Baca keterangan rasmi

Kenapa pilih kami?

Kolej Antarabangsa Hertfordshire (HIC) menawarkan pelajar pengalaman pendidikan moden dan dinamik untuk belajar di Universiti yang moden dan berurusan dengan perniagaan. Kami komited untuk menyediakan perkhidmatan Pathways dan perkhidmatan sokongan dalam persekitaran yang menggalakkan anda untuk mencapai kecemerlangan dalam pengajian anda.

Dengan memilih untuk belajar dengan HIC, anda akan mempunyai akses kepada pelbagai kursus dan pilihan modul yang menarik - semua direka untuk mempersiapkan anda untuk gelaran yang anda pilih. Terletak di kampus Universiti Hertfordshire yang meriah dan terletak di tengah Hatfield, HIC memberi anda kesempatan untuk berteman dengan pelajar lain dari pelbagai latar belakang dan budaya.

Kakitangan akademik dan sokongan HIC komited untuk kejayaan anda dan akan bekerjasama dengan anda semasa anda mempersiapkan cabaran dan ganjaran pengajian di universiti Inggeris yang bercita-cita tinggi dan bertaraf dunia. HIC berada di sini untuk mempersiapkan anda untuk cabaran kehidupan, serta memberikan sokongan dengan membantu anda menyelesaikan di UK dan memastikan anda dilengkapi untuk komitmen untuk belajar dan lulus ijazah anda.

  • 20 minit dari London dengan kereta api
  • Pekan Universiti Safest 2 di Timur England (Panduan Universiti Lengkap - Statistik Jenayah - England dan Wales, 2017)
  • Salah satu daripada 150 universiti terkemuka dunia di bawah umur 50 tahun (Times Higher Education, THE, Universiti-universiti Rankings 2018)
  • 10 universiti terbaik untuk pekerjaan siswazah (Times Higher Education, THE, 2016)
  • Lebih 96,5% lulusan dalam pekerjaan atau melanjutkan pelajaran enam bulan selepas tamat pengajian (Tujuan Pencapaian Daripada Pendidikan Tinggi 2016/17)
  • Di antara 20% daripada universiti paling antarabangsa di dunia (Times Higher Education, THE, 2016)

Kerjaya yang menakjubkan bermula di sini

Setiap kursus di Hertfordshire direka untuk membantu anda membakar laluan dalam kerjaya yang anda pilih. Dicipta dengan input langsung dari majikan yang inovatif, dimaklumkan oleh penyelidikan terobosan dan disokong dengan sokongan kerjaya yang luar biasa, ini benar-benar darjah dengan perbezaan.

Semua sambungan yang betul

Visi kami adalah terkenal di peringkat antarabangsa sebagai Universiti terkemuka di UK. Itu bererti kami bekerjasama dengan syarikat-syarikat besar, organisasi sektor awam, badan profesional dan perusahaan kecil keusahawanan untuk membuka peluang pekerjaan yang menarik untuk anda.

Pertubuhan ini membantu membentuk kursus kami, menawarkan peletakan kerja yang berharga dan memberi ceramah biasa untuk berkongsi pandangan industri pertama. Input mereka bermakna anda akan mengambil tepat kemahiran syarikat-syarikat hari ini. Tidak hairanlah mereka mengambil begitu banyak lulusan kami selepas belajar dilakukan.

Penempatan yang meletakkan anda di hadapan

Kami mempunyai reputasi hebat dengan kedua-dua majikan dan pelajar untuk peluang penempatan kami, yang terdiri daripada kerja bercuti ke permainan yang berubah-ubah, penempatan tahun penuh. Setiap tahun beratus-ratus pelajar mengambil langkah besar ke hadapan

dalam kerjayanya dengan melibatkan diri - ramai yang menduduki pekerjaan lepasan pertama mereka berdasarkan kejayaan penempatan mereka.

Sokongan kerjaya yang cemerlang

CareerHub adalah portal karier bertaraf dunia kami, dikemaskini setiap hari untuk memberi anda akses 24/7 ke kerjaya pakar, sumber dalam talian dan pekerjaan lulusan, penempatan dan pengalaman terkini.

Ia dikendalikan oleh Khidmat Kerjaya, Perkhidmatan dan Perusahaan kami, pasukan pakar yang bersahabat untuk memberi anda semua kerjaya dan sokongan pengambilan yang anda perlukan. Mereka juga menjalankan jadual acara, bengkel dan pameran yang dibungkus, mengasah kemahiran anda dan meletakkan anda bersemuka dengan majikan yang hebat.Sponsored by Google ChromebooksBrooke Cagle / Unsplash

Memupuk usahawan baru

Terdapat semangat keusahawanan sebenar di sini di Hertfordshire dan kemahiran yang anda pelajari juga boleh membantu anda mendapatkan perniagaan baru dari tanah. Kami mempunyai penasihat perusahaan yang berdedikasi yang boleh memberi anda banyak nasihat yang hebat, sama ada anda ingin bekerja sebagai freelancer, memulakan syarikat anda sendiri, atau mendirikan usaha sosial atau usaha yang bukan untuk keuntungan.

Kami juga menjalankan acara penceramah inspirasi, pertandingan tahunan untuk usahawan baru dan program permulaan perniagaan untuk membantu anda mengetengahkan idea anda dengan sokongan mentor. Anda juga boleh mengembangkan perniagaan anda bersama-sama dengan pelajaran anda dengan mendasarkan diri anda di Pusat Inkubasi kami.

Di sini untuk anda, lama selepas anda pergi

Tahun-tahun pertama selepas universiti benar-benar boleh menentukan masa depan anda, jadi pasukan Kerjaya, Pekerjaan dan Perusahaan kami

menawarkan sokongan anda selama dua tahun selepas anda lulus, atau tiga tahun jika anda memulakan perniagaan.

Anda juga akan secara automatik menjadi ahli Persatuan Alumni kami, memberikan anda peluang yang hebat untuk rangkaian, dapatkan

untuk mengetahui graduan lain yang bekerja di bidang anda dan mendengar tentang peluang kerjaya baru.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Graduate Pathway

HIC Hertfordshire International College

Program Animasi inovatif University of Hertfordshire diiktiraf secara global sebagai salah satu yang terbaik, membanggakan pelajar yang mempamerkan bakat yang luar biasa, ... [+]

Gambaran keseluruhan

# 1 Sekolah di UK untuk Animasi

Program Animasi inovatif University of Hertfordshire diiktiraf secara global sebagai salah satu yang terbaik, membanggakan pelajar yang mempamerkan bakat yang luar biasa, disokong oleh pasukan kuliah kelas pertama dengan pengalaman profesional bertahun-tahun.

Pelajar mempunyai akses kepada kemudahan standard industri termasuk studio Motion Capture yang baru. Pelaburan dalam teknologi ini membolehkan para pelajar untuk mengikuti perkembangan teknik, kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan dalam industri.

Peringkat 1: Pra-Sarjana Peringkat 2: Ijazah Sarjana Pathway">Animasi

Pathway">Untuk kursus ini, anda dikehendaki menunjukkan bukti kerja terdahulu menerusi portfolio.... [-]

United Kingdom Hatfield
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
HIC Hertfordshire International College

Fesyen memberi kesan kepada semua aspek kehidupan kita dan membentuk penghayatan dan pemahaman kita tentang dunia di sekeliling kita. Kursus ini memberi tumpuan kepada pe ... [+]

Gambaran keseluruhan

Fesyen memberi kesan kepada semua aspek kehidupan kita dan membentuk penghayatan dan pemahaman kita tentang dunia di sekeliling kita. Kursus ini memberi tumpuan kepada pembangunan kreativiti dan inovasi dalam konteks industri dan komersil. Anda akan mempelajari kemahiran pemotongan pola penting dalam 2D dan 3D serta kemampuan pembuatan teras. Anda juga akan meningkatkan kemahiran lukisan dan teknik lukisan dan teknik menggunakan kaedah reka bentuk tradisional dan komputer.

Selain kemahiran teknikal, anda akan meneroka sejarah fesyen dan inovasi menarik dalam reka bentuk kontemporari. Lawatan belajar yang menarik, pertunjukan fesyen, pameran dan pertandingan akan memperkaya pengalaman pendidikan anda, sementara projek industri langsung boleh membawa kepada reka bentuk anda untuk menghasilkan dan membuka peluang pekerjaan.... [-]

United Kingdom Hatfield
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
HIC Hertfordshire International College

Hertfordshire adalah rumah kepada majoriti pengeluaran media UK. Kami mempunyai hubungan yang kuat dengan studio filem dan TV utama, semuanya terletak dalam masa 45 minit ... [+]

Gambaran keseluruhan

Hertfordshire adalah rumah kepada majoriti pengeluaran media UK. Kami mempunyai hubungan yang kuat dengan studio filem dan TV utama, semuanya terletak dalam masa 45 minit dari kampus kami. Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, kakitangan dan pelajar telah bekerja di filem blockbuster utama termasuk Charlie dan Kilang Coklat dan filem Harry Potter.

Kami menyediakan beberapa kemudahan terbaik di UK untuk mengkaji dan menghasilkan karya kreatif anda sendiri. Perkongsian sumber dan kepakaran di seluruh fakulti digalakkan, memberikan anda akses kepada semua ruang dan peralatan.

Peringkat 1: Pra-Sarjana Peringkat 2: Ijazah Sarjana Pathway">Filem, TV

Pathway">Untuk kursus ini, anda dikehendaki menunjukkan bukti kerja sebelumnya melalui showreel atau bukti teori muzik.... [-]

United Kingdom Hatfield
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
HIC Hertfordshire International College

Hertfordshire Business School telah mengajar selama lebih dari 50 tahun dan meletakkan teori ke dalam pengalaman kerja kehidupan sebenar untuk memberi pelajar permulaan p ... [+]

Gambaran keseluruhan

15 di UK untuk beberapa kursus yang paling popular, Pengurusan Acara, Pelancongan

Hertfordshire Business School telah mengajar selama lebih dari 50 tahun dan meletakkan teori ke dalam pengalaman kerja kehidupan sebenar untuk memberi pelajar permulaan permulaan dalam pasaran kerja nasional dan antarabangsa yang berdaya saing. Anda akan mempelajari prinsip-prinsip perakaunan, ekonomi dan pemasaran, dan memilih dari pelbagai pilihan subjek lain. Perkongsian yang kuat dengan industri memastikan kurikulum terkini dan memenuhi keperluan perniagaan, ditambah dengan menambah bahasa dan / atau belajar bahasa di luar negara.

Peringkat 1: Pra-Sarjana Peringkat 2: Ijazah Sarjana Perniagaan... [-]
United Kingdom Hatfield
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
HIC Hertfordshire International College

Hertfordshire Business School telah mengajar selama lebih dari 50 tahun dan meletakkan teori ke dalam pengalaman kerja kehidupan sebenar untuk memberi pelajar permulaan p ... [+]

Gambaran keseluruhan

15 di UK untuk beberapa kursus yang paling popular, Pengurusan Acara, Pelancongan

Hertfordshire Business School telah mengajar selama lebih dari 50 tahun dan meletakkan teori ke dalam pengalaman kerja kehidupan sebenar untuk memberi pelajar permulaan permulaan dalam pasaran kerja nasional dan antarabangsa yang berdaya saing. Anda akan mempelajari prinsip-prinsip perakaunan, ekonomi dan pemasaran, dan memilih dari pelbagai pilihan subjek lain. Perkongsian yang kuat dengan industri memastikan kurikulum terkini dan memenuhi keperluan perniagaan, ditambah dengan menambah bahasa dan / atau belajar bahasa di luar negara.

Peringkat 1: Pra-Sarjana Peringkat 2: Ijazah Sarjana Pathway">Perniagaan ... [-]
United Kingdom Hatfield
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
HIC Hertfordshire International College

Salah satu yang terbesar dan terbaik yang ditubuhkan di negara ini, Sekolah Sains Komputer kami menawarkan pembangunan perisian, kecerdasan buatan dan robotik, rangkaian ... [+]

Gambaran keseluruhan

Salah satu yang terbesar dan terbaik yang ditubuhkan di negara ini, Sekolah Sains Komputer kami menawarkan pembangunan perisian, kecerdasan buatan dan robotik, rangkaian dan keselamatan, kejuruteraan perisian, aplikasi perniagaan, strategi dan pengurusan IT.

Anda akan belajar dari para pakar, kerana banyak pasukan kami yang berkelayakan dan menyokong mempunyai pengalaman menggunakan teknologi canggih di dunia nyata. Hubungan kukuh kami dengan perniagaan juga akan memberi anda peluang untuk bekerjasama dengan pemimpin industri mengenai penempatan di syarikat seperti Accenture, Apple, Microsoft atau GlaxoSmithKline.

Peringkat 1: Pra-Sarjana Peringkat 2: Ijazah Sarjana Pathway">Sains Komputer ... [-]
United Kingdom Hatfield
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
HIC Hertfordshire International College

Sekolah Seni Kreatif kami yang bersemangat menawarkan persekitaran inspirasi dan sokongan untuk memulakan perjalanan anda menuju karier kreatif. Filem, media, reka bentuk ... [+]

Gambaran keseluruhan

Sekolah Seni Kreatif kami yang bersemangat menawarkan persekitaran inspirasi dan sokongan untuk memulakan perjalanan anda menuju karier kreatif. Filem, media, reka bentuk, seni visual, muzik dan kursus terapi seni semuanya dipimpin oleh seniman yang berbakat, pensyarah berpengalaman dan pakar industri.

Kami akan membantu anda mengembangkan rasa ingin tahu kreatif anda dengan meletakkan teknologi terkini di hujung jari anda, termasuk pencetak 3D, studio rakaman gerakan, bengkel pembinaan dan ukiran, bangku-bangku perhiasan, bilik kawalan bunyi, bilik gelap dan suite pasca pengeluaran.

Reka bentuk merangkumi dan menyentuh hampir setiap aspek kehidupan seharian kita. Sebagai pereka, keputusan kreatif anda akan menentukan bentuk, rupa, rasa dan skop 'produk' yang akan dibeli dan dimakan orang sebagai sebahagian daripada kehidupan seharian mereka.... [-]

United Kingdom Hatfield
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Kursus

HIC Hertfordshire International College

HIC menawarkan kursus Bahasa Inggeris Intensif (IEL) khusus untuk pelajar yang perlu meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris mereka sebelum memasuki Pathway siswazah atau ... [+]

Gambaran keseluruhan

HIC menawarkan kursus Bahasa Inggeris Intensif (IEL) khusus untuk pelajar yang perlu meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris mereka sebelum memasuki Pathway siswazah atau pasca siswazah mereka. Kursus bahasa Inggeris diadakan setiap semester dan bermula pada bulan November, Mac dan Julai (bulan yang sama dengan pengambilan akademik HIC).

Pathway Siswazah atau Pasca SiswazahPathway-banner five">Pathway-banner-box">Pathway-chunk last">Pathway-cell-contents">Pathway-cell-contents">Sekolah MenengahPathway-cell-contents">Peringkat 0Pathway-cell-contents">Bahasa Inggeris Intensif (1-3 semester)Pathway-cell-contents">Peringkat 1Pathway-cell-contents">Yayasan atau Pra-Masters Pathway (1 atau 2 semester)BayaranTahun ... [-]
United Kingdom Hatfield
November 2019
English
6 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
HIC Hertfordshire International College

HIC menawarkan kursus Bahasa Inggeris Intensif (IEL) khusus untuk pelajar yang perlu meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris mereka sebelum memasuki Pathway siswazah atau ... [+]

Gambaran keseluruhan

HIC menawarkan kursus Bahasa Inggeris Intensif (IEL) khusus untuk pelajar yang perlu meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris mereka sebelum memasuki Pathway siswazah atau pasca siswazah mereka. Kursus bahasa Inggeris diadakan setiap semester dan bermula pada bulan September, Januari dan Mei (bulan yang sama dengan pengambilan akademik HIC).

Pathway Siswazah atau Pasca SiswazahSekolah MenengahPeringkat 0

Bahasa Inggeris Intensif (1-3 semester)

Peringkat 1

Yayasan atau Pra-Masters Pathway (1 atau 2 semester)

BayaranTahun

IEL C

£ 10,450 Syarat kemasukan

Keperluan kemasukan kami berbeza-beza bergantung kepada tahap pengajian anda yang terdahulu dan program akademik yang anda ingin maju ke HIC. Keperluan kemasukan minimum mutlak biasanya UKEL IELTS 4.0 (tanpa band lebih rendah daripada 4.0) *.... [-]

United Kingdom Hatfield
Sept. 2019
English
22 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
HIC Hertfordshire International College

HIC menawarkan kursus Bahasa Inggeris Intensif (IEL) khusus untuk pelajar yang perlu meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris mereka sebelum memasuki Pathway siswazah atau ... [+]

Gambaran keseluruhan

HIC menawarkan kursus Bahasa Inggeris Intensif (IEL) khusus untuk pelajar yang perlu meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris mereka sebelum memasuki Pathway siswazah atau pasca siswazah mereka. Kursus bahasa Inggeris diadakan setiap semester dan bermula pada bulan September, Januari dan Mei (bulan yang sama dengan pengambilan akademik HIC).

Pathway Siswazah atau Pasca SiswazahSekolah MenengahPeringkat 0

Bahasa Inggeris Intensif (1-3 semester)

Peringkat 1

Yayasan atau Pra-Masters Pathway (1 atau 2 semester)

BayaranTahun

IEL B

£ 7,250 Syarat kemasukan

Keperluan kemasukan kami berbeza-beza bergantung kepada tahap pengajian anda yang terdahulu dan program akademik yang anda ingin maju ke HIC. Keperluan kemasukan minimum mutlak biasanya UKEL IELTS 4.5 (tanpa band lebih rendah daripada 4.5) *.... [-]

United Kingdom Hatfield
Sept. 2019
English
12 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
HIC Hertfordshire International College

HIC menawarkan kursus Bahasa Inggeris Intensif (IEL) khusus untuk pelajar yang perlu meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris mereka sebelum memasuki Pathway siswazah atau ... [+]

Gambaran keseluruhan

HIC menawarkan kursus Bahasa Inggeris Intensif (IEL) khusus untuk pelajar yang perlu meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris mereka sebelum memasuki Pathway siswazah atau pasca siswazah mereka. Kursus bahasa Inggeris diadakan setiap semester dan bermula pada bulan September, Januari dan Mei (bulan yang sama dengan pengambilan akademik HIC).

Pathway Siswazah atau Pasca SiswazahSekolah MenengahPeringkat 0

Bahasa Inggeris Intensif (1-3 semester)

Peringkat 1

Yayasan atau Pra-Masters Pathway (1 atau 2 semester)

BayaranTahun

IEL D

£ 13,500 Syarat kemasukan

Keperluan kemasukan kami berbeza-beza bergantung kepada tahap pengajian anda yang terdahulu dan program akademik yang anda ingin maju ke HIC. Keperluan kemasukan minimum mutlak biasanya UKURI IELTS 3.5 (tanpa band lebih rendah daripada 3.0) atau setaraf *.... [-]

United Kingdom Hatfield
Sept. 2019
English
34 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Undergraduate Pathway

HIC Hertfordshire International College

1 Sekolah di UK untuk Animasi ... [+]

Gambaran keseluruhan

# 1 Sekolah di UK untuk Animasi

Program Animasi inovatif University of Hertfordshire diiktiraf secara global sebagai salah satu yang terbaik, membanggakan pelajar yang mempamerkan bakat yang luar biasa, disokong oleh pasukan kuliah kelas pertama dengan pengalaman profesional bertahun-tahun.

Pelajar mempunyai akses kepada kemudahan standard industri termasuk studio Motion Capture yang baru. Pelaburan dalam teknologi ini membolehkan para pelajar untuk mengikuti perkembangan teknik, kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan dalam industri.

Peringkat 1: Yayasan Universiti Peringkat 2, 3 Animasi

Untuk kursus ini, anda dikehendaki menunjukkan bukti kerja terdahulu menerusi portfolio.... [-]

United Kingdom Hatfield
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
HIC Hertfordshire International College

Sekolah kami meletakkan teknologi terkemuka industri yang menarik ke tangan anda. Kami mempunyai simulator penerbangan komersil dan terowong angin supersonik, jadi anda b ... [+]

Gambaran keseluruhan

Sekolah kami meletakkan teknologi terkemuka industri yang menarik ke tangan anda. Kami mempunyai simulator penerbangan komersil dan terowong angin supersonik, jadi anda boleh terbang pelbagai pesawat, bahkan yang telah anda buat sendiri. Kami mempunyai simulator memandu Formula Satu dan bengkel pembuatan fabrikasi di kampus.

Anda akan mengambil kesempatan daripada makmal yang didedikasikan untuk teknologi sistem cip, sistem pintar, sifat bahan dan ujian, teknologi media dan penyiaran digital.

Pensyarah yang berharga, memberi inspirasi, dan kursus kami yang dibangunkan dengan industri memastikan kemahiran dan pengetahuan yang anda perolehi adalah apa yang diperlukan oleh majikan.... [-]

United Kingdom Hatfield
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
HIC Hertfordshire International College

Hertfordshire adalah rumah kepada majoriti pengeluaran media UK. Kami mempunyai hubungan yang kuat dengan studio filem dan TV utama, semuanya terletak dalam masa 45 minit ... [+]

Gambaran keseluruhan

Hertfordshire adalah rumah kepada majoriti pengeluaran media UK. Kami mempunyai hubungan yang kuat dengan studio filem dan TV utama, semuanya terletak dalam masa 45 minit dari kampus kami. Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, kakitangan dan pelajar telah bekerja di filem blockbuster utama termasuk Charlie dan Kilang Coklat dan filem Harry Potter.

Kami menyediakan beberapa kemudahan terbaik di UK untuk mengkaji dan menghasilkan karya kreatif anda sendiri. Perkongsian sumber dan kepakaran di seluruh fakulti digalakkan, memberikan anda akses kepada semua ruang dan peralatan.

Peringkat 1: Yayasan Universiti Peringkat 2, 3 Pathway">Filem, TV

Pathway">Untuk kursus ini, anda dikehendaki menunjukkan bukti kerja sebelumnya melalui portfolio atau bukti teori muzik.... [-]

United Kingdom Hatfield
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
HIC Hertfordshire International College

Dengan Pusat Sumber Pembelajaran yang canggih, makmal-makmal farmasi yang mengagumkan dan kemudahan pakar (termasuk Pusat Simulasi Klinikal, Makmal Psikologi Tarian), £ 1 ... [+]

Gambaran keseluruhan

Dengan Pusat Sumber Pembelajaran yang canggih, makmal-makmal farmasi yang mengagumkan dan kemudahan pakar (termasuk Pusat Simulasi Klinikal, Makmal Psikologi Tarian), £ 15 juta Village Sports kami, Universiti Hertfordshire adalah tempat yang luar biasa untuk belajar, hidup dan kerja. Bangunan £ 50 juta kami yang baru membawa semua kemudahan canggih kami, termasuk makmal dan teknologi penyelidikan, bersama-sama di bawah satu bumbung.

Kami mempunyai hubungan yang kuat dengan institusi industri dan pendidikan di seluruh dunia, memberikan anda peluang yang sangat baik untuk melakukan perjalanan dan mendapatkan pengalaman kerja yang berharga dengan beberapa pemain terbesar dalam industri ini. Hubungan rapat kami dengan majikan ini bermakna bahawa kursus kami memberi anda pengetahuan dan kemahiran yang paling terkini untuk para graduan.... [-]

United Kingdom Hatfield
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
HIC Hertfordshire International College

Sekolah kami meletakkan teknologi terkemuka industri yang menarik ke tangan anda. Kami mempunyai simulator penerbangan komersil dan terowong angin supersonik, jadi anda b ... [+]

Gambaran keseluruhan

Sekolah kami meletakkan teknologi terkemuka industri yang menarik ke tangan anda. Kami mempunyai simulator penerbangan komersil dan terowong angin supersonik, jadi anda boleh terbang pelbagai pesawat, bahkan yang telah anda buat sendiri. Kami mempunyai simulator memandu Formula Satu dan bengkel pembuatan fabrikasi di kampus.

Anda akan mengambil kesempatan daripada makmal yang didedikasikan untuk teknologi sistem cip, sistem pintar, sifat bahan dan ujian, teknologi media dan penyiaran digital.

Pensyarah yang berharga, memberi inspirasi, dan kursus kami yang dibangunkan dengan industri memastikan kemahiran dan pengetahuan yang anda perolehi adalah apa yang diperlukan oleh majikan.... [-]

United Kingdom Hatfield
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
HIC Hertfordshire International College

Dalam kewartawanan, anda akan membangunkan kemahiran menulis profesional dengan kesedaran tentang penonton sasaran dan rangka kerja undang-undang dan etika untuk penerbit ... [+]

Gambaran keseluruhan

Dalam kewartawanan, anda akan membangunkan kemahiran menulis profesional dengan kesedaran tentang penonton sasaran dan rangka kerja undang-undang dan etika untuk penerbitan. Kajian akademik kewartawanan melibatkan perkembangan kemahiran jurnalistik utama termasuk keupayaan untuk menulis cerita berita, melakukan wawancara dan mengumpulkan artikel ciri. Pelajar juga menjalankan analisis mengenai perbezaan antara jenis akhbar dan nilai berita yang dipamerkannya, meneliti isu etika dan undang-undang utama yang berkaitan dengan amalan kewartawanan di UK.

Sertai komuniti kreatif kami yang meriah, mengkaji pelbagai subjek menarik dan belajar dari beberapa ahli akademik yang paling aktif dalam bidang penyelidikan. Ini semua tentang mencari idea-idea baru, memperdalam pengetahuan anda dan membangunkan masa depan yang benar-benar menarik.... [-]

United Kingdom Hatfield
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
HIC Hertfordshire International College

Hertfordshire Business School telah mengajar selama lebih dari 50 tahun dan meletakkan teori ke dalam pengalaman kerja kehidupan sebenar untuk memberi pelajar permulaan p ... [+]

Gambaran keseluruhan

15 di UK untuk beberapa kursus yang paling popular, Pengurusan Acara, Pelancongan

Hertfordshire Business School telah mengajar selama lebih dari 50 tahun dan meletakkan teori ke dalam pengalaman kerja kehidupan sebenar untuk memberi pelajar permulaan permulaan dalam pasaran kerja nasional dan antarabangsa yang berdaya saing. Anda akan mempelajari prinsip-prinsip perakaunan, ekonomi dan pemasaran, dan memilih dari pelbagai pilihan subjek lain. Perkongsian yang kuat dengan industri memastikan kurikulum terkini dan memenuhi keperluan perniagaan, ditambah dengan menambah bahasa dan / atau belajar bahasa di luar negara.

Peringkat 1: Yayasan Universiti

Peringkat 2, 3... [-]

United Kingdom Hatfield
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
HIC Hertfordshire International College

Salah satu yang terbesar dan terbaik yang ditubuhkan di negara ini, Sekolah Sains Komputer kami menawarkan pembangunan perisian, kecerdasan buatan dan robotik, rangkaian ... [+]

Gambaran keseluruhan

Salah satu yang terbesar dan terbaik yang ditubuhkan di negara ini, Sekolah Sains Komputer kami menawarkan pembangunan perisian, kecerdasan buatan dan robotik, rangkaian dan keselamatan, kejuruteraan perisian, aplikasi perniagaan, strategi dan pengurusan IT.

Anda akan belajar dari para pakar, kerana banyak pasukan kami yang berkelayakan dan menyokong mempunyai pengalaman menggunakan teknologi canggih di dunia nyata. Hubungan kukuh kami dengan perniagaan juga akan memberi anda peluang untuk bekerjasama dengan pemimpin industri mengenai penempatan di syarikat seperti Accenture, Apple, Microsoft atau GlaxoSmithKline.

Peringkat 1: Yayasan Universiti Peringkat 2, 3 Pathway">Sains Komputer ... [-]
United Kingdom Hatfield
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
HIC Hertfordshire International College

Sekolah Seni Kreatif kami yang bersemangat menawarkan persekitaran inspirasi dan sokongan untuk memulakan perjalanan anda menuju karier kreatif. Filem, media, reka bentuk ... [+]

Gambaran keseluruhan

Sekolah Seni Kreatif kami yang bersemangat menawarkan persekitaran inspirasi dan sokongan untuk memulakan perjalanan anda menuju karier kreatif. Filem, media, reka bentuk, seni visual, muzik dan kursus terapi seni semuanya dipimpin oleh seniman yang berbakat, pensyarah berpengalaman dan pakar industri.

Kami akan membantu anda mengembangkan rasa ingin tahu kreatif anda dengan meletakkan teknologi terkini di hujung jari anda, termasuk pencetak 3D, studio rakaman gerakan, bengkel pembinaan dan ukiran, bangku-bangku perhiasan, bilik kawalan bunyi, bilik gelap dan suite pasca pengeluaran.

Reka bentuk merangkumi dan menyentuh hampir setiap aspek kehidupan seharian kita. Sebagai pereka, keputusan kreatif anda akan menentukan bentuk, rupa, rasa dan skop 'produk' yang akan dibeli dan dimakan orang sebagai sebahagian daripada kehidupan seharian mereka.... [-]

United Kingdom Hatfield
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
HIC Hertfordshire International College

Program LLB 3-tahun profesional kami adalah salah satu darjah undang-undang yang paling inovatif di negara ini yang menggabungkan kaedah pengajaran yang terkemuka di sekt ... [+]

Gambaran keseluruhan

Program LLB 3-tahun profesional kami adalah salah satu darjah undang-undang yang paling inovatif di negara ini yang menggabungkan kaedah pengajaran yang terkemuka di sektor, pembangunan kemahiran yang besar dan masa hubungan yang meluas. Semua yang memastikan bahawa apabila anda menamatkan pengajian anda akan bersedia untuk pilihan kerjaya anda.

Dengan laluan belajar yang fleksibel, kebanyakan pelajar akan memilih laluan sepenuh masa selama tiga tahun, tetapi kami menawarkan tarikh permulaan pada bulan September dan Januari setiap tahun. Jika anda lebih suka belajar pada kadar yang lebih perlahan, anda boleh memilih laluan pengajian separuh masa kami selama enam tahun. Pelajar separuh masa hanya akan direkrut untuk kursus waktu siang. Tidak akan ada peruntukan kelas malam atau hujung minggu pada program paruh waktu.... [-]

United Kingdom Hatfield
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 6 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
HIC Hertfordshire International College

Di rumah untuk beberapa kemudahan pengajaran terbaik UK, Sekolah kami mempunyai planetarium dan makmal sarjana lengkap dan Observatori Bayfordbury kami diiktiraf sebagai ... [+]

Gambaran keseluruhan

Di rumah untuk beberapa kemudahan pengajaran terbaik UK, Sekolah kami mempunyai planetarium dan makmal sarjana lengkap dan Observatori Bayfordbury kami diiktiraf sebagai salah satu yang terbaik di UK.

Anda akan diajar oleh ahli matematik dan ahli sains yang luar biasa dan akan mempunyai peluang yang hebat untuk meletakkan latihan anda, termasuk penempatan kerja selama setahun di UK atau di luar negara dan untuk bekerja dengan rakan industri kami dalam projek baru yang inovatif. Penyelidikan kami yang terkenal termasuk astrofisika galaksi dan lubang hitam, pengkomputeran kuantum dan perubahan iklim.

Peringkat 1: Yayasan Universiti Peringkat 2, 3 Pathway">Fizik, Astronomi ... [-]
United Kingdom Hatfield
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
HIC Hertfordshire International College

Hertfordshire Business School telah mengajar selama lebih dari 50 tahun dan meletakkan teori ke dalam pengalaman kerja kehidupan sebenar untuk memberi pelajar permulaan p ... [+]

Gambaran keseluruhan

15 di UK untuk beberapa kursus yang paling popular, Pengurusan Acara, Pelancongan

Hertfordshire Business School telah mengajar selama lebih dari 50 tahun dan meletakkan teori ke dalam pengalaman kerja kehidupan sebenar untuk memberi pelajar permulaan permulaan dalam pasaran kerja nasional dan antarabangsa yang berdaya saing. Anda akan mempelajari prinsip-prinsip perakaunan, ekonomi dan pemasaran, dan memilih dari pelbagai pilihan subjek lain. Perkongsian yang kuat dengan industri memastikan kurikulum terkini dan memenuhi keperluan perniagaan, ditambah dengan menambah bahasa dan / atau belajar bahasa di luar negara.

Peringkat 1: Yayasan Universiti Peringkat 2, 3 Perniagaan... [-]
United Kingdom Hatfield
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat
Hertfordshire International College
AL10 9AB Hatfield, England, United Kingdom