British School of Marketing International

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Memohon biasiswa di sini!

Misi kita

BSMI menyediakan kursus profesional dan akademik dalam perniagaan dan pemasaran yang disesuaikan untuk memastikan golongan muda dan profesional sedia ada disediakan untuk kajian universiti dan kerjaya dalam ekonomi global global yang berkembang.

Penyataan Visi

Visi kami di BSMI adalah untuk menyediakan kursus pemasaran dan perniagaan akademik sebagai persediaan untuk universiti dan pengajian tinggi dan kursus profesional bagi mereka yang berkemahiran. Kami bercita-cita untuk menumbuhkan sekolah dengan meningkatkan perkongsian pendidikan tinggi yang sedia ada dan menghubungkan lagi dengan universiti di seluruh dunia. Dengan matlamat kami untuk menjadi sekolah Tier 4 UK, BSMI akan terus mengubah para pelajar dan profesional menjadi pemimpin global dan pemimpin perniagaan melalui kajian dari Yayasan ke peringkat pascasarjana.

BSMI mengalu-alukan pelajar dari seluruh pelusuk dunia untuk memajukan prospek kerjaya mereka. Pelajar boleh memilih kursus profesional dalam Pentadbiran Perniagaan, Pemasaran Digital, Perkhidmatan Pelanggan, Kepimpinan dan Pengurusan serta program kerjaya yang disesuaikan industri.

106052_pexels-photo-785667.jpeg

Tentang kita

British School of Marketing International adalah sebuah sekolah perniagaan dan pemasaran khusus, yang menawarkan program Pathway pelajar ke universiti UK, kursus profesional dan program kerjaya dalam jurusan berkaitan perniagaan dan pemasaran, serta kursus bahasa Inggeris. Kami mempunyai hubungan kerja yang kuat dengan universiti di UK, yang membolehkan pelajar kami maju ke tahun pertama atau akhir di universiti.

Sekolah Pemasaran British adalah sekolah muda yang dinamik. Kami bangga dengan suasana santai dan mesra kami dan percaya pelajar juga akan membawa pulang kenangan indah dari belajar bersama kami. Persekitaran keluarga ini membolehkan kami memantau kemajuan pelajar sambil belajar bersama kami.

Sekolah ini diperiksa secara teratur oleh British Council dan memenuhi piawaian yang diperlukan untuk akreditasi untuk mengajar Bahasa Inggeris sebagai bahasa asing.

BSMI menawarkan pelajar pelbagai pilihan latihan di mana mereka boleh meningkatkan bahasa Inggeris mereka dan membina kemahiran profesional yang diperoleh daripada program yang menumpukan kerjaya BSMI. British School of Marketing International terletak di tengah-tengah Bournemouth. Sekolah ini terdiri daripada dua bilik darjah, berdasarkan tingkat dua, sesuai untuk pelajar lima belas ditambah. Kedua-dua bilik darjah terdiri daripada papan putih dan satu mempunyai komputer dan projektor. Disebabkan pengembangan dari awal 2019 BSMI akan mempunyai empat lagi bilik darjah di tingkat atas bangunan.

BSMI mempunyai bilik komputer untuk digunakan oleh pelajar sepanjang hari. Komputer menjalankan MS Word, PowerPoint dan Excel, dan ideal untuk pelajar membuat kerja projek dan persembahan.

Bournemouth adalah sebuah bandar pesisiran pantai yang menyegarkan para pelajar antarabangsa selama beberapa dekad. BSMI menghadap Bournemouth's Central Gardens, yang mengalir ke pantai berpasir kurang dari satu kilometer jauhnya. Dalam jarak berjalan kaki dari sekolah adalah pawagam, kedai, teater, gim serta bas tempatan, stesen keretapi Bournemouth adalah perjalanan bis singkat. Pantai Bournemouth telah memenangi banyak anugerah untuk pasir bersih dan airnya. Bournemouth adalah kira-kira dua jam dari London dengan kereta api, jurulatih atau kereta dan kira-kira jarak yang sama dari Oxford dan label pereka desa Bicester.

Kami berharap dapat mengalu-alukan pelajar dari seluruh pelusuk dunia ke BSMI.

Lokasi

Bournemouth

Alamat
4 Westover Rd
BH1 2BY Bournemouth, England, United Kingdom