Fashion Retail Academy (FRA)

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

MULA MASA DEPAN ANDA DALAM FASHION DENGAN FRA

Akademi perniagaan Fashion (FRA) adalah, majikan yang diterajui fesyen unik dan kolej runcit yang terletak di tengah-tengah London - dan kolej yang pertama untuk menerima PPP gred Cemerlang seluruh-the-board. FRA menawarkan pelbagai Kursus Pendek fesyen, diajar oleh pakar-pakar industri, yang menyediakan laluan pantas kepada kerjaya dalam fesyen runcit. Kursus menjalankan satu hingga lima hari panjang dan meliputi pengenalan kepada tahap pembelajaran maju, sesuai sebagai pintu masuk atau kemahiran top-up.

Jika anda sedang mencari untuk membangunkan kemahiran baru, meluaskan pengetahuan mata pelajaran runcit, membangunkan idea perniagaan atau meneruskan semangat khususnya, FRA menawarkan kursus untuk anda. Sesyen menyampaikan keseimbangan pengetahuan teori dan kemahiran praktikal dalam semua mata pelajaran dengan kemudahan yang sangat baik di tengah-tengah London.

FRA bekerja dengan lebih 140 peruncit di seluruh UK. program Siswazah enam minggu kami termasuk penglibatan industri berat, yang direka untuk memberikan pelajar akses yang tiada tandingan dan peluang untuk mendapatkan pekerjaan dalam industri fesyen runcit. kursus fesyen FRA distrukturkan untuk menyediakan pelajar dengan gabungan pengetahuan yang mendalam mengenai Fashion Retail dan pengalaman secara praktikal dalam persekitaran kerja, memastikan graduan memenuhi keperluan pengambilan semasa industri fesyen runcit.

Terletak di tengah-tengah London, FRA adalah hanya beberapa minit dari Oxford Street dan Tottenham Court jalan raya, dan beberapa stesen kereta api negara. kampus state-of-the-art kami befitted daripada naik taraf 2m £ pada 2015, menawarkan persekitaran pembelajaran inspirasi dan moden untuk pelajar.

TAWARAN TAMBAHAN

FRA tawaran perantisan untuk pembelajaran berasaskan kerja, darjah, dan Fast Track Tradisional dan Diploma Rapi L2 untuk L4.

FRA Diploma dan Ijazah meliputi pelbagai fungsi fesyen pakar termasuk Membeli, Merchandising Visual, Marketing, Design, Digital, E-dagang, Merchandising dan Pengurusan Retail. Ini direka untuk penghantaran fleksibel dan boleh dibincangkan dalam tiga bulan hingga dua tahun. Kebanyakan program FRA sepenuh masa termasuk penempatan kerja, industri projek yang diterajui dan kelas master sebagai standard, dengan pelbagai kursus tambahan peluang khusus didorong oleh tutor berpengalaman dalam industri.

FRA menyediakan laluan yang paling cepat untuk bekerja, pada masa yang sama memberi peluang kepada pelajar pengalaman vokasional dan menyokong untuk mencari seorang peranan kerja di tamat pengajian. Dengan kira-kira 92% daripada FRA graduan berlaku kepada peranan kerja industri atau meneruskan pengajian mereka, kejayaan kursus di FRA bercakap untuk dirinya sendiri.

MENGAPA FRA

Kerajaan UK dan lima gergasi runcit - M & S, Next, Arcadia, F & F @ Tesco, dan Experian, mengasaskan FRA pada tahun 2005. Ia menawarkan pelbagai kursus fesyen eksklusif dengan penglibatan industri yang hebat untuk memastikan pelajar mendapat kemahiran dan kenalan yang diperlukan untuk berjaya maju ke pekerjaan.

FRA tahu bahawa memilih kolej yang betul adalah satu keputusan penting yang boleh membentuk keseluruhan masa depan anda. Lawati laman web FRA. untuk mengetahui lebih lanjut tentang apa yang membuat kolej fesyen ini seperti tempat yang istimewa untuk belajar.

This school offers programs in:
  • English

Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Excel for Retail

Campus Sepenuh masa August 2017 United Kingdom London

[+]

. Kursus ini akan merangkumi: Fungsi Sesuai untuk: Kalkulator TEMPOH [-]

Intermediate Buying

Campus Sepenuh masa January 2018 United Kingdom London

[+]

Kalkulator TEMPOH [-]

Introduction to Buying

Campus Sepenuh masa August 2017 United Kingdom London

[+]

Pembeli fesyen KURSUS TERMASUK: Sesuai untuk Kalkulator TEMPOH [-]

Memulakan & Menjalankan Perniagaan Fesyen Anda Sendiri

Campus Sepenuh masa August 2017 United Kingdom London

Ini intensif kursus 5 hari akan menyediakan anda dengan semua alat yang diperlukan untuk mula merancang perniagaan fesyen runcit anda sendiri. Kursus ini merangkumi kajian tentang unsur-unsur yang terlibat dalam proses memulakan termasuk; kedudukan jenama, kedai dan pemilihan saham, kewangan dan ramalan, penyelidikan pasaran, dan paparan dan perkhidmatan pelanggan. Kursus ini akan memberi gambaran yang jelas ke dalam semua aspek menjalankan batu-bata dan mortar perniagaan runcit atau online dan panduan langkah demi langkah dari konsep perniagaan awal untuk kejayaan perniagaan. [+]

Kursus: Mula Up dan Jalankan Perniagaan Fashion Anda Sendiri Ini intensif kursus 5 hari akan menyediakan anda dengan semua alat yang diperlukan untuk mula merancang perniagaan fesyen runcit anda sendiri. Kursus ini merangkumi kajian tentang unsur-unsur yang terlibat dalam proses memulakan termasuk; kedudukan jenama, kedai dan pemilihan saham, kewangan dan ramalan, penyelidikan pasaran, dan paparan dan perkhidmatan pelanggan. Kursus ini akan memberi gambaran yang jelas ke dalam semua aspek menjalankan batu-bata dan mortar perniagaan runcit atau online dan panduan langkah demi langkah dari konsep perniagaan awal untuk kejayaan perniagaan. Kursus ini disampaikan oleh tutor berpengalaman yang pakar-pakar industri dalam bidang membeli. Aspek-aspek berikut dilindungi: Turning Your Idea Fashion Retail Perniagaan ke Realiti - Bagaimana untuk penyelidikan pasaran yang berpotensi untuk memastikan anda mempunyai peluang perniagaan yang berpotensi, profil pelanggan dan kedudukan pasaran, bagaimana untuk memberi jenama anda nama, bagaimana untuk menulis rancangan perniagaan asas dan meningkatkan pembiayaan untuk yang perniagaan. Kewangan fesyen - membayar bil-bil, helang undang-undang - undang-undang yang anda perlu tahu, pertunangan - pengamal profesional yang anda perlukan untuk membantu anda, pasaran fesyen dan saluran untuk mencari platform yang sempurna untuk kedudukan perniagaan anda, di mana untuk mencari perniagaan fesyen secara online atau Batu-bata dan mortar Menyimpan Up, Membeli dan Merchandising - Meneliti trend dan perancangan rangkaian, sumber dan menguruskan perhubungan pembekal, membeli pelbagai seimbang; matematik runcit, menguruskan OTB dan mentafsir data jualan, aktiviti belian bermusim dan membeli jualan link Menyediakan Shop, Membuat fesyen Alam Sekitar Runcit Anda - Pelancaran laman web transaksi dari reka bentuk untuk perkhidmatan... [-]

Pengenalan Kepada Belian & Merchandising

Campus Sepenuh masa 3 - 5  February 2018 United Kingdom London

Kursus intensif menyediakan pengenalan kepada membeli dan barangan operasi dalam perniagaan runcit fesyen dan merangkumi unsur-unsur utama dari Pengenalan kepada Perancangan Buying & Range dan Pengenalan kepada kursus Merchandising. Ia menggariskan hari untuk peranan hari pembeli dan merchandiser dalam organisasi runcit fesyen yang berbeza dan memberikan gambaran bagaimana rapat membeli dan kerja perdagangan bersama-sama untuk memastikan kejayaan perniagaan. Satu modul Merchandising dihantar lebih daripada 3 hari dan membeli modul lebih 2 hari. [+]

Kursus: Membeli dan Merchandising Pengenalan 5-Hari Rapi Kursus intensif menyediakan pengenalan kepada membeli dan barangan operasi dalam perniagaan runcit fesyen dan merangkumi unsur-unsur utama dari Pengenalan kepada Perancangan Buying & Range dan Pengenalan kepada kursus Merchandising. Ia menggariskan hari untuk peranan hari pembeli dan merchandiser dalam organisasi runcit fesyen yang berbeza dan memberikan gambaran bagaimana rapat membeli dan kerja perdagangan bersama-sama untuk memastikan kejayaan perniagaan. Satu modul Merchandising dihantar lebih daripada 3 hari dan membeli modul lebih 2 hari. Kursus ini akan merangkumi: Profil Pelanggan Mewujudkan pelan pelbagai Papan Mood Mengenal pasti trend trend ramalan Rantaian bekalan Laluan kritikal Kalendar bermusim Margin dan mark-up Praktikal membeli dan barangan latihan Nasihat kerjaya Selepas berjaya menamatkan kursus ini anda boleh maju kepada Membeli dan program Merchandising Intermediate. Kursus ini akan merangkumi gabungan ceramah, bengkel, aktiviti praktikal, kumpulan dan kerja individu dan persembahan. Kedua-dua modul yang disampaikan dalam cara supaya maklumat yang bersepadu antara topik dan rujukan dibuat bagaimana fungsi bekerja bersama-sama dalam industri fesyen. Kursus ini disampaikan oleh dua tutor berpengalaman yang kedua-dua pakar industri dalam bidang membeli dan barangan. Aspek-aspek berikut perdagangan dan pembelian dilindungi: Merchandising: Peranan Merchandiser - tanggungjawab utama merchandiser dan allocator dalam organisasi runcit, kemahiran utama yang diperlukan, matlamat dan objektif Jualan Ramalan dan Pelan Range - Strategi, analisis, perancangan, pelaksanaan, hierarki produk, kedai kumpulan, perancangan pilihan dan ramalan Kalendar bermusim - Memilih pelbagai bagi satu musim, pemalar, pembolehubah dan bermusim pengiraan Sourcing dan Kos - Pengurusan rantaian bekalan, elemen kos produk, pembekal kos dan lembaran kos Margin... [-]

Siswazah Program Perniagaan Fashion: Membeli, Perdagangan & Pengurusan

Campus Sepenuh masa August 2017 United Kingdom London

Kursus 6 minggu memberikan pandangan yang unik dan mendalam ke dalam perniagaan runcit meliputi mata pelajaran seperti: [+]

Siswazah Program perniagaan Fashion: Membeli, Perdagangan & Pengurusan Kursus 6 minggu memberikan pandangan yang unik dan mendalam ke dalam perniagaan runcit meliputi mata pelajaran seperti: Analisis organisasi runcit dan model perniagaan Jenama dan imej Peranan runcit dan tanggungjawab - pembeli, merchandiser, pengurus Membeli dan pelbagai perancangan merchandising tingkah laku pengguna Pengurusan dan profesional kemahiran Teknologi dan masa depan runcit Kemahiran teras: wawancara, perundingan, persembahan, pembinaan pasukan, dan rangkaian Disasarkan penyediaan CV dan perancangan kerjaya kedai runcit, lawatan ibu pejabat Peluang disediakan untuk rangkaian dan perancangan kerjaya, memuncak dalam wawancara amalan yang dijalankan oleh pakar-pakar HR bekerja dalam industri. Kursus ini adalah popular dengan kedua-dua UK dan pelajar antarabangsa dan telah menjadi diiktiraf dalam industri runcit yang menawarkan standard emas latihan runcit. Kursus ini akan menyediakan anda dengan pemahaman bagaimana perniagaan fesyen runcit beroperasi termasuk analisis fungsi perniagaan yang berbeza dan akan memberi peluang kepada anda untuk melengkapkan penyelidikan organisasi fesyen runcit utama. Analisis peranan yang berbeza dan tanggungjawab dalam runcit, termasuk Pembeli / Merchandisers dan Pengurus akan membolehkan anda untuk mempertimbangkan laluan kerjaya yang berbeza, supaya anda boleh membangunkan individu dan pelan kerjaya dimaklumkan. Merchandising - ramalan dan pelbagai rancangan, kalendar bermusim, sumber dan kos, margin dan mark-up, dalam musim peruntukan, promosi dan markdowns, integrasi dengan belian Membeli - pelanggan analisis pemprofilan trend, sektor mewah dan jalan yang tinggi, perancangan rangkaian, pembangunan produk, laluan kritikal, integrasi dengan barangan Pengurusan dan Profesional Kemahiran s - disasarkan pembangunan CV, wawancara, persembahan dan perundingan, pelan pembangunan peribadi, komunikasi dalam runcit Kursus ini akan... [-]

Video

Fashion Retail Academy -- Welcome to the FRA

Contact

Fashion Retail Academy

Alamat Gresse St 15
W1T 1QL London, United Kingdom
Website http://www.fashionretailacademy.ac.uk/
Telefon +44 20 7307 2345