Bloomsbury International

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Tentang Kita

Bloomsbury International ialah, sekolah bahasa Inggeris bebas mesra di tengah-tengah London yang menawarkan kursus bahasa Inggeris kualiti yang sangat baik pada harga yang berpatutan.

Matlamat kami adalah untuk memastikan bahawa semua pelajar-pelajar kita meningkatkan penguasaan bahasa Inggeris mereka dengan cepat, mencapai matlamat pembelajaran mereka dan menikmati masa mereka di London. Anda akan dibekalkan dengan pelan pembelajaran peribadi, serta perhatian individu dan sokongan sepanjang kursus Bahasa Inggeris anda untuk memastikan bahawa anda kemajuan pesat dan mencapai objektif pembelajaran anda.

Kami mempunyai suasana yang benar-benar antarabangsa dengan kira-kira 2,000 pelajar dari 40 negara yang berbeza memilih untuk belajar di Bloomsbury Antarabangsa setiap tahun. Sama ada anda mencari untuk bersedia untuk peperiksaan bahasa Inggeris, meningkatkan peluang kerjaya anda atau hanya belajar bahasa Inggeris untuk keseronokan, anda pasti untuk mencari kursus yang sesuai.

Bloomsbury Antarabangsa yang diiktiraf oleh British Council, EAQUALS (kecemerlangan pendidikan bahasa) dan ISI (Sekolah Inspektorat Bebas), dan kami telah baru-baru ini menerima dua laporan pemeriksaan yang sangat baik. Kami juga merupakan Penaja UKVI Tier 4 dan ahli English UK.

indah, premis bersejarah kami terletak hanya dua minit berjalan kaki dari stesen bawah tanah Holborn (zon 1) dan hanya beberapa minit berjalan kaki dari Oxford Street, Covent Garden dan Muzium British. Sekolah kami dilengkapi dengan kemudahan moden termasuk Studio percuma, Pusat Ujian TOEIC, satu Pusat Sumber Pelajar, yang Café, papan putih interaktif (IWBs) dalam kebanyakan bilik darjah dan kelajuan tinggi Wi-Fi yang percuma untuk semua pelajar kita gunakan. bilik darjah dan kemudahan kami dilengkapi semua dengan standard yang tinggi, dengan keselesaan dan keselamatan anda dalam fikiran.

sekolah ini dikendalikan oleh kumpulan yang berdedikasi dan berkelayakan profesional yang mempunyai pengalaman bertahun-tahun dalam pelbagai aspek pengurusan operasi latihan bahasa. Bersama-sama, kepakaran mereka menawarkan pengalaman pembelajaran yang berkualiti tinggi yang meletakkan anda, pelajar, di tengah-tengah dan meletakkan keperluan dan pilihan anda terlebih dahulu.

yang berkelayakan, dipilih dengan teliti dan guru-guru yang berdedikasi semua memegang diiktiraf di peringkat antarabangsa English kelayakan pengajaran bahasa dan anda akan mendapati mereka ghairah, bersemangat dan komited kepada pembelajaran pelajar mereka. Pemeriksa telah mengulas mengenai kecemerlangan pengajaran di Bloomsbury Antarabangsa.

Dengan kemudahan moden, perkhidmatan pelanggan yang cemerlang, program sosial yang menarik dan kecemerlangan akademik, Bloomsbury Antarabangsa adalah pilihan anda untuk berjaya!

Kemudahan kami

Persekitaran yang selesa, santai dengan sumber-sumber kajian moden dan peralatan memainkan peranan yang penting dalam memaksimumkan pengajian Bahasa Inggeris anda dan memastikan yang anda kemajuan pesat.

Bloomsbury International adalah campuran yang sempurna tradisional dan moden. Sekolah ini terletak di dalam sebuah bangunan Georgian yang indah dilindungi oleh perintah kerajaan untuk mengekalkan semua ciri-ciri bersejarah. Di dalam, ciri-ciri asal kekal; Walau bagaimanapun, bangunan itu telah diubahsuai sepenuhnya dan menawarkan keselesaan abad ke-21 dan teknologi termasuk sambungan tanpa wayar komputer, alat bantuan kajian audio-visual terkini dan papan putih interaktif dalam kebanyakan bilik darjah kami.

Olimpik Lounge:

Turunlah semasa rehat atau selepas kelas untuk bersosial dengan rakan-rakan anda dan bermain dengan permainan pool.

bilik pelbagai Faith:

Ruang tenang untuk orang beragama lain untuk merenung dalam senyap.

Pusat Sumber pelajar:

Satu bahagian penting dalam pembelajaran mempunyai masa dan tempat yang selesa untuk amalan dan penyatuan dan Pusat Sumber Pelajar kami menyediakan suasana yang tenang dan santai untuk anda untuk belajar di sebelum atau selepas kelas bahasa Inggeris anda.

Kami mempunyai pelbagai sumber yang ada untuk membantu anda dengan belajar sendiri anda, seperti kepingan yang berbeza kerja peringkat, CD, DVD, tatabahasa dan perbendaharaan kata buku dan novel pendek yang ditulis terutamanya untuk pelajar bahasa Inggeris. Anda juga boleh menggunakan komputer riba atau peranti elektronik untuk belajar dengan mengambil kesempatan daripada kelajuan tinggi akses internet Wi-Fi percuma kami.

Bloomsbury Café:

kafe ini merupakan salah satu mata fokus Bloomsbury Antarabangsa, di mana pelajar bertemu untuk bersosial dengan makanan dan minuman, berehat dan menonton TV atau menggunakan komputer riba mereka dengan akses internet Wi-Fi kami.

Kafe ini menawarkan makanan segar, makanan ringan dan minuman panas dan sejuk pada harga yang berpatutan, yang disediakan oleh kakitangan kafe kami yang mesra.

Theatre Bilik:

Theatre Bilik kami digunakan untuk pelbagai aktiviti. Ia mengandungi beberapa komputer dan guru sering mengambil kelas mereka di sana untuk amalan peperiksaan, projek dan pelajaran dicampur-pembelajaran. Bilik ini juga digunakan untuk persembahan, penilaian kami Isnin dan induksi untuk pelajar baru, dan peperiksaan TOEIC mingguan kami.

Rumah pelajar

Bloomsbury Antarabangsa Houses Pelajar

 • Tinggal satu minggu
 • Lokasi hebat: kawasan perumahan tenang dengan akses mudah ke sekolah
 • Eksklusif untuk pelajar Bloomsbury Antarabangsa
 • Bilik Twin boleh ditempah walaupun jika anda dalam perjalanan anda sendiri
 • Ditetapkan penjaga rumah: sifat-sifat baik dikekalkan dan perkhidmatan yang mesra hangat
 • Dilengkapi sepenuhnya dan selesa

penginapan Tawaran

Sebagai pilihan popular, bilik bujang kami di Bloomsbury Antarabangsa Houses Pelajar sering ditempah sepenuhnya. Tetapi jangan bimbang! Untuk membantu pelajar-pelajar kita yang lebih suka untuk mempunyai bilik tidur mereka sendiri, kami menawarkan bilik-bilik double dan berkembar kami untuk mendapatkan kadar penginapan seorang yang istimewa. Siapa cepat dia dapat.

Tertakluk pada ketersediaan

 • Standard kongsi berkembar: £ 155 atau untuk penginapan seorang: £ 235
 • Superior twin dikongsi: £ 198 atau untuk penginapan seorang: £ 290
 • Standard Double untuk penginapan seorang: £ 215
 • Double Superior untuk penginapan seorang: £ 235

Bloomsbury Pelajar Houses adalah sesuai untuk pelajar yang ingin mengalami hidup bebas di London, semasa belajar bahasa Inggeris dan mengadakan perjumpaan dengan pelajar lain dari seluruh dunia.

rumah pelajar berkualiti tinggi kami menjemput, selesa, dilengkapi sepenuhnya dan dilengkapi dengan semua yang anda perlukan untuk hidup sehari-hari. Setibanya anda, anda akan disambut oleh penjaga rumah kami yang akan memastikan anda dijaga dengan baik sepanjang penginapan anda dengan kami. rumah-rumah kami terletak di jalan-jalan kediaman aman dan selamat di Zon 2. Di depan pintu anda, kejiranan Archway mempunyai pilihan hebat kedai serta pub, restoran dan kafe untuk bersosial masuk dengan kawan-kawan anda yang baru ditemui. Sebagai alternatif, sibuk Camden atau ruang terbuka Finsbury Park dan kehijauan Hampstead Heath mudah diakses dengan pengangkutan awam.

Jika anda ingin melibatkan diri dalam London, mengamalkan bahasa Inggeris anda dan membuat kawan-kawan yang hebat di seluruh dunia, Bloomsbury Student House adalah pilihan untuk anda!

Kemudahan & Perkhidmatan

 • Semua bil termasuk
 • 24 jam nombor telefon kecemasan
 • perkhidmatan pembersihan: kawasan umum dibersihkan setiap minggu
 • WiFi
 • Penggunaan mesin basuh
 • Lengkap dapur dengan semua alat yang anda perlukan
 • TV Freeview dalam semua bilik tidur dengan pelbagai saluran
 • Bedding Pack

pilihan

 • Standard single room
 • Superior single room (bilik mandi peribadi boleh diatur, tertakluk kepada bayaran tambahan dan ketersediaan)
 • Bilik Standard Double untuk penginapan seorang atau berpasangan
 • bilik Superior double untuk menggosongkan penghunian double
 • Standard twin dikongsi
 • Standard twin kongsi en-suite
This school offers programs in:
 • English

Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Cambridge Persiapan Peperiksaan

Campus Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka United Kingdom London

peperiksaan Cambridge English diiktiraf oleh lebih daripada 13,500 universiti, kolej, majikan, agensi dan kerajaan di seluruh dunia. [+]

Cambridge Exam Preparation

peperiksaan Cambridge English diiktiraf oleh lebih daripada 13,500 universiti, kolej, majikan, agensi dan kerajaan di seluruh dunia.

Bloomsbury International menawarkan kelas persediaan untuk peperiksaan General English Cambridge berikut:

Cambridge English: Key (KET) - A2 tahap CEFR Cambridge English: Awal (PET) - tahap B1 CEFR Cambridge English: Pertama (FCE) - tahap B2 CEFR Cambridge English Advanced (CAE) - tahap C1 CEFR Cambridge English: Kemahiran (CPE) - tahap C2 CEFR

peperiksaan Cambridge English direka untuk menilai penggunaan sehari-hari secara lisan dan bertulis Bahasa Inggeris untuk tujuan kerja-kerja atau kajian. Peperiksaan dijalankan di pelbagai peringkat dan menguji semua kemahiran bahasa Inggeris (membaca, menulis, mendengar dan bertutur), dan juga pengetahuan anda tatabahasa dan perbendaharaan kata.... [-]


Kursus Bahasa Inggeris Perniagaan

Campus Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka United Kingdom London

Dengan bahasa Inggeris sebagai bahasa global pilihan bagi semua aspek perniagaan, banyak syarikat menjangkakan pekerja mereka untuk menggunakan lisan dan bertulis Bahasa Inggeris untuk berkomunikasi dengan berkesan di tempat kerja. [+]

Kursus Bahasa Inggeris Perniagaan

Dengan bahasa Inggeris sebagai bahasa global pilihan bagi semua aspek perniagaan, banyak syarikat menjangkakan pekerja mereka untuk menggunakan lisan dan bertulis Bahasa Inggeris untuk berkomunikasi dengan berkesan di tempat kerja.

Dalam kelas Bahasa Inggeris Perniagaan kami, anda akan belajar bagaimana untuk menyatakan diri anda lebih lancar dan yakin apabila berkomunikasi dengan pelanggan dan rakan sekerja pada tahap yang berbeza dan dalam pelbagai situasi kerja.

Antara topik yang dibincangkan dalam kursus ini termasuk:

ceramah kecil dalam dunia perniagaan Berunding dan memujuk Mengambil bahagian dalam mesyuarat Kemahiran Penyampaian kemahiran temuduga Menulis laporan, e-mel dan dokumen-dokumen perniagaan ... [-]

Kursus Umum Bahasa Inggeris

Campus Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka United Kingdom London

Satu kursus sesuai untuk pelajar yang ingin meningkatkan keupayaan mereka untuk berkomunikasi dengan orang dalam situasi harian. [+]

Kursus Bahasa Inggeris Umum

Satu kursus sesuai untuk pelajar yang ingin meningkatkan keupayaan mereka untuk berkomunikasi dengan orang dalam situasi harian.

yang berkelayakan, dipilih dengan teliti dan guru-guru yang berdedikasi merancang pengajaran mereka dengan keperluan pelajar individu di rumah dan menyampaikan pelajaran dengan memberi tumpuan kepada semua aspek bahasa, termasuk perbendaharaan kata, tatabahasa, sebutan, membaca, menulis, bertutur dan mendengar.

Terdapat fokus yang lebih kepada kefasihan dan komunikasi yang berkesan, dan sebahagian besar kursus ini Inggeris mengaktifkan pengetahuan pasif yang ramai pelajar sudah mempunyai. Ini bermakna bahawa kursus pendek walaupun satu minggu adalah berfaedah.... [-]


Persiapan IELTS

Campus Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka United Kingdom London

IELTS (International English Language Testing System) diiktiraf oleh lebih 8000 universiti, sekolah, kolej, agensi-agensi, syarikat dan majikan di lebih daripada 135 buah negara. [+]

persiapan IELTS

IELTS (International English Language Testing System) diiktiraf oleh lebih 8000 universiti, sekolah, kolej, agensi-agensi, syarikat dan majikan di lebih daripada 135 buah negara.

IELTS bertujuan untuk mengukur keupayaan calon untuk menggunakan bahasa Inggeris dalam persekitaran akademik. Ia menguji keempat-empat kemahiran (membaca, menulis, bertutur dan mendengar) dan ia adalah yang paling biasa digunakan untuk permohonan kolej / sekolah / universiti.

, Guru-guru yang berkelayakan kami dipilih dengan teliti dan berdedikasi menyampaikan pelajaran berdasarkan keperluan pelajar mereka, memastikan bahawa anda meningkatkan penguasaan bahasa Inggeris anda dan mengamalkan kemahiran peperiksaan pada masa yang sama. Pengajaran termasuk tatabahasa, perbendaharaan kata, sebutan dan kemahiran komunikasi topikal, dan juga amalan kertas peperiksaan yang lepas dan peperiksaan olok-olok.... [-]