Belfast Bible College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Semasa anda mempertimbangkan langkah-langkah apa yang harus diambil mengenai pendidikan anda dan apa yang paling sesuai untuk anda, ketahui bahawa kami akan memandang serius peranan kami dalam pembelajaran anda. Kami berusaha untuk memupuk pembelajaran yang mengembangkan pemahaman, kemahiran dan watak anda, dan kami berusaha untuk mengembangkan komuniti di mana anda dikenali dan yang dapat anda sumbangkan.

Kami akan mengambil masa anda di sini dengan serius kerana kami memandang serius peranan kami dalam melengkapkan murid abad ke-21 - kami ingin menjadi sebahagian daripada kisah anda.

Sebagai murid Kristus kita tidak pernah habis belajar. Kita dipanggil untuk kepercayaan yang terus-menerus diasah oleh penglibatan dalam konteks unik kita dan oleh pemikiran teologi yang kuat yang berinteraksi dengan konteks itu. Kami menyedari watak itu sama pentingnya dengan pengetahuan. Kami ingin melihat Roh memberi kuasa kepada murid untuk menjadi orang yang berpengaruh. Sebagai pemimpin dan pengikut, nabi dan perintis, inovator dan pengambil risiko, semuanya dipanggil untuk menjadi hamba sebagai bagian dari Gereja Kristus di dunia.

Lokasi

Dunmurry

Alamat
Glenburn Road South
BT17 9JP Dunmurry, Ireland Utara, United Kingdom

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program