Baca keterangan rasmi

UAE - pengalaman belajar dan kehidupan yang hebat

University of East Anglia adalah rumah kepada semua yang anda perlukan untuk memiliki pengalaman hidup dan belajar yang hebat.

Dan sebagai pelajar INTO, anda akan mendapat akses penuh kepada semua yang dinikmati oleh pelajar UEA.

Anda boleh memanfaatkan perpustakaan hebat UEA, sukan pemenang anugerah dan kemudahan rekreasi, dan salah satu Kesatuan Pelajar terbaik di UK.

Anda juga boleh menempah bilik belajar, mengambil bahagian dalam ceramah tetamu, ceramah kerjaya akses, menyertai kelab-kelab Kesatuan Pelajar dan masyarakat, dan mengakses semua kemudahan yang dibuka kepada pelajar UEA.

INTO UEA - rumah anda jauh dari rumah

Pusat Pengajian INTO UEA anda terletak di tengah-tengah kampus Universiti. Ia adalah rumah kepada pasukan sokongan pelajar antarabangsa yang mesra, yang akan menyokong anda dalam perjalanan anda ke arah belajar di UEA.

Mereka akan membantu menjadikan masa anda di sini sebagai menyeronokkan yang mungkin. Apa sahaja keperluan anda, sokongan boleh didapati, termasuk penasihat bahasa jika bahasa Inggeris bukan bahasa pertama anda.

Pusat Pengajian juga menghubungkan ke penginapan pelajar antarabangsa yang hebat, jadi anda tidak akan jauh dari apa yang anda perlukan.

Tidak lama lagi, anda akan berehat dengan kawan-kawan di salah satu ruang sosial kami yang selesa, mencuba makanan baru di restoran INTO, atau menjelajahi bandar Norwich.

Kemudahan yang luar biasa di tengah-tengah kampus UEA

Pusat Pengajian yang dibangunkan oleh kami adalah di mana teknologi terkini menyokong pembelajaran inovatif. Ia adalah persekitaran moden yang terletak berhampiran dengan semua kemudahan cemerlang Universiti.

Anda akan mengalami pengajaran gaya universiti dari hari pertama, yang bermakna persiapan terbaik untuk kejayaan dalam kajian UK anda.

Ruang pembelajaran yang fleksibel akan membantu anda mengenali pelbagai gaya pengajaran, termasuk kuliah, kerja makmal, seminar, tutorial, pembelajaran persendirian dan e-pembelajaran.

Anda akan merasa seperti sebahagian daripada keluarga INTO, terima kasih kepada suasana mesra dan pasukan sokongan yang mesra kami. Bantuan boleh didapati untuk sebarang cabaran yang mungkin anda hadapi, termasuk nasihat rahsia untuk sebarang kajian atau isu bukan akademik.

Kami berada di sini untuk memudahkan anda untuk maju ke universiti terkemuka di UK, dan meningkatkan prospek anda untuk kerjaya inspirasi.

Saiz kelas kecil, kepuasan pelajar yang tinggi

Pusat INTO mempunyai semua yang anda perlukan untuk menjamin tempat anda di University of East Anglia .

Kelas disimpan kecil untuk interaksi guru-ke-pelajar maksimum. Dan Survei Keluar IN 2015 menunjukkan bahawa 93% pelajar berpuas hati dengan pengalaman mereka.

£ 38 juta pelaburan dalam kemudahan terkini

Anda akan mendapati guru dan kemudahan terbaik untuk memastikan kejayaan anda. INTO telah melabur £ 38 juta dalam kemudahan terkini termasuk:

 • dua makmal IT
 • tiga makmal sains moden
 • makmal bahasa yang canggih
 • sebuah teater kuliah pelbagai guna
 • Bilik mengajar yang luas dengan papan putih interaktif dan pad pintar skrin sentuh
 • ruang sosial yang selesa untuk berehat dengan kawan-kawan
 • internet wayarles berkelajuan tinggi percuma di seluruh
 • Anda juga akan mempunyai akses ke perpustakaan 800,000 jumlah UEA.

Pusat Sumber Pembelajaran

Pusat Sumber Pembelajaran adalah di mana anda akan mencari bahan sokongan, seperti buku, CD, DVD, jurnal, dan akhbar. Di sini anda boleh mencetak nota kajian dan imbasan dalam bahan pembelajaran. Dan komputer skrin sentuh terkini memberikan anda akses kepada kemudahan dalam talian dan e-jurnal di Universiti.

Tidak dapat mencari apa yang anda cari? Kakitangan yang ramah akan memberikan nasihat dan latihan untuk membantu anda memanfaatkan apa yang tersedia, termasuk:

 • komputer untuk belajar sendiri
 • sumber bahasa
 • terbitan berkala nasional dan tempatan setiap minggu
 • komputer riba untuk meminjam semalaman

Anda boleh memuat turun nota kuliah dan kandungan kursus berguna yang lain dari persekitaran pembelajaran maya UEA, dan mengambil bahagian dalam perbincangan dalam talian dengan guru dan rakan sekelas. Pusat Sumber Pembelajaran dibuka setiap hari dari jam 7.30 pagi hingga 11 malam.

Penyelidikan terkemuka di dunia

UEA adalah sebuah universiti penyelidikan British yang mempelopori, memimpin jalan dalam pelbagai bidang seperti perubahan iklim, pembangunan antarabangsa, sains makanan dan banyak lagi.

Universiti ini menduduki ranking tertinggi 1% di dunia untuk kecemerlangan penyelidikan (CWTS Leiden Ranking 2016) dan ke-10 di UK untuk kualiti penyelidikan (Rangka Kerja Kecemerlangan Penyelidikan 2014).

Semasa Latihan Penilaian Penyelidikan terkini, lebih 50% daripada aktiviti penyelidikan Universiti disifatkan sebagai 'terkemuka di dunia' atau 'antarabangsa yang sangat baik', dan hampir 90% dianggap sebagai 'kedudukan antarabangsa'.

Anda akan mengalami pemikiran terobosan ini dalam semua kelas anda, memberikan persiapan terbaik untuk kerjaya masa depan anda.

UEA juga merupakan sebahagian daripada Taman Penyelidikan Norwich, yang mempunyai salah satu penyelidikan penyelidikan tapak tunggal terbesar di Eropah dalam sains kesihatan, makanan dan alam sekitar. Ia adalah salah satu pusat penyelidikan yang paling terkenal di luar Oxbridge dan London dan telah memenangi dua Hadiah Nobel.

Taman ini juga menjadi rumah kepada beberapa perniagaan berasaskan sains dan teknologi. Bersama-sama, mereka menyediakan banyak peluang untuk penyelidikan dan pekerjaan untuk pelajar dan graduan UEA.

Belajar untuk dunia sebenar

Pemikiran akademik UEA terkenal dengan tumpuannya yang berbeza. Ini ditunjukkan dalam nilai kesedaran sosial Universiti, kesedaran global, dan kesedaran terhadap alam sekitar dan kemampanan.

Apabila anda belajar di UEA, anda akan diajar oleh penyelidik aktif di barisan hadapan disiplin mereka. Ramai guru anda menasihatkan dasar dunia sebenar dan akan membantu anda untuk mengetahui dan memikirkan pengetahuan terkini di dalam bilik darjah.

Hasil dari fokus dunia nyata ini jelas - lebih dari 96% pelajar antarabangsa UEA bekerja dalam pekerjaan profesional atau pengurusan, atau dalam kajian lebih lanjut, dalam masa enam bulan lulus.

Kesatuan Pelajar anda

Kesatuan Pelajar anda menganjurkan pameran tetap filem, pameran fesyen, dan lebih daripada 60 acara muzik yang diadakan di kampus setiap tahun. Ini termasuk acara tahunan 'Go Global' yang mempamerkan budaya berbeza pelajar dengan pelbagai jenis makanan, pakaian dan adat resam.

Terokai pertunjukan yang akan datang, malam kelab, acara khas dan banyak lagi di laman web Kesatuan Pelajar UEA, atau lihat kumpulan besar nama yang telah dimainkan di kampus di LCR.

Universiti juga memiliki tempat pusat bandar yang dipanggil The Waterfront, tempat muzik live dan kelab malam yang merangkumi tiga bilik dan campuran eklektik DJ dan band live.

Anda boleh terlibat dengan pelbagai kelab pelajar dan masyarakat di Universiti. Ini termasuk segala-galanya dari seni, tarian tarian dan perdebatan, melalui undang-undang, bahasa dan fotografi. Atau membantu menghasilkan akhbar pelajar, majalah, rancangan radio atau saluran televisyen?

Inspirasi seni, tepat di depan pintu anda

Kampus UEA adalah rumah kepada Pusat Sainsbury Visual Seni yang terkenal di peringkat antarabangsa.

Ia menawarkan kemasukan percuma untuk koleksi tetap inspirasi yang meliputi lebih daripada 5,000 tahun kreativiti manusia, dan muzium dan galeri seni yang terkenal juga menjadi tuan rumah pameran seni utama sepanjang tahun.

Pablo Picasso, Edgar Degas, Francis Bacon, Jacob Epstein, Henry Moore, Alberto Giacometti dan Amedeo Modigliani semuanya diwakili.

Dan anda juga boleh menyertai program pembelajaran yang memenangi anugerah perbincangan galeri, ceramah dan bengkel untuk meneruskan inspirasi artistik anda.

Pengalaman pelajar yang luar biasa

University of East Anglia adalah universiti yang hebat di mana para pelajar dapat menikmati suasana komuniti yang berkembang maju dan pengalaman hidup yang luar biasa.

Pelajar telah menilai UEA dalam 'Top 5 untuk pengalaman pelajar' setiap tahun dalam Kajian Pelajar Kebangsaan sejak tahun 2005. Dan pada 2016 ia menduduki tempat pertama dalam kategori 'persekitaran yang baik di kampus / sekitar universiti' dalam Kajian Pengalaman Pelajar Mahasiswa Times Higher Education .

Kampus taman negara UEA yang indah menawarkan banyak peluang untuk berehat di antara kajian. Anda dapat melihat arnab di jalanan alam, menikmati barbeku di tepi tasik, atau mengambil udara yang bersih dan bersih sambil membaca rumput.

Kemudahan di kampus termasuk perpustakaan terbuka 24/7, suite media, filem dan studio TV, kompleks Sportspark yang memenangi anugerah, dua kafe dan restoran unik, dan pasaraya mini, bank dan Pejabat Pos.

Programs taught in:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma Siswazah

University of East Anglia

Laluan ke ijazah lepasan ijazah di UEA (tertakluk kepada memenuhi syarat kemasukan tertentu). ... [+]

Laluan ke ijazah lepasan ijazah di UEA (tertakluk kepada memenuhi syarat kemasukan tertentu). [-]
United Kingdom Norwich
January 2020
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of East Anglia

pengajaran gaya universiti dengan jam hubungan tinggi dan saiz kelas kecil ... [+]

pengajaran gaya universiti dengan jam hubungan tinggi dan saiz kelas kecil [-]
United Kingdom Norwich
January 2020
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of East Anglia

... [+]

Pertemuan antara satu sama lain dengan tutor peribadi anda akan membantu anda merancang untuk kajian berkesan yang akan datang, dan menjawab sebarang pertanyaan untuk memastikan kejayaan akademik anda.

Kami juga mempunyai pasukan Kemajuan Antarabangsa yang akan membantu permohonan anda ke University of East Anglia.

Kaedah pengajaran

Kuliah interaktif dari fakulti akademik yang berpengalaman, serta profesional dari industri, akan diikuti dengan seminar untuk membincangkan topik yang dibangkitkan semasa kuliah.

Seminar mengikuti gaya bengkel, di mana perbincangan dan persembahan digunakan untuk mempersiapkan anda untuk kajian pascasiswazah.

[-]
United Kingdom Norwich
January 2020
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Tahun Penubuhan

University of East Anglia

Satu kursus berkualiti yang dijamin menawarkan kemasukan terus ke tahun pertama gelar sarjana berkaitan matematik anda di University of East Anglia. ... [+]

Persediaan untuk kemasukan langsung ke tahun satu daripada ijazah sarjana dalam bidang matematik, sains aktuari, kewangan dan perakaunan, atau ekonomi di UEA.

Mengapa memohon program Yayasan Antarabangsa? Laluan yang dijamin ke Tahun 1 ijazah sarjana muda di UEA (tertakluk kepada memenuhi syarat kemasukan tertentu). Anda seorang pelajar Universiti dari hari ke hari, dengan program yang disahkan berkualiti, dijamin UEA.

Pilihan kursus disediakan

Yayasan Antarabangsa (3 istilah) - ini adalah pilihan standard, sesuai untuk kebanyakan pelajar. Extended International Foundation (4 istilah) - pilihan ini menggabungkan jangka panjang tuisyen bahasa Inggeris yang intensif pada permulaan kursus, dan syarat kemasukan bahasa Inggeris lebih rendah. Di manakah program ini akan membawa saya? ... [-]
United Kingdom Norwich
October 2019
Sepenuh masa
9 - 12 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of East Anglia

Mengkaji kursus yang berkualiti tinggi di universiti kejuruteraan, sains dan matematik terkemuka. Program Yayasan Antarabangsa akan mempersiapkan anda masuk ke tahun pert ... [+]

Persediaan untuk kemasukan langsung ke tahun satu daripada kejuruteraan sarjana, matematik atau sains fizikal di Universiti East Anglia.

Mengapa memohon program Yayasan Antarabangsa? Laluan yang dijamin ke Tahun 1 ijazah sarjana muda di UEA (tertakluk kepada memenuhi syarat kemasukan tertentu). Anda seorang pelajar Universiti dari hari ke hari, dengan program yang disahkan berkualiti, dijamin UEA.

Pilihan kursus disediakan

Yayasan Antarabangsa (3 istilah) - ini adalah pilihan standard, sesuai untuk kebanyakan pelajar. Extended International Foundation (4 istilah) - pilihan ini menggabungkan jangka panjang tuisyen bahasa Inggeris yang intensif pada permulaan kursus, dan syarat kemasukan bahasa Inggeris lebih rendah. Di manakah program ini akan membawa saya? ... [-]
United Kingdom Norwich
October 2019
Sepenuh masa
9 - 12 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of East Anglia

... [+]

Sebagai pelajar laluan berjaya, anda akan mempunyai akses kepada beberapa pilihan perkembangan universiti.

[-]
United Kingdom Norwich
October 2019
Sepenuh masa
9 - 12 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of East Anglia

Akademik: Menyelesaikan pendidikan selama 12 tahun dengan gred yang baik Bahasa Inggeris: IELTS 5.0 - 5.5 atau setaraf Tidak memenuhi syarat kemasukan? Kami juga menawark ... [+]

Akademik: Menyelesaikan pendidikan selama 12 tahun dengan gred yang baik

Bahasa Inggeris: IELTS 5.0 - 5.5 atau setaraf

Tidak memenuhi syarat kemasukan? Kami juga menawarkan kursus Bahasa Inggeris Akademik.

[-]
United Kingdom Norwich
October 2019
Sepenuh masa
9 - 12 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Undergraduate Pathway

University of East Anglia

... [+]

[-]
United Kingdom Norwich
October 2019
Sepenuh masa
9 - 12 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of East Anglia

Program satu tahun bersamaan dengan tahun pertama psikologi ijazah sarjana muda di University of East Anglia. ... [+]

Persediaan berkualiti tinggi untuk masuk ke tahun kedua ijazah sarjana muda di Sekolah Psikologi di University of East Anglia.

Setara dengan tahun pertama program ijazah, anda akan mempunyai semua ceramah bersama-sama pelajar tahun pertama UEA, dan kebanyakan kelas seminar anda di Pusat Kajian INTO UEA.

Mengapa memohon program Antarabangsa Tahun Satu? Laluan ke Tahun 2 dari ijazah sarjana muda di UEA (tertakluk kepada memenuhi syarat kemasukan tertentu). Anda seorang pelajar Universiti dari hari ke hari, dengan program yang disahkan berkualiti, dijamin UEA. Bantuan profesional dan sokongan dengan aplikasi anda ke universiti. Di manakah program ini akan membawa saya?

Penyelesaian yang berjaya di Tahun Satu Antarabangsa membawa kepada penghargaan awal Sijil Pengajian Tinggi (FHEQ Tahap 4) dari UEA.... [-]

United Kingdom Norwich
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
INTO University of East Anglia
Address
University Dr
NR4 7TJ Norwich, England, United Kingdom
Website