yang kita boleh. Kualiti bahan-bahan di Devon adalah cemerlang dan kami bernasib baik untuk mempunyai beberapa pembekal yang hebat betul-betul di depan pintu kami di Ashburton.

Makanan kita ditanam dan sumber tempatan sebanyak mungkin untuk mengurangkan 'batu makanan' dan menyokong pengeluar tempatan. Kami mendesak mengetahui asal makanan kita, dan bahawa ia adalah mampan dan beretika dihasilkan. Perbezaan dalam kualiti boleh dirasa dalam setiap hidangan.

Masakan PRAKTIKAL ANDA AKAN MENGGUNAKAN Semua kursus kami telah direka untuk menjadi mudah dan praktikal yang mungkin untuk persediaan di rumah.

Bahan-bahan yang kami gunakan adalah mudah diperolehi dari pembekal setiap hari, dan anda wont mencari tumpuan kepada bahan-bahan yang jarang berlaku atau eksotik yang sering mengambil masa yang lama untuk mencari daripada untuk membuat resipi itu sendiri.

Bagi mana-mana bahan-bahan 'out-of-the-biasa', kita akan sentiasa mengesyorkan satu lagi alternatif yang boleh anda dapati dengan mudah. Kami juga sedar bahawa belanjawan makanan perlu pergi lebih jauh hari ini, dan membangunkan resipi kami untuk menjadi yang berpatutan dan lazat.

TEMPAT HEBAT UNTUK MENGETAHUI Pelajar memberitahu kita bahawa mereka menikmati suasana yang hangat dan mesra di Akademi Chef Ashburton dan mereka suka rasa 'pemilikan' ruang mereka bekerja dalam dan tinggal di. Terdapat banyak kawasan yang tenang, di dalam dan di luar untuk rehat semasa dan selepas kursus anda, dan pada akhir hari yang mendebarkan di dapur, bandar indah Ashburton menawarkan beberapa pub baik, restoran-restoran dan kedai-kedai untuk meneroka.

Lokasi

Exeter

Alamat
Old Exeter Road
Ashburton
Devon TQ13 7LG

Exeter, England, United Kingdom