Boston College UK

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selama 50 tahun, Kolej Boston mempunyai telah menyediakan pendidikan lanjutan yang berkualiti tinggi kepada ribuan pelajar.

Di mana kita?

Kolej ini terletak berhampiran dengan pusat bandar Boston dengan tiga kampus yang berdekatan dengan satu sama lain. Di kampus utama kami - Rochford, anda akan mendapati keenam pusat bentuk dan universiti pusat khusus kami bersama-sama dengan bengkel dan bilik darjah industri ala kursus vokasional kami. Peter Paine adalah Sukan dan Seni Persembahan pusat dan Sam Newsom adalah pusat Muzik kami yang berdedikasi.

Kursus kami

Kolej ini menyediakan lebih daripada 400 kursus, sehingga dan termasuk peringkat ijazah, termasuk pelbagai kursus latihan vokasional serta A / AS peringkat, GCSE dan diploma. Apa sahaja umur anda, anda boleh memilih sesuatu yang akan meluaskan ufuk anda dan memberi anda keyakinan untuk berjaya.

pelajar-pelajar kita

Setiap tahun, Kolej mengalu-alukan kira-kira 8,000 pelajar melalui pintunya. Kira-kira 1,500 kajian ini dengan kami sepenuh masa, sehingga 200 pelajar antarabangsa dari seluruh dunia dan 200 lagi sedang menuntut di peringkat Pengajian Tinggi. pelajar separuh masa kita berbeza antara lepasan sekolah dan perantis kepada pelajar dewasa dan pelajar ijazah.

Visi

"Untuk menjadi sebuah kolej cemerlang yang mengubah kehidupan orang ramai dan membuat sumbangan cemerlang kepada kehidupan ekonomi, sosial dan budaya Lincolnshire."

Nilai

Boston College adalah sebuah organisasi termasuk yang berasaskan nilai-nilai berikut:

Trust keterbukaan Respect cabaran Kejujuran

Kesaksamaan dan Kepelbagaian

Memajukan kesaksamaan, kepelbagaian dan penyertaan supaya ia adalah penting kepada budaya kolej kami adalah salah satu matlamat strategik utama kami. Ia akan membantu memenuhi wawasan kami "Untuk menjadi sebuah kolej cemerlang yang mengubah kehidupan orang ramai dan membuat sumbangan cemerlang kepada kehidupan ekonomi, sosial dan budaya Lincolnshire".

Teroka ini untuk melihat bagaimana kita bekerja dengan pelajar-pelajar kita, kakitangan dan rakan kongsi untuk memajukan kesaksamaan melalui dasar-dasar dan prosedur kami, bersama-sama dengan pelbagai pelbagai projek dan aktiviti.

This school offers programs in:
  • English

Lihat A-levels » Lihat Tahun Penubuhan » Lihat Tahun Persediaan » Lihat kursus » Lihat Diploma »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

A-levels

A-peringkat (universiti Program Persediaan / Akses)

Campus Sepenuh masa August 2018 United Kingdom Boston

A-peringkat adalah laluan tradisional untuk universiti UK. Pelajar mengambil empat mata pelajaran AS pada tahun pertama dan boleh terus dengan tiga mata pelajaran ke dalam tahun kedua jika mereka ingin maju ke universiti. [+]

Cari peluang baru dan belajar A-Level di Kolej Boston

A-level adalah laluan tradisional untuk universiti UK. Pelajar mengambil empat mata pelajaran AS pada tahun pertama dan boleh terus dengan tiga mata pelajaran ke dalam tahun kedua jika mereka ingin maju ke universiti. Subjek yang ditawarkan adalah: Komunikasi dan Kebudayaan, EKONOMI, kesusasteraan Bahasa Inggeris, Pengajian Filem, Kerajaan & Politik, SEJARAH, Perundangan, Matematik dan Matematik lanjut.

Pelajar dapat maju ke universiti terkemuka termasuk: York, Durham, Nottingham, King College London, Warwick, Birmingham, Manchester, Sheffield, Leeds dan Leicester.

Belajar A-Level di Kolej Boston membuka pintu kepada mata pelajaran baru dan peluang yang anda mungkin tidak pernah dialami sebelum ini. Bukan sahaja kami menawarkan mata pelajaran tradisional seperti Matematik, Bahasa Inggeris Kesusasteraan dan Sejarah, tetapi juga pilihan yang berbeza seperti Pengajian Filem, Sosiologi, Psikologi.... [-]


Kursus

Bahasa Inggeris Sebagai Bahasa Asing

Campus Sepenuh masa Sambilan 2 - 34  August 2018 United Kingdom Boston + 1 lagi

Kami menawarkan kursus dari September hingga Jun. Anda boleh menghadiri selama 2 minggu atau selama satu tahun akademik (34 minggu). [+]

Kami menawarkan kursus dari September hingga Jun. Anda boleh menghadiri selama 2 minggu atau selama satu tahun akademik (34 minggu). Anda akan belajar bahasa Inggeris selama 20 jam seminggu, ditambah kita mempunyai kemudahan moden dan kakitangan yang ramah dan berpengalaman. Apa tempat yang lebih baik untuk belajar bahasa Inggeris daripada di England - rumah bahasa Inggeris!

Ramai pelajar memilih untuk belajar bahasa Inggeris di England kerana mereka percaya ia memberi mereka permulaan yang terbaik untuk memperoleh kemahiran bahasa yang diperlukan, baik untuk universiti dan pasaran pekerjaan antarabangsa di masa hadapan.

Di Kolej Boston, anda boleh

Apa yang saya akan lakukan? ... [-]

Perniagaan Tahap Hnd 5

Campus Sepenuh masa 1 - 2  September 2018 United Kingdom Boston

The Edexcel BTEC Level 5 HND menyediakan keluasan yang lebih besar dan pengkhususan daripada HNC Level 4. Struktur program ini menyediakan kurikulum yang inovatif dan kreatif, yang meliputi bidang teras seperti persekitaran perniagaan, komunikasi perniagaan dan maklumat, pemasaran dan sumber manusia - kesemuanya penting untuk kejayaan organisasi perniagaan. [+]

Yang Edexcel BTEC HND Level 5 menyediakan keluasan yang lebih besar dan pengkhususan daripada HNC Level 4. Struktur program ini menyediakan kurikulum yang inovatif dan kreatif, yang meliputi bidang teras seperti persekitaran perniagaan, komunikasi perniagaan dan maklumat, pemasaran dan sumber manusia - kesemuanya penting untuk kejayaan organisasi perniagaan.

Apa yang saya akan lakukan?

The Edexcel BTEC HND Level 5 terdiri daripada 16 unit: lapan mandatori dan lapan unit pakar.

Unit-unit wajib termasuk: - Persekitaran perniagaan - Menguruskan sumber dan keputusan kewangan - Organisasi dan tingkah laku - prinsip Marketing unit Specialist boleh termasuk: - Pengurusan projek

Kelayakan Kemasukan ... [-]

Tahun Penubuhan

Akses Antarabangsa Untuk Pendidikan Tinggi (program Asas)

Campus Sepenuh masa September 2018 United Kingdom Boston

The International Akses kepada HE kursus adalah khas kursus selama setahun untuk pelajar yang mahu bersedia untuk kemasukan ke Universiti British. Tujuan kursus ini adalah untuk menyediakan anda dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk berjaya dalam sistem Universiti British. Ia memastikan bahawa bahasa Inggeris anda akan cukup baik untuk menghadapi pengajian peringkat Universiti. [+]

Akses Antarabangsa kursus Pengajian Tinggi adalah khas kursus selama setahun untuk pelajar yang mahu bersedia untuk kemasukan ke Universiti British.

Tujuan kursus ini adalah untuk menyediakan anda dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk berjaya dalam sistem Universiti British. Ia memastikan bahawa bahasa Inggeris anda akan cukup baik untuk menghadapi pengajian peringkat Universiti. Anda akan belajar bagaimana untuk memanfaatkan perpustakaan dan sumber pembelajaran dan anda akan menghabiskan masa meningkatkan kemampuan belajar anda supaya anda boleh mengambil nota yang baik, menulis esei dan laporan, membuat persembahan dan bersedia untuk peperiksaan.

Lihat mengapa pelajar dari seluruh dunia memilih untuk belajar di Kolej Boston ... [-]

Tahun Persediaan

Pengajian Perniagaan - Universiti Program Persediaan

Campus Sepenuh masa September 2018 United Kingdom Boston

Ini Akses kepada program Pengajian Perniagaan direka untuk orang dewasa yang berminat dalam menjalankan kerjaya dalam Perniagaan dan Pemasaran, Undang-undang, Pengkomputeran, atau medan Kewangan. [+]

Ini Akses kepada program Pengajian Perniagaan direka untuk orang dewasa yang berminat dalam menjalankan kerjaya dalam Perniagaan dan Pemasaran, Undang-undang, Pengkomputeran, atau medan Kewangan.

Program ini tersedia di Boston.

berjaya menyelesaikan kursus ini juga boleh membawa kepada kemajuan ke kursus Peringkat Universiti Kolej ini. Anda boleh mengkaji HNC / HND dalam Pengurusan Perniagaan Pelancongan, Kembara dan di depan pintu anda dan pada sehingga separuh daripada kos yuran universiti.

Apa yang saya akan lakukan?

Diploma ini mendapat dengan mencapai 24 Level 3 kredit dalam perniagaan.

Anda juga akan memilih 2 lagi mata pelajaran utama untuk mendapat 15 kredit. Mata pelajaran ini termasuk Undang-undang, Matematik dan Computing. ... [-]


Sains - Akses Universiti Program

Campus Sepenuh masa September 2018 United Kingdom Boston

Ini Akses kepada program Sains direka untuk orang dewasa yang berminat dalam menjalankan kerjaya dalam bidang Sains atau Kejuruteraan. [+]

Ini Akses kepada program Sains direka untuk orang dewasa yang berminat dalam menjalankan kerjaya dalam bidang Sains atau Kejuruteraan.

Program ini tersedia di Boston.

berjaya menyelesaikan kursus ini juga boleh membawa kepada perkembangan ke kursus Peringkat Universiti Kolej ini. Anda boleh mengkaji HNC / HND Sains Gunaan atau Computing Systems dan Pembangunan di depan pintu anda dan pada sehingga separuh daripada kos yuran universiti.

Apa yang saya akan lakukan?

Diploma ini mendapat dengan mencapai 18 Level 3 kredit dalam 3 mata pelajaran utama. Anda boleh memilih ini daripada mata pelajaran berikut, Biologi, Fizik, Matematik, Kimia atau Computing.

Anda akan juga menyiapkan 3 Level 3 kredit dalam Kemahiran Pengajian: Penyelidikan dan rujukan dan 3 Level 3 kredit dalam IT untuk Tujuan Akademik.... [-]


Video

Experience College, Experience Boston College