Coaching for Change

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengenai Coaching for Change

Kami melatih orang pelatih dan mentor untuk menjadi pemimpin perubahan dalam memandu ke arah organisasi yang lebih mantap, inovatif dan berterusan. Kami mempunyai rekod prestasi terbukti untuk membantu pelanggan dengan ketara mengurangkan kos sementara mengekalkan prestasi dalam Keselamatan, Kualiti, Kos, Penghantaran, Produktiviti dan Moral.

Kami telah membina rangkaian perunding kerjasama yang menghampiri 60 orang. Perunding kami mempunyai pengalaman melihat dan membangunkan amalan terbaik dalam perniagaan pemenang hadiah Shingho. 90% telah bekerja di Toyota pada peringkat Pemimpin Kumpulan atau lebih tinggi. Kami membawa "cara berfikir yang berbeza" dari pengurusan tradisional. Kami adalah "tangan" di tempat kerja dan melakukan apa sahaja untuk memastikan perubahan yang mampan. Itu tidak bermakna mengambil alih pemilikan daripada kakitangan dalam sistem atau pemimpin perubahan dalaman.

Pelanggan yang kami ingin bekerjasama, jangan hanya menghantar seseorang kursus latihan untuk mereka kembali bekerja - perniagaan seperti biasa. Mereka mahu membuat perbezaan dan begitu juga kita! Etos dan portfolio kami direka untuk memacu pembelajaran sebenar dengan menggunakan alat, teknik dan metodologi baru di tempat kerja.

Kami komited terhadap standard dan profesionalisme yang digariskan oleh Institut Pengurusan Berkanun. Kami memberikan kelayakan perundingan melalui Institut Perundingan Perniagaan (sebahagian daripada Institut Pengurusan Berkanun). Satu-satunya badan profesional di UK yang didedikasikan untuk mempromosikan standard tertinggi pengurusan dan kecemerlangan kepimpinan.

Kami adalah pusat yang diluluskan dengan Institut Kepimpinan dan Pengurusan Badan pemberi kuasa terbesar UK untuk kepimpinan dan kelayakan pengurusan dan Institut Pengurusan Chartered yang menawarkan pelbagai kelayakan dan program yang disokong dengan fokus pada kepimpinan perubahan, teknik pembinaan dan peningkatan perniagaan.

Kami difokuskan pada perubahan yang mampan dalam mencapai kecemerlangan dan mengiktirafnya!

Lokasi

Derby

Alamat
Dunston Innovation Centre,
Dunston Road,
Chesterfield,
S41 8NG

Derby, England, United Kingdom

Doha

Alamat
Doha, Doha, Qatar