Future London Academy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Masa Depan London Academy (FLA) adalah sebuah organisasi pendidikan yang dibentuk pada tahun 2013. Kursus kami menampung profesional di seluruh pelbagai industri; mereka terdiri daripada ceramah, kuliah dan bengkel yang dikendalikan oleh pakar-pakar industri. Program kami direka untuk melibatkan peserta dalam kehidupan kreatif, perdagangan dan kebudayaan London. Peserta menikmati akses eksklusif kepada beberapa pihak atasan; agensi dan perniagaan di tempat kerja di sini hari ini belajar sendiri bagaimana mereka beroperasi, dan juga mendapat pandangan di belakang tabir dalam projek-projek mereka yang paling berjaya. Kami beriman kepada pembelajaran melalui pengalaman praktikal, di mana anda belajar terus daripada sumber daripada buku teks.

Peserta menghabiskan tujuh hari di London semua yang tinggal di sebuah rumah di tengah-tengah kreatif bandar. ceramah dan bengkel kami dilakukan pada pejabat pakar-pakar industri kita 'atau ruang mesyuarat yang menarik dan direka untuk menjadi bermaklumat dan tidak formal. kursus sebelum ini termasuk lawatan ke syarikat-syarikat terkemuka seperti Google, Twitter dan BBC. Peserta mempunyai peluang untuk duduk di sekeliling meja dengan orang penting dalam organisasi ini - bertanya soalan, mempunyai perbualan, dan pembelajaran muka-ke-muka tentang pendekatan dan idea-idea mereka.

Selain daripada aspek pendidikan, kursus juga direka untuk menunjukkan London dari beberapa sudut yang berbeza, setiap hari penuh dengan aktiviti. Peserta melawat pameran terkenal dan acara kebudayaan serta meneroka beberapa tempat yang rahsia di London yang kebanyakan pelawat tidak pernah mendapat pengalaman.

Setiap hari terdiri daripada pelbagai aktiviti untuk memaksimumkan peserta pengalaman pembelajaran, kami mengikuti struktur berikut:

Meningkatkan sarapan: Aktiviti pertama hari termasuk aktiviti tidak formal lebih sarapan untuk mengaktifkan otak dan badan untuk menerima rangsangan kreatif hari. Semasa sarapan meningkatkan, peserta akan berinteraksi dengan peserta lain, berkongsi idea, pengalaman dan harapan untuk hari itu dan bertemu profesional tempatan untuk mengenali lebih lanjut mengenai belakang pentas industri kreatif. Sesi pagi: Ia adalah sesi pertama hari; ia akan mengambil bentuk ceramah atau bengkel hands-on. Latihan praktikal: Satu tugas singkat untuk susulan sesi pagi dan membuat semua orang membuka kunci potensi otak mereka Rehat tengah hari: Antara sesi pagi dan petang akan ada percutian pendek di mana peserta akan mempunyai peluang untuk makan tengah hari dan menikmati persekitaran lokasi sesi pagi ini. Sesi Petang: Ia adalah sesi kedua hari ini, di mana peserta akan mempunyai peluang untuk melawat satu lagi agensi terkemuka London dan mendengar pasukan mereka mendedahkan rahsia yang mereka gunakan dalam kerja-kerja seharian. Memberi kata akhir dan bandar raya: Selepas hari yang panjang menyerap cara-cara baru bekerja, idea sumbang saran dan latihan peserta kreatif akan memberi kata akhir kandungan hari untuk lebih menyusun mereka dalam fikiran mereka. Aktiviti ini akan menjadi pendek dan yang menarik dan ia akan berlangsung sejurus selepas sesi petang di lokasi yang peserta kemudiannya boleh melawat aktiviti budaya dan sosial seperti muzium, galeri dan ruang acara. Hujung minggu: hujung minggu akan dikhususkan untuk aktiviti budaya dan sosial, melawat pameran dan tempat-tempat yang menarik di London.
This school offers programs in:
  • English

Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Dalaman Dan Reka Bentuk Pengalaman Minggu

Campus Sepenuh masa September 2017 United Kingdom London

Kursus ini meliputi perkara-kediaman, runcit dan ruang kerja reka bentuk dan menyediakan kaedah untuk memohon projek dalaman dalam pelbagai konteks. [+]

Adakah anda ingin melihat secara langsung bagaimana terkemuka profesional menggunakan bahan-bahan, teknologi, komunikasi visual dan bercerita untuk mereka bentuk pengalaman pengguna dilupakan melalui persekitaran mengasyikkan membina? Kursus ini meliputi perkara-kediaman, runcit dan ruang kerja reka bentuk dan menyediakan kaedah untuk memohon projek dalaman dalam pelbagai konteks. Dalam satu minggu anda akan mengambil bahagian dalam campuran yang kaya dengan kuliah dan amali bengkel yang Future London Akademi curated untuk anda dengan bekerjasama dengan reka bentuk yang berjaya, perundingan dan amalan media. Program ini sepadan dengan pemahaman ruang dari kedua-dua pereka bentuk dan perspektif pengguna untuk melengkapkan anda dengan kedua-dua sudut teknikal dan strategik untuk projek-projek masa depan anda. Pendekatan pengalaman kursus ini terdiri daripada aktiviti teknikal, budaya dan sosial yang bersama-sama membolehkan anda untuk menyesuaikan amalan reka bentuk anda sendiri. Selain daripada beberapa amalan reka bentuk yang terbaik di dunia, London memupuk satu persekitaran terima kasih komuniti reka bentuk untuk berprestij institusi Seni dan Reka Bentuk. Program ini juga akan meletakkan anda dalam hubungan dengan komuniti ini melalui perhimpunan tidak rasmi, lawatan studio dan maklum balas detik-detik dengan pereka baru muncul dan kurator kursus yang akan membantu kumpulan peserta mendalami pemahaman mata pelajaran kursus melalui kolektif ulasan kandungan. Struktur program ini: Isnin: dalaman dan pengalaman reka bentuk Selasa: keadaan seni reka bentuk runcit Rabu: hidup pintar, masa depan reka bentuk kediaman Khamis: masa depan tempat kerja Jumaat: reka bentuk dalaman untuk ruang budaya dan masyarakat Program kursus ini dibahagikan kepada lima hari bengkel ditambah hujung minggu. Hari-hari bengkel dibahagikan kepada lima... [-]

Design Thinking and Innovation Week

Campus Sepenuh masa March 2018 United Kingdom London

[+]

kurator Course [-]

Future of Branding Week

Campus Sepenuh masa June 2018 United Kingdom London

[+]

[-]

UX and Digital Design Week

Campus Sepenuh masa August 2017 United Kingdom London

[+]

sesi pagi [-]

Video

Design Thinking and Innovation in London

Why design in London is so amazing?