INTO Manchester

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Pengalaman yang menggembirakan di bandar yang menarik

Pusat Pengajian INTO moden Manchester adalah berhampiran dengan kemudahan universiti dan bandar raya tempatan. Ia menawarkan peluang untuk belajar di salah satu kota yang paling menarik dan budaya di dunia.

Terletak di Bridgewater House, bangunan Edwardian yang mengagumkan diubahsuai ke standard tertinggi, Pusat ini terletak betul-betul di tengah-tengah Manchester yang ramai.

Anda tidak pernah jauh dari pelbagai kedai kopi, kafe dan restoran, termasuk kawasan Chinatown yang terkenal di Manchester. Plus University of Manchester dan Universiti Manchester Metropolitan juga hanya berjalan kaki singkat.

Kemudahan Pusat telah direka dengan pelajar seperti anda dalam fikiran. Anda boleh memanfaatkan bilik darjah dan teknologi IT terkini. Dan pengajaran gaya universiti akan membantu membina keyakinan anda.

Pusat ini adalah rumah kepada pasukan Perkhidmatan Pelajar yang mesra kami, yang akan memastikan pengalaman anda sama-sama bermanfaat dan bebas daripada kebimbangan.

Mereka memahami cabaran-cabaran yang datang dengan belajar di luar negeri, dan menyediakan rangkaian sokongan khusus. Dari nasihat visa dan imigresen, melalui membuka akaun bank UK anda, anda berada dalam tangan yang selamat.

Dicipta untuk kejayaan anda

INTO Pusat Pengajian Manchester mempunyai semua yang anda perlukan untuk berjaya hidup dan belajar di UK.

Anda akan menemui teknologi pembelajaran terkini. 39 bilik pengajaran mempunyai papan putih digital, yang membolehkan guru anda menggunakan sumber dalam talian dan anda untuk terlibat.

Pusat ini juga mempunyai ciri-ciri:

  • pelbagai suite pengkomputeran yang lengkap
  • akses internet percuma dan Wi-Fi di seluruh
  • kawasan istirahat yang selesa untuk belajar swasta dan bersantai dengan rakan-rakan
  • Meja Aluan Selamat dan sokongan pasukan Perkhidmatan Pelajar yang mesra kami
  • Pusat Sumber Pembelajaran adalah rumah kepada 5,000 bahan sokongan pembelajaran, termasuk buku, CD, DVD, jurnal dalam talian, akhbar, dan kemudahan pencetakan dan pengimbasan.

Anda akan mempunyai akses 24/7 ke persekitaran pembelajaran maya kami untuk memuat turun nota kuliah dan bahan kursus yang berguna lainnya. Dan anda juga boleh mengambil bahagian dalam perbincangan dalam talian dengan guru dan rakan sekelas.

Tidak pasti di mana untuk bermula? Kakitangan yang ramah dan berpengalaman kami akan membantu anda memanfaatkan sepenuhnya sumber-sumber yang ada.

Kehidupan di luar bilik darjah

Sebagai pelajar antarabangsa, anda boleh hidup sebagai sebahagian daripada komuniti pelajar yang bersemangat di dewan kediaman kami yang dibina. Atau mengapa tidak mengalami kehidupan British sebenar di homestay keluarga? Kedua-dua pilihan menawarkan persekitaran yang selamat dan selesa untuk berkembang - baik secara akademik dan sebagai orang.

INTO Manchester Welcome Desk boleh didapati untuk sebarang soalan yang mungkin anda miliki, dan anda juga boleh menghubungi nombor telefon 24-jam dalam keadaan kecemasan.

Program sosial dengan INTO Manchester

Program sosial INTO Manchester akan memudahkan anda bertemu dengan orang baru dan memanfaatkan rumah baru anda.

Ini termasuk lawatan ke teater, panggung wayang, dan tempat menarik lain seperti Muzium Bola Sepak Kebangsaan dan Kelab Bola Sepak Manchester United.

Anda juga boleh menikmati perjalanan lebih jauh, termasuk ke Lake District, Stratford-upon-Avon (tempat kelahiran Shakespeare), dan destinasi kebudayaan lain di seluruh barat laut England.

Ingin terlibat? Anda boleh menjadi ahli Jawatankuasa Sosial Pelajar dan membentuk kelab dan masyarakat di sekeliling hobi dan minat anda sendiri dengan sokongan kakitangan INTO Manchester.

Persatuan Antarabangsa

Persatuan Antarabangsa adalah organisasi bukan untung yang unik untuk Manchester.

Berdasarkan hanya beberapa minit berjalan kaki dari Pusat INTO, ia menyediakan persekitaran sosial dan sokongan untuk hampir 7,000 pelajar antarabangsa dari lebih 120 negara yang belajar di Manchester.

Persatuan mengatur lawatan hujung minggu di seluruh UK, menawarkan lebih daripada 65 kelas yang berbeza setiap minggu, dan menganjurkan lebih dari 100 acara sosial yang berbeza sepanjang tahun.

Teman baru, pengalaman baru

Kami akan memudahkan anda untuk bertemu dengan orang baru dan mencari perkara baru yang menyeronokkan.

Kakitangan luar kami akan menganjurkan aktiviti sosial yang kerap dan membantu anda menikmati Manchester sepenuhnya.

Anda akan menikmati lawatan ke pawagam, pawagam, dan tempat menarik lain seperti Muzium Bola Sepak Kebangsaan dan Kelab Bola Sepak Manchester United.

Anda juga boleh mengambil bahagian dalam perjalanan teratur ke tempat-tempat seperti Daerah Lake yang indah, Stratford-upon-Avon (tempat kelahiran Shakespeare), dan kawasan panas budaya yang lain.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Graduate Pathways » Lihat Undergraduate Pathways » Lihat Tahun Penubuhan » Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Graduate Pathway

Kursus Pra-tuan

Campus Sepenuh masa 6 - 9  September 2018 United Kingdom Manchester

Pre-Master menyediakan pelajar antarabangsa untuk masuk langsung ke gelar sarjana, dengan perkembangan mata pelajaran yang berkaitan dengan Perniagaan dan Pengurusan di universiti NCUK. [+]

Menyediakan pelajar antarabangsa untuk masuk terus ke ijazah sarjana, dengan perkembangan bersyarat yang dijamin kepada salah satu daripada 16 universiti NCUK.

Pra-Master akan mengembangkan kemahiran bahasa Inggeris anda, pelbagai kemahiran belajar, dan kemahiran penyelidikan pasca siswazah. Ia bukan subjek khusus, dan telah direka untuk pelajar antarabangsa yang ingin belajar kursus perniagaan atau pengurusan.

Pilihan kursus disediakan

Pra-Master (3 istilah, kemasukan September) - ini menawarkan tempoh persiapan tambahan modul Pengajian Pengurusan dan mempunyai keperluan bahasa Inggeris yang lebih rendah Pra-Master (2 istilah, kemasukan Januari) - ini adalah pilihan standard, sesuai untuk kebanyakan pelajar Di manakah program ini akan membawa saya? ... [-]

Kursus

Akademik Bahasa Inggeris

Campus Sepenuh masa 3 - 12  September 2018 United Kingdom Manchester

Kursus Bahasa Inggeris akademik yang intensif yang akan mempersiapkan anda untuk mengikuti pengajian di universiti di UK atau program akademik INTO. [+]

Kursus Bahasa Inggeris Akademik menyediakan laluan terpantas dan paling berkesan ke arah mencapai tahap bahasa Inggeris yang diperlukan. Kursus ini direka khas untuk memastikan anda mendapat kebolehan bahasa dan kemahiran akademik yang anda perlukan untuk berjaya di universiti.

Mengapa memohon kursus ini?Membangunkan kemahiran bahasa Inggeris anda dalam semua empat bidang terasMembangunkan kemahiran bahasa akademik utamaBelajar untuk berkomunikasi dengan berkesan dalam bahasa InggerisApa yang istimewa mengenai program ini?

Kursus intensif ini menawarkan 30 jam pembelajaran seminggu, yang terdiri daripada 25 jam pembelajaran bersemuka dan 5 jam pembangunan bahasa dalam bahasa yang disokong oleh guru. Program ini akan diperibadikan untuk keperluan individu anda, dengan penilaian tetap untuk memantau kemajuan anda dan memastikan anda tetap berada di landasan yang betul.... [-]


Antarabangsa Tahun Satu Dalam Perakaunan Dan Kewangan

Campus Sepenuh masa 9 - 12  September 2018 United Kingdom Manchester

Tahun Pertama NCUK dalam Perakaunan dan Kewangan mempersiapkan anda untuk masuk ke tahun kedua perniagaan atau ijazah sarjana yang berkaitan dengan pilihan universiti terkemuka UK. [+]

Membangunkan kemahiran matematik, analitik dan kewangan anda sebagai persediaan untuk Tahun 2 ijazah dalam pelbagai bidang perakaunan dan mata pelajaran yang berkaitan dengan kewangan.

Tahun Satu Antarabangsa dalam Perakaunan dan Kewangan adalah bersamaan dengan mengkaji tahun pertama ijazah sarjana.

Mengapa memohon program Tahun Satu?Pelaksanaan bersyarat yang dijamin kepada salah satu daripada 10 universiti NCUK (tertakluk kepada keperluan perkembangan mesyuarat).Program yang diiktiraf oleh kualiti, yang diiktiraf oleh NCUK.Diiktiraf oleh pelbagai universiti di UK yang lain.

Pilihan kursus disediakan

Antarabangsa Tahun Satu (3 istilah) - ini adalah pilihan standard, sesuai untuk kebanyakan pelajar.Extended International Year One (4 istilah) - pilihan ini mempunyai istilah tambahan bahasa Inggeris pada mulanya untuk sokongan bahasa tambahan dan keperluan kemasukan bahasa Inggeris biasanya lebih rendah.Di manakah program ini akan membawa saya?... [-]

Ketua Bahasa Inggeris

Campus Sepenuh masa 2 - 48  Pendaftaran Terbuka United Kingdom Manchester

Meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris anda dengan kursus Bahasa Inggeris Umum INTO. Belajar bahasa Inggeris di INTO Manchester dalam persekitaran inspirasi, dengan staf pengajaran dan sokongan berpengalaman. [+]

Direka untuk meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris anda untuk digunakan dalam situasi sehari-hari, kursus Bahasa Inggeris Umum kami sesuai untuk semua peringkat.

Mengapa memohon kursus ini?Tingkatkan kemahiran bahasa Inggeris anda untuk kegunaan seharianDiakreditasi oleh British Council untuk mengajar bahasa Inggeris di UKTarikh permulaan yang fleksibel dan panjang kursusPeluang untuk maju ke program persediaan universiti di INTO ManchesterApa yang istimewa mengenai kursus ini?Saiz kelas purata 10 orang pelajarKakitangan yang berpengalaman untuk menyokong pembelajaran andaAmbil kesempatan daripada sumber dan kemudahan pengajian yang disediakan untuk membina program pengajian anda sendiri di luar bilik darjahBelajar tentang budaya InggerisMengambil bahagian dalam pelbagai aktiviti dan lawatan untuk mengamalkan bahasa Inggeris anda dalam situasi kehidupan sebenarTahap keupayaan... [-]

Tahun Penubuhan

International Foundation in Business and Humanities

Campus Sepenuh masa 6 - 12  September 2018 United Kingdom Manchester

[+]

Mengapa memohon program Yayasan Antarabangsa?

Pilihan kursus disediakan

Yayasan Antarabangsa (3 istilah) - ini adalah pilihan standard, sesuai untuk kebanyakan pelajar. Di manakah program ini akan membawa saya?

Penyelesaian Program Yayasan Antarabangsa yang berjaya membawa kepada penghargaan Sijil Yayasan Antarabangsa (RQF Level 3) dari NCUK.

Jaminan perkembangan bersyarat kami:

ba (Kepujian) Perniagaan dan pengurusan sumber manusia

University of Salford

Sarjana Muda Sains (Kepujian) Kewangan dan Perakaunan

Universiti Sheffield

Matematik Kewangan BSc (Kepujian)

[-]

International Foundation in Science and Engineering

Campus Sepenuh masa 9 - 12  September 2018 United Kingdom Manchester

[+]

Universiti Manchester

Sarjana Muda (Kepujian) Kejuruteraan Kimia beng (Kepujian) kejuruteraan elektrik dan elektronik guru-guru yang berkelayakan dan berpengalaman jam hubungan tinggi dan saiz kelas kecil

Anda akan menerima nasihat dan maklum balas semasa seminar dan tutorial. Pertemuan antara satu sama lain dengan tutor peribadi anda akan membantu anda merancang untuk kajian berkesan yang akan datang, dan menjawab sebarang pertanyaan untuk memastikan kejayaan akademik anda.

Siapa yang patut memohon program Yayasan Antarabangsa?

Anda harus memohon kursus ini jika anda telah menyelesaikan pendidikan sekolah menengah di negara asal anda.

Panjang kursus: 3 - 4 syarat (9 - 12 bulan)... [-]


Undergraduate Pathway

International Year One in Business Management

Campus Sepenuh masa 9 - 12  September 2018 United Kingdom Manchester

Tahun Pertama NCUK dalam Pengurusan Perniagaan adalah laluan anda untuk tahun kedua perniagaan atau ijazah sarjana yang berkaitan dengan pilihan universiti terkemuka UK. [+]

Mempelajari pelbagai topik yang berkaitan dengan pengurusan perniagaan sebagai persediaan untuk gelar di universiti teratas.

Tahun Satu Antarabangsa dalam Pengurusan Perniagaan adalah bersamaan dengan mengkaji tahun pertama ijazah sarjana muda.

Mengapa memohon program Antarabangsa Tahun Satu?

Pilihan kursus disediakan

Antarabangsa Tahun Satu (3 istilah) - ini adalah pilihan standard, sesuai untuk kebanyakan pelajar Di manakah program ini akan membawa saya?

Sila ambil perhatian bahawa pelajar yang ingin maju ke universiti Russell Group perlu memenuhi keperluan kemasukan tambahan.

University of Bradford

BSc (Kepujian) Ekonomi Perniagaan Ekonomi BSc (Kepujian) Pemasaran BSc (Kepujian) ... [-]

Contact

INTO Manchester

Alamat Bridgewater House, 58/60 Whitworth Street
M1 6LT Manchester, England, United Kingdom
Website http://www.intostudy.com/en-gb/universities/into-manchester