Cardiff and Vale College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Cardiff dan Kolej Vale (CAVC) adalah salah satu kolej terbesar di negara ini - mengubah pendidikan dan latihan di seluruh rantau ibu negara Wales. Kami mempunyai lebih daripada 20,000 pelajar setiap tahun dan satu pasukan kakitangan besar pakar-pakar industri, pakar sektor dan pasukan sokongan berpengetahuan dan berpengalaman.

Kami mengajar orang dalam kemudahan industri yang luas dan pusat kecemerlangan seluruh Cardiff dan Vale of Glamorgan; dalam masyarakat dan di tempat kerja di seluruh rantau ini, Wales dan dunia.

Kami berbangga dengan kadar kejayaan pelajar kita - salah satu yang terbaik dalam sektor ini, dengan 87% mendapat kelayakan utama mereka - 2% di atas comparator negara.

Fokus kami adalah bukan semata-mata kepada kelayakan tetapi juga membangunkan individu dan majikan kemahiran memerlukan untuk kejayaan masa depan. Dan ia berfungsi - dengan 82% daripada pelajar-pelajar kita berjalan untuk melanjutkan pelajaran atau pekerjaan dalam tempoh dua bulan selepas tamat kursus mereka. Tahun lepas ini termasuk yang luar biasa 850 pelajar berjalan ke pengajian peringkat universiti.

Pelajar-pelajar kita diberi peluang yang unik untuk membangunkan kemahiran yang lebih luas, menjadi keusahawanan dan bekerja dan menonjol dari orang ramai. Tahun lepas ini menyaksikan beribu-ribu pelajar kami menjalankan penempatan kerja, bersaing dalam cabaran keusahawanan kebangsaan dan pertandingan kemahiran dan memenangi anugerah lebih negara berbanding sebelum ini.

Kami sentiasa berusaha untuk memastikan produk kami menawarkan yang terbaik pendidikan dan latihan yang berkualiti - dengan Inspektorat Her Majesty untuk Pendidikan dan Latihan, Estyn, pemberian kita 'Baik berganda' untuk kualiti pengajaran dan pembelajaran kita. kerja-kerja kami dengan majikan adalah menang dan terus berkembang pada kadar anugerah. Kami berbangga dinamakan 'College of the Year' Wales Perniagaan Insider untuk perkongsian kami dengan majikan dan juga diiktiraf untuk kerja-kerja kita sebagai peneraju dalam Pembangunan Rakyat.

Kami sedang bekerjasama dengan rakan-rakan untuk mengubah pendidikan dan latihan di rantau kita - membina tapak-tapak baru inspirasi dan kemudahan yang menyokong individu, majikan dan masyarakat untuk masa depan. Ini termasuk pembukaan mercu tanda £ 45m Centre City Campus kami di tengah-tengah pusat bandar Cardiff; mewujudkan rumah berdiri keluar untuk CAVC Sukan di Cardiff International Sports Campus; dan bekerjasama dengan majlis-majlis tempatan untuk membangunkan sebuah sekolah baru yang inovatif dan perkongsian untuk menyokong golongan muda di Cardiff dan Vale.

Kami juga percaya dalam kuasa dan skop sektor FE untuk menyokong pembangunan ekonomi. Kami tetap satu-satunya kolej Wales untuk menjadi ahli Gazelle Kolej Kumpulan dan salah satu daripada dua kolej Welsh menjadi ahli berbangga 157 Kumpulan kolej - semua menyokong kami untuk berkongsi amalan terbaik dan bekerjasama dengan pihak berkepentingan untuk juara sektor itu bagi kesan masa depan ia boleh membawa.

Visi, Misi kami

VISI KAMI:

Inspirasi. Inclusive. Berpengaruh.

Misi kita:

Mengubah kehidupan dengan membuka potensi dan mengembangkan kemahiran

Mesyuarat wawasan kami:

Cardiff dan Kolej Vale mempunyai Pelan Pembangunan Tahun Tiga. Dokumen pendek menetapkan keutamaan kami untuk tiga tahun akan datang yang akan membolehkan kita untuk memenuhi visi dan misi kami. Klik di atas dokumen di bawah untuk memuat turun satu salinan pelan ini.

Cardiff dan Vale International College adalah sebuah pembekal utama pendidikan dan latihan di Wales.

Cardiff, ibu kota Wales adalah tempat yang sangat baik untuk melawat dan belajar di. English UK bersetuju bahawa belajar di Wales adalah tempat yang sesuai dan pembaca buku Rough Guide dari seluruh dunia baru-baru ini mengundi Wales sebagai salah satu daripada negara-negara terbaik di dunia untuk melawat.

Cardiff dan Vale International College yang terletak di tengah-tengah bandar dengan rangkaian pengangkutan yang baik dan akses kepada kemudahan bandar itu. Kolej ini mempunyai ratusan pelajar antarabangsa yang datang dari lebih 30 buah negara yang berbeza.

Sokongan kami untuk pelajar antarabangsa

Dari siasatan untuk pendaratan, untuk meraikan pencapaian pelajar dan berkata selamat tinggal apabila pelajar menamatkan kursus mereka, Cardiff dan Vale International College menawarkan program sokongan sepenuh masa. Anda boleh meneroka butiran lebih perkhidmatan-perkhidmatan dan nasihat yang kami tawarkan melalui pautan di sebelah kiri laman ini.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Diploma » Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Cambridge Kursus Umum Bahasa Inggeris

Online & Campus Combined Sepenuh masa Sambilan 12 - 34  August 2017 United Kingdom Cardiff + 1 lagi

Kami menawarkan pelbagai penuh dan separuh masa General bahasa Inggeris dan belajar kursus persediaan. Semua kursus membawa kepada kelayakan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa. [+]

Kami menawarkan pelbagai penuh dan separuh masa General bahasa Inggeris dan belajar kursus persediaan. Semua kursus membawa kepada kelayakan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa. kursus Bahasa Inggeris Kami menawarkan pelbagai kursus dari Elementary ke tahap Kemahiran bagi mereka yang ingin meningkatkan penguasaan bahasa Inggeris mereka atas sebab-sebab umum, profesional atau akademik. Anda boleh memilih untuk menggabungkan program sepenuh masa kajian dengan tambahan separuh masa kelas bahasa Inggeris atau lain-lain kursus kolej sambilan yang sesuai dengan jadual waktu dan tahap bahasa Inggeris anda. Pilih daripada pelbagai pilihan: Pre-Intermediate English (KET) Peringkat Pertengahan (PET) Upper-Intermediate (FCE) Lanjutan (CAE) Kemahiran (CPE) IELTS perniagaan inggeris Kemahiran Menulis Peperiksaan Cambridge ESOL Cardiff dan Vale International College adalah satu-satunya Cambridge ESOL Pusat Terbuka di Cardiff. Sebagai Pusat Terbuka kita dibenarkan untuk menjalankan University of Cambridge ESOL (English Language) peperiksaan bagi semua calon, termasuk mereka yang tidak mengambil kursus persediaan di Kolej kami. Cardiff dan Vale International College menawarkan University of Cambridge ESOL Examinations yang merupakan sebahagian daripada Kumpulan Penilaian Cambridge, sebuah jabatan di Universiti Cambridge. peperiksaan Cambridge ESOL sesuai untuk pelajar dari semua bangsa, apa sahaja yang bahasa pertama mereka dan latar belakang budaya dan terdapat peperiksaan sesuai untuk pelajar untuk hampir mana-mana umur. Walaupun mereka direka untuk penutur asli bahasa selain daripada bahasa Inggeris, tidak ada sekatan bahasa yang berkaitan dikenakan. Pelbagai peperiksaan Cambridge ESOL termasuk pemeriksaan pakar dalam Bahasa Inggeris Perniagaan dan Bahasa Inggeris untuk Tujuan Akademik. Anda tidak perlu belajar di kursus untuk memohon peperiksaan melalui Pusat Peperiksaan. Walau bagaimanapun, bagi pelajar yang... [-]

IELTS Kursus Persediaan

Campus Sepenuh masa 12 - 34  August 2017 United Kingdom Cardiff

Ini adalah sepenuh masa kursus Bahasa Inggeris untuk pelajar antarabangsa yang ingin menyediakan untuk peperiksaan IELTS. [+]

Ini adalah satu 8 minggu sepenuh masa kursus Bahasa Inggeris untuk pelajar antarabangsa yang ingin menyediakan untuk peperiksaan IELTS. Ia direka untuk menyediakan pelajar dengan pengenalan kepada format ujian IELTS dan untuk membiasakan mereka dengan pelbagai jenis tugas yang dikemukakan dalam peperiksaan. Ia adalah sesuai untuk pelajar yang merancang untuk belajar di sarjana muda, ijazah atau peringkat sekolah profesional dalam sebuah negara yang berbahasa Inggeris dan mereka yang memerlukan peperiksaan IELTS. Kursus ini yang bertujuan untuk membantu pelajar mencapai minimum IELTS markah piawai 5.5 yang dikehendaki oleh kebanyakan universiti. (Adalah penting bagi setiap pelajar yang bercadang untuk maju ke satu FE / HE kursus untuk menyemak syarat kemasukan bahasa Inggeris bagi kursus yang mereka pilih kajian sebelum memohon untuk kursus ini). Kelayakan: IELTS (UCLES) Exam KANDUNGAN KURSUS: Kursus ini merupakan perantaraan untuk pelajar yang telah membangunkan Berupaya menguasai bahasa dalam semua kemahiran: membaca, menulis, bertutur dan mendengar. Tahap anda akan dinilai apabila anda tiba melalui temuduga dan ujian penempatan dan penerimaan ke kursus ini adalah tertakluk kepada perjanjian tutor ini. tuisyen sepenuh masa dengan berpengalaman, tutor berkelayakan Coursebook Disokong masa belajar sendiri Bantuan dengan permohonan anda untuk pendidikan tinggi menggunakan sepenuhnya kemudahan akademik dan sosial kolej Amalan Ujian IELTS Ini adalah kursus persediaan ujian yang memberi tumpuan kepada jenis tugas peperiksaan anda akan mendapati dalam peperiksaan IELTS. Ia memerlukan tahap komitmen yang tinggi dan motivasi kerana ia adalah kursus intensif yang singkat. Anda akan memberi tumpuan kepada kemahiran tertentu teras mendengar, membaca, bercakap dan menulis yang berkaitan dengan peperiksaan IELTS... [-]

Satu Tahap

Campus Sepenuh masa 32  September 2017 United Kingdom Cardiff

Ini adalah kursus intensif selama setahun untuk memperbaiki gred A-level atau untuk membenarkan pelajar matang dengan pengalaman yang sesuai untuk mendapatkan kelayakan A-level. Anda boleh melengkapkan pengajian dengan GCSE penting, serta tutorial wajib dan kemahiran untuk hidup. [+]

Sepenuh masa A3 - 1 tahun Level intensif 3 Cardiff Art & Design - ASLevel 3 Cardiff Biology - Level A2 3 Cardiff Biology - AS Level 3 Cardiff Pengajian Perniagaan - Level A2 3 Cardiff Pengajian Perniagaan - AS Level 3 Cardiff Chemistry - Level A2 3 Cardiff Kimia - AS Level 3 Cardiff Sains Komputer - A2 Level 3 Cardiff Sains Komputer - AS Level 3 Cardiff Bahasa Inggeris & Sastera - AS Level 3 Cardiff Bahasa Inggeris - A2 Level 3 Cardiff Bahasa Inggeris - AS Level 3 Cardiff Kesusasteraan Inggeris - A2 Level 3 Cardiff Kesusasteraan Inggeris - AS Level 3 Cardiff Kajian Filem - Level A2 3 Cardiff Kajian Filem - AS Level 3 Cardiff Perancis - AS LevelLevel 3 Cardiff Further Mathematics - AS Level 3 Cardiff Geografi - AS Level 3 Cardiff Kerajaan & Politik - A2 Level 3 Cardiff Kerajaan & Politik - AS Level 3 Cardiff Graphic Communication - Level A2 3 Cardiff Grafik Komunikasi - AS Level 3 Cardiff Sejarah - Level A2 3 Cardiff Sejarah - AS Level 3 Cardiff Teknologi Maklumat & Komunikasi - A2 Level 3 Cardiff Teknologi Maklumat & Komunikasi - AS Level 3 Cardiff Undang-undang - Level A2 3 Cardiff Undang-undang - AS Level 3 Cardiff Matematik - A2Level 3 Cardiff Matematik - AS Level 3 Cardiff Pengajian Media - A2 Level 3 Cardiff Pengajian Media - AS Level 3 Cardiff Photography - Level A2 3 Cardiff Photography - AS Level 3 Cardiff Pendidikan Jasmani... [-]

Diploma

Diploma Lanjutan Dalam Perniagaan (tahap 3 BTEC 2 Tahun)

Campus Sepenuh masa 34  September 2017 United Kingdom Cardiff

Diploma Extended BTEC dalam Business ialah, kelayakan yang berkaitan dengan kerja praktikal. Diploma Extended adalah bersamaan dengan tiga tahap A. Pelajar-pelajar belajar dengan melengkapkan projek dan tugasan yang berdasarkan realistik keadaan tempat kerja, aktiviti dan permintaan. [+]

Kelayakan: Edexcel Level 3 BTEC Diploma lanjutan dalam Perniagaan gambaran keseluruhan kursus: Yang Diploma Extended BTEC dalam Perniagaan adalah, kelayakan yang berkaitan dengan kerja praktikal. Diploma Extended adalah bersamaan dengan tiga tahap A. Pelajar-pelajar belajar dengan melengkapkan projek dan tugasan yang berdasarkan realistik keadaan tempat kerja, aktiviti dan permintaan. Tahun pertama terdiri daripada 9 unit: Meneroka Aktiviti Perniagaan Penyiasat Sumber Perniagaan Pengenalan kepada Pemasaran Orang yang berkesan, Komunikasi dan Maklumat Promosi Produk Kreatif Meneroka Pasukan Pembangunan Pengenalan kepada Akaun Recruitment & pemilihan Persekitaran Ekonomi Perniagaan Kemahiran penting dalam Communications & Literacy Dalam tahun kedua lagi 9 unit akan dikaji. Kerjaya Ready Apabila anda telah memilih kursus anda dinasihatkan anda mendaftar untuk program kerjaya Sedia. Ini adalah program yang beroperasi di sepanjang kursus anda untuk memastikan perjalanan transformasi. Program ini akan membantu untuk memberikan anda untuk memasuki dunia pekerjaan atau universiti dengan keyakinan, kemahiran dan rangkaian profesional yang diperlukan untuk memenuhi potensi mereka. Kami akan menyediakan anda dengan mentor, lawatan tempat kerja, kelas master dan pengalaman berasaskan kerja yang boleh mungkin termasuk magang. Semua yang akan bekerja bersama-sama dan membina kepada pelajaran mereka untuk membantu mereka untuk membangunkan kemahiran dan keyakinan mereka perlukan untuk berjaya dalam kerjaya masa depan mereka. Jika anda mempunyai keazaman untuk berjaya dan mahu menonjol dari orang ramai dan berjaya Sertai Kerjaya Sedia. Sila hubungi Tracy Bird, Career Ready Penyelaras tbird@cavc.ac.uk untuk maklumat lanjut. Syarat kemasukan: Temuduga Kelayakan Five GCSE (s) pada gred A kepada C Bagi kursus ini, anda juga akan memerlukan: Matematik atau Bahasa Inggeris... [-]

Kejuruteraan Aeronautik [2 Tahun Diploma Lanjutan]

Campus Sepenuh masa 34  September 2017 United Kingdom Barry

Kursus, bersamaan dengan 3 A- Levels (termasuk Diploma 90 Kredit) akan melengkapkan latihan anda sebagai Juruteknik Pesawat potensi atau membenarkan untuk kemajuan ke tinggi eduction, termasuk BSc (Hons) Aeronautical Engineering. [+]

Aeronautical Engineering [2 Tahun Diperluas Diploma] Fakta utama kod kursus: AERH3F40 Tarikh Mula: 4 September 2017 Tarikh tamat: Jun 15, 2018 Jam seminggu: 20 Tempoh kursus: 34 minggu Kelayakan: BTEC Diploma 90 Kepujian dalam Kejuruteraan Aeronautik gambaran keseluruhan kursus: Kursus, bersamaan dengan 3 A- Levels (termasuk Diploma 90 Kredit) akan melengkapkan latihan anda sebagai Juruteknik Pesawat potensi atau membenarkan untuk kemajuan ke tinggi eduction, termasuk BSc (Hons) Aeronautical Engineering. Kursus ini akan membolehkan anda untuk meningkatkan lagi kemahiran analitikal anda dengan menjalankan sebuah projek yang komprehensif, dipertingkatkan dengan satu set topik pesawat lanjut. Topik boleh termasuk: faktor manusia Pesawat Sains Mekanikal Pesawat Bahan dan perkakasan Kerangka pesawat udara Structural Concepts Projek Kejuruteraan Prinsip elektrik Matematik tambahan bagi Technicians Syarat kemasukan: 4 GCSE Gred A * - C mesti termasuk Bahasa Inggeris dan Matematik atau setaraf. Temuduga bagi pemohon baru. Pengajaran dan penilaian: PENILAIAN BERTERUSAN Langkah seterusnya: Perkembangan untuk: Aircraft Engineering - BSc Hons (incl Part 66 License.) Perkara penting: Kolej mengalu-alukan hubungan dengan ibu bapa / penjaga pelajar yang berusia di bawah 18 sokongan tambahan disediakan untuk pelajar yang mempunyai masalah pembelajaran dan kurang upaya Cardiff dan Kolej Vale komited untuk kemasukan dan nilai-nilai kepelbagaian. Kami berazam untuk menggalakkan persamaan peluang dan untuk merawat semua orang dengan adil dan hormat Cardiff dan Vale College berhak untuk membuat perubahan kepada kursus ini tanpa memberi notis terlebih dahulu Semua kursus adalah tepat pada masa muat naik atau cetak Kursus hanya boleh dijalankan jika terdapat jumlah yang mencukupi Sila ambil perhatian, jika anda... [-]

Peringkat Diploma 3 90 Kredit Dalam Reka Bentuk

Campus Sepenuh masa 34  September 2017 United Kingdom Cardiff

Ini Diploma 90 kredit dalam perjalanan Design akan menawarkan anda pelbagai pendekatan untuk reka bentuk tiga dimensi dan juga unsur-unsur reka bentuk grafik. Anda akan membangunkan pelbagai kemahiran yang sesuai ke kawasan individu anda sendiri kepentingan dan potensi kreatif. [+]

Ini Diploma 90 kredit dalam Design tentu akan menawarkan anda pelbagai pendekatan untuk reka bentuk tiga dimensi dan juga unsur-unsur reka bentuk grafik. Anda akan membangunkan pelbagai kemahiran yang sesuai ke kawasan individu anda sendiri kepentingan dan potensi kreatif. Projek-projek yang membolehkan anda untuk bertindak balas secara kreatif untuk mereka bentuk seluar dan rasa bidang kepakaran seperti reka bentuk produk, reka bentuk grafik, reka bentuk perabot, grafik komputer, reka bentuk pembungkusan, set filem dan reka bentuk prop, reka bentuk teater, reka bentuk dalaman dan seni bina. Kelayakan: Diploma 90 kredit dalam Design Welsh Baccalaureate Peringkat Lanjutan 3 Kemahiran Essential: Permohonan Nombor Tahap 2 / Tahap Komunikasi 3 / Tahap IT 2 Kemahiran Key yang lebih luas: Penyelesaian Masalah Level 3 / Bekerja dengan Orang lain Level 3 / Memperbaiki sendiri Tahap Prestasi 3 Kursus ini adalah projek yang dipimpin dan studio berasaskan. Penilaian berterusan dan anda dinilai pada penyerahan projek dan tugasan di seluruh. Jabatan ini mempunyai membuat 3D bengkel / Seni dan kemudahan komputer yang banyak. Anda akan meneroka saling hubungan antara teknologi reka bentuk, penonton sasaran, ergonomik dan estetika. Kemahiran akan termasuk kajian Bahan dan proses bengkel, pemodelan komputer 3D dan Animasi, prinsip ergonomik, komunikasi grafik dan reka bentuk dalam konteks. Bengkel dan Studios: Kewujudan pelbagai jenis bahan-bahan Akses kepada alat profesional dan peralatan untuk kayu, logam, plastik Besar-besaran pengeluaran pembuatan prototaip / model termasuk CNC dan percetakan 3D Hubungan dengan industri tempatan Ruangan Komputer: komputer Mac Warna Laser Printing Kemudahan Cinema 4D, Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator)... [-]

Tahap 3 Aat Diploma Lanjutan Dalam Bidang Perakaunan

Online & Campus Combined Sepenuh masa 34  September 2017 United Kingdom Barry

The AAT Diploma Lanjutan Perakaunan merangkumi pelbagai tugas-tugas perakaunan kompleks, termasuk rekod perakaunan kos penyelenggaraan dan penyediaan laporan dan pulangan. Pelajar akan mempelajari dan menguasai proses kewangan, termasuk prinsip-prinsip perakaunan dan konsep, simpan kira maju, akaun akhir, isu-isu VAT dalam perniagaan, perakaunan pengurusan teknik kos dan amalan beretika untuk akauntan. [+]

Yang AAT Diploma Lanjutan Perakaunan merangkumi pelbagai tugas-tugas perakaunan kompleks, termasuk rekod perakaunan kos penyelenggaraan dan penyediaan laporan dan pulangan. Pelajar akan mempelajari dan menguasai proses kewangan, termasuk prinsip-prinsip perakaunan dan konsep, simpan kira maju, akaun akhir, isu-isu VAT dalam perniagaan, perakaunan pengurusan teknik kos dan amalan beretika untuk akauntan. Kelayakan ini lagi menyampaikan kemahiran perisian melalui latihan spreadsheet perakaunan. Kelayakan ini terdiri daripada enam unit mandatori (390 jam pembelajaran petunjuk). Tujuan kelayakan ini adalah untuk memastikan bahawa pelajar bersedia untuk maju ke dalam perniagaan, kewangan atau kerjaya perakaunan profesional atau ke dalam pendidikan lebih lanjut. Semua unit dalam kelayakan ini adalah mandatori. Empat unit dinilai secara individu pada akhirnya penilaian unit, tetapi kelayakan ini juga termasuk penilaian sinoptik, duduk pada akhir kelayakan, yang menarik pada dan menilai pengetahuan dan pemahaman dari seluruh kelayakan: Advanced Bookkeeping - akhir penilaian unit Akaun Final Preparation - akhir penilaian unit Perakaunan Pengurusan: Kos - akhir penilaian unit Cukai tidak langsung - akhir penilaian unit Etika akauntan - dinilai dalam penilaian sinoptik Spreadsheet untuk Perakaunan - dinilai dalam penilaian sinoptik Syarat kemasukan: Tahap 2 Sijil Perakaunan Pengajaran dan penilaian: pentaksiran secara atas talian Langkah seterusnya: pekerjaan pelajar yang layak dan sebahagiannya layak akan berada dalam kedudukan untuk mencari pekerjaan dalam sektor kewangan dan pengurusan Akaun AAT Tahap 4 Diploma Perakaunan [-]

Tahap 3 BTEC 2 Tahun Berjaya Mempertahankan Diploma Dalam Bidang Kejuruteraan Elektrik Dan Elektronik

Campus Sepenuh masa 34  September 2017 United Kingdom Cardiff

berjaya dalam kursus ini membolehkan pelajar untuk memohon kemasukan ke Universiti untuk belajar untuk ijazah dalam banyak mata pelajaran Kejuruteraan. Ia juga diiktiraf oleh industri sebagai persediaan untuk masuk ke dalam kejuruteraan / perantisan teknikal yang lebih tinggi. [+]

Kelayakan: Level 3 BTEC Extended Diploma Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik gambaran keseluruhan kursus: berjaya dalam kursus ini membolehkan pelajar untuk memohon kemasukan ke Universiti untuk belajar untuk ijazah dalam banyak mata pelajaran Kejuruteraan. Ia juga diiktiraf oleh industri sebagai persediaan untuk masuk ke dalam kejuruteraan / perantisan teknikal yang lebih tinggi. Topik boleh termasuk: Business Systems untuk Juruteknik Prinsip Design Software dan Pembangunan Electronic Fault-mencari tempat Mikropemproses Systems dan Aplikasi Selanjutnya Prinsip Elektrik Prinsip dan Operasi Tiga Fasa Systems Ciri-ciri dan Penggunaan Mesin Elektrik Prinsip dan Penggunaan Analogue Electronics Further Mathematics untuk Juruteknik Kejuruteraan Syarat kemasukan: Kelayakan AS Level - pelajar mesti mempunyai 5 GCSE pas pada Gred C dan ke atas Sila ambil perhatian: kita perlu melihat keputusan kelayakan dan sijil sebelum anda boleh mendaftar. Kehadiran dan kejayaan pada Hari Pemohon Selepas anda telah memohon anda akan dihantar senarai Pemohon Days bagi kawasan yang anda telah memohon untuk. Menghadiri satu hari ini adalah satu keperluan yang masuk. Peristiwa-peristiwa ini - biasanya 2-3 jam lama - melibatkan anda datang ke laman web kolej seorang tutor, melihat kemudahan dan mengetahui lebih lanjut mengenai perkara ini. Untuk kursus ini semasa Hari Pemohon anda juga akan perlu untuk: Menjalankan ujian kemasukan awal dan temu bual pendek. Berjaya lulus ini juga merupakan syarat kemasukan untuk tempat di kursus. Pengajaran dan penilaian: Ditulis dan tugasan praktikal Langkah seterusnya: UNIVERSITI industri [-]

Tahap 3 BTEC 2 Tahun Berjaya Mempertahankan Diploma Di Dalamnya - Pembangunan Perisian

Campus Sepenuh masa 34  September 2017 United Kingdom Cardiff

Ini BTEC Tahap 3 Diploma Lanjutan dalam bidang IT bersambung dari satu tahun BTEC Diploma 90 kredit dalam IT dan bersamaan dengan tiga Tahap A. Pelajar mencapai kelayakan ini akan sama ada pergi ke mengkaji pengkomputeran atau kelayakan yang berkaitan IT di Universiti atau masukkan pekerjaan. [+]

Kelayakan: IT - BTEC Diploma Extended: Perisian Tahap Pembangunan 3 gambaran keseluruhan kursus: Ini BTEC Level 3 Extended Diploma IT bersambung dari satu tahun BTEC Diploma 90 kredit dalam IT dan bersamaan dengan tiga Tahap A. Pelajar mencapai kelayakan ini akan sama ada pergi ke mengkaji pengkomputeran atau kelayakan yang berkaitan IT di Universiti atau masukkan pekerjaan. Kerjaya dalam bidang Pembangunan Perisian telah teguh dalam persekitaran IT hari ini. Pertumbuhan yang besar dalam aplikasi untuk peranti tangan diadakan pada tahun-tahun kebelakangan ini mewujudkan keperluan untuk kakitangan dengan kemahiran pembangunan perisian. Perniagaan bergantung kepada pemaju perisian untuk mereka bentuk dan melaksanakan persekitaran untuk mengakses dan memanipulasi syarikat contohnya data rekod pelanggan. Sistem itu dibangunkan untuk membenarkan syarikat-syarikat untuk membuat keputusan strategik dalam dunia hari ini. Mengekalkan persekitaran IT yang dinamik adalah penting jika syarikat adalah untuk bertindak balas kepada keperluan pelanggan mereka dan berada di barisan hadapan dalam trend pasaran. Kemahiran Pembangun Perisian yang baik adalah sentiasa dalam permintaan. Terdapat tiga laluan Diploma Extended disediakan untuk mengkaji berikut BTEC Diploma 90 kredit dalam IT: Diploma lanjutan dalam bidang IT Diploma lanjutan dalam bidang IT: Rangkaian dan Sistem Sokongan Diploma lanjutan dalam bidang IT: Pembangunan Perisian Pada Diploma ini Extended dalam IT (Pembangunan Perisian) tentu anda akan belajar: Sistem informasi analisis sistem IT dan Reka Bentuk program acara didorong Kesan penggunaan IT dalam sistem perniagaan keselamatan sistem Organisasi rangkaian komputer sistem IT menembak masalah dan pembaikan Objek pengaturcaraan berorientasikan server Web skrip animasi web untuk media interaktif Kerjaya Ready Apabila anda telah... [-]

Tahap 3 BTEC 2 Tahun Diploma Lanjutan Di Dalamnya - Rangkaian Dan Sistem Sokongan

Campus Sepenuh masa 34  September 2017 United Kingdom Cardiff

Ini BTEC Tahap 3 Diploma Lanjutan dalam bidang IT bersambung dari satu tahun BTEC Diploma 90 kredit dalam IT dan bersamaan dengan tiga Tahap A. Pelajar mencapai kelayakan ini akan sama ada pergi ke mengkaji pengkomputeran atau kelayakan yang berkaitan IT di Universiti atau masukkan pekerjaan. [+]

Kelayakan: IT - BTEC Diploma Extended: Networking & Systems Support Level 3 gambaran keseluruhan kursus: Ini BTEC Level 3 Extended Diploma IT bersambung dari satu tahun BTEC Diploma 90 kredit dalam IT dan bersamaan dengan tiga Tahap A. Pelajar mencapai kelayakan ini akan sama ada pergi ke mengkaji pengkomputeran atau kelayakan yang berkaitan IT di Universiti atau masukkan pekerjaan. Ini adalah kawasan pertumbuhan peluang pekerjaan sebagai bilangan peranti IT terus berkembang permintaan untuk kakitangan dapat menguruskan persekitaran rangkaian yang akan terus meningkat. Kemahiran terdiri daripada mengenal pasti dan menggantikan komponen asas PC untuk menghubungkan rangkaian PC dalam syarikat. Ini membolehkan perniagaan untuk berkomunikasi dengan dunia dan beroperasi pada skala global. Keselamatan, mencipta dan menguruskan persekitaran IT selamat adalah elemen penting untuk membina perniagaan yang berjaya. Syarikat-syarikat perlu membangunkan strategi untuk membasmi virus dan menghalang penggodaman di mana mungkin. Rangkaian merupakan kawasan yang menyeronokkan profesion pengkomputeran yang menawarkan peluang kerjaya yang menyeronokkan dan mencabar. Terdapat tiga laluan Diploma Extended disediakan untuk mengkaji berikut BTEC Diploma 90 kredit dalam IT: Diploma lanjutan dalam bidang IT Diploma lanjutan dalam bidang IT: Rangkaian dan Sistem Sokongan Diploma lanjutan dalam bidang IT: Pembangunan Perisian Pada Diploma ini Extended dalam IT (Rangkaian dan Sistem Sokongan) tentu anda akan belajar: Sistem informasi menguruskan rangkaian rangkaian komputer IT sokongan teknikal sistem IT menembak masalah dan pembaikan menguruskan rangkaian keselamatan sistem Organisasi program acara didorong server Web skrip animasi web untuk media interaktif Kerjaya Ready Apabila anda telah memilih kursus anda dinasihatkan anda mendaftar untuk program kerjaya Sedia. Ini... [-]

Tahap 3 Diploma Dalam Kewangan, Risiko Dan Pelaburan

Campus Sepenuh masa 34  September 2017 United Kingdom Cardiff

Tujuan Diploma CISI Level 3 di Kewangan, Risiko & Pelaburan adalah untuk memberi calon memahami ciri-ciri utama, mekanisme dan pengaruh di pasaran kewangan dan institusi, dan termasuk asas dalam analisis data, penilaian pelaburan dan perakaunan serta peranan dan tanggungjawab perkhidmatan kewangan dalam masyarakat secara keseluruhannya. [+]

Matlamat CISI Tahap 3 Diploma Kewangan, Risiko & Investment adalah untuk memberi calon memahami ciri-ciri utama, mekanisme dan pengaruh di pasaran kewangan dan institusi, dan termasuk asas dalam analisis data, penilaian pelaburan dan perakaunan serta peranan dan tanggungjawab perkhidmatan kewangan dalam masyarakat secara keseluruhannya. Kelayakan: Diploma Kewangan, Risiko dan Pelaburan - Tahap 3 - Institut Chartered bagi Sekuriti dan Pelaburan - (A setara Level) Kemahiran Essential Diploma ini terdiri daripada dua sijil berikut: Sijil Kewangan, Risiko dan Membuat Keputusan - Yang termasuk unit-unit berikut: Wang, Ekonomi dan Ketidakpastian The Nature of Money Ekonomi Kerajaan dan Ekonomi The International Ukuran (Perdagangan dan Exchange) Menganalisa dan Interpretasi Data (Perangkaan Sampling) Risiko dan Ketidakpastian Membuat Keputusan Pelaburan, Perakaunan dan Tadbir Urus Penubuhan, Liabiliti Terhad dan Prinsip Perakaunan Kunci Kira-Kira dan Penyata Pendapatan Menganalisa Akaun: Aliran Tunai, Modal Kerja dan Kecairan The Sumber dan Kos Dana Pulangan atas Pelaburan dan Peluang Kos Penilaian Sekuriti Derivatif, Sekuriti Bersandarkan Aset; Isu Etika Kejuruteraan Kewangan Etika dan Tadbir Urus Sijil Pengenalan kepada Securities & Investment - Yang termasuk unit-unit berikut: Industri Perkhidmatan Kewangan Persekitaran ekonomi Aset Kewangan dan Pasaran ekuiti bon Derivatif Dana pelaburan Perkhidmatan Kewangan Peraturan Cukai, Pembungkus Pelaburan dan Amanah Lain Runcit Produk Kewangan Di samping itu terdapat Projek Extended mana calon dikehendaki menggunakan pengetahuan yang dipelajari, menjalankan penyelidikan dengan tujuan untuk mengembangkan kemahiran mereka merancang, penyelidikan bebas, analisis, penyelesaian masalah, penilaian dan kemahiran persembahan, akan membawa kepada laporan perkataan dan penilaian peribadi pengendalian projek mereka. Syarat kemasukan: 5 GCSE di Gred AC termasuk Matematik... [-]

Video

CAVC International: English is Great!

CAVC: Cardiff and Vale College International

CAVC International: Welcome to CAVC!

CAVC: Welcome to Cardiff and Vale College 2016

CAVC: City Centre Campus - Official Launch Video

Contact

Cardiff and Vale College

Alamat Dumballs Road
CF10 5FE, United Kingdom
Website http://www.cavc.ac.uk/
Telefon +44 (0)29 2090 8004