Future London Academy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Masa Depan London Academy (FLA) adalah sebuah organisasi pendidikan yang dibentuk pada tahun 2013. Kursus kami menampung profesional di seluruh pelbagai industri; mereka terdiri daripada ceramah, kuliah dan bengkel yang dikendalikan oleh pakar-pakar industri. Program kami direka untuk melibatkan peserta dalam kehidupan kreatif, perdagangan dan kebudayaan London. Peserta menikmati akses eksklusif kepada beberapa pihak atasan; agensi dan perniagaan di tempat kerja di sini hari ini belajar sendiri bagaimana mereka beroperasi, dan juga mendapat pandangan di belakang tabir dalam projek-projek mereka yang paling berjaya. Kami beriman kepada pembelajaran melalui pengalaman praktikal, di mana anda belajar terus daripada sumber daripada buku teks.

Peserta menghabiskan tujuh hari di London semua yang tinggal di sebuah rumah di tengah-tengah kreatif bandar. ceramah dan bengkel kami dilakukan pada pejabat pakar-pakar industri kita 'atau ruang mesyuarat yang menarik dan direka untuk menjadi bermaklumat dan tidak formal. kursus sebelum ini termasuk lawatan ke syarikat-syarikat terkemuka seperti Google, Twitter dan BBC. Peserta mempunyai peluang untuk duduk di sekeliling meja dengan orang penting dalam organisasi ini - bertanya soalan, mempunyai perbualan, dan pembelajaran muka-ke-muka tentang pendekatan dan idea-idea mereka.

Selain daripada aspek pendidikan, kursus juga direka untuk menunjukkan London dari beberapa sudut yang berbeza, setiap hari penuh dengan aktiviti. Peserta melawat pameran terkenal dan acara kebudayaan serta meneroka beberapa tempat yang rahsia di London yang kebanyakan pelawat tidak pernah mendapat pengalaman.

Setiap hari terdiri daripada pelbagai aktiviti untuk memaksimumkan peserta pengalaman pembelajaran, kami mengikuti struktur berikut:

Meningkatkan sarapan: Aktiviti pertama hari termasuk aktiviti tidak formal lebih sarapan untuk mengaktifkan otak dan badan untuk menerima rangsangan kreatif hari. Semasa sarapan meningkatkan, peserta akan berinteraksi dengan peserta lain, berkongsi idea, pengalaman dan harapan untuk hari itu dan bertemu profesional tempatan untuk mengenali lebih lanjut mengenai belakang pentas industri kreatif. Sesi pagi: Ia adalah sesi pertama hari; ia akan mengambil bentuk ceramah atau bengkel hands-on. Latihan praktikal: Satu tugas singkat untuk susulan sesi pagi dan membuat semua orang membuka kunci potensi otak mereka Rehat tengah hari: Antara sesi pagi dan petang akan ada percutian pendek di mana peserta akan mempunyai peluang untuk makan tengah hari dan menikmati persekitaran lokasi sesi pagi ini. Sesi Petang: Ia adalah sesi kedua hari ini, di mana peserta akan mempunyai peluang untuk melawat satu lagi agensi terkemuka London dan mendengar pasukan mereka mendedahkan rahsia yang mereka gunakan dalam kerja-kerja seharian.
Memberi kata akhir dan bandar raya: Selepas hari yang panjang menyerap cara-cara baru bekerja, idea sumbang saran dan latihan peserta kreatif akan memberi kata akhir kandungan hari untuk lebih menyusun mereka dalam fikiran mereka. Aktiviti ini akan menjadi pendek dan yang menarik dan ia akan berlangsung sejurus selepas sesi petang di lokasi yang peserta kemudiannya boleh melawat aktiviti budaya dan sosial seperti muzium, galeri dan ruang acara. Hujung minggu: hujung minggu akan dikhususkan untuk aktiviti budaya dan sosial, melawat pameran dan tempat-tempat yang menarik di London.

This school offers programs in:
  • English

Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Future of Branding Week

Campus Sepenuh masa June 2018 United Kingdom London

[+]

Penjenamaan adalah eksport nombor satu di UK. Tetapi apa yang menjadikan agensi di London begitu berjaya di peringkat global? Bertemu pereka legenda di belakang karya-karya besar dan mendengar pendekatan mereka untuk strategi jenama. Terokai semua kemungkinan baru dari identiti pengalaman dan bunyi untuk penjenamaan dalam reka bentuk digital dan pergerakan.

Pengembaraan pembelajaran selama satu minggu ini adalah untuk orang yang ingin memahami apa yang membezakan jenama yang baik dari yang hebat, cara membuat warisan dan apa yang perlu anda ketahui untuk berjaya di peringkat global. Program ini akan membantu anda untuk mengetahui perkembangan terbaru dalam industri, menjadi lebih baik pada apa yang anda lakukan dan mencari cara baru untuk mengembangkan kerjaya anda.... [-]


Reka Bentuk Pemikiran Dan Minggu Inovasi

Campus Sepenuh masa March 2018 United Kingdom London

Satu program unik untuk pereka perkhidmatan, usahawan kreatif dan pemilik perniagaan - memperkenalkan anda kepada perniagaan yang paling inovatif di London dan mendedahkan pendekatan terkini untuk mereka bentuk pemikiran. [+]

Setiap hari akan terdiri daripada ceramah, bulat dan lawatan ke syarikat-syarikat teratas yang menggunakan pendekatan berpusatkan manusia, di mana anda akan bertemu pasukan di belakang penyelidikan dan inovasi terkini mereka. Sesetengah orang memanggil format kami 'safari reka bentuk', ada yang mengatakan ia adalah pengalaman VIP di belakang layar atau perjalanan penyelidikan. Sepanjang minggu anda juga akan meneroka trend dan penemuan terkini dalam realiti maya, kecerdasan buatan, kemampanan dan masa depan teknologi. Anda akan belajar mengenai pendekatan terkini untuk kreativiti, pengurusan produk dan pengurusan perniagaan - dan mempunyai peluang untuk bertanya apa-apa persoalan dalam suasana tidak rasmi.... [-]


Ux Dan Reka Bentuk Minggu Digital

Campus Sepenuh masa August 2018 United Kingdom London

[+]

Struktur program ini:

Yang program ini? Jadual Kos [-]

Video

Design Thinking and Innovation in London

Why design in London is so amazing?