CAE

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Permintaan untuk juruterbang baru tidak pernah lebih besar. Dengan penerbangan komersial dijangka berganda dalam tempoh 20 tahun akan datang, peluang menarik untuk lelaki dan wanita muda yang bercita-cita untuk kerjaya di atas awan sebagai juruterbang penerbangan.

CAE menganggarkan 255,000 juruterbang penerbangan baru akan diperlukan dalam tempoh 10 tahun akan datang untuk mengekalkan pertumbuhan industri pengangkutan udara komersial. Pengembangan armada pesat dan kadar persaraan juruterbang tinggi membuat keperluan lebih lanjut untuk membangunkan 180,000 pegawai pertama ke kapten syarikat penerbangan baru, lebih daripada dalam mana-mana dekad sebelumnya. Nombor ini bermakna bahawa lebih daripada 50% juruterbang yang akan terbang pesawat komersil dunia dalam 10 tahun belum lagi memulakan latihan mereka. Terdapat 70 jenis juruterbang kelas baru yang memulakan kerjaya mereka dengan syarikat penerbangan setiap hari untuk 10 tahun ke depan!

Siapa yang CAE ?

70 tahun kecemerlangan
Belajarlah untuk terbang dengan CAE dan impikan impian anda untuk menjadi juruterbang realiti. CAE adalah pemimpin global dalam latihan untuk penerbangan awam, pertahanan dan keselamatan, dan pasaran penjagaan kesihatan. Disokong oleh rekod 70-tahun pertama industri, kami adalah rakan latihan pilihan syarikat penerbangan dunia dan peneraju global dalam pembuatan simulator fullflight. Belajar dengan kami dan menjadi juruterbang CAE untuk kehidupan!
Program latihan CAE merangkumi seluruh kitaran hayat seorang juruterbang profesional, jadi kami dapat memberi anda latihan yang anda perlukan sepanjang karier anda, dari kadet menjadi kapten. Ia adalah sebahagian daripada mengapa lebih daripada 120,000 juruterbang melatih dengan kami setiap tahun. Dengan 50 lokasi latihan di seluruh dunia, CAE mempunyai rangkaian latihan penerbangan awam terbesar di dunia, menyediakan latihan mengenai liputan terpantas model pesawat dalam dan pengeluaran.
CAE mengetuai industri dalam penempatan perintis
Memenuhi keperluan latihan lebih dari 300 syarikat penerbangan di seluruh dunia, ramai melihat kepada kami untuk merekrut bakat terbaik untuk syarikat penerbangan mereka. Dengan banyak akademi penerbangan yang terletak di seluruh dunia dan perkhidmatan pengambilan penerbangan kami, tiada organisasi lain yang menempatkan lebih banyak juruterbang dengan lebih banyak syarikat penerbangan daripada CAE .

CAE adalah rangkaian latihan penerbangan ab initio terbesar di dunia dengan sekolah penerbangan kelas dunia di lokasi berikut:

 • Brussels, Belgium
 • Gondia, India
 • Madrid, Sepanyol
 • Melbourne, Australia
 • Oxford, UK
 • Perth, Australia
 • Phoenix - Falcon Field, Amerika Syarikat
 • Rae Bareli, India

Melalui lebih daripada 85 tahun kepakaran latihan perintis, CAE Program Latihan Perintis Cadet memberikan latihan ab initio yang terarah kepada juruterbang yang bercita-cita tinggi di seluruh dunia. Pelbagai program termasuk laluan latihan CPL, ATPL dan MPL, yang semuanya menggabungkan kursus sekolah dasar dengan arahan terbang berkualiti tinggi yang disampaikan mengikut keperluan pihak berkuasa penerbangan kebangsaan. Mengendalikan armada lebih daripada 170 pesawat, CAE mempunyai sumber dan kepakaran untuk melatih sehingga 2,000 juruterbang kadet setiap tahun.

Mengapa CAE

 • Kehidupan Kampus Vibrant
 • Komuniti ketat
 • Lokasi Sekolah Penerbangan Besar
 • Armada Pesawat Terkini
 • Beribu-ribu Kadet Puas
 • Sokongan Kerjaya yang berterusan
 • Pembelajaran Interaktif
 • CAE Rangkaian Latihan Global
 • CAE Parc Pilot Resources

Pengalaman latihan CAE

Pengajar Penerbangan kami

Menyediakan kadet dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk membantu mereka dengan selamat dan cekap terbang pesawat komersial, program kami diajar dengan tangan, tenaga pengajar penerbangan yang membawa pengalaman dunia nyata ke dalam persekitaran pembelajaran bilik darjah.

Keselamatan

Kemudahan kami dilengkapi dengan teknologi terkini, menggunakan garis panduan dan peraturan industri terkini. CAE adalah akademi penerbangan pertama di dunia untuk mengendalikan pesawat yang dilengkapi dengan sistem pengurusan data penerbangan tersuai dan teknologi kesedaran trafik. Sistem ini merakam data, audio dan video semasa penerbangan, membolehkan para pelajar untuk berdebat dengan segera selepas penerbangan dan membolehkan CAE untuk mengumpul trend statistik untuk manfaat keselamatan dan prestasi jangka panjang.

Rasa Keluarga

Pelajar-pelajar kami memberitahu kami bahawa keluarga merasakan bahawa bergelar akademi kami, benar-benar membedakan kami daripada akademi penerbangan lain. Pasukan kami kakitangan Khidmat Pelanggan dan Pengajar yang berdedikasi, membuat anda merasa seperti di rumah dan menyokong anda sepanjang latihan anda dengan penjagaan pastoral, dan peribadi dalam satu pelajaran mengajar. Kami ghairah tentang apa yang kami lakukan dan kami komited untuk membuat impian perintis anda menjadi realiti.

Lokasi

Oxford

CAE Oxford Aviation Academy

Alamat
CAE Oxford Aviation Academy HQ
Oxford Airport,Kidlington,

OX5 1QX Oxford, England, United Kingdom
Telefon
+44 1865 841234

Steenokkerzeel

Alamat
CAE Oxford Aviation Academy Brussels
Brussels Airport - Building 201
Tervuursesteenweg

1820 Steenokkerzeel, Flanders, Belgium

Gondia

Alamat
CAE Oxford Aviation Academy Gondia
National Flying Training Institute (NFTI)
c/o Airport Authority of India
Birsi Airport
PO Paraswada

441-614 Gondia, Maharashtra, India

Madrid

Alamat
Polígono Industrial N°2
La Muñoza, Barajas Madrid
Spain

28042 Madrid, Komuniti Madrid, Sepanyol

Phoenix

Alamat
Phoenix, Arizona, Amerika Syarikat