Durham University International Summer School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kedudukan Top

Durham University adalah unik. Kami adalah universiti ketiga tertua di England dan salah satu pusat utama dunia kesarjanaan dan pembelajaran. Sekolah Summer antarabangsa terus dalam tradisi ini menawarkan anda peluang untuk mendapatkan lebih awal pada musim panas ini dengan salah satu daripada kursus-kursus pendek kami kajian akademik intensif.
• • 6 di Lengkap Panduan University keseluruhan kedudukan 2017. • • 74th dalam QS World University Rankings 2016/17. • • Peringkat di dunia bahagian atas 40 untuk mendapatkan pekerjaan di kalangan pelajar-pelajar kita, kedudukan QS World University 2016/17.

Kursus Summer School ditawarkan pada tahun 2017

  • Bahasa Inggeris untuk Tujuan Akademik - The Northern Borders Empayar kepada Making of Zaman Pertengahan

Kohort global

Sekolah Musim Panas Antarabangsa menarik pelajar dari seluruh dunia dan menawarkan pengalaman benar-benar global dengan pelajar dari pelbagai latar belakang dan budaya. Durham adalah sebuah bandar pelajar; mana sahaja anda pergi anda akan membuat kawan baru dan bertemu orang baru, membuat masa anda dengan kami tidak dapat dilupakan. Persekitaran ini akan membolehkan anda untuk membangunkan kemahiran baru, menikmati pelbagai pengalaman, meningkatkan rayuan kepada bakal majikan dan mengembangkan pandangan dunia anda.

Menetapkan Bersejarah

Dikelilingi oleh beberapa seni bina yang terbaik di dunia, bandar Durham adalah pilihan yang sesuai untuk memulakan lawatan belajar di luar negara di England. The Castle dan Katedral - bersama-sama dilantik sebagai UNESCO World Heritage web ini- menguasai latar langit dan menghadap ke nafas pengambilan desa.

Tidak jauh dari Pergunungan Pennine dan laut, Durham merupakan salah satu bandar England yang paling indah dan destinasi yang sesuai untuk memulakan sejarah British dan budaya dalam persekitaran yang mesra. Jalan-jalan berliku dan pasaran purba menjemput anda untuk meneroka lebih jauh ke dalam warisan.

Rangkaian pengangkutan yang sangat Durham dan kedudukan bermakna ia adalah titik permulaan yang ideal untuk melawat lebih daripada United Kingdom dan Eropah, dengan London, Manchester, Edinburgh, Dublin dan Paris semua mudah dicapai.

Mengapa Durham University International School Summer?

Sejak penubuhannya pada tahun 1832 Durham University telah berkembang dan mengukuhkan tempat yang terbilang di peringkat nasional dan antarabangsa. Durham City telah menarik kekaguman penulis dan artis selama berabad-abad, dan sebagai satu-satunya universiti di England untuk menduduki sebuah Tapak Warisan Dunia (Katedral Durham dan Istana), ia terus menarik perhatian pelancong dari seluruh dunia.

Durham University adalah universiti England ketiga tertua yang didirikan setelah Oxford dan Cambridge, dan salah satu institusi penyelidikan terkemuka di UK. Sebagai Durham University adalah salah satu daripada 100 universiti terbaik dunia, pensyarah dan tutor Durham diakui pakar dan pemimpin dalam bidang mereka. Tidak kira apa kursus anda, anda akan diajar oleh beberapa pemikir terkemuka di dunia.

Durham University Perbezaan

Durham University menawarkan anda satu peluang yang unik untuk mengalami sejarah, tradisi dan kualiti salah satu universiti tertua dan paling tinggi kedudukan di England.

Terletak di Bandar kecil dan kuno Durham di tengah-tengah North East England anda akan mempunyai peluang untuk mengalami kehidupan di Universiti tradisional British.

Kita tahu belajar di luar negara adalah satu peluang untuk membangunkan kemahiran yang majikan hari ini cari. Ia adalah satu cara untuk menyediakan dan membezakan diri dalam pasaran yang semakin kompetitif; menerangi laluan baru dan idea-idea di sepanjang jalan.

Nikmati masa lalu kita, membuat sebahagian besar masa kini, dan mengalu-alukan masa depan yang penuh dengan kemungkinan.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Kursus musim panas »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus musim panas

Tentu - Bahasa Bahasa Inggeris Untuk Tujuan Akademik

Campus Sepenuh masa August 2017 United Kingdom Durham

Kursus empat minggu akan memberikan anda peluang untuk belajar peringkat tinggi akademik bahasa Inggeris sebagai sebahagian daripada Summer School Antarabangsa Durham Universiti. Dalam kursus ini kami akan mengajar anda beberapa kemahiran akademik utama pelajar perlu untuk berjaya pada [+]

Kursus empat minggu akan memberikan anda peluang untuk belajar peringkat tinggi akademik bahasa Inggeris sebagai sebahagian daripada Summer School Antarabangsa Durham Universiti. Dalam kursus ini kami akan mengajar anda beberapa kemahiran akademik utama pelajar perlu untuk berjaya di sebuah universiti British. Apa yang akan saya belajar di kursus ini? Anda akan mengamalkan penulisan akademik dan membangunkan keupayaan anda untuk membentangkan hujah dan analisis. Anda akan mempunyai peluang untuk memberi pembentangan mengenai topik akademik termasuk pengajian ijazah anda sendiri. Anda akan belajar untuk menyumbang dan membawa perbincangan akademik. Anda akan mempunyai peluang untuk belajar lebih lanjut mengenai kehidupan British dan budaya melalui syarahan, perbincangan bilik darjah, dan lawatan tempatan. Bagaimanakah saya akan mengajar? Anda akan diajar dalam kumpulan kecil (saiz kumpulan maksimum 16). guru anda akan mengambil pendekatan komunikatif dan anda sering akan bekerjasama melalui kerja pasangan dan kumpulan perbincangan. Sebahagian penting dalam kursus ini adalah maklum balas individu anda akan terima. Dalam 00:59 tutorial guru anda akan menasihati anda tentang bagaimana anda boleh meningkatkan kerja lisan dan bertulis anda. Apa yang saya akan lakukan pada kursus? Cara terbaik untuk belajar bahasa Inggeris adalah melalui mengamalkannya. Dalam kursus ini kami akan meminta anda untuk menghasilkan portfolio kerja. Ini termasuk: Sekeping ditetapkan masa penulisan dihasilkan dalam keadaan peperiksaan Esei akademik anda menulis dan penyelidikan dalam masa anda sendiri Satu penyampaian formal Penyertaan dalam seminar yang ditaksir Melengkapkan projek penyelidikan dan memberikan persembahan poster Adakah kursus mempunyai aktiviti kelas program sosial dan selepas? Ya, anda boleh menyertai pelajar sekolah musim panas dari seluruh... [-]

Tentu - Sempadan Utara Empayar Dengan Pembuatan Zaman Pertengahan

Campus Sepenuh masa August 2017 United Kingdom Durham

Ini pelbagai disiplin kursus Summer School direka oleh Jabatan kami Arkeologi dan Durham Institut Kajian Moden Zaman Pertengahan dan awal, memberikan pelajar tangan pertama pengetahuan dan pengalaman arkeologi UK dan amalan profesional. Digabungkan dengan dua minggu sejarah zaman pertengahan [+]

Dalam pelbagai disiplin kursus Summer School ini direka oleh Jabatan kami Arkeologi dan Durham Institut Kajian Zaman Pertengahan dan awal moden, pelajar akan menghabiskan awal dua minggu: mengambil bahagian dalam suite projek arkeologi utama tertumpu di tepi utara Empayar Rom di Britain memainkan peranan penuh dalam penggalian dan rakaman bangunan mendapat tangan pertama pengetahuan dan pengalaman UK amalan profesional arkeologi menerima seminar dan bengkel di lokasi dengan pengunjung pakar meneroka perkara memotong kebimbangan kelebihan dalam bidang arkeologi dan sejarah budaya mendapat pemahaman yang penuh dengan arkeologi transformasi sempadan tentera Roman Britain termasuk Tembok Hadrian pada awal era zaman pertengahan dan moden dan penghargaan yang lebih luas arkeologi dan sejarah Utara England Kedua dua minggu kursus tumpuan Summer School pada modul teori zaman pertengahan dengan pakar-pakar dari Institut Kajian Moden Awal Zaman Pertengahan dan memberi tumpuan kepada topik-topik berikut: Saints, Ulama dan Vikings: Dunia Utara di awal Zaman Pertengahan 'Daripada takut akan Northmen, sayang Tuhan selamatkan kami', maka berjalan solat dari utara England berhadapan dengan keganasan serbuan Viking dari abad ke-8 hingga pertengahan abad kesebelas. Orang Viking dihadapi dunia yang utara kaya dengan kehidupan material dan budaya, glorying masih dalam zaman kegemilangan kuasa Northumbrian dari abad yang lalu dan umur saint supaya memorably direkodkan oleh Bede. Bagaimana dunia ini bertembung, akibat pertembungan ini dan bentuk perubahan masyarakat yang didiami rantau ini semua akan diterokai. Tanah Prince-Bishops: Kebudayaan dan Conquest dalam Zaman Pertengahan Tinggi 'gereja Separuh daripada Tuhan, setengah menara terhadap Scots', maka Walter Scott dicirikan massa yang mengenakan Katedral Durham. Pada... [-]

Contact
Alamat lokasi
International Summer School
Durham University
The Palatine Centre
Stockton Road

Durham, England, DH1 3LE GB