Bethnal Student Academy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kami adalah English School di tengah-tengah East London, kawasan yang meriah dan aneh menawarkan pengalaman budaya.

Kami menawarkan pelbagai kursus bahasa Inggeris yang direka untuk memenuhi keperluan anda dan memenuhi kebolehan anda. Pengajaran yang dinamik dan komunikasi supaya anda boleh dimasukkan ke dalam amalan semua yang anda belajar dan menggunakannya pada setiap hari.

profesional, guru bersemangat dan mudah didekati kami akan membantu anda mencapai matlamat bahasa Inggeris anda dan akan sentiasa menyokong anda sepanjang penginapan anda dengan kami untuk membantu membuat sebahagian besar pengalaman pembelajaran anda.

Kakitangan kami berada di sini untuk menjawab apa-apa pertanyaan yang anda mungkin mempunyai dan membimbing anda sepanjang masa anda di sekolah. Kami mempunyai kakitangan berbilang bahasa yang sentiasa bersedia untuk membantu anda dan membuat penginapan anda lebih mudah.

Kami berharap anda menikmati masa anda di London dan anda mendapat manfaat dari semua bandar ini boleh tawarkan.

Apa yang anda akan mencapai apabila anda belajar dengan kami?

  • Meningkatkan kemahiran bahasa anda dan tahap bahasa Inggeris melalui amalan yang berterusan dan aktiviti yang menarik.
  • Menggunakan bahasa Inggeris dengan tepat dengan sebutan yang betul dan tatabahasa.
  • Menjadi lebih yakin dalam kehidupan akademik dan profesional anda.
  • Belajar tentang budaya lain. Terima kasih kepada suasana antarabangsa kami, anda akan dapat untuk membuat kawan-kawan baru dari negara-negara yang berbeza.
  • Belajar kemahiran hidup yang akan menjadi hari yang berharga untuk hari, meningkatkan prospek kerjaya anda dan mencapai matlamat anda.
  • Diajar oleh guru-guru yang berpengalaman dan profesional, sentiasa ada untuk membantu anda meningkatkan penguasaan bahasa Inggeris anda.

Lokasi

London

Bethnal Student Academy

Alamat
LOCATION OF BETHNAL STUDENT ACADEMY
10-12 Bishops Way

E2 9HB London, England, United Kingdom
Telefon
+44 20 8981 1457