City University of London

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Direka untuk memenuhi keperluan anda

Hab mesra di pusat London, INTO Centre adalah ruang belajar yang baik dan lengkap. Pusat ini menjadi tuan rumah kepada sumber-sumber yang hebat, ruang belajar, kemudahan makan dan perkhidmatan sokongan.

Kawasan yang dilengkapi dengan baik ini membolehkan anda memberi tumpuan kepada kajian anda dan menyesuaikan diri dengan budaya baru. Kami akan membuat tahun pertama semudah mungkin. Sokongan kami akan membebaskan anda untuk menikmati masa anda di sini dan membuat sebahagian besar persekitaran hebat anda.

Di sini untuk membantu anda mencapai matlamat anda

Anda akan menemui INTO City, University of London tepat di tengah-tengah daerah kewangan London yang sibuk. Tidak kira apa yang anda perlukan untuk berjaya dalam pelajaran anda, anda akan dapati di sini.

Menggabungkan staf pengajar dengan lokasi yang hebat, sumber yang cemerlang dan bidang kajian moden, INTO Centre akan menjadi hub pengalaman hidup dan pembelajaran anda, hanya perjalanan bas selama 15 minit dari Universiti.

Dari alat e-pembelajaran ke kemudahan dan sumber perpustakaan yang luas, serta sokongan berterusan, anda akan menjadi sebahagian daripada persekitaran pembelajaran yang dinamik dari hari pertama.

Kemudahan pembelajaran

INTO City, kemudahan University of London menawarkan pendekatan yang fleksibel untuk pembelajaran. Dari kelas berasaskan perbincangan yang intim kepada seminar dan kuliah, semuanya dalam persekitaran kontemporari. Sumber termasuk:

 • papan putih digital yang disambungkan ke komputer meja di setiap bilik darjah, untuk membuat pelajaran yang benar-benar interaktif
 • teater kuliah pelbagai guna
 • teater kuliah gaya universiti 120 tempat duduk
 • komputer meja skrin flip di kebanyakan bilik darjah
 • IT terkini dan multimedia

Anda akan mempunyai akses ke Moodle, persekitaran pembelajaran maya di mana anda boleh memuat turun nota kuliah dan kandungan kursus.

Selain itu, program Yayasan Antarabangsa diajar terutamanya melalui penggunaan komputer tablet (seperti iPad) untuk meningkatkan pengalaman kelas anda melalui pembelajaran digital.

Pusat Sumber Pembelajaran

Pusat Sumber Pembelajaran terletak di tingkat pertama Kota INTO, Universiti London Pusat. Di sinilah anda akan mencari bahan untuk membantu pengajian anda termasuk buku teks, DVD, jurnal, CD, akhbar, dan kemudahan pencetakan dan pengimbasan.

Untuk kajian lanjut, perpustakaan ini terletak 30 minit berjalan kaki dari Pusat Pengajian London dan menjadi rumah kepada lebih daripada 350,000 buku, 25,000 jurnal dan koleksi pakar. London juga mempunyai Perpustakaan Barbican dan Perpustakaan Perniagaan Bandar, yang mudah dikunjungi dari universiti.

Makanan

Apabila anda lapar, terdapat sebuah kafe di kampus yang menawarkan pilihan sandwic, minuman dan makanan ringan - tempat yang sempurna untuk berehat dengan rakan-rakan baru anda semasa sarapan atau makan tengahari.

Mencari sesuatu yang sedikit berbeza? London penuh dengan pelbagai restoran, kafe dan pasar raya, di mana anda akan dapati segala-galanya dari falafel dan burger untuk burritos dan sushi.

Bangunan universiti

Sebagai bandar INTO, pelajar Universiti London, anda juga akan mempunyai akses ke kemudahan Universiti yang hebat:

 • Bangunan Tait - kemudahan kejuruteraan yang mengagumkan termasuk simulator gerakan, sentrifug geoteknik dan simulator penerbangan.
 • Bangunan Kolej - kemudahan pakar termasuk studio TV, empat studio radio dan dua bilik berita mengedit digital.
 • Bangunan Rhind - dengan bilik komputer, makmal eksperimen dan bilik kuliah interaktif.
 • Bangunan Drysdale - rumah kepada Khidmat Kerjaya, kedai sehenti anda untuk membincangkan pilihan kerjaya dan sokongan capaian untuk meningkatkan kebolehpasaran anda.
 • CitySport - kemudahan sukan pelajar terbesar di pusat London, dengan semua kelengkapan moden dan berteknologi tinggi yang anda harapkan dari sebuah pusat sukan dan kecergasan baru.

Permulaan terbaik untuk pengalaman universiti anda

Pelajar yang datang dari seluruh dunia, anda akan menyertai komuniti antarabangsa di City, University of London. Momen dari Square Mile di London, Universiti menikmati kedudukan hebat di kalangan tarikan terbaik di London.

Perjalanan yang menarik untuk kerjaya impian anda bermula di sini, dengan kemudahan pembelajaran yang hebat, sumber yang luas, kesatuan pelajar yang menyeronokkan dan aktiviti sukan yang hebat untuk dinikmati. Dan itu baru permulaan - City, University of London mempunyai banyak tawaran untuk pelajarnya.

Universiti atas 5%

Berkomitmen untuk kecemerlangan akademik, City, University of London adalah universiti antarabangsa dengan lebih dari 18,000 pelajar dari lebih 150 negara.

Ia menawarkan pengalaman pelajar antarabangsa, prospek pekerjaan yang hebat dan program akademik yang sangat baik yang direka untuk menyediakan anda untuk kerjaya yang anda pilih. Malah, City, University of London merupakan universiti terkemuka di London untuk kepuasan pelajar (National Student Survey 2015).

Anda akan mempunyai akses kepada kemudahan yang hebat untuk meningkatkan pembelajaran anda, dengan bilik kuliah berteknologi tinggi dan makmal, peralatan terkini dan akses pembelajaran dalam talian. Dan anda akan mendapat manfaat daripada sokongan berterusan semasa pengajian anda, baik secara akademik maupun secara peribadi.

Dengan lebih daripada 60 pusat dan unit penyelidikan, bersama-sama dengan kepakaran bertahun-tahun, Universiti memainkan peranan penting dalam penyelidikan perintis. Dalam kaji selidik Rangka Kerja Kecemerlangan Penyelidikan terkini, 75% penyerahan City dinilai sebagai kualiti 'terkemuka di dunia' dan 'antarabangsa yang sangat baik'.

This school offers programs in:
 • English

Lihat Diploma Siswazah » Lihat Tahun Penubuhan » Lihat Law Diploma »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma Siswazah

Diploma Lepasan Ekonomi

Campus Sepenuh masa January 2019 United Kingdom London

Persediaan untuk ijazah sarjana dalam ekonomi perniagaan dan ekonomi perniagaan antarabangsa. Diploma Siswazah menggabungkan pengajian akademik, pengajaran bahasa Inggeris intensif dan kemahiran belajar untuk mempersiapkan anda masuk ke gelar sarjana universiti. [+]

Persediaan untuk ijazah Sarjana dalam bidang ekonomi perniagaan dan ekonomi perniagaan antarabangsa.

Anda akan membangunkan kemahiran belajar anda, bahasa Inggeris dan pengetahuan mata pelajaran sebagai persiapan untuk gelar Sarjana yang anda pilih.

Kenapa memohon program Diploma Graduate? penempatan universiti untuk semua pelajar yang berjaya program universiti yang berkualiti tinggi akses ke City, sokongan dan kemudahan University of London Di manakah ia membawa saya?

Kemajuan ke City, University of London

Jika anda berjaya melengkapkan Diploma Graduan, dan memenuhi syarat kursus yang ditetapkan anda dijamin tempat kursus Master dalam bidang pengajian anda di City, University of London.... [-]


Diploma lepasan sains dan kejuruteraan

Campus Sepenuh masa January 2019 United Kingdom London

Persediaan untuk ijazah sarjana dalam bidang seperti sains maklumat, sistem berpusatkan manusia dan teknologi permainan komputer. Diploma Siswazah menggabungkan pengajian akademik, pengajaran bahasa Inggeris intensif dan kemahiran belajar untuk mempersiapkan anda masuk ke gelar sarjana universiti. [+]

Persediaan untuk ijazah sarjana dalam bidang seperti sains maklumat, sistem berpusatkan manusia dan teknologi permainan komputer.

Kenapa memohon program Diploma Graduate? penempatan universiti untuk semua pelajar yang berjaya program universiti yang berkualiti tinggi akses ke City, sokongan dan kemudahan University of London Apakah yang dimaksudkan dengan ini?

Kursus ini membawa kepada ijazah sarjana berikut di City, University of London:

Kejuruteraan dan Sains Matematik

Kejuruteraan Bioperubatan MSc dengan Pengurusan Teknologi Penjagaan Kesihatan Struktur Kejuruteraan Awam MSc Struktur Kejuruteraan Awam MSc (Tumbuhan Tenaga Nuklear) Kejuruteraan Mekanikal MSc MSc Tenaga Boleh Diperbaharui dan Pengurusan Sistem Kuasa MSc Tenaga dan Teknologi Alam Sekitar dan Ekonomi MSc Maritime Operations and Management Pengurusan Keselamatan Air MSc (P / T) Pengurusan Pengangkutan Udara MSc (P / T) Pengurusan Penyelenggaraan Pesawat MSc (P / T) Pengurusan Pembinaan MSc Keselamatan Siber MSc Sains Data MSc Pengurusan Projek MSc, Kewangan dan Risiko ... [-]

Graduate Diploma in Social Sciences and the Arts

Campus Sepenuh masa January 2019 United Kingdom London

[+]

Bahasa Inggeris: IELTS 5.5 - 6.0 atau setaraf

[-]

Tahun Penubuhan

Asas antarabangsa dalam kejuruteraan dan matematik

Campus Sepenuh masa 6 - 12  January 2019 United Kingdom London

Persediaan untuk ijazah sarjana muda dalam bidang seperti kejuruteraan aeronautik, kejuruteraan bioperubatan, kejuruteraan dengan pengurusan dan keusahawanan dan telekomunikasi. Yayasan Antarabangsa menggabungkan pengajian akademik, pengajaran bahasa Inggeris yang intensif dan kemahiran belajar untuk mempersiapkan anda masuk ke tahun pertama ijazah universiti. [+]

Kajian akademik, pengajaran dan kemahiran bahasa Inggeris yang intensif untuk mempersiapkan anda masuk ke tahun pertama ijazah universiti dalam bidang seperti kejuruteraan dan sains matematik.

Mengapa memohon program Yayasan Antarabangsa? penempatan universiti terjamin untuk semua pelajar yang berjaya akses ke City, sokongan dan kemudahan University of London tarikh permulaan berganda

Terdapat dua pilihan kursus yang tersedia:

Yayasan Antarabangsa (3 istilah) - ini adalah pilihan standard Extended International Foundation (4 istilah) - pilihan ini mempunyai istilah bahasa Inggeris tambahan pada mulanya untuk sokongan bahasa tambahan Di manakah ia membawa saya?

Jaminan perkembangan kami:... [-]


Asas antarabangsa dalam perniagaan dan ekonomi dengan masyarakat dan budaya

Campus Sepenuh masa 6 - 12  January 2019 United Kingdom London

Persiapan untuk ijazah sarjana dalam bidang ekonomi, kewartawanan, politik antarabangsa dan sains sosial. Yayasan Antarabangsa menggabungkan pengajian akademik, pengajaran bahasa Inggeris yang intensif dan kemahiran belajar untuk mempersiapkan anda masuk ke tahun pertama ijazah universiti. [+]

Kajian akademik, pengajaran dan kemahiran bahasa Inggeris yang intensif untuk mempersiapkan anda masuk ke tahun pertama ijazah universiti dalam bidang ekonomi, kewartawanan, politik antarabangsa dan sains sosial.

Mengapa memohon program Yayasan Antarabangsa?

penempatan universiti terjamin untuk semua pelajar yang berjaya akses ke City, sokongan dan kemudahan University of London tarikh permulaan berganda

Terdapat dua pilihan kursus yang tersedia:

Yayasan Antarabangsa (3 istilah) - ini adalah pilihan standard Extended International Foundation (4 istilah) - pilihan ini mempunyai istilah bahasa Inggeris tambahan pada mulanya untuk sokongan bahasa tambahan Di mana ia akan membawa saya? ... [-]

Asas antarabangsa dalam perniagaan dan ekonomi dengan perakaunan

Campus Sepenuh masa 6 - 12  January 2019 United Kingdom London

Persiapan untuk ijazah sarjana dalam bidang perbankan dan kewangan antarabangsa, ekonomi, kajian perniagaan dan pengurusan. Yayasan Antarabangsa menggabungkan pengajian akademik, pengajaran bahasa Inggeris yang intensif dan kemahiran belajar untuk mempersiapkan anda masuk ke tahun pertama ijazah universiti. [+]

Yayasan Antarabangsa menggabungkan pengajian akademik dengan tuisyen bahasa Inggeris untuk mempersiapkan anda untuk belajar universiti. Ia membawa kepada tahun pertama ijazah sarjana dalam perniagaan, perakaunan, kewangan atau pengurusan di City University London.

Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya. Tawaran bersyarat tempat pada tahun pertama ijazah sarjana yang berkaitan di City, University of London. Program laluan terjamin yang berkualiti. Status universiti penuh dari hari pertama anda. Akses kepada sokongan dan kemudahan Universiti. Satu-satunya program Yayasan Antarabangsa yang boleh menjamin perkembangan Cass School. Penjagaan peribadi dan sokongan khusus dari INTO. Adakah Program Yayasan Antarabangsa betul untuk saya? ... [-]

Asas antarabangsa dalam sains komputer

Campus Sepenuh masa 6 - 12  January 2019 United Kingdom London

Persediaan untuk ijazah sarjana dalam sains komputer, sistem pengkomputeran perniagaan dan teknologi permainan. Yayasan Antarabangsa menggabungkan pengajian akademik, pengajaran bahasa Inggeris yang intensif dan kemahiran belajar untuk mempersiapkan anda masuk ke tahun pertama ijazah universiti. [+]

Kajian akademik, pengajaran dan kemahiran bahasa Inggeris yang intensif untuk mempersiapkan anda masuk ke tahun pertama ijazah universiti dalam bidang seperti sains komputer, sistem pengkomputeran perniagaan dan teknologi permainan.

Mengapa memohon program Yayasan Antarabangsa? penempatan universiti terjamin untuk semua pelajar yang berjaya akses ke City, sokongan dan kemudahan University of London tarikh permulaan berganda

Terdapat dua pilihan kursus yang tersedia:

Yayasan Antarabangsa (3 istilah) - ini adalah pilihan standard Extended International Foundation (4 istilah) - pilihan ini mempunyai istilah bahasa Inggeris tambahan pada mulanya untuk sokongan bahasa tambahan Di manakah ia membawa saya? ... [-]

International Foundation in Actuarial Science

Campus Sepenuh masa 6 - 12  January 2019 United Kingdom London

[+]

Tidak memenuhi syarat kemasukan? Kami juga menawarkan kursus Bahasa Inggeris Akademik

[-]

International Foundation in Humanities and Law

Campus Sepenuh masa 6 - 12  January 2019 United Kingdom London

[+]

setelah mempelajari disiplin yang berkaitan;

[-]

Contact

INTO City, University of London

Alamat 102 Middlesex St
E1 7EZ London, England, United Kingdom
Website http://www.intostudy.com/en-gb/universities/city-university-london