Newcastle University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Tepat di mana anda mahu

Mahu belajar di universiti bertaraf tinggi di salah sebuah bandar paling menarik di UK? Newcastle University diletakkan ke 5 di UK oleh Barometer Pelajar Antarabangsa 2016 dan merupakan sebahagian daripada kumpulan Russell yang terkenal di peringkat antarabangsa. INTO Newcastle University terletak betul-betul di tengah-tengah kampus. Anda akan merasai sebahagian daripada adegan universiti yang sibuk dan terus menerus, semasa anda belajar dalam kemudahan modennya yang hebat. Anda akan mengalami pengajaran gaya universiti dengan kuliah, tutorial dan kajian peribadi yang disokong. Pasukan sokongan mesra kami dekat, jadi anda boleh yakin dengan tahun pertama yang mudah, santai dan penuh inspirasi.

Hati pengalaman pembelajaran anda

Mahu belajar di tengah-tengah sebuah bandar yang berkembang maju? The INTO Centre di Newcastle University menawarkan hanya itu. Ia adalah sebuah pusat yang moden dan selamat dengan akses penuh ke pelbagai kemudahan untuk hidup dan belajar.

Terima kasih kepada kemudahan kajian terkini, penginapan di lokasi, dan banyak peluang untuk bersantai dan bersosial, anda akan dapati segala-galanya di satu tempat.

Serta bilik darjah kontemporari dan kemudahan IT yang hebat, Pusat ini menyediakan makmal serba boleh, Pusat Sumber Bahasa dan perpustakaan yang luas. Dan anda akan disokong oleh guru dan kakitangan kami yang berdedikasi yang akan memastikan anda mendapat yang terbaik dari masa anda di Newcastle University .

Perpustakaan

Terdapat tiga perpustakaan di kampus. Terbuka tujuh hari seminggu, 24 jam sehari, Perpustakaan Robinson adalah perpustakaan utama Universiti. Di sini anda akan dapati lebih daripada satu juta buku, lebih daripada 100,000 sumber elektronik dan ribuan jurnal.

Terdapat dua lagi perpustakaan pakar - Perpustakaan Undang-undang dan Perpustakaan Perubatan dan Pergigian Walton. Tidak dapat mencari apa yang anda cari? Kakitangan yang ramah adalah di tangan untuk membantu anda mencari apa yang anda perlukan.

 • 1,300 PC rangkaian, ada yang mempunyai akses 24-jam
 • Pembangunan tulisan, bantuan matematik dan bantuan umum disediakan
 • Pemeriksaan DVD dan CD untuk pembelajaran bahasa

Kemudahan

Ketika datang untuk belajar, INTO Center mempunyai semua yang anda perlukan. Terdapat campuran ruang sosial dan tempat yang tenang untuk kajian swasta. Pusat Sumber Pembelajaran yang lengkap dipenuhi dengan buku, sumber dalam talian dan terbitan berkala untuk meningkatkan pembelajaran anda. Pusat Sumber Pembelajaran dibuka dari Isnin hingga Jumaat, 8 pagi hingga 6 malam.

Mahu belajar dalam talian? Anda akan mempunyai akses kepada Blackboard, persekitaran pembelajaran maya di mana anda boleh memuat turun nota kuliah dan kandungan kursus, serta mengambil bahagian dalam perbincangan dengan rakan sekelas dan guru anda.

Perlu nasihat? Pusat ini menawarkan sokongan 24-jam dari saat anda tiba. Dari visa dan sokongan imigresen untuk pengambilan lapangan terbang, program orientasi dan pembantu kediaman dalam penginapan, anda akan mendapat semua bantuan yang anda perlukan untuk menyelesaikannya.

Kehidupan di kampus bukan sekadar belajar. Anda juga akan mempunyai akses kepada beberapa kemudahan hebat di mana anda boleh bersosial dengan rakan-rakan baru anda. Kafe, restoran dan kemudahan sukan semuanya boleh didapati di kampus. Atau pergi ke Kesatuan Pelajar, di mana anda akan dimanjakan untuk pilihan dengan lebih daripada 200 kelab dan masyarakat.

Makanan

Tempat yang bagus untuk bersiar-siar dengan rakan-rakan dan berehat di antara kelas, kafe boleh didapati di pusat kampus. Ia adalah tempat yang bagus untuk menjemput sarapan pagi, makan tengahari atau minum di antara kelas. Pilihan Vegetarian dan Halal sering tersedia dan terdapat juga kad kesetiaan untuk menjimatkan wang anda.

Kemudahan yang luar biasa dan lokasi yang hebat

Anda akan mendapat akses ke semua kemudahan yang menakjubkan di Newcastle University . Terdapat Perpustakaan Robinson yang memenangi anugerah dan Pusat Sumber Bahasa - keduanya adalah tempat yang bagus untuk belajar, serta persekitaran pembelajaran maya yang hebat. Tetapi di Newcastle University adalah lebih daripada sekadar kelas dan juga belajar, dengan kesatuan pelajar yang hebat dan pusat sukan hebat.

Universiti universiti terkemuka dunia

Newcastle University menyediakan prospek pekerjaan yang boleh dipercayai, pengalaman pelajar yang tidak dapat dilupakan dan merupakan ahli pengasas Kumpulan Russell yang merangkumi 24 universiti yang berintensifkan universiti yang paling tinggi di UK. Peringkat di atas 1% universiti di dunia dan ke-23 di UK, Newcastle University juga menduduki tempat ke-12 di dunia untuk kepuasan pelajar antarabangsa.

Belajar di sini bermakna anda akan menyertai lebih daripada 23,000 pelajar dari lebih 120 negara dan komuniti pelajar yang kuat yang akan memberi inspirasi dan menggalakkan pembelajaran anda.

Mengekalkan tradisi kecemerlangan

Salah satu universiti terkemuka di UK dan dengan reputasi hebat untuk penyelidikan dan penyelidikan yang canggih, Newcastle University merupakan pilihan yang popular untuk pelajar dan majikan.

Anda akan membina hubungan global di sini, dengan universiti menawarkan pelbagai pilihan untuk meningkatkan pengajian anda termasuk:

 • belajar di luar negara perjanjian dengan lebih 250 universiti di seluruh dunia, serta pembelajaran antarabangsa di luar negara, sekolah musim panas dan program kerja yang disatukan ke darjah
 • pembiayaan untuk perjalanan penyelidikan pelajar di seluruh dunia
 • perkongsian dengan lebih daripada 400 institusi global
 • akses percuma untuk semua pelajar ke kemudahan untuk belajar bahasa lain
 • darjah yang disampaikan di Singapura dan sekolah perubatan di Malaysia
 • sebuah kampus yang berpangkalan di London yang menawarkan pelbagai kursus sarjana, masterclasses, majikan dan acara alumni
 • pelbagai disiplin, dengan 27 mata pelajaran yang disenaraikan di UK 20 teratas

This school offers programs in:
 • English

Lihat Undergraduate Pathways » Lihat Diploma Siswazah » Lihat Tahun Penubuhan » Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma Siswazah

Diploma Lekapan dalam Seni Bina

Campus Sepenuh masa 9 - 12  September 2018 United Kingdom Newcastle upon Tyne

Sediakan ijazah sarjana dalam seni bina dengan kursus di Newcastle University . Kursus pra-tuan yang direka khas untuk menyediakan pelajar untuk darjah berkaitan seni bina. [+]

Sediakan untuk kemasukan langsung ke ijazah lepasan ijazah dalam seni bina atau subjek berkaitan seni bina di Newcastle University .

Ciri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di UK dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 3-4 SyaratTarikh mula: 2018: September; 2019: Januari, Jun, September; 2020: Januari, JunBayaran: Daripada £ 19,500Waktu kelas: 21 jam seminggu secara purataSaiz kelas: 16Tempoh kelas: Biasanya diadakan Isnin hingga Jumaat antara jam 08.00 - 19.00 tidak termasuk cuti bank. Walau bagaimanapun, mungkin terdapat keadaan di mana kelas perlu diadakan di luar masa-masa ini disebabkan keadaan yang tidak diduga.Anugerah: Diploma Lulusan Antarabangsa dalam Pengajian Tinggi (FHEQ Tahap 6) dari Newcastle University .Pilihan kursus:Standard (3-term, 9 bulan program)Lanjutan (Mengandungi istilah tambahan dalam bahasa Inggeris.)Syarat kemasukan... [-]

Diploma Lepasan Muzik

Campus Sepenuh masa 9 - 12  September 2018 United Kingdom Newcastle upon Tyne

Pathway menawarkan anda kemajuan ke ijazah sarjana muda di salah satu universiti terbaik di UK untuk belajar muzik. [+]

Sediakan kemasukan langsung kepada pelbagai jurusan pascasiswazah dalam Perniagaan, Komunikasi, Undang-undang, Media, Sains Sosial dan Pengangkutan di Newcastle University .

Ciri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di UK dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 3-4 SyaratTarikh mula: 2018: September; 2019: Januari, Jun, September; 2020: Januari, JunBayaran: Dari £ 18,500Waktu kelas: 21 jam seminggu secara purataSaiz kelas: 16Anugerah: Diploma Lepasan Pengajian Tinggi (FHEQ Tahap 6) dari Newcastle University .Pilihan kursus:Standard (3-term, 9 bulan program)Lanjutan (Mengandungi istilah tambahan dalam bahasa Inggeris.)Syarat kemasukan... [-]

Diploma Siswazah Perniagaan dan Kemanusiaan

Campus Sepenuh masa 9 - 12  September 2018 United Kingdom Newcastle upon Tyne

Sediakan kemasukan langsung kepada pelbagai jurusan pascasiswazah dalam Perniagaan, Komunikasi, Undang-undang, Media, Sains Sosial dan Pengangkutan di Newcastle University . [+]

Sediakan kemasukan langsung kepada pelbagai jurusan pascasiswazah dalam Perniagaan, Komunikasi, Undang-undang, Media, Sains Sosial dan Pengangkutan di Newcastle University .

Ciri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di UK dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 3-4 SyaratTarikh mula: 2018: September; 2019: Januari, Jun, September; 2020: Januari, JunBayaran: Dari £ 18,500Waktu kelas: 21 jam seminggu secara purataSaiz kelas: 16Anugerah: Diploma Lepasan Antarabangsa (FHEQ Tahap 6) dari Newcastle University .Pilihan kursus:Standard (3-term, 9 bulan program)Lanjutan (Mengandungi istilah tambahan dalam bahasa Inggeris.)Syarat kemasukan... [-]

Kursus

Belajar di Luar Negara dengan Kursus Bahasa Inggeris

Campus Sepenuh masa 6 - 12  September 2018 United Kingdom Newcastle upon Tyne

Menggabungkan kajian bahasa Inggeris dengan peluang untuk mengambil modul akademik di Newcastle University . Kajian di luar negara dengan bahasa Inggeris adalah ideal jika anda ingin menghabiskan masa di UK mengembangkan kemahiran bahasa Inggeris anda, dengan peluang untuk mendapatkan kredit universiti. [+]

Menggabungkan kajian bahasa Inggeris dengan peluang untuk mengambil modul akademik di Newcastle University . Kajian di luar negara dengan bahasa Inggeris adalah ideal jika anda ingin menghabiskan masa di UK mengembangkan kemahiran bahasa Inggeris anda, dengan peluang untuk mendapatkan kredit universiti.

Ciri-ciri kursusMembangunkan kemahiran bahasa mahir yang diperlukan untuk komunikasi antarabangsa.Dapatkan kredit akademik ke arah program ijazah sarjana muda di negara asal anda.Meningkatkan prospek kerjaya anda dengan membangun keyakinan untuk menangani permintaan persekitaran akademik yang sangat khusus, oleh itu menambah nilai kepada CV anda.Memperoleh pengalaman praktikal kaedah pengajaran dan pembelajaran gaya universiti, sambil membuat kawan-kawan baru.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 2-4 TermaTarikh mula: 2018: September; 2019: April, Jun, September; 2020: April, JunYuran: Daripada £ 10,500Pilihan kursus: Belajar Luar Negara Dengan Bahasa Inggeris Inggeris (2 hingga 4 istilah)Syarat kemasukanKeperluan akademik: Satu tahun pengajian di universiti atau kolej di luar negara.Keperluan bahasa Inggeris: Dari IELTS 5.0 atau setaraf.Keperluan umur: 17 tahun ke atas.... [-]

Kursus Bahasa Inggeris Akademik

Campus Sepenuh masa 3 - 12  September 2018 United Kingdom Newcastle upon Tyne

Kursus ini menyediakan laluan terpantas dan paling berkesan ke arah mencapai tahap bahasa Inggeris yang diperlukan. Ia direka khas untuk memenuhi keperluan pembelajaran individu anda, dengan lima tahap pengajaran yang disesuaikan untuk memastikan anda memperolehi kelancaran bahasa dan kemahiran akademik yang anda perlukan untuk berjaya. [+]

Kursus ini menyediakan laluan terpantas dan paling berkesan ke arah mencapai tahap bahasa Inggeris yang diperlukan. Ia direka khas untuk memenuhi keperluan pembelajaran individu anda, dengan lima tahap pengajaran yang disesuaikan untuk memastikan anda memperolehi kelancaran bahasa dan kemahiran akademik yang anda perlukan untuk berjaya.

Ciri-ciri kursusSebagai pelajar yang terlibat dan bekerja keras, anda boleh mengharapkan kemajuan pesat sehingga satu mata IELTS setiap istilah melalui kursus intensif ini. DENGAN pelajar yang menamatkan istilah Bahasa Inggeris Akademik pada bulan Disember 2017 membuat purata 0.8 daripada kemajuan band IELTS.Pelajar 30 jam belajar, dengan 25 jam hubungan tatap muka, dan 5 jam pembangunan bahasa dalam bahasa yang disokong oleh guru.Dibangunkan dalam perkongsian dengan Penilaian Cambridge, penilaian dalam talian yang disesuaikan membolehkan kemajuan anda dipantau secara tepat.Mendapat manfaat dari pelajaran interaktif dan saiz kelas kecil.Kursus INTO "Dapatkan Siap untuk Bahasa Inggeris" percuma boleh didapati dalam talian pra-ketibaan.... [-]

Tahun Penubuhan

Yayasan Antarabangsa dalam Biologi dan Sains Bioperubatan

Campus Sepenuh masa 9 - 12  September 2018 United Kingdom Newcastle upon Tyne

Sediakan untuk kemasukan terus ke Tahun 1 dari pelbagai ijazah sarjana dalam mata pelajaran termasuk Biologi, Kimia, Farmakologi, Psikologi dan Zoologi di Newcastle University . [+]

Bersedia untuk maju ke Tahun 1 ijazah sarjana dalam pelbagai bidang termasuk arkeologi, pendidikan, undang-undang, politik dan sosiologi di Newcastle University .

Ciri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk gelaran yang anda pilih melalui Pathway pakar.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Memperoleh manfaat daripada saiz kelas yang lebih kecil daripada di universiti, bermakna anda akan mempunyai lebih banyak masa dengan guru anda.Menyesuaikan diri untuk belajar di UK terima kasih kepada pengajaran gaya universiti untuk modul berasaskan subjek.Panduan dengan aplikasi universiti anda, supaya anda memilih ijazah yang terbaik untuk anda.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 3-4 SyaratTarikh mula: 2018: September; 2019: Januari, Jun, September; 2020: Januari, JunBayaran: Daripada £ 19,500Waktu kelas: 21 jam seminggu secara purataSaiz kelas: 16Tempoh kelas: Biasanya diadakan Isnin hingga Jumaat antara jam 08.00 - 19.00 tidak termasuk cuti bank. Walau bagaimanapun, mungkin terdapat keadaan di mana kelas perlu diadakan di luar masa-masa ini disebabkan keadaan yang tidak diduga.Anugerah: Sijil Foundation Antarabangsa (RQF Level 3) dari Newcastle University .Pilihan kursus:Standard (3-term, 9 bulan program)Lanjutan (Mengandungi istilah tambahan dalam bahasa Inggeris.)Syarat kemasukan... [-]

Yayasan Antarabangsa dalam Kemanusiaan dan Sains Sosial

Campus Sepenuh masa 9 - 12  September 2018 United Kingdom Newcastle upon Tyne

Bersedia untuk maju ke Tahun 1 ijazah sarjana dalam pelbagai bidang termasuk arkeologi, pendidikan, undang-undang, politik dan sosiologi di Newcastle University . [+]

Bersedia untuk maju ke Tahun 1 ijazah sarjana dalam pelbagai bidang termasuk arkeologi, pendidikan, undang-undang, politik dan sosiologi di Newcastle University .

Ciri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk gelaran yang anda pilih melalui Pathway pakar.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Memperoleh manfaat daripada saiz kelas yang lebih kecil daripada di universiti, bermakna anda akan mempunyai lebih banyak masa dengan guru anda.Menyesuaikan diri untuk belajar di UK terima kasih kepada pengajaran gaya universiti untuk modul berasaskan subjek.Panduan dengan aplikasi universiti anda, supaya anda memilih ijazah yang terbaik untuk anda.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 3-4 SyaratTarikh mula: 2018: September; 2019: Januari, Jun, September; 2020: Januari, JunBayaran: Dari £ 18,500Waktu kelas: 21 jam seminggu secara purataSaiz kelas: 16Tempoh kelas: Biasanya diadakan Isnin hingga Jumaat antara jam 08.00 - 19.00 tidak termasuk cuti bank. Walau bagaimanapun, mungkin terdapat keadaan di mana kelas perlu diadakan di luar masa-masa ini disebabkan keadaan yang tidak diduga.Anugerah: Sijil Foundation Antarabangsa (RQF Level 3) dari Newcastle University .Pilihan kursus:Standard (3-term, 9 bulan program)Lanjutan (Mengandungi istilah tambahan dalam bahasa Inggeris.)Syarat kemasukan... [-]

Yayasan Antarabangsa dalam Perniagaan dan Pengurusan

Campus Sepenuh masa 9 - 12  September 2018 United Kingdom Newcastle upon Tyne

Sediakan untuk masuk terus ke Tahun 1 dari ijazah sarjana dalam mata pelajaran Ekonomi, Kewangan, Pemasaran dan Pengurusan berkaitan di Newcastle University . [+]

Sediakan untuk masuk terus ke Tahun 1 dari ijazah sarjana dalam mata pelajaran Ekonomi, Kewangan, Pemasaran dan Pengurusan berkaitan di Newcastle University .

Ciri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk gelaran yang anda pilih melalui Pathway pakar.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Memperoleh manfaat daripada saiz kelas yang lebih kecil daripada di universiti, bermakna anda akan mempunyai lebih banyak masa dengan guru anda.Menyesuaikan diri untuk belajar di UK terima kasih kepada pengajaran gaya universiti untuk modul berasaskan subjek.Panduan dengan aplikasi universiti anda, supaya anda memilih ijazah yang terbaik untuk anda.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 3-4 SyaratTarikh mula: 2018: September; 2019: Januari, Jun, September; 2020: Januari, JunBayaran: Dari £ 18,500Waktu kelas: 21 jam seminggu secara purataSaiz kelas: 16Tempoh kelas: Biasanya diadakan Isnin hingga Jumaat antara jam 08.00 - 19.00 tidak termasuk cuti bank. Walau bagaimanapun, mungkin terdapat keadaan di mana kelas perlu diadakan di luar masa-masa ini disebabkan keadaan yang tidak diduga.Anugerah: Sijil Foundation Antarabangsa (RQF Level 3) dari Newcastle University .Pilihan kursus:Standard (3-term, 9 bulan program)Lanjutan (Mengandungi istilah tambahan dalam bahasa Inggeris.)Syarat kemasukan... [-]

Yayasan Antarabangsa dalam Sains Fizikal dan Kejuruteraan

Campus Sepenuh masa 9 - 12  September 2018 United Kingdom Newcastle upon Tyne

Sediakan kemasukan terus ke ijazah sarjana dalam bidang sains atau kejuruteraan berkaitan di Newcastle University . [+]

Sediakan kemasukan terus ke ijazah sarjana dalam bidang sains atau kejuruteraan berkaitan di Newcastle University .

Ciri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk gelaran yang anda pilih melalui Pathway pakar.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Memperoleh manfaat daripada saiz kelas yang lebih kecil daripada di universiti, bermakna anda akan mempunyai lebih banyak masa dengan guru anda.Menyesuaikan diri untuk belajar di UK terima kasih kepada pengajaran gaya universiti untuk modul berasaskan subjek.Panduan dengan aplikasi universiti anda, supaya anda memilih ijazah yang terbaik untuk anda.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 3-4 SyaratTarikh mula: 2018: September; 2019: Januari, Jun, September; 2020: Januari, JunBayaran: Daripada £ 19,500Waktu kelas: 21 jam seminggu secara purataSaiz kelas: 16Tempoh kelas: Biasanya diadakan Isnin hingga Jumaat antara jam 08.00 - 19.00 tidak termasuk cuti bank. Walau bagaimanapun, mungkin terdapat keadaan di mana kelas perlu diadakan di luar masa-masa ini disebabkan keadaan yang tidak diduga.Anugerah: Sijil Foundation Antarabangsa (RQF Level 3) dari Newcastle University .Pilihan kursus:Standard (3-term, 9 bulan program)Lanjutan (Mengandungi istilah tambahan dalam bahasa Inggeris.)Syarat kemasukan... [-]

Yayasan Antarabangsa dalam Senibina

Campus Sepenuh masa 9 - 12  September 2018 United Kingdom Newcastle upon Tyne

Sediakan untuk kemasukan langsung ke Tahun 1 dari ijazah sarjana dalam Seni Bina di Newcastle University . [+]

Sediakan untuk kemasukan langsung ke Tahun 1 dari ijazah sarjana dalam Seni Bina di Newcastle University .

Ciri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk gelaran yang anda pilih melalui Pathway pakar.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Memperoleh manfaat daripada saiz kelas yang lebih kecil daripada di universiti, bermakna anda akan mempunyai lebih banyak masa dengan guru anda.Menyesuaikan diri untuk belajar di UK terima kasih kepada pengajaran gaya universiti untuk modul berasaskan subjek.Panduan dengan aplikasi universiti anda, supaya anda memilih ijazah yang terbaik untuk anda.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 3-4 SyaratTarikh mula: 2018: September; 2019: Januari, Jun, September; 2020: Januari, JunBayaran: Daripada £ 19,500Waktu kelas: 21 jam seminggu secara purataSaiz kelas: 16Tempoh kelas: Biasanya diadakan Isnin hingga Jumaat antara jam 08.00 - 19.00 tidak termasuk cuti bank. Walau bagaimanapun, mungkin terdapat keadaan di mana kelas perlu diadakan di luar masa-masa ini disebabkan keadaan yang tidak diduga.Anugerah: Sijil Foundation Antarabangsa (RQF Level 3) dari Newcastle University .Pilihan kursus:Standard (3-term, 9 bulan program)Lanjutan (Mengandungi istilah tambahan dalam bahasa Inggeris.)Syarat kemasukan... [-]

Undergraduate Pathway

Antarabangsa Tahun Satu dalam Perniagaan

Campus Sepenuh masa 9 - 12  September 2018 United Kingdom Newcastle upon Tyne

Sediakan untuk masuk terus ke Tahun 2 dari ijazah sarjana dalam pelbagai mata pelajaran berkaitan Perniagaan di Newcastle University . [+]

Sediakan untuk masuk terus ke Tahun 2 dari ijazah sarjana dalam pelbagai mata pelajaran berkaitan Perniagaan di Newcastle University .

Ciri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk gelaran yang anda pilih melalui Pathway pakar.Mempelajari modul akademik yang mencerminkan tahun pertama tahap yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Memperoleh manfaat daripada saiz kelas yang lebih kecil daripada di universiti, bermakna anda akan mempunyai lebih banyak masa dengan guru anda.Menyesuaikan diri untuk belajar di UK terima kasih kepada pengajaran gaya universiti untuk modul berasaskan subjek.Panduan dengan aplikasi universiti anda, memastikan anda memilih ijazah yang terbaik untuk anda.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 3-4 SyaratTarikh mula: 2018: September; 2019: Januari, Jun, September; 2020: Januari, JunBayaran: Dari £ 18,500Waktu kelas: 21 jam seminggu secara purataSaiz kelas: 16Tempoh kelas: Biasanya diadakan Isnin hingga Jumaat antara jam 08.00 - 19.00 tidak termasuk cuti bank. Walau bagaimanapun, mungkin terdapat keadaan di mana kelas perlu diadakan di luar masa-masa ini disebabkan keadaan yang tidak diduga.Anugerah: Sijil Pengajian Tinggi (FHEQ Tahap 4) dari Newcastle University .Pilihan kursus:Standard (3-term, 9 bulan program)Lanjutan (Mengandungi istilah tambahan dalam bahasa Inggeris.)Syarat kemasukan... [-]

Antarabangsa Tahun Satu dalam Seni Bina

Campus Sepenuh masa 9 - 12  September 2018 United Kingdom Newcastle upon Tyne

Sediakan untuk masuk ke tahun kedua ijazah sarjana muda profesional yang diakreditasi profesional di Newcastle University . [+]

Sediakan untuk masuk ke tahun kedua ijazah sarjana muda profesional yang diakreditasi profesional di Newcastle University .

Ciri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk gelaran yang anda pilih melalui Pathway pakar.Mempelajari modul akademik yang mencerminkan tahun pertama tahap yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Memperoleh manfaat daripada saiz kelas yang lebih kecil daripada di universiti, bermakna anda akan mempunyai lebih banyak masa dengan guru anda.Menyesuaikan diri untuk belajar di UK terima kasih kepada pengajaran gaya universiti untuk modul berasaskan subjek.Panduan dengan aplikasi universiti anda, memastikan anda memilih ijazah yang terbaik untuk anda.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 3-4 SyaratTarikh mula: 2018: September; 2019: Januari, Jun, September; 2020: Januari, JunBayaran: Daripada £ 19,500Waktu kelas: 21 jam seminggu secara purataSaiz kelas: 16Tempoh kelas: Biasanya diadakan Isnin hingga Jumaat antara jam 08.00 - 19.00 tidak termasuk cuti bank. Walau bagaimanapun, mungkin terdapat keadaan di mana kelas perlu diadakan di luar masa-masa ini disebabkan keadaan yang tidak diduga.Anugerah: Sijil Pengajian Tinggi (FHEQ Tahap 4) dari Newcastle University .Pilihan kursus:Standard (3-term, 9 bulan program)Lanjutan (Mengandungi istilah tambahan dalam bahasa Inggeris.)Syarat kemasukan... [-]

Contact

INTO Newcastle University

Alamat The INTO Building
NE1 7RU Newcastle upon Tyne, England, United Kingdom
Website http://www.intostudy.com/en-gb/universities/newcastle-university