ICS Learn

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Siapa kita

Sekolah-menyurat Antarabangsa (ICS Belajar) adalah yang paling berpengalaman organisasi pembelajaran jarak jauh di dunia. Kami telah menjadi perintis dalam kemahiran mengajar dan kelayakan pada jarak selama lebih 125 tahun, memberikan anda peluang untuk belajar dengan memperoleh dan untuk memenuhi cita-cita anda.

Matlamat kami

Matlamat kami adalah untuk menjadikan pembelajaran mudah dicapai, membolehkan anda untuk mendapatkan kemahiran, latihan dan kelayakan yang anda mahu, dengan cara yang membolehkan anda membuat keputusan bila, di mana dan bagaimana anda belajar. Apa sahaja matlamat anda berada, kami berada di sini untuk membantu, menyokong dan membimbing anda melalui perjalanan anda.

Kami menawarkan pelbagai kursus untuk mereka yang mempunyai keperluan yang berbeza, minat dan cita-cita. Jadi sama ada anda sedang mencari untuk bersedia untuk universiti, memajukan kerjaya anda, menukar kerjaya anda, memenuhi semangat atau belajar sesuatu yang baru, kami akan membantu anda mendapatkan di mana anda mahu menjadi.

Kami bekerja dengan sebilangan besar badan-badan profesional untuk menyediakan kelayakan yang dihormati dan diiktiraf secara meluas, jadi apa yang anda belajar dengan kami penting apabila ia datang untuk mencari pekerjaan, meningkatkan kemahiran anda atau mendapat kelayakan. Malah, kelayakan kami diiktiraf oleh menganugerahkan badan-badan dan institusi pengajian tinggi, termasuk CIPD, AAT, ILM, CIPS dan NCFE - untuk nama hanya beberapa.

Kami menawarkan pilihan pembayaran yang fleksibel pada majoriti kursus kami yang membantu anda mengagihkan kos kursus anda.

Pembelajaran dengan pakar-pakar

Apabila anda mula belajar dengan kami, anda boleh yakin daripada jumlah sokongan sepanjang kursus pembelajaran dalam talian anda. Sekiranya anda memerlukan bantuan pada bila-bila masa kursus anda, kami mempunyai pasukan penasihat, pembimbing dan mentor yang mempunyai pengalaman dalam membantu pelajar melalui kursus-kursus mereka.

Bukan sahaja tutor, pasukan perkhidmatan kami dan mentor memberi bantuan kepada pelajar yang menghadapi masalah atau hanya mempunyai satu soalan, tetapi anda juga mempunyai akses kepada Komuniti Pelajar anda, di mana anda boleh mendapat sokongan dan forum dan menguruskan akaun anda untuk membantu anda memenuhi potensi anda . Anda juga boleh menyimpan sehingga tarikh dengan mengikuti kami di Facebook, Twitter dan YouTube.

Kami memahami bahawa memilih kursus yang tepat untuk keperluan khusus anda adalah satu keputusan yang penting. Advisors Kursus kami akan membantu anda mencari jalan yang benar dengan harga yang tepat dan dengan sokongan yang anda perlukan.

Pelajar-pelajar kita

Kami percaya pembelajaran dalam talian adalah cara terbaik untuk dimuatkan pengajian sekitar hidup anda; anda boleh belajar dari rumah, dari kerja atau dari mana-mana yang anda mahu. Pelajar-pelajar kita datang dari seluruh dunia, walaupun majoriti pelajar kita yang berpangkalan di UK, tiada sempadan apabila ia datang untuk belajar dengan kami.

This school offers programs in:
  • English

Program-program