Cardiff and Vale College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Cardiff dan Kolej Vale (CAVC) adalah salah satu kolej terbesar di negara ini - mengubah pendidikan dan latihan di seluruh rantau ibu negara Wales. Kami mempunyai lebih daripada 20,000 pelajar setiap tahun dan satu pasukan kakitangan besar pakar-pakar industri, pakar sektor dan pasukan sokongan berpengetahuan dan berpengalaman.

Kami mengajar orang dalam kemudahan industri yang luas dan pusat kecemerlangan seluruh Cardiff dan Vale of Glamorgan; dalam masyarakat dan di tempat kerja di seluruh rantau ini, Wales dan dunia.

Kami berbangga dengan kadar kejayaan pelajar kita - salah satu yang terbaik dalam sektor ini, dengan 87% mendapat kelayakan utama mereka - 2% di atas comparator negara.

Fokus kami adalah bukan semata-mata kepada kelayakan tetapi juga membangunkan individu dan majikan kemahiran memerlukan untuk kejayaan masa depan. Dan ia berfungsi - dengan 82% daripada pelajar-pelajar kita berjalan untuk melanjutkan pelajaran atau pekerjaan dalam tempoh dua bulan selepas tamat kursus mereka. Tahun lepas ini termasuk yang luar biasa 850 pelajar berjalan ke pengajian peringkat universiti.

Pelajar-pelajar kita diberi peluang yang unik untuk membangunkan kemahiran yang lebih luas, menjadi keusahawanan dan bekerja dan menonjol dari orang ramai. Tahun lepas ini menyaksikan beribu-ribu pelajar kami menjalankan penempatan kerja, bersaing dalam cabaran keusahawanan kebangsaan dan pertandingan kemahiran dan memenangi anugerah lebih negara berbanding sebelum ini.

Kami sentiasa berusaha untuk memastikan produk kami menawarkan yang terbaik pendidikan dan latihan yang berkualiti - dengan Inspektorat Her Majesty untuk Pendidikan dan Latihan, Estyn, pemberian kita 'Baik berganda' untuk kualiti pengajaran dan pembelajaran kita. kerja-kerja kami dengan majikan adalah menang dan terus berkembang pada kadar anugerah. Kami berbangga dinamakan 'College of the Year' Wales Perniagaan Insider untuk perkongsian kami dengan majikan dan juga diiktiraf untuk kerja-kerja kita sebagai peneraju dalam Pembangunan Rakyat.

Kami sedang bekerjasama dengan rakan-rakan untuk mengubah pendidikan dan latihan di rantau kita - membina tapak-tapak baru inspirasi dan kemudahan yang menyokong individu, majikan dan masyarakat untuk masa depan. Ini termasuk pembukaan mercu tanda £ 45m Centre City Campus kami di tengah-tengah pusat bandar Cardiff; mewujudkan rumah berdiri keluar untuk CAVC Sukan di Cardiff International Sports Campus; dan bekerjasama dengan majlis-majlis tempatan untuk membangunkan sebuah sekolah baru yang inovatif dan perkongsian untuk menyokong golongan muda di Cardiff dan Vale.

Kami juga percaya dalam kuasa dan skop sektor FE untuk menyokong pembangunan ekonomi. Kami tetap satu-satunya kolej Wales untuk menjadi ahli Gazelle Kolej Kumpulan dan salah satu daripada dua kolej Welsh menjadi ahli berbangga 157 Kumpulan kolej - semua menyokong kami untuk berkongsi amalan terbaik dan bekerjasama dengan pihak berkepentingan untuk juara sektor itu bagi kesan masa depan ia boleh membawa.

Visi, Misi kami

VISI KAMI:

Inspirasi. Inclusive. Berpengaruh.

Misi kita:

Mengubah kehidupan dengan membuka potensi dan mengembangkan kemahiran

Mesyuarat wawasan kami:

Cardiff dan Kolej Vale mempunyai Pelan Pembangunan Tahun Tiga. Dokumen pendek menetapkan keutamaan kami untuk tiga tahun akan datang yang akan membolehkan kita untuk memenuhi visi dan misi kami. Klik di atas dokumen di bawah untuk memuat turun satu salinan pelan ini.

Cardiff dan Vale International College adalah sebuah pembekal utama pendidikan dan latihan di Wales.

Cardiff, ibu kota Wales adalah tempat yang sangat baik untuk melawat dan belajar di. English UK bersetuju bahawa belajar di Wales adalah tempat yang sesuai dan pembaca buku Rough Guide dari seluruh dunia baru-baru ini mengundi Wales sebagai salah satu daripada negara-negara terbaik di dunia untuk melawat.

Cardiff dan Vale International College yang terletak di tengah-tengah bandar dengan rangkaian pengangkutan yang baik dan akses kepada kemudahan bandar itu. Kolej ini mempunyai ratusan pelajar antarabangsa yang datang dari lebih 30 buah negara yang berbeza.

Sokongan kami untuk pelajar antarabangsa

Dari siasatan untuk pendaratan, untuk meraikan pencapaian pelajar dan berkata selamat tinggal apabila pelajar menamatkan kursus mereka, Cardiff dan Vale International College menawarkan program sokongan sepenuh masa. Anda boleh meneroka butiran lebih perkhidmatan-perkhidmatan dan nasihat yang kami tawarkan melalui pautan di sebelah kiri laman ini.

This school offers programs in:
  • English

Lihat A-levels » Lihat Diploma Lanjutan » Lihat Diploma - AcademicCourses » Lihat kursus » Lihat Diploma - HealthcareStudies »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

A-levels

Satu Tahap

Campus Sepenuh masa 34  September 2018 United Kingdom Cardiff

Program Tahap Lanjutan (A Level) adalah kursus akademik tradisional dan pilihan popular dengan pelajar yang ingin masuk ke Universiti British. Anda boleh memilih sehingga tiga mata pelajaran, yang dikaji selama dua tahun. Pemilihan besar kami lebih dari 30 pilihan A Level terdiri daripada Sastera Bahasa Inggeris untuk Fotografi, Biologi untuk Sosiologi. [+]

Program Tahap Lanjutan (A Level) adalah kursus akademik tradisional dan pilihan popular dengan pelajar yang ingin masuk ke Universiti British. Anda boleh memilih sehingga tiga mata pelajaran, yang dikaji selama dua tahun. Pemilihan besar kami lebih dari 30 pilihan A Level terdiri daripada Sastera Bahasa Inggeris untuk Fotografi, Biologi untuk Sosiologi.

Pelajar A Level kami belajar di Kampus Pusat Bandar Raya baru kami dan mendapat faedah dari kemudahan khusus subjek yang hebat. Ini termasuk Pusat Sains, Teknologi dan Matematik yang berdedikasi dengan makmal pakar standard industri yang mengagumkan. Bilik ajar am kami juga ruang yang menarik dan semua pelajar mempunyai akses ke pusat pembelajaran yang besar untuk belajar luar.... [-]


Diploma

Aeronautical Engineering [2 Tahun Diperluas Diploma]

Campus Sepenuh masa September 2018 United Kingdom Barry

Kursus ini, bersamaan dengan 3 A - Levels (termasuk 90 Diploma Kredit) akan melengkapkan latihan anda sebagai Juruteknik Pesawat Terbang yang berpotensi atau membenarkan perkembangan ke Higher Education, termasuk Kejuruteraan Aeronautical BSc (Kepujian). [+]

Kelayakan:

BTEC Diploma 90 Kepujian dalam Kejuruteraan Aeronautik

Gambaran keseluruhan kursus:

Kursus ini, bersamaan dengan 3 A - Levels (termasuk 90 Diploma Kredit) akan melengkapkan latihan anda sebagai Juruteknik Pesawat Terbang yang berpotensi atau membenarkan perkembangan ke Higher Education, termasuk Kejuruteraan Aeronautical BSc (Kepujian).

Kursus ini akan membolehkan anda mempertingkatkan lagi kemahiran analisis anda dengan menjalankan projek yang komprehensif, dipertingkatkan dengan topik topik pesawat yang lebih lanjut.

Topik boleh termasuk:

faktor manusia Pesawat Sains Mekanikal Pesawat Bahan dan perkakasan Kerangka pesawat udara Structural Concepts Projek Kejuruteraan Prinsip elektrik Matematik tambahan bagi Technicians ... [-]

Electrical & Electronic Engineering [1 Year Subsidiary Diploma]

Campus Sepenuh masa September 2018 United Kingdom Cardiff

[+]

Kelayakan:

Topik boleh termasuk:

Kesihatan dan Keselamatan di Tempat Kerja Kejuruteraan Prinsip Elektrik dan Elektronik Matematik untuk Juruteknik Kejuruteraan

Syarat kemasukan:

Pengajaran dan penilaian:

Ditulis dan tugasan praktikal

[-]

Computing [1 Year - Foundation Diploma]

Campus Sepenuh masa September 2018 United Kingdom Cardiff

[+]

Kelayakan:

Pembangunan web

Ini adalah program yang beroperasi di sepanjang kursus anda untuk memastikan perjalanan transformasi. Program ini akan membantu untuk memberikan anda untuk memasuki dunia pekerjaan atau universiti dengan keyakinan, kemahiran dan rangkaian profesional yang diperlukan untuk memenuhi potensi mereka.

Semua yang akan bekerja bersama-sama dan membina kepada pelajaran mereka untuk membantu mereka untuk membangunkan kemahiran dan keyakinan mereka perlukan untuk berjaya dalam kerjaya masa depan mereka.

Syarat kemasukan:

[-]

Graphic Design [2 Year Extended Diploma]

Campus Sepenuh masa September 2018 United Kingdom Cardiff

This BTEC Extended Diploma in Graphic Design course offers a wide range of approaches to digital interactive design, whilst utilising the very latest apple macs and Adobe software to generate stimulating outcomes. You will develop a range of advanced skills appropriate to your own individual area of interest and creative potential. [+]

Qualifications:

Extended Diploma in Graphic Design Full Time Level 3

Course overview:

This BTEC Extended Diploma in Graphic Design course offers a wide range of approaches to digital interactive design, whilst utilising the very latest apple macs and Adobe software to generate stimulating outcomes. You will develop a range of advanced skills appropriate to your own individual area of interest and creative potential.

The course is project-led and studio-based with an injection of live projects and competitions to encourage innovation and creativity, that will allow you to respond creatively to unit project briefs and to taste specialist areas of Graphic Design. Throughout the year, a series of specialist disciplines will be practised with no need for additional exams. All projects are based on the principles of professional practice whilst considering the final outcome, aesthetics and user interactivity.... [-]


Diploma BTEC Dalam Perniagaan

Campus Sepenuh masa September 2018 United Kingdom Cardiff

Sijil EDECCEL Level 3 BTEC Extended dan kursus Diploma BTEC dalam Perniagaan adalah kelayakan yang berkaitan dengan pekerjaan. Kursus ini bersamaan dengan dua Tahap A. Pelajar belajar dengan melengkapkan projek dan tugasan yang berdasarkan situasi kerja yang realistik, aktiviti dan tuntutan. [+]

Kelayakan:

Edexcel Tahap 3 Sijil Lanjutan BTEC dalam Perniagaan [pada akhir tahun 1] dan Diploma Perniagaan [pada akhir tahun 2] - Diploma BTEC setara dengan 2 'A' LEVELS

Gambaran keseluruhan kursus:

Sijil EDECCEL Level 3 BTEC Extended dan kursus Diploma BTEC dalam Perniagaan adalah kelayakan yang berkaitan dengan pekerjaan. Kursus ini bersamaan dengan dua Tahap A. Pelajar belajar dengan melengkapkan projek dan tugasan yang berdasarkan situasi kerja yang realistik, aktiviti dan tuntutan.

Sijil Lanjutan EDEXCEL Level 3 diteliti pada tahun pertama dan terdiri daripada 4 unit:

meneroka Perniagaan Membangunkan rancangan pemasaran Peribadi dan Perniagaan Kewangan Plus 1 Pilihan Unit ... [-]

Applied Science (Forensic Science) - National Diploma

Campus Sepenuh masa September 2018 United Kingdom Cardiff

The BTEC Level 3 National Diploma in Applied Science is a qualification for post-16 learners who want to continue their science education through applied and practical learning and whose aim is to progress either to university or employment in the science sector. [+]

Qualifications:

BTEC National Diploma in Applied Science

Course overview:

The BTEC Level 3 National Diploma in Applied Science is a qualification for post-16 learners who want to continue their science education through applied and practical learning and whose aim is to progress either to university or employment in the science sector. The course is ideal for learners who have an interest in being lab technicians; working in forensic, analytical or medical science; becoming a nurse or a paramedic or for learners who want to study general/applied science at university.

This is a two-year course. The qualification achieved at the end of the two years is equivalent to two A Levels.... [-]


Music Technology [1 Year Diploma]

Campus Sepenuh masa 34  September 2018 United Kingdom Cardiff

The 90 credit diploma in Music Technology is a 1 year, full-time course for anyone interested in a career in the technical side of the music industry. You will study a wide range of topics which will develop your abilities and prepare you for employment. You will work on different projects which will give you realistic, work-based scenarios to develop your industry skills. [+]

Qualifications:

90 Credit Diploma in Music Technology Full Time Level 3 As part of the Course, all students will study the Welsh Baccalaureate and develop Key Skills and be entered for accreditation. The Welsh Baccalaureate and Key Skills are important transferable skills for life in general and the points gained through the accreditation are recognised by Higher Education Institutions.

Course overview:

The 90 credit diploma in Music Technology is a 1 year, full-time course for anyone interested in a career in the technical side of the music industry. You will study a wide range of topics which will develop your abilities and prepare you for employment. You will work on different projects which will give you realistic, work-based scenarios to develop your industry skills. The course is suitable for people of all ages wishing to develop and advance their skills in Music Production, Live event organising and marketing, Composition and arrangement and Music Industry Practices.... [-]


Seni Persembahan - 90 Kredit Diploma Btec

Campus Sepenuh masa 34  September 2018 United Kingdom Cardiff

Kursus Seni Persembahan, 90 kursus Diploma Kredit ini adalah untuk mereka yang berminat untuk bertindak atau bekerja dalam industri seni persembahan. Ia menawarkan peluang untuk belajar untuk kelayakan Seni Pertunjukan yang diiktiraf di peringkat kebangsaan, yang membolehkan anda mengembangkan banyak kemahiran yang diperlukan untuk pertunjukan di teater sederhana. [+]

Kelayakan:

90 Diploma Kredit Seni Persembahan Tahap Penuh 3

Gambaran keseluruhan kursus:

Kursus Seni Persembahan, 90 kursus Diploma Kredit ini adalah untuk mereka yang berminat untuk bertindak atau bekerja dalam industri seni persembahan. Ia menawarkan peluang untuk belajar untuk kelayakan Seni Pertunjukan yang diiktiraf di peringkat kebangsaan, yang membolehkan anda mengembangkan banyak kemahiran yang diperlukan untuk pertunjukan di teater sederhana. Terdapat juga peluang untuk membangunkan kemahiran untuk prestasi TV.

Sebagai sebahagian daripada kursus ini, semua pelajar akan mengkaji Bachelorial Bachelor of Welsh dan membangunkan Kemahiran Utama dan dimasukkan untuk mendapatkan akreditasi. Welsh Baccalaureate dan Kemahiran Utama adalah kemahiran penting yang boleh dipindahmilik untuk kehidupan secara umum dan mata yang diperoleh melalui akreditasi diiktiraf oleh institusi pendidikan tinggi.... [-]


Engineering with CAD [2 Year Extended Diploma]

Campus Sepenuh masa 34  September 2018 United Kingdom Cardiff

[+]

Kelayakan:

Topik boleh termasuk:

Prinsip elektrik elektronik pengawal logik boleh atur cara

Syarat kemasukan:

Pengajaran dan penilaian:

Langkah seterusnya:

UNIVERSITI [-]

Diploma in Business Administration

Campus Sepenuh masa 34  September 2018 United Kingdom Cardiff

[+]

Kerjaya Ready

Semua yang akan bekerja bersama-sama dan membina kepada pelajaran mereka untuk membantu mereka untuk membangunkan kemahiran dan keyakinan mereka perlukan untuk berjaya dalam kerjaya masa depan mereka.

Syarat kemasukan:

Pengajaran dan penilaian:

Langkah seterusnya:

UNIVERSITI pekerjaan [-]

Diploma Dalam Bidang Kewangan, Risiko & Pelaburan (tahap 3)

Campus Sepenuh masa 34  September 2018 United Kingdom Cardiff

Tujuan Diploma CISI Level 3 di Kewangan, Risiko & Pelaburan adalah untuk memberi calon memahami ciri-ciri utama, mekanisme dan pengaruh di pasaran kewangan dan institusi, dan termasuk asas dalam analisis data, penilaian pelaburan dan perakaunan serta peranan dan tanggungjawab perkhidmatan kewangan dalam masyarakat secara keseluruhannya. [+]

Kelayakan:

Diploma Kewangan, Risiko dan Pelaburan - Tahap 3 - Institusi Sekuriti dan Pelaburan Berkanun - (Setaraf Tahap)

Gambaran keseluruhan kursus:

Matlamat CISI Level 3 Diploma dalam Kewangan, Risiko & Pelaburan adalah untuk memberi pemahaman calon tentang ciri, mekanisme dan pengaruh utama ke atas pasaran dan institusi kewangan, dan termasuk asas dalam analisis data, penilaian pelaburan dan perakaunan serta peranan dan tanggungjawab terhadap perkhidmatan kewangan dalam masyarakat secara keseluruhan.

Diploma ini terdiri daripada empat unit berikut: Unit 1 - Wang, Ekonomi dan Ketidakpastian **

The Nature of Money Ekonomi Kerajaan dan Ekonomi The International Ukuran (Perdagangan dan Exchange) Menganalisa dan Interpretasi Data (Perangkaan Sampling) Risiko dan Ketidakpastian ... [-]

Perjalanan & Pelancongan - [1 Tahun 90 Diploma Kredit]

Campus Sepenuh masa 34  September 2018 United Kingdom Cardiff

Diploma BTEC dalam Pelancongan dan Pelancongan Tahap 3 adalah tahun pertama kursus dua tahun untuk memperoleh Diploma Pelancongan dan Pelancongan Tahap 3 peringkat. [+]

Kelayakan:

Diploma BTEC dalam Perjalanan & Pelancongan Tahap 3 Agihan Cymru Perbualan Bahasa Perancis Tahap 1 Kemahiran Penting Wales - Komunikasi

Gambaran keseluruhan kursus:

Diploma BTEC dalam Pelancongan dan Pelancongan Tahap 3 adalah tahun pertama kursus dua tahun untuk memperoleh Diploma Pelancongan dan Pelancongan Tahap 3 peringkat. Kursus ini telah direka untuk memenuhi keperluan pelajar yang sudah bekerja atau mahu bekerja di:

Rep. Resort Luar Negeri UK sebagai Destinasi Perjalanan Perniagaan Perjalanan dan Pelancongan Destinasi Perjalanan Long-Haul Penempatan Kerja untuk Perjalanan dan Pelancongan Syarikat pelayaran Acara persidangan

Unit-unit yang membentuk kelayakan membolehkan pelajar belajar, mengembangkan dan mengamalkan kemahiran yang diperlukan untuk pekerjaan dan / atau perkembangan kerjaya dalam sektor pelancongan dan pelancongan.... [-]


Sport Performance and Excellence (QCF) – With Futsal [2 Year Extended Diploma]

Campus Sepenuh masa 34  September 2018 United Kingdom Cardiff

Learners will work towards completion of a BTEC Level 3 Extended Diploma in Sport (Performance and Excellence), which is a 3 A Level equivalent qualification. Many units involved in BTEC qualification will be completed during the practical sessions that involve up to 5 hours of weekly training sessions. [+]

Qualifications:

Extended Diploma Sport (CCFC) Full Time Level 3

Course overview:

Learners will work towards completion of a BTEC Level 3 Extended Diploma in Sport (Performance and Excellence), which is a 3 A Level equivalent qualification. Many units involved in BTEC qualification will be completed during the practical sessions that involve up to 5 hours of weekly training sessions.

Futsal is an exciting, fast-paced small sided football game, the game places a large emphasis on technical skill and ability in situations of high pressure, and is subsequently an excellent breeding ground for football competencies that can be translated into the 11-a side format of the game.... [-]


Sport & Exercise Science - BTEC Extended Diploma

Campus Sepenuh masa 34  September 2018 United Kingdom Cardiff

This Sport and Exercise Science Extended Diploma Level 3 follows-on from the Sport and Exercise Science BTEC Subsidiary Diploma. It is equivalent to three A Levels and will suit anyone with an interest in sport and the science behind it and those wishing to progress onto a career in sport. [+]

Qualifications:

Extended Diploma Sport & Exercise Level 3 Additional qualifications available include - Football Leaders Award, Level 2 Gym Instructor Award a National Pool Lifeguard Qualification (NPLQ)

Course overview:

This Sport and Exercise Science Extended Diploma Level 3 follows on from the Sport and Exercise Science BTEC Subsidiary Diploma. It is equivalent to three A Levels and will suit anyone with an interest in sport and the science behind it and those wishing to progress onto a career in sport. You will have the opportunity to undertake practical sporting activities each week and each student will undertake a related work placement as part of their qualification.... [-]


Interactive Media / Design [2 Year Extended Diploma]

Campus Sepenuh masa 34  September 2018 United Kingdom Cardiff

[+]

Kelayakan:

Topik yang dipelajari termasuk:

Reka bentuk grafik ilustrasi

Syarat kemasukan:

Pengajaran dan penilaian:

Langkah seterusnya:

UNIVERSITI pekerjaan [-]

Diploma Lanjutan

Aat Lanjutan Diploma Dalam Perakaunan

Online & Campus Combined Sepenuh masa 34  September 2018 United Kingdom Barry

The AAT Diploma Lanjutan Perakaunan merangkumi pelbagai tugas-tugas perakaunan kompleks, termasuk rekod perakaunan kos penyelenggaraan dan penyediaan laporan dan pulangan. Pelajar akan mempelajari dan menguasai proses kewangan, termasuk prinsip-prinsip perakaunan dan konsep, simpan kira maju, akaun akhir, isu-isu VAT dalam perniagaan, perakaunan pengurusan teknik kos dan amalan beretika untuk akauntan. [+]

Persatuan :

Kelayakan :

AAT Diploma Lanjutan Perakaunan (Tahap 3)

Gambaran keseluruhan kursus:

The AAT Diploma Lanjutan Perakaunan merangkumi pelbagai tugas-tugas perakaunan kompleks, termasuk rekod perakaunan kos penyelenggaraan dan penyediaan laporan dan pulangan. Pelajar akan mempelajari dan menguasai proses kewangan, termasuk prinsip-prinsip perakaunan dan konsep, simpan kira maju, akaun akhir, isu-isu VAT dalam perniagaan, perakaunan pengurusan teknik kos dan amalan beretika untuk akauntan. Kelayakan ini lagi menyampaikan kemahiran perisian melalui latihan spreadsheet perakaunan.

Kelayakan ini terdiri daripada enam unit mandatori (390 jam pembelajaran petunjuk). Tujuan kelayakan ini adalah untuk memastikan bahawa pelajar bersedia untuk maju ke dalam perniagaan, kewangan atau kerjaya perakaunan profesional atau ke dalam pendidikan lebih lanjut.... [-]


Kursus

Cambridge Kursus Umum Bahasa Inggeris

Campus Sepenuh masa Sambilan

Cardiff dan Vale College International menawarkan pelbagai kursus bahasa Inggeris yang fleksibel di semua peringkat bagi mereka yang ingin meningkatkan bahasa Inggeris mereka atas sebab umum, profesional atau akademik. Kami menawarkan pelbagai kursus dari Yayasan ke peringkat yang lebih tinggi bagi mereka yang ingin meningkatkan bahasa Inggeris mereka atas sebab umum, profesional atau akademik. [+]

Cardiff dan Vale College International menawarkan pelbagai kursus bahasa Inggeris yang fleksibel di semua peringkat bagi mereka yang ingin meningkatkan bahasa Inggeris mereka atas sebab umum, profesional atau akademik.

Kami menawarkan pelbagai kursus dari Yayasan ke peringkat yang lebih tinggi bagi mereka yang ingin meningkatkan bahasa Inggeris mereka atas sebab umum, profesional atau akademik.

Kami diiktiraf oleh British Council untuk mengajar bahasa Inggeris di UK dan baru-baru ini telah dianugerahkan status Pusat Kecemerlangan Antarabangsa 2017 melalui El. Warta.

Cardiff dan Vale College juga merupakan ahli Inggeris Inggeris yang diiktiraf.

Syarat kemasukan:... [-]


IELTS Kursus Persediaan

Campus Sepenuh masa

Kursus bahasa Inggeris sepenuh masa untuk pelajar antarabangsa yang ingin menyediakan peperiksaan IELTS. Ia direka untuk menyediakan pelajar dengan pengenalan kepada format ujian IELTS dan untuk membiasakan mereka dengan pelbagai jenis tugas yang dikemukakan dalam peperiksaan. [+]

Kursus bahasa Inggeris sepenuh masa untuk pelajar antarabangsa yang ingin menyediakan peperiksaan IELTS. Ia direka untuk menyediakan pelajar dengan pengenalan kepada format ujian IELTS dan untuk membiasakan mereka dengan pelbagai jenis tugas yang dikemukakan dalam peperiksaan.

Ia sesuai untuk pelajar yang merancang untuk maju ke Universiti di negara berbahasa Inggeris.

Kami diiktiraf oleh British Council untuk mengajar bahasa Inggeris di UK dan baru-baru ini telah dianugerahkan status Pusat Kecemerlangan Antarabangsa 2017 melalui El. Warta.

Cardiff dan Vale College juga merupakan ahli Inggeris Inggeris yang diiktiraf.

Syarat kemasukan: Pelajar yang menyertai kursus ini akan diwawancara melalui Skype sebelum menerima tawaran. Pemohon mestilah 16 tahun ke atas. Yuran kursus dari £ 4,080 [-]

Kursus Pengeluaran Media Kreatif

Campus Sepenuh masa September 2018 United Kingdom Cardiff

Kursus Pengeluaran Media Kreatif ini menyediakan pendidikan dan latihan berkaitan industri bagi mereka yang berniat untuk bekerja, atau yang sudah bekerja di sektor media kreatif. [+]

Kelayakan:

90 Diploma Kredit dalam Media Kreatif Tahap Penuh 3 - Tahun 1 Extended Diploma dalam Media Kreatif Tahap 3 dalam Tahun 2 Kemahiran Penting Wales 6 Kelayakan selama 2 tahun serta Kelayakan Kemahiran Kerja BTEC

Gambaran keseluruhan kursus:

Kursus Pengeluaran Media Kreatif ini menyediakan pendidikan dan latihan berkaitan industri bagi mereka yang berniat untuk bekerja, atau yang sudah bekerja di sektor media kreatif.

Kursus ini akan memberi anda peluang untuk mencapai kelayakan vokasional tahap 3 yang diiktiraf secara nasional, yang akan membolehkan anda sama ada memasuki pekerjaan dalam sektor media kreatif atau maju ke pendidikan tinggi. Kelayakan ini akan memberi anda peluang untuk membangunkan kemahiran, pengetahuan dan pemahaman yang berkaitan dengan industri media. Ia juga memberi peluang untuk membangunkan pelbagai kemahiran dan teknik yang penting untuk prestasi yang berjaya dalam kehidupan kerja.... [-]


Video

CAVC International

Contact

Cardiff and Vale College

Alamat Cardiff and Vale College City Centre Campus Dumballs Road Cardiff CF10 5FE Wales - UK
Cf10 5FE Cardiff, Wales, United Kingdom
Website http://www.cavc.ac.uk/
Telefon +44 (0)29 2090 8004