Cambridge International Education Centre

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Siapa kita

siapa kita

Kami adalah pakar dalam Perniagaan dan Pengurusan Pendidikan dan Bahasa Inggeris Latihan Bahasa dengan profil penerbitan global telah ditulis dan dibangunkan teks dan siri untuk penerbit utama seperti Pearson dan Kaplan dengan lebih daripada 10 juta jualan di seluruh dunia, termasuk teks utama di China, Rusia dan bahasa-bahasa lain .

Kami mempunyai pengalaman yang luas dalam perundingan dan penyelidikan dengan badan-badan seperti OECD dan syarikat-syarikat multinasional utama, dan dalam pengesahan tentu, memeriksa luaran dan membangunkan bahan-bahan pembelajaran untuk pelbagai UK dan universiti antarabangsa.

Ciec juga mempunyai pengalaman yang tinggi dalam pendidikan eksekutif dan dalam penyediaan dan penilaian pelbagai kelayakan Bahasa Inggeris, termasuk Pearson Ujian Bahasa Inggeris (PTE Akademik) dan IELTS. Kami ditetapkan sebagai pusat ujian Cambridge rasmi untuk PTE Akademik. Ciec juga pemilik bersama Cambridge Seminar Kolej bertempat di Cambridge, UK, di mana Pengerusi ciec kami, Profesor Stuart Wall, adalah Principal.

Apa yang kita lakukan

apa yang kita lakukan

Kami membangunkan dan menyampaikan Program Pengajian Tinggi seperti Kursus Foundation, Sarjana Muda, Pra-Sarjana dan Program Sarjana Perniagaan dan Pengurusan serta Program Latihan Bahasa Inggeris.

program Pra-Universiti kami melengkapkan pelajar dengan pengetahuan, kemahiran dan keupayaan bahasa berjaya membuat ijazah dan program sarjana di universiti bercakap bahasa inggeris.

Kami juga membangunkan, menyampaikan dan menilai modul yang terlibat dalam program-program ijazah dan sarjana untuk pelbagai Institusi Pengajian Tinggi dan Universiti di UK dan di peringkat antarabangsa. Ciec juga mempunyai pengalaman yang luas dalam membangunkan dalam talian dan bahan-bahan pembelajaran jarak jauh dalam Perniagaan dan Pengurusan pengajian ijazah pertama dan lepasan ijazah, termasuk yang diiktiraf oleh Pearson / Edexcel.

Dalam Program Latihan Bahasa Inggeris kami, kami membuat dan menyampaikan latihan khusus untuk pelbagai institusi dan agensi-agensi kerajaan di seluruh dunia.

Pejabat kami

Pejabat kami terletak di bandar bersejarah dan indah Cambridge, England. Cambridge bersebelahan dengan M11 dan A14 jalan raya, dan sekitar 49 minit dari London Kings Cross dengan kereta api tanpa henti, dengan rangkaian kereta api lain ke Norwich, Birmingham dan tempat lain. Ia juga terletak berhampiran dengan Lapangan Terbang Antarabangsa London Stansted.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Tahun Penubuhan » Lihat kursus » Lihat MBA »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Pra-tuan Dalam Perniagaan Dan Pengurusan

Campus Sepenuh masa 24  April 2018 United Kingdom Cambridge

Program ini menyediakan pelajar untuk pengajian siswazah dalam pelbagai perniagaan, ekonomi dan mata pelajaran pengurusan. Ciec telah menghantar pelajar untuk pengajian sarjana dalam sebilangan besar universiti di seluruh UK, ramai yang sangat kedudukan. [+]

Pra-Master: Perniagaan dan Pengurusan

Program ini menyediakan pelajar untuk pengajian siswazah dalam pelbagai perniagaan, ekonomi dan mata pelajaran pengurusan. Ciec telah menghantar pelajar untuk pengajian sarjana dalam sebilangan besar universiti di seluruh UK, ramai yang sangat kedudukan.

mengenai ciec

Kami adalah pakar dalam Perniagaan dan Pengurusan Pendidikan dan Bahasa Inggeris Latihan Bahasa dengan profil penerbitan global telah ditulis dan dibangunkan teks dan siri untuk penerbit utama seperti Pearson dan Kaplan dengan lebih daripada 10 juta jualan di seluruh dunia, termasuk teks utama di China, Rusia dan bahasa-bahasa lain .

Kami mempunyai pengalaman yang luas dalam perundingan dan penyelidikan dengan badan-badan seperti OECD dan syarikat-syarikat multinasional utama, dan dalam pengesahan tentu, memeriksa luaran dan membangunkan bahan-bahan pembelajaran untuk pelbagai UK dan universiti antarabangsa.... [-]


Program Pra-kedoktoran

Campus Sepenuh masa 12  April 2018 United Kingdom Cambridge

Program ini telah dibangunkan untuk UK, EU dan pelajar antarabangsa yang bercadang untuk menjalankan MPhil dan / atau kajian kedoktoran, sama ada PhD atau DBA, dalam aliran Inggeris. Diterima untuk kajian kedoktoran oleh universiti-universiti di seluruh dunia yang semakin kompetitif. Oleh itu, adalah penting bahawa anda mempunyai cadangan yang jelas dan baik diteliti pada peringkat awal-awal penglibatan anda dengan universiti yang dimaksudkan. Program ini telah disusun dengan teliti untuk membantu anda berbuat demikian! [+]

Doktoral pra Program di Cambridge Mengenai Program Ini

Program ini telah dibangunkan untuk UK, EU dan pelajar antarabangsa yang bercadang untuk menjalankan MPhil dan / atau kajian kedoktoran, sama ada PhD atau DBA, dalam aliran Inggeris. Diterima untuk kajian kedoktoran oleh universiti-universiti di seluruh dunia yang semakin kompetitif. Oleh itu, adalah penting bahawa anda mempunyai cadangan yang jelas dan baik diteliti pada peringkat awal-awal penglibatan anda dengan universiti yang dimaksudkan. Program ini telah disusun dengan teliti untuk membantu anda berbuat demikian!

Ia juga dinasihatkan bahawa anda boleh menunjukkan kepada universiti yang dimaksudkan anda latar belakang akademik yang kukuh, jika mereka adalah untuk memasukkan kamu ke dalam kajian kedoktoran. Ini biasanya akan bermakna bahawa anda telah dicapai, dalam konteks UK, pengelasan atas kedua Kepujian (atau yang setaraf antarabangsa) dalam ijazah pertama anda atau yang anda telah menunjukkan tahap yang sama dengan pencapaian dalam kelayakan lepasan ijazah dalam mata pelajaran pilihan anda. ... [-]


Tahun Penubuhan

Asas Perniagaan

Campus Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka United Kingdom Cambridge

Program Yayasan tersebut merupakan sebuah program intensif bahasa Inggeris dan kajian akademik untuk menyediakan Pelajar Antarabangsa untuk masuk ke darjah berkaitan perniagaan di universiti UK. Jika anda tidak mempunyai gred untuk masuk terus ke sebuah universiti UK, atau jika anda perlu untuk meningkatkan penguasaan bahasa Inggeris anda terlebih dahulu, program asas ini adalah sempurna untuk anda. [+]

Kursus Asas Perniagaan di Cambridge

Kajian di Cambridge untuk menyediakan untuk Perniagaan anda atau ijazah yang berkaitan Sertai kami di program 6 bulan kami di Cambridge. Pelajar yang berjaya akan menerima kedua-dua ciec dan athe (Ofqual diluluskan) Diploma yang akan menjamin perkembangan kepada sebilangan besar universiti UK1. Walau bagaimanapun ciec menghantar pelajar berjaya di kursus asas kepada universiti terkemuka di seluruh UK.

Pusat Pendidikan Antarabangsa Cambridge (ciec) mengkhususkan diri dalam Perniagaan, Pengurusan dan pendidikan bahasa Inggeris, dengan kakitangan utamanya mempunyai nilai akademik dan penerbitan yang diiktiraf di peringkat global. rakan kongsi dengan universiti di seluruh dunia dalam penyampaian bersama dan akreditasi kursus dan pusat ciec mempunyai di banyak bandar-bandar dan negara.... [-]


Kursus Asas Dalam Undang-undang

Campus Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka United Kingdom Cambridge

Program ini telah dicipta khas untuk menyediakan dan melengkapkan pelajar khususnya pelajar antarabangsa, yang berhasrat untuk belajar untuk ijazah undang-undang dan ditaksir dalam bahasa Inggeris. Ia bertujuan untuk membangunkan bahasa Inggeris dan kemahiran belajar undang-undang yang, bersama-sama dengan pengetahuan undang-undang dan pemahaman, adalah sangat penting bagi kejayaan di universiti. [+]

Asasi Undang-undang di Cambridge

Kajian di Cambridge College Melchior (CMC) dan dengan Pusat Pendidikan Antarabangsa Cambridge (ciec) untuk menyediakan untuk ijazah yang berkaitan undang-undang anda. Sertai kami di program 6 bulan kami di Cambridge. Pelajar yang berjaya akan menerima kedua-dua kami Diploma Tahap CMC / ciec 3 dalam Undang-undang dan athe (Ofqual diluluskan) Tahap 3 Diploma dalam Undang-undang. Ini Diploma akan menjamin perkembangan kepada sebilangan besar ijazah yang berkaitan undang-undang di universiti UK, termasuk sebagai contoh Southampton Solent University, University of Bedfordshire, Universiti Northampton antara lain.

Mengenai program ini

Program ini telah dicipta khas untuk menyediakan dan melengkapkan pelajar khususnya pelajar antarabangsa, yang berhasrat untuk belajar untuk ijazah undang-undang dan ditaksir dalam bahasa Inggeris. Ia bertujuan untuk membangunkan bahasa Inggeris dan kemahiran belajar undang-undang yang, bersama-sama dengan pengetahuan undang-undang dan pemahaman, adalah sangat penting bagi kejayaan di universiti. ... [-]


Contact
Alamat lokasi
Sheraton House
Castle Park

Cambridge, England, CB3 0AX GB