Excel College Manchester

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Belajar Bahasa Inggeris di Excel College! Kami adalah sebuah sekolah bahasa mesra yang menawarkan kursus Bahasa Inggeris berkualiti tinggi di pusat bandar Manchester.

Kami menawarkan kursus General English di setiap peringkat dari pemula untuk maju. Kami adalah pembekal pakar kursus persediaan IELTS dan juga membantu pelajar untuk bersedia untuk FCE dan CAE peperiksaan.

tentu Tahun Asas Antarabangsa kami menyediakan pelajar dengan kemahiran yang mereka perlukan untuk belajar di sebuah universiti di England. Excel College juga merupakan pembekal tentu self disenaraikan. Guru-guru kami mengalami buat kelas dengan memberi tumpuan kepada komunikasi. Mereka menggunakan pelbagai bahan untuk meningkatkan kemahiran anda dalam semua aspek bahasa Inggeris. Dengan kelas tambahan One-to-One dan kelas kemahiran Akademik, kita boleh menyesuaikan program Bahasa Inggeris untuk membantu anda memenuhi matlamat anda.

Kami juga menawarkan homestay dan tempat tinggal penginapan, kalendar peristiwa sosial yang kerap dan pilihan untuk menjadi sukarelawan dalam masyarakat Manchester. Ini bermakna anda akan mempunyai banyak peluang untuk membuat kawan-kawan baru dan mengamalkan bahasa Inggeris di luar bilik darjah juga.

Memohon Hari Ini! Atau hubungi kami untuk mengambil ujian tahap dan cuba kelas Bahasa Inggeris terlebih dahulu anda secara percuma!

Aktiviti sosial Kami faham betapa pentingnya untuk mengamalkan bahasa Inggeris anda di luar bilik darjah.

Kami mengatur lawatan biasa dan aktiviti-aktiviti di dalam dan sekitar Manchester, termasuk lawatan berjalan kaki, perlawanan bola sepak dan lawatan ke muzium. Kami juga memberitahu anda tentang semua perkara yang indah yang berlaku di Manchester setiap minggu. aktiviti kami semua diiklankan di kalendar acara kami. Anda juga boleh mendapatkan maklumat di papan kenyataan di kolej, di Facebook, Meetup dan Twitter. Dan jika anda ingin membantu masyarakat setempat semasa anda mengamalkan bahasa Inggeris anda, lihat pada halaman sukarela kami.

acara mingguan

pagi Coffee - percuma Perbualan Club - percuma Ping pong - percuma 5-a-side bola sepak - £ 4.50 (lebih kurang)

Acara-acara lain - Contoh harga

Lawatan ke Perpustakaan John Ryland - percuma Lawatan ke Manchester Muzium - percuma Lawatan sehari ke Daerah Peak - £ 25 Old Trafford Tour - £ 16 Lawatan sehari ke Liverpool - £ 23

sukarela Sukarela adalah cara yang baik untuk mengamalkan bahasa Inggeris anda, meningkatkan CV anda dan mengetahui lebih lanjut mengenai Manchester dan orang-orang yang tinggal di sini.

Excel College bersentuhan dengan pelbagai pertubuhan-pertubuhan sukarela termasuk kumpulan komuniti, pusat belia, organisasi pemuliharaan alam sekitar dan amal kehilangan tempat tinggal. Semua organisasi ini mempunyai pelbagai yang sentiasa berubah-peluang sukarelawan yang ditawarkan, beberapa berpanjangan selama beberapa bulan hingga setahun, beberapa hanya untuk sehari. Anda boleh mengambil lihat peluang semasa dengan melawat blog Excel College.

Jika anda berminat untuk menjadi sukarelawan, sila maklumkan kepada kami apabila anda membuat permohonan anda. Kami akan meminta anda untuk melengkapkan borang yang menyatakan mengapa anda mahu secara sukarela dan apa yang anda berharap untuk mencapai. Walaupun kami tidak dapat menjamin peranan sukarelawan akan tersedia pada tarikh perjalanan anda, kami akan melakukan yang terbaik untuk mencari peluang yang sesuai yang sepadan dengan minat anda dan sesuai sekitar pengajian.

Semua pelajar dari EU boleh sukarelawan. Pelajar yang memerlukan visa untuk belajar di UK boleh sukarelawan selagi visa mereka membenarkannya.

Keperluan lain

peringkat pertengahan Upper Bahasa Inggeris atau lebih tinggi Belajar kursus sekurang-kurangnya lapan minggu

Homestay

Amalkan Bahasa Inggeris anda dengan penutur asli budaya British Pengalaman Semua bil dan sarapan dan makan malam termasuk

Tinggal di penginapan homestay kami adalah cara yang baik untuk meningkatkan penguasaan bahasa Inggeris anda dan mendapatkan rasa budaya British. tuan rumah kami adalah dipilih dengan teliti dan diperiksa untuk memastikan bahawa anda gembira, selamat dan selesa sepanjang penginapan anda. Semua tuan rumah homestay kami berbahasa Inggeris sebagai bahasa ibunda mereka tetapi ia adalah penting untuk ingat bahawa Britain adalah sebuah negara pelbagai budaya dan tuan rumah kami mempunyai pelbagai latar belakang budaya dan etnik.

tuan rumah kami tinggal di bahagian yang berlainan di Manchester. Mereka biasanya tinggal di kawasan perumahan, bas menaiki dari College, ada di antara 20 dan 50 minit dari College. Sebahagian daripada tuan rumah kami mempunyai anak-anak muda, ada yang bersara pasangan dan ada yang tunggal, orang yang bekerja. Kesemua mereka menikmati hosting pelajar dan belajar tentang budaya yang berbeza.

Pelajar mempunyai bilik mereka sendiri dan dianggap sebagai ahli tambahan keluarga. Ini bermakna anda boleh dijangkakan akan membantu dengan beberapa kerja-kerja rumah seperti membasuh pinggan selepas makan dan menjaga bilik anda kemas. Ia juga bermakna bahawa anda mendapat latihan yang tidak ternilai berbahasa Inggeris dengan penutur asli dan pengalaman hidup sebenar di UK.

Anda boleh melihat surat berita kami untuk temu bual dengan beberapa keluarga angkat kami.

Residence

Tinggal di pusat bandar Kongsi yang rata dengan pelajar-pelajar antarabangsa yang lain Tinggal di dalam bilik anda sendiri dengan en-suite bilik mandi

Jika anda mencari penginapan layan diri di pusat bandar, kediaman Excel College adalah pilihan yang sangat baik. Hanya 15 minit berjalan kaki dari Excel College dan pusat bandar, penginapan pelajar kita adalah sangat baik diletakkan untuk sampai ke kelas dan meneroka Manchester pada masa lapang anda. Setiap rata mempunyai enam bilik tidur tunggal (semua dengan bilik mandi en-suite) dan dapur berkongsi dan ruang tamu. Terdapat perkhidmatan pembersihan mingguan untuk kawasan umum tetapi pelajar dijangka untuk mencuci pinggan mangkuk, membersihkan bilik mandi sendiri dan bilik tidur mereka kemas.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Sijil » Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Intensif Bahasa Inggeris

Campus Sepenuh masa 21 - 30  August 2018 United Kingdom Manchester

Anda boleh belajar kursus intensif bahasa Inggeris selama 21, 24 dan 30 jam seminggu. Terdapat banyak pilihan kursus yang berbeza untuk pelajar yang belajar kursus intensif. Mempunyai lihat pada jadual di bawah untuk melihat jenis kursus yang kami tawarkan. Jika anda menempah kursus intensif, kami akan berbincang dengan anda kursus yang paling sesuai dengan rancangan kajian anda dan membantu anda untuk reka bentuk jadual anda. [+]

Anda boleh belajar kursus intensif bahasa Inggeris selama 21, 24 dan 30 jam seminggu. Terdapat banyak pilihan kursus yang berbeza untuk pelajar yang belajar kursus intensif. Mempunyai lihat pada jadual di bawah untuk melihat jenis kursus yang kami tawarkan.

Jika anda menempah kursus intensif, kami akan berbincang dengan anda kursus yang paling sesuai dengan rancangan kajian anda dan membantu anda untuk reka bentuk jadual anda.

Intensive English Contoh jadual

Campuran dan perlawanan kursus untuk mereka bentuk kursus Bahasa Inggeris anda sendiri, mengambil pelajaran kemahiran tambahan atau modul di atas kursus sepenuh masa dan menambah jam tambahan apabila anda mahu.

... [-]

Persiapan IELTS

Campus Sambilan 6 - 15  August 2018 United Kingdom Manchester

Pelajar perlu mempunyai taraf yang sederhana dalam Bahasa Inggeris Umum sebelum menyertai kelas asas IELTS. Kursus ini akan terus meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris umum anda dan mengembangkan perbendaharaan kata anda pada IELTS topik utama. Anda akan menjadi biasa dengan semua bahagian ujian dan membangunkan strategi untuk meningkatkan kemahiran ujian. [+]

IELTS kursus persediaan di Excel College dikendalikan oleh guru-guru IELTS berpengalaman. Anda boleh belajar untuk 6, 9 atau 15 jam seminggu pada waktu petang 13:30-04:45

Ujian penempatan Percuma penilaian mingguan tutorial biasa dengan guru anda Tiada yuran pendaftaran Mula mana-mana hari, Isnin hingga Jumaat Maksimum 15 pelajar dalam sebuah kelas Umur minimum: 16 Tahap kursus General English Level IELTS Band Skor asas B1-B2 4.5-5.5 Canggih C1-C2 6.0 + peringkat asas Pelajar perlu mempunyai taraf yang sederhana dalam Bahasa Inggeris Umum sebelum menyertai kelas asas IELTS. Kursus ini akan terus meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris umum anda dan mengembangkan perbendaharaan kata anda pada IELTS topik utama. Anda akan menjadi biasa dengan semua bahagian ujian dan membangunkan strategi untuk meningkatkan kemahiran ujian. Kursus ini direka untuk membawa pelajar sehingga 5.5 dalam semua markah band. Tahap maju Di peringkat lanjutan, anda akan terus meningkatkan penggunaan struktur tatabahasa dan perbendaharaan kata kunci di semua bahagian ujian. Anda akan menerima sokongan yang intensif dalam semua kemahiran semasa pengajaran dan digalakkan untuk mengamalkan secara luas di luar kelas. Anda akan mempunyai ujian amalan biasa, banyak di bawah keadaan peperiksaan dan diberi skor band anggaran untuk menilai kemajuan anda. Kursus ini dirancang untuk pelajar yang sudah mempunyai tahap IELTS keseluruhan kira-kira 5.5 dan yang perlu untuk mencapai 6.5 atau lebih tinggi. Memohon kursus ini Hanya lengkapkan borang permohonan dan e-mel dengan salinan pasport anda untuk Excel College Anda akan perlu menempah ujian anda sama ada melalui pusat ujian yang terdekat atau talian, bergantung kepada aturan. Untuk menempah ujian... [-]

Sijil

General English

Campus Sepenuh masa Sambilan 6 - 30  August 2018 United Kingdom Manchester + 1 lagi

kursus General English kami direka untuk membantu anda membangunkan kemahiran bahasa anda dengan cara yang menarik dan merangsang. Ini termasuk penggunaan multimedia, peranan-bermain dan perbincangan serta meliputi semua perbendaharaan kata dan tatabahasa yang sesuai untuk tahap pengajian anda. Setiap minggu, anda boleh mengharapkan untuk meliputi keempat-empat kemahiran; membaca, menulis, bertutur dan mendengar. [+]

kelas General English kami adalah pada waktu pagi, 9,15-12,30. Anda boleh belajar 6, 9 atau 15 jam seminggu, atau menambah kelas petang untuk membuat kursus yang lebih intensif.

Ujian penempatan Percuma penilaian mingguan tutorial biasa dengan guru anda Tiada yuran pendaftaran Mula mana-mana hari, Isnin hingga Jumaat Maksimum 15 pelajar dalam sebuah kelas Umur minimum: 16

kursus General English kami direka untuk membantu anda membangunkan kemahiran bahasa anda dengan cara yang menarik dan merangsang. Ini termasuk penggunaan multimedia, peranan-bermain dan perbincangan serta meliputi semua perbendaharaan kata dan tatabahasa yang sesuai untuk tahap pengajian anda. Setiap minggu, anda boleh mengharapkan untuk meliputi keempat-empat kemahiran; membaca, menulis, bertutur dan mendengar.... [-]


Video

Excel College Manchester: Welcome to the College

Excel College Manchester: Meet Mark the Principal

Excel College Manchester: Gloria and Miguel say why they chose to study at Excel College