Exeter College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Tentang Kita

Exeter College adalah sebuah kolej pengajian tinggi besar, berkembang maju dan berkembang yang meletakkan pengajaran, pembelajaran dan kejayaan pelajar sebagai keutamaan kami. Kami menikmati reputasi serantau yang sangat baik. Kolej ini telah dinilai sebagai cemerlang oleh PPP dalam juruterbang "tiada notis" pemeriksaan pada tahun 2012, dan sekali lagi pada pemeriksaan penuh pada 2014. Kami telah dianugerahkan Times Educational Supplement 'Pembekal Cemerlang Tahun pada tahun 2012 dan BTEC College of the Year pada tahun 2014.

Kami mempunyai harapan yang tinggi terhadap pelajar dan kakitangan kami dan setiap tahun gabungan usaha mereka menyebabkan gred cemerlang peperiksaan, kejayaan latihan tertunggak dan muzik cemerlang, seni, sukan dan pencapaian masyarakat. Kami mengalu-alukan pelajar daripada semua peringkat umur dan kebolehan dan program tutorial dan sokongan pelajar kami direka untuk memenuhi keperluan mereka, mencabar mereka untuk mencapai potensi penuh mereka.

Exeter College menyediakan pendidikan tinggi yang diikuti oleh sekitar 10,000 - 12,000 pelajar. Kolej ini telah ditubuhkan pada tahun 1970 sebagai kolej pengajian tinggi pertama di UK, membawa bersama-sama bekas sekolah tatabahasa 'bentuk keenam dan Exeter Technical College.

kejayaan terbaru kami

Pada bulan Mei 2016, Exeter College dianugerahkan Times Educational Supplement lanjut Anugerah Pelajaran 2016 untuk Program Apprenticeship Terbaik. Exeter College dan Majlis County Devon telah diiktiraf bagi perintis dan inovatif Haven Bank Pusat Pendidikan Luar. Perkongsian itu telah diiktiraf dengan Persatuan Kolej Anugerah Beacon (AoC) bagi Inovasi 2015-16 dalam Pendidikan Lanjutan. Pada Januari 2014, PPP diberikan kolej Gred 1 'Cemerlang' untuk Hasil untuk Pelajar, Pengajaran, Pembelajaran dan Penilaian, Kepimpinan dan Pengurusan dan Keberkesanan keseluruhan yang menjadikan Exeter College salah satu bahagian atas persembahan kolej di negara ini. Klik di sini untuk mengetahui lebih lanjut mengenai penggredan PPP kami. Klik di sini untuk membaca laporan PPP itu. Pada bulan November 2012, Exeter College memenangi dua berprestij Times Educational Supplement Anugerah Pendidikan tambahan bagi Pembekal Cemerlang Tahun dan Kepimpinan Cemerlang Pengajian dan Anugerah Kemahiran. Pada bulan Julai 2014, Exeter College telah dianugerahkan College BTEC Terbaik.

Apa yang kami tawarkan?

Sebagai kolej pengajian tinggi yang berjaya kami kini menawarkan pelbagai kursus dan pelajar boleh memilih orang-orang yang mencerminkan keupayaan individu mereka, aspirasi dan kepentingan. Kami menawarkan:

lebih 40 AS dan A2 mata pelajaran, Antarabangsa Baccalaureate berprestij, pelbagai lebih 90 kursus vokasional dan industri yang diketuai (tahap kemasukan ke tahap 3) pilihan terbesar rangka kerja perantisan dalam Devon untuk anak-anak muda dan orang dewasa beberapa program yang direka untuk menyokong orang-orang muda dan orang dewasa tidak dalam bidang pendidikan, pekerjaan atau latihan kursus pembelajaran dewasa - dari masa lapang untuk profesional yang diiktiraf program latihan dan pembangunan yg pesan lebih dahulu kursus untuk majikan dan pekerja lebih 30 kursus peringkat universiti, termasuk Degrees Foundation, dengan kerjasama Universiti Plymouth, Exeter, Marjon dan Kingston dan BTEC.

Kolej ini terus berkhidmat bandar Exeter tetapi kita juga menarik pelajar dari seluruh Devon dengan lebih 60% daripada 16 kami - 18 pelajar yang datang dari seluruh Devon dan barat selatan.

Kolej itu mempunyai beberapa akademi pakar menyediakan latihan untuk sukan, perusahaan, kewartawanan, muzik, berbakat dalam akademik dan pelajar hospitaliti dan katering. Kami telah membangunkan pautan majikan sangat kuat melalui kurikulum dan melalui Penyelesaian Perniagaan, pasukan penglibatan majikan berdedikasi kolej, dengan majikan tempatan dan antarabangsa, seperti Flybe, Met Office, Michael Caines dan banyak perusahaan kecil dan sederhana, memastikan kursus vokasional dan latihan perantisan mencerminkan trend industri semasa dan inisiatif.

Kami menyedari kepentingan bekerjasama rapat dengan pihak berkuasa tempatan, kebangsaan, masyarakat dan kumpulan majikan untuk menyokong masyarakat dan ekonomi tempatan dan kami menyampaikan inisiatif utama terutamanya dengan Trust Princes, Kerjaya South West dan dewan perniagaan tempatan.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Tahun Persediaan » Lihat Sijil » Lihat Diploma »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

Akses Kepada Diploma Dia - Sains

Campus Sepenuh masa Sambilan September 2017 United Kingdom Exeter + 1 lagi

Apa yang suka untuk belajar kursus ini dan bagaimana saya akan dinilai? Kursus Access telah direka untuk orang-orang dewasa yang merasakan mereka terlepas dari pendidikan tinggi ketika mereka masih muda. [+]

Apa yang suka untuk belajar kursus ini dan bagaimana saya akan dinilai? Kursus Access telah direka untuk orang-orang dewasa yang merasakan mereka terlepas dari pendidikan tinggi ketika mereka masih muda. Program ini bertujuan untuk menyediakan asas yang kukuh untuk pengajian di peringkat ijazah. kemahiran belajar dan bahagian-bahagian penting bentuk bimbingan pendidikan kursus. sesi Tutorial menyokong pelajar dan tawaran bimbingan dengan proses UCAS dan kemahiran belajar. Diploma yang diajar oleh tenaga pengajar pakar subjek dalam persekitaran yang menyokong untuk membangunkan kemahiran akademik yang diperlukan untuk maju ke pendidikan tinggi. Anda akan mempunyai kerja rumah dan tugasan kerja yang ditetapkan setiap minggu dengan tarikh akhir yang ketat. Terdapat sekurang-kurangnya 15-20 jam pengajian tambahan di rumah setiap minggu. Sokongan tambahan disediakan untuk pelajar untuk kesukaran tertentu / keperluan. diploma yang diajar oleh tenaga pengajar pakar subjek dalam persekitaran yang menyokong untuk membangunkan kemahiran akademik yang diperlukan untuk maju ke pendidikan tinggi. Terdapat tugasan kerja rumah setiap minggu dengan tarikh akhir yang ketat. Pelajar akan membangunkan kemahiran praktikal makmal, kemahiran penulisan saintifik, mengambil nota, menulis rujukan dan latihan peperiksaan, serta keyakinan dalam kajian bebas dan pengurusan masa yang baik. Sokongan tambahan disediakan untuk pelajar yang mengalami masalah tertentu / keperluan. Terdapat juga: pasukan Sokongan Pembelajaran Pusat pembelajaran Kesejahteraan pasukan (Kaunselor) Dana Sokongan Pelajar (memohon melalui kolej) Apakah topik yang akan saya belajar? Kimia dan Biologi belajar di Level 3 (Tahap A) IT dan Kajian Kemahiran di Level 2/3 Apakah syarat-syarat kemasukan? Walaupun ganjaran, kursus ini adalah sangat mencabar dan pemohon mesti mempunyai GCSE baru-baru... [-]

Sarjana Muda Antarabangsa (ib)

Campus Sepenuh masa August 2017 United Kingdom Exeter

Anda akan belajar enam mata pelajaran merentasi pelbagai disiplin memilih dari senarai di bawah. Anda pilih satu mata pelajaran dari setiap kumpulan 1-5, tambah satu dari kumpulan 6 atau pilihan kedua dari kumpulan 2, 3 dan 4. [+]

Apa yang suka untuk belajar kursus ini dan bagaimana saya akan dinilai? Anda akan belajar enam mata pelajaran merentasi pelbagai disiplin memilih dari senarai di bawah. Anda pilih satu mata pelajaran dari setiap kumpulan 1-5, tambah satu dari kumpulan 6 atau pilihan kedua dari kumpulan 2, 3 dan 4. (Subjek yang ditawarkan bergantung kepada bilangan pelajar dan jadual waktu supaya ketersediaan pilihan mungkin berbeza-beza). Tiga daripada subjek anda akan berada di tinggi (H) tahap dan tiga di peringkat Standard (S). Anda juga akan melengkapkan Teori sudah tentu Pengetahuan, menjalankan penyelidikan menyiasat topik yang menarik khas yang anda hadir di Esei Extended, dan terlibat dalam Kreativiti yang menarik, projek-projek berasaskan Community Action dan. Anda akan belajar melalui campuran kuliah kumpulan, perbincangan, kerja amali, perbualan kumpulan kecil, kerja makmal bahasa dan kerja individu. Anda akan duduk peperiksaan bertulis pada bulan Mei tahun kedua. Semua mata pelajaran termasuk penilaian dalaman, sebagai contoh esei, kerja lisan dan kerja amali, dan unsur ini adalah bernilai kira-kira 20% daripada hasil keseluruhan anda. Karangan Extended dan Teori Pengetahuan menyumbang kepada keputusan anda secara keseluruhan. Apakah topik yang akan saya belajar? Ini adalah satu kelayakan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa yang membolehkan anda untuk mengkaji enam mata pelajaran (tiga di tinggi (H) Level dan tiga di Standard (S) Level) dalam pelbagai disiplin yang merangkumi bahasa, kesenian, kemanusiaan, matematik dan sains seperti yang digariskan di bawah, serta 'Core' teori yang terdiri daripada pengetahuan, dan esei penyelidikan lanjutan dan portfolio kreatif, aktif dan Perkhidmatan aktiviti, yang dikenali sebagai CAS. Kumpulan... [-]

Tahun Persediaan

Biologi Tahap Yang

Campus Sepenuh masa August 2017 United Kingdom Exeter

AS dan A Biologi Tahap menggalakkan anda untuk membangunkan pengetahuan yang penting dan pemahaman konsep Biologi dan kemahiran yang diperlukan untuk menggunakan ini dalam situasi baru dan berubah-ubah. [+]

Apa yang suka untuk belajar kursus ini dan bagaimana saya akan dinilai? AS dan A Biologi Tahap menggalakkan anda untuk membangunkan pengetahuan yang penting dan pemahaman konsep Biologi dan kemahiran yang diperlukan untuk menggunakan ini dalam situasi baru dan berubah-ubah. Anda pasti tahu kaedah saintifik dan menyedari mereka kemajuan saintifik dalam teknologi yang berkaitan dengan Sains Biologi. Anda akan menghargai nilai dan penggunaan yang bertanggungjawab Biologi dalam masyarakat. Di samping itu, di Tingkat A anda akan dapat untuk menunjukkan pengetahuan dan kefahaman tentang fakta, prinsip dan konsep dari pelbagai bidang Biologi dan belajar untuk membuat dan menggunakan sambungan antara mereka. Anda akan diajar melalui kuliah, kerja berkumpulan, kerja amali, tugasan dan projek. Video, peralatan IT dan lawatan digunakan sebagai alat bantuan mengajar dan anda akan mempunyai akses kepada makmal yang lengkap dan juga peralatan IT. Pelbagai penilaian berterusan yang dibuat oleh ujian, esei dan latihan lain yang tidak menyumbang kepada peperiksaan akhir. Peperiksaan: pada AS Level terdapat 1 jam 30 minit peperiksaan bertulis 2x dan di Aras A terdapat 3x peperiksaan bertulis 2 jam. Apakah topik yang akan saya belajar? Tahun 1 (AS Level): Molekul biologi sel Organisma bertukar-tukar bahan dengan persekitaran mereka maklumat genetik, perbezaan dan hubungan antara organisma Tahun 2 (Level A): pemindahan tenaga dalam dan antara organisma Organisma bertindak balas kepada perubahan dalam persekitaran dalaman dan luaran mereka Genetik, populasi, evolusi dan ekosistem Kawalan gen Apa pengalaman akan saya terima? Tahun 1 (AS Level): hari Kerja Lapangan di Tahun 2 Jun (Level A): hari teknologi gen @Bristol... [-]

Ekonomi Tahap Yang

Campus Sepenuh masa August 2017 United Kingdom Exeter

Ekonomi berkaitan dengan setiap aspek kehidupan kita, dari keputusan yang kita buat sebagai individu untuk dasar-dasar kerajaan dan firma. Membangunkan pemahaman ekonomi dan anda mendapatkan pemahaman yang lebih mendalam tentang dunia di sekeliling kita yang berharga kerana ia adalah menarik. [+]

Apa yang suka untuk belajar kursus ini dan bagaimana saya akan dinilai? Ekonomi berkaitan dengan setiap aspek kehidupan kita, dari keputusan yang kita buat sebagai individu untuk dasar-dasar kerajaan dan firma. Membangunkan pemahaman ekonomi dan anda mendapatkan pemahaman yang lebih mendalam tentang dunia di sekeliling kita yang berharga kerana ia adalah menarik. Ekonomi mempunyai hubungan dengan banyak subjek lain seperti politik, geografi, sejarah, psikologi dan statistik. Dalam usaha untuk memenuhi keperluan pelajar individu kursus yang diajar melalui gabungan syarahan, perbincangan, pelajaran aktif, persembahan, kajian kes, video, kajian diri berpandu, dan penggunaan portal kolej dan internet. penilaian kursus adalah melalui ujian pendek, soalan ujian objektif, esei, dan kajian kes. Penilaian akhir adalah melalui peperiksaan luar; tidak ada kerja kursus. Apakah topik yang akan saya belajar? Di AS Level anda akan menemui asas-asas masalah ekonomi. Mengapa kita membuat pilihan yang kita buat dan kesan pilihan kita. Anda akan dapat memahami banyak laman bahan berita hadapan hari ini seperti isu-isu mengenai zon Euro, kemelesetan berganda, dan cukai ke atas penganan Cornish! Di Unit 1, kita melihat kepada pasaran tertentu dan anda akan mengetahui bagaimana permintaan dan penawaran mengawal segala-galanya yang anda lakukan! Di Unit 2, kita melihat persekitaran luaran dan bagaimana perkara-perkara seperti inflasi, pertumbuhan, pengangguran dan perdagangan asing memberi kesan kepada kita semua. AS Modul: Unit 1 - Operasi Pasaran dan Pasar Kegagalan Unit 2 - Ekonomi Negara dalam Konteks Global Dalam penuh A Level, kita akan meliputi AS konsep dan memberikan fokus khusus kepada firma dan pengaruh pasaran di mana mereka... [-]

Fizik Tahap Yang

Campus Sepenuh masa August 2017 United Kingdom Exeter

Fizik adalah merangsang, subjek yang menarik dan mencabar. Ia adalah penting, bukan sahaja sebagai mata pelajaran yang tersendiri, tetapi juga sebagai satu elemen penting dalam semua Sains semula jadi yang lain, Kejuruteraan dan Teknologi. [+]

Apa yang suka untuk belajar kursus ini dan bagaimana saya akan dinilai? Fizik adalah merangsang, subjek yang menarik dan mencabar. Ia adalah penting, bukan sahaja sebagai mata pelajaran yang tersendiri, tetapi juga sebagai satu elemen penting dalam semua Sains semula jadi yang lain, Kejuruteraan dan Teknologi. Terdapat juga banyak keseronokan dan kepuasan yang akan diperolehi daripada pemahaman tentang pembangunan yang paling baru-baru ini dalam penyelidikan Fizik. Kami mengkaji AQA Fizik A Sukatan: Ia menyediakan peralihan yang lancar ke tahap A daripada kajian sebelumnya dan mengembangkan minat dan semangat anda untuk Fizik. Ini meliputi pelbagai topik dari fizik zarah asas kepada undang-undang Newton; daripada litar elektrik kepada medan graviti. Kursus ini terbahagi kepada beberapa unit, unit-unit AS dibincangkan dalam tahun pertama dan unit A Level pada tahun kedua. Anda akan diajar melalui kuliah, kerja amali, dan penyelesaian masalah. Anda akan mempunyai akses kepada dua makmal fizik lengkap. Apakah topik yang akan saya belajar? AS Penilaian Tahap Kertas 1 (50% daripada AS) - soalan jawapan pendek dan panjang berpecah oleh topik Berikut dinilai: Ukuran dan Kesilapan mereka Zarah dan radiasi Waves Mekanik dan bahan-bahan Elektrik Kertas 2 (50% daripada AS Level) - berikut dinilai: Bahagian A: Soalan jawapan pendek dan panjang kepada analisis kemahiran dan data praktikal Bahagian B: Soalan pendek dan jawapan panjang dari semua bidang AS kandungan Seksyen C: 30 soalan aneka pilihan A Penilaian Tahap Kertas 1 (34% daripada Level A) - berikut adalah dinilai: Bahagian: 1-5 dan mekanik lanjut Kertas 2 (34% daripada Level A) - berikut adalah... [-]

Kimia Tahap Yang

Campus Sepenuh masa August 2017 United Kingdom Exeter

Kursus dua tahun direka untuk menyediakan peralihan yang lancar dari GCSE Core / kursus Sains dan GCSE Kimia Tambahan dan untuk antara muka dengan keperluan kursus Pengajian Tinggi. Ia menyediakan apresiasi dan kefahaman prinsip kimia penting yang merupakan asas kepada pemahaman dunia di mana kita hidup. [+]

Apa yang suka untuk belajar kursus ini dan bagaimana saya akan dinilai? Kursus dua tahun direka untuk menyediakan peralihan yang lancar dari GCSE Core / kursus Sains dan GCSE Kimia Tambahan dan untuk antara muka dengan keperluan kursus Pengajian Tinggi. Ia menyediakan apresiasi dan kefahaman prinsip kimia penting yang merupakan asas kepada pemahaman dunia di mana kita hidup. Kursus ini juga menggalakkan pelajar untuk datang untuk memahami bagaimana saintis menyiasat fenomena saintifik dalam percubaan mereka untuk menerangkan dunia di sekeliling kita. Pelajar membangunkan kemahiran praktikal mereka untuk melengkapkan pemahaman mereka tentang konsep kimia. Kajian kimia adalah berguna dalam memahami bidang sains lain. Anda akan diajar melalui kuliah, kerja amali, penyelesaian masalah dan perbincangan. Anda akan mempunyai akses kepada makmal yang lengkap dan PC dengan media interaktif. Anda akan dinilai pada bulan Mei / Jun setiap tahun dengan peperiksaan olok-olok di bulan Januari setiap tahun. Pada tahun pertama terdapat 2 peperiksaan selama 1 jam 30 minit tempoh, pada tahun yang kedua terdapat 3 peperiksaan setiap 2 jam tempoh. Tiada unsur kursus tetapi satu siri siasatan praktikal akan dinilai untuk anugerah sijil pengesahan praktikal dan untuk menyediakan pelajar untuk soalan praktikal dalam peperiksaan utama. Apakah topik yang akan saya belajar? Kimia dibahagikan kepada disiplin yang berbeza yang dinilai dalam semua kertas yang ditulis di seluruh 2 tahun. Kimia fizikal termasuk kajian: struktur atom dan trend berkala Jumlah bahan Ikatan dan struktur Kinetik dan keseimbangan Redoks dan elektrokimia Organic Chemistry termasuk kajian: Alkana, alkena, sistem aromatik dan halogenoalkanes Alkohol, aldehid dan keton asid... [-]

Perniagaan Tahap Yang

Campus Sepenuh masa August 2017 United Kingdom Exeter

Fokus AQA AS Perniagaan adalah pada kecil kepada perniagaan bersaiz sederhana yang beroperasi dalam pasaran negara. Ia meliputi isu yang terlibat dalam perniagaan start-up, seperti penyelidikan dan perancangan, serta faktor-faktor yang menentukan kejayaan. [+]

Apa yang suka untuk belajar kursus ini dan bagaimana saya akan dinilai? Fokus AQA AS Perniagaan adalah pada kecil kepada perniagaan bersaiz sederhana yang beroperasi dalam pasaran negara. Ia meliputi isu yang terlibat dalam perniagaan start-up, seperti penyelidikan dan perancangan, serta faktor-faktor yang menentukan kejayaan. Ia menganggap bagaimana perniagaan yang ditubuhkan mungkin meningkatkan keberkesanan mereka dengan membuat keputusan taktikal di seluruh perniagaan. A Perniagaan Tahap membina unit-unit AS dengan mengambil kira senario perniagaan yang lebih kompleks dan memberi tumpuan kepada strategi. Kursus ini akan diajar dengan menggunakan tugasan dalam kumpulan kecil, penyelidikan kendiri dan persembahan, perbincangan kelas dan ceramah. Semua unit diajar di tahun satu dinilai di dua kertas pada akhir tahun. Kertas 1 dinilai melalui soalan objektif, soalan jawapan pendek dan soalan tindak balas data kajian kes mini. Kertas 2 dinilai dengan soalan jawapan pendek dan penggunaan kajian kes untuk soalan balas data. Tidak ada pilihan kerja kursus. Apakah topik yang akan saya belajar? Semasa pelajar tahun pertama akan mengkaji enam unit, termasuk 'Apakah Perniagaan?', 'Pengurus, kepimpinan dan membuat keputusan,' Membuat keputusan untuk meningkatkan pemasaran, operasi, kewangan dan sumber manusia. Pada tahun kedua pelajar akan belajar membuat keputusan strategik yang akan membina di atas bahagian yang berfungsi dari tahun satu. Apa pengalaman akan saya terima? Anda akan mempunyai peluang untuk mengambil bahagian dalam pertandingan cabaran perniagaan. Apakah syarat-syarat kemasukan? Anda memerlukan sekurang-kurangnya lima GCSE pada Gred C atau lebih (termasuk matematik dan bahasa Inggeris) dan tiga GCSE pada Gred D ke atas. Walaupun bukan merupakan syarat kemasukan bagi spesifikasi... [-]

Psikologi Tahap Yang

Campus Sepenuh masa August 2017 United Kingdom Exeter

Psikologi adalah kajian saintifik minda dan tingkah laku. Anda akan memperoleh pengetahuan teori dan aplikasinya, dan membangunkan kemahiran penilaian dan analisis. [+]

Apa yang suka untuk belajar kursus ini dan bagaimana saya akan dinilai? Psikologi adalah kajian saintifik minda dan tingkah laku. Anda akan memperoleh pengetahuan teori dan aplikasinya, dan membangunkan kemahiran penilaian dan analisis. Anda akan diajar dalam pelbagai cara termasuk: mengambil nota semasa kuliah, kumpulan dan perbincangan seluruh kelas, serta meneroka topik melalui video dan DVD. Anda akan menjalankan kajian individu, kerja pasangan dan persembahan. Apakah topik yang akan saya belajar? Kajian Psikologi disokong dengan kajian perspektif utama atau pendekatan dan perbahasan. Tidak ada sebab tunggal tingkah laku jadi ia adalah penting untuk mempertimbangkan kekuatan dan kelemahan beberapa pendekatan, seperti biologi, tingkah laku dan psikodinamik. Ahli psikologi menggunakan pelbagai kaedah apabila menyelidik tingkah laku manusia, akibatnya ia adalah perlu untuk belajar tentang merit relatif kaedah seperti eksperimen, temu bual dan kajian kes untuk menamakan beberapa. Selain daripada teori menyeluruh dan kaedah di mana kajian psikologi adalah berdasarkan pelajar akan belajar untuk mengaplikasi teori dan kaedah untuk topik kawasan individu dari pelbagai bidang psikologi seperti isu-isu kesihatan kognitif, sosial, pembangunan dan mental. Apa pengalaman akan saya terima? Anda mungkin mempunyai peluang untuk mengambil bahagian dalam perjalanan kediaman. Ini bukan sebahagian wajib kursus anda. Apakah syarat-syarat kemasukan? Anda memerlukan sekurang-kurangnya lima GCSE pada Gred C dengan Bahasa Inggeris dan Matematik pada Gred B ke atas. GCSE Sains Gred B adalah wajar. Apa yang boleh saya belajar bersama kursus ini? Kursus ini boleh digabungkan dengan kursus-kursus lain untuk membuat program penuh. Apakah kemudahan yang ada? Anda akan mempunyai akses kepada pusat sumber pembelajaran.... [-]

Sijil

Bahasa Inggeris Ditambah

Campus Sepenuh masa 1 - 3  August 2017 United Kingdom Exeter

English Plus: fleksibel, program yg pesan lebih dahulu kami menawarkan anda peluang untuk merasai pengalaman belajar di sebuah kolej UK manakala meningkatkan bahasa Inggeris. Belajar bahasa Inggeris sebagai bahasa asing plus pilihan anda subjek akademik atau vokasional. Kajian kami di luar negara pengalaman adalah cara yang ideal untuk meningkatkan penguasaan bahasa Inggeris anda sementara juga mendapat peluang untuk belajar dengan pelajar British. [+]

ENGLISH PLUS: FLEXIBLE KAMI, PROGRAM BESPOKE MENAWARKAN ANDA PELUANG UNTUK PENGALAMAN BELAJAR DI A UK COLLEGE SEMENTARA meningkatkan bahasa Inggeris. Anda akan belajar bahasa Inggeris sebagai bahasa asing untuk antara 6 dan 15 jam setiap minggu bergantung kepada keperluan anda. Kelas-kelas ini akan memberi tumpuan kepada usaha meningkatkan semua kunci kemahiran bahasa Inggeris anda: mendengar, membaca, menulis dan bertutur. Anda kemudiannya boleh memilih dari lebih 40 kelas yang akan sepadan dengan kerjaya atau universiti aspirasi masa depan anda. Contoh kelas termasuk psikologi, perniagaan, sains, undang-undang dan seni. Dapat belajar di kelas dengan pelajar British bukan sahaja akan membantu anda untuk meningkatkan kemahiran Bahasa Inggeris anda tetapi akan membolehkan anda mengalami pembelajaran persekitaran yang sahih British. Kami menganjurkan lawatan sosial yang kerap untuk menunjukkan kepada anda yang terbaik daripada apa yang telah Barat Selatan England untuk menawarkan dari segi sejarah dan budaya. [-]

Video

Top 5 Reasons to Study University Level at Exeter College