Global Banking School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sekolah Perbankan Global menyediakan Industri terkemuka digunakan Perbankan dan pendidikan kewangan di seluruh dunia. Kami dikenali terutamanya untuk latihan perbankan pelaburan kepada korporat, bank, ekuiti swasta dan dana lindung nilai di 20 pusat kewangan.

cadangan unik kami dalam industri untuk membantu anda membina kerjaya yang berjaya dalam perbankan atau kewangan industri. Kami mengambil pekerja yang bercita-cita tinggi, mendidik mereka dengan pemikiran kritis dan penyelesaian masalah; membimbing kerjaya mereka untuk menjadi personaliti yang berjaya di dunia global ini.

pensyarah kami membawa kekayaan yang besar pengalaman Industri, pendidikan profesional dan kemahiran pengajaran bersemangat ke kelas.

Setiap pelajar Sekolah Perbankan Global perlu melalui program pembangunan kerjaya percuma kami di mana anda akan berinteraksi dengan kumpulan bank kanan untuk mengenalpasti kerjaya yang betul untuk diri sendiri, membangunkan resume anda untuk peranan khusus dan rangkaian dengan industri.

Dengan mengkaji untuk pelajar GBS juga akan secara automatik menjadi ahli 4000 + alumni kami dalam industri perbankan dan kewangan. Pelajar akan dijemput untuk pelbagai acara kami rangkaian di mana mereka akan dapat bertemu bekas pelajar dan majikan dari industri.

kaedah pengajaran yang inovatif kami dihantar oleh bank-bank pelaburan yang berpengalaman. Kami sentiasa bercita-cita untuk memadam jurang pengetahuan antara perbankan pelaburan dunia sebenar dan amalan kewangan dan pembelajaran akademik tradisional. Kami memudahkan perbincangan kumpulan, mendalam Soalan & Jawapan dengan pelatih berpengalaman, persembahan visual dan pembelajaran aplikasi dunia sebenar dengan model kewangan yang berpangkalan di Excel.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Kursus musim panas »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus musim panas

Elit Global Latihan Perbankan Pelaburan

Campus or Online Sepenuh masa 1 - 2  Pendaftaran Terbuka United Kingdom London

2 bulan Elite Global Investment Banking Internship adalah satu peluang yang unik untuk mendapatkan pengalaman pelanggan menghadap transaksi dunia sebenar dan pengetahuan kerja bagi Perbankan Pelaburan, Ekuiti dan Dana Hedge Swasta kerjaya. Ini penempatan internship akan menyediakan anda dengan pengalaman kerja transaksi luas. [+]

2 bulan Elite Global Investment Banking Internship adalah satu peluang yang unik untuk mendapatkan pengalaman pelanggan menghadap transaksi dunia sebenar dan pengetahuan kerja bagi Perbankan Pelaburan, Ekuiti dan Dana Hedge Swasta kerjaya. Ini penempatan internship akan menyediakan anda dengan pengalaman kerja transaksi luas. program Bulan pertama (4 minggu) menyediakan latihan untuk pengalaman Perbankan Pelaburan Industri: Analisis bursa saham London dan bursa saham New York syarikat tersenarai Penyediaan transaksi membeli dan menjual sebelah padang, penggoda, dan menulis memo pelaburan sulit Excel pemodelan kewangan dan penilaian syarikat tersenarai awam dengan menggunakan "comps Setanding" kaedah Excel pemodelan kewangan dan penilaian syarikat awam tersenarai dengan menggunakan "aliran tunai terdiskaun" kaedah Excel pemodelan kewangan dan penentuan premium yang dibayar oleh pembeli perniagaan dengan menggunakan "Transaksi comps" kaedah Excel pemodelan kewangan dan diambil alih leveraj syarikat itu oleh penaja Ekuiti Persendirian Penyediaan M & A model transaksi-siap dengan analisis Pelunasan Diskaun / Pencairan tawaran persembahan Lembaga dan penutupan urus niaga perbankan pelaburan Bulan kedua (4 minggu) program menyediakan pengalaman dunia sebenar berikut dalam pasaran pertengahan Perbankan Pelaburan firma penasihat: Benchmark dan bekerja pada dokumen urusniaga hidup (teaser, CIM, model kewangan penilaian) Menghadiri panggilan persidangan dengan pengurusan kanan (CEO, CFO) Menghadiri mesyuarat di-orang dengan ahli-ahli lembaga pelanggan korporat Menghadiri transaksi sesi strategi pasukan Ketahui dokumen undang-undang urus niaga Ketahui rundingan sebenar Setelah tamat latihan ini, anda akan dapat untuk mengendalikan apa-apa isu-isu urus niaga di Bank Pelaburan, firma ekuiti persendirian dan Dana Hedge sebagai Penganalisa atau Bersekutu. Anda juga akan menerima penyata pengalaman kerja pada CV anda... [-]

Contact
Alamat lokasi
London Headquarters
Global Banking School
116-120 Meridian Place
Canary Wharf

London, England, E14 9FE GB
Alamat lokasi
Olympic Park Campus
Global Banking School
153-159 Bow Road

London, England, E3 2SE GB