Read the Official Description

Sebuah universiti yang sangat berpangkat

Mahu belajar di universiti terkemuka di UK yang menyediakan pengalaman pelajar yang hebat? University of Exeter akan memberi anda permulaan yang terbaik dengan kerjaya anda melalui pengajaran yang sangat baik dan persekitaran pembelajaran yang hebat.

Jadi apa yang membezakan universiti ini? Ia menduduki tempat ke-1 dalam kategori Antarabangsa, oleh lebih daripada 20,000 pelajar, dalam Anugerah Pilihan Pelajar WhatUni 2015. Ia adalah salah satu daripada 1% universiti teratas di dunia (THE World University Rankings 2014-15) dan ditempatkan keempat di UK untuk kepuasan pelajar kualiti pengajaran dalam Kajian Pelajar Kebangsaan 2014.

Secara konsisten di 10 teratas di UK, University of Exeter adalah salah satu universiti yang paling pesat berkembang di UK. Universiti Sukan Terbaik yang Diundi 2016, University of Exeter juga merupakan ahli kumpulan Russell yang berprestij dan mempunyai ciri-ciri dalam 100 universiti teratas di dunia.

Semua yang anda perlukan di satu tempat

Pusat INTO mempunyai semua yang anda perlukan untuk membantu anda berjaya dalam pengajian di UK. Tahun pertama belajar anda akan menjadi semua yang anda harapkan dan banyak lagi.

Lihat kemudahan terkini - terdapat pusat multimedia, makmal bahasa dan sains, dan Pusat Sumber Pembelajaran yang luas. Kami akan memudahkan anda untuk menikmati budaya dan kehidupan Inggeris, dengan segala-galanya dari sokongan bahasa kepada kakitangan berdedikasi yang akan memastikan semuanya berjalan lancar.

Asas anda untuk belajar dan bersosial

Anda akan menemui INTO Exeter Centre di Kampus Streatham. Ruang yang mesra, mesra dan bergaya dengan lebih daripada 100 kakitangan yang berdedikasi dan kemudahan yang sangat baik. Semua yang anda perlukan adalah di sini.

Apabila anda perlu belajar, Pusat adalah tempat untuk menjadi. Terdapat Pusat Sumber Pembelajaran yang luas dengan bidang pembelajaran swasta, bahan pembelajaran dan komputer, dan makmal sains ditambah dua bilik multimedia. Anda akan dapat membuat ruang pengajian yang paling fleksibel untuk kuliah, seminar dan tutorial.

Dan ketika datang untuk bersantai, INTO telah ditutup - bersantai dengan teman-teman di salah satu kafe dan restoran yang bervariasi 10, memperluas minat anda dan bergabung dengan masyarakat dengan Persatuan Pelajar, atau pergi ke gim di tempat dan taman sukan.

Bilik darjah

Terdapat banyak cara untuk belajar di pusat INTO dengan 22 bilik darjah dan pelbagai ruang belajar. Sama ada anda menikmati perdebatan kumpulan di teater kuliah atau sesi tutorial satu-ke-satu, pusat ini mempunyai semua yang anda perlukan di sini.

Kemudahan bilik darjah kami termasuk:

 • Teater kuliah pelbagai guna
 • Bilik tutorial dan bilik darjah
 • IT terkini
 • Makmal bahasa
 • Makmal sains
 • Dua bilik multimedia untuk kelas atau pembelajaran bebas

Mahu belajar jauh dari kampus? E-pembelajaran juga boleh menjadi sebahagian besar pengajian anda. Anda akan mempunyai akses kepada persekitaran pembelajaran maya Universiti. Dari sini anda boleh membaca nota kuliah, pergi ke kertas peperiksaan sebelumnya dan semak imbas kandungan berguna yang lain untuk membantu anda. Ia juga merupakan tempat yang hebat untuk mengadakan perbincangan secara talian dengan guru dan pelajar lain.

Pusat Sumber Pembelajaran

Kepala Pusat Sumber Pembelajaran untuk mengerjakan tugas kelas - Anda akan dapati koleksi buku dan bahan pembelajaran yang berguna untuk membantu anda dengan kursus INTO anda. Majalah dan jurnal mingguan juga tersedia untuk membantu anda mengikuti acara-acara terkini, dan ada juga komputer untuk digunakan untuk membantu kajian anda.

Beberapa kemudahan di Pusat Sumber Pembelajaran termasuk:

 • Sumber bahasa
 • Fotokopi dan pengimbasan
 • Bantu dengan IT

Pusat Sumber Pembelajaran dibuka dari Isnin hingga Jumaat, 8.30 pagi - 5.30 petang, dan merupakan tempat yang sesuai untuk kajian bebas.

Jangan lupa anda juga boleh menggunakan tujuh perpustakaan universiti. Di tiga kampus di University of Exeter , terdapat lebih daripada 1.2 juta buku dan jurnal. Perpustakaan universiti utama terletak betul-betul bertentangan dengan pusat INTO dan dibuka 24 jam sehari dalam tempoh masa.

Sokongan pelajar

Setiap kali anda merasa seperti anda memerlukan bantuan, INTO Center menyediakan pelbagai perkhidmatan sokongan.

Anda akan mendapat sokongan di setiap peringkat perjalanan anda, dari membuat keputusan mengenai program mana yang akan dipilih untuk perkhidmatan pick-up lapangan terbang apabila anda tiba di UK dan nombor telefon kecemasan 24 jam. DALAM University of Exeter mencapai 91% kepuasan pelajar atas sokongan mereka (INTO Survey Survey 2015).

Beberapa perkhidmatan termasuk:

 • Nombor telefon kecemasan 24 jam
 • Program orientasi mengenai kehidupan pelajar di Exeter
 • Perkhidmatan pickup lapangan terbang
 • Penasihat bahasa untuk membantu pelajar dengan tahap rendah berkomunikasi Bahasa Inggeris
 • Pembantu kediaman di dalam kediaman pelajar
 • Sokongan visa dan imigresen
 • Sokongan untuk pelajar kurang upaya

Ingat, akan ada pembantu kediaman di dalam kediaman pelajar untuk membantu menjawab sebarang pertanyaan yang mungkin anda miliki dan anda juga boleh mengambil bahagian dalam program orientasi untuk membantu anda menyelesaikan kehidupan pelajar di Exeter.

Makanan

Mencari makanan ringan atau minuman panas? Kafe duduk di tengah-tengah pusat INTO dan adalah tempat yang bagus untuk mempunyai kopi dengan rakan-rakan atau hanya mengambil gigitan cepat untuk makan di antara kelas.

Jika anda mencari sesuatu yang lain, terdapat pelbagai restoran dan kafe di kampus Universiti, yang menyajikan apa sahaja yang anda suka. Dan anda juga akan mendapati banyak kedai runcit yang berdekatan dengan kampus.

Belajar di salah satu universiti paling popular di UK

Anda akan mendapat akses kepada semua kemudahan luar biasa University of Exeter . Ini termasuk perkhidmatan untuk membantu anda dengan pengajian anda dan beberapa kemudahan sukan dan masa lapang yang hebat di kampus.

Di sini anda akan dapati pelbagai bahan bacaan yang luar biasa untuk membantu anda belajar. Anda juga boleh mengakses kemudahan pembelajaran maya Exeter, di mana anda boleh memuat turun nota kuliah untuk membantu mengikuti kelas anda.

Mencari keseronokan? Universiti ini juga menawarkan gimnasium dan taman sukan yang baru, serta beberapa restoran dan kafe untuk memelihara anda dengan baik dan membantu anda bersosial dengan rakan-rakan baru anda.

Kampus-kampus yang mengilhamkan dan kemudahan yang hebat

Sebagai pelajar di University of Exeter , anda akan mendapat manfaat daripada peluang untuk tinggal dan belajar di salah satu kampus yang paling indah di Britain, dengan akses kepada kemudahan dan sumber yang tiada tandingannya.

Pada tahun 2012, Universiti mencipta Forum - pusat seni bernilai £ 48 juta untuk Kampus Streatham yang merangkumi Pusat Perkhidmatan Pelajar, perpustakaan yang diperbaharui, kedai runcit dan katering serta teater kuliah 400 tempat duduk. Piazza landskap menyediakan tempat yang sesuai untuk pelajar bertemu dan untuk acara-acara seperti Bulan Sukan Antarabangsa untuk mengambil tempat.

University of Exeter menyediakan sumber kajian yang hebat untuk memastikan anda mempunyai semua yang anda perlukan, termasuk tujuh perpustakaan yang terletak di tiga kampus yang mempunyai lebih daripada 1.2 juta buku dan jurnal. Anda juga akan mempunyai akses kepada lebih 19,500 e-jurnal, surat khabar dan kerja rujukan untuk meningkatkan pengajian anda.

Programs taught in:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma Siswazah

University of Exeter

Sediakan untuk gelar tuanmu dalam bidang kewangan di Universiti Exeter. Anda akan membangunkan kemahiran belajar anda, bahasa Inggeris dan pengetahuan mata pelajaran seba ... [+]

Sediakan untuk gelar tuanmu dalam bidang kewangan di Universiti Exeter.

Anda akan membangunkan kemahiran belajar anda, bahasa Inggeris dan pengetahuan mata pelajaran sebagai persediaan untuk kajian pascasiswazah.

Kenapa memohon program Diploma Graduate? penempatan universiti untuk semua pelajar yang berjaya program berasaskan kampus dengan akses ke kemudahan universiti persekitaran kajian yang sangat menyokong Di mana ia akan membawa saya?

Kursus ini membawa kepada ijazah sarjana berikut di Universiti Exeter:

Sekolah Perniagaan Universiti Exeter

MSc Finance and Investment kewangan dan pengurusan msc Pengurusan Kewangan MSc dan Pengurusan Dana Pemasaran dan Perkhidmatan Kewangan MSc matematik kewangan msc Apa yang istimewa mengenai program ini? ... [-]
United Kingdom Exeter
January 2020
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Exeter

... [+]

Untuk memenuhi syarat untuk pilihan ini, anda perlu mencapai minimum 65% dalam modul Pengurusan Kewangan dalam tempoh 1.

The One-Planet MBA Pengurusan Rantaian Bekalan Antarabangsa MSc

Akademik: Ijazah Sarjana Pertama atau Setaraf atau Diploma (3-5 tahun)

Bahasa Inggeris: IELTS 5.5 atau setaraf

[-]
United Kingdom Exeter
January 2020
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Tahun Penubuhan

University of Exeter

Persediaan untuk ijazah sarjana anda di Ekonomi di University of Exeter Business School. ... [+]

Persediaan untuk ijazah sarjana anda di Ekonomi di University of Exeter Business School.

Mengapa memohon program Yayasan Antarabangsa? program berasaskan kampus dengan akses ke kemudahan universiti tarikh permulaan berganda

Terdapat dua pilihan kursus yang tersedia:

Yayasan Antarabangsa (3 istilah) - ini adalah pilihan standard Extended International Foundation (4 istilah) - pilihan ini mempunyai istilah bahasa Inggeris tambahan pada mulanya untuk sokongan bahasa tambahan Di mana ia akan membawa saya?

Jaminan perkembangan kami:

Kami menjamin untuk mencari tempat untuk belajar di peringkat yang sesuai dan universiti jika anda berjaya menyelesaikan program Foundation Antarabangsa anda, mengikuti nasihat profesional yang ditawarkan oleh kakitangan INTO dan memenuhi keperluan kehadiran minimum.... [-]

United Kingdom Exeter
October 2019
Sepenuh masa
9 - 12 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Exeter

Menawarkan kemasukan langsung ke tahun pertama ijazah universiti dalam pelbagai subjek seperti kejuruteraan, matematik, geologi terpakai, tenaga boleh diperbaharui dan fi ... [+]

Menawarkan kemasukan langsung ke tahun pertama ijazah universiti dalam pelbagai subjek seperti kejuruteraan, matematik, geologi terpakai, tenaga boleh diperbaharui dan fizik.

Mengapa memohon program Yayasan Antarabangsa? program berasaskan kampus dengan akses ke kemudahan universiti tarikh permulaan berganda

Terdapat dua pilihan kursus yang tersedia:

Yayasan Antarabangsa (3 istilah) - ini adalah pilihan standard Extended International Foundation (4 istilah) - pilihan ini mempunyai istilah bahasa Inggeris tambahan pada mulanya untuk sokongan bahasa tambahan Di mana ia akan membawa saya?

Jaminan perkembangan kami:

[-]
United Kingdom Exeter
October 2019
Sepenuh masa
9 - 12 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Exeter

Menawarkan kemasukan langsung ke tahun satu daripada ijazah sarjana dalam mata pelajaran matematik, ekonomi, kewangan dan pengurusan yang berkaitan di Universiti Exeter. ... [+]

Menawarkan kemasukan langsung ke tahun satu daripada ijazah sarjana dalam mata pelajaran matematik, ekonomi, kewangan dan pengurusan yang berkaitan di Universiti Exeter.

Mengapa memohon program Yayasan Antarabangsa? program berasaskan kampus dengan akses ke kemudahan universiti tarikh permulaan berganda

Terdapat dua pilihan kursus yang tersedia:

Yayasan Antarabangsa (3 istilah) - ini adalah pilihan standard Extended International Foundation (4 istilah) - pilihan ini mempunyai istilah bahasa Inggeris tambahan pada mulanya untuk sokongan bahasa tambahan

[-]
United Kingdom Exeter
October 2019
Sepenuh masa
9 - 12 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Exeter

Kursus jaminan yang berkualiti menawarkan kemasukan langsung ke tahun pertama gelar sarjana anda di universiti terkemuka. ... [+]

Kursus jaminan yang berkualiti menawarkan kemasukan langsung ke tahun pertama gelar sarjana anda di universiti terkemuka.

Mengapa memohon program Yayasan Antarabangsa? program berasaskan kampus dengan akses ke kemudahan universiti tarikh permulaan berganda

Terdapat dua pilihan kursus yang tersedia:

Yayasan Antarabangsa (3 istilah) - ini adalah pilihan standard Extended International Foundation (4 istilah) - pilihan ini mempunyai istilah bahasa Inggeris tambahan pada mulanya untuk sokongan bahasa tambahan Di mana ia akan membawa saya?

Jaminan perkembangan kami:

[-]
United Kingdom Exeter
October 2019
Sepenuh masa
9 - 12 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Exeter

ba (Kepujian) sosiologi BA (Kepujian) Kajian dan Falsafah Klasik Falsafah dan Sejarah BA (Kepujian) BA (Kepujian) Falsafah dan Politik BA (Kepujian) Falsafah dan Sosiolo ... [+]

ba (Kepujian) sosiologi BA (Kepujian) Kajian dan Falsafah Klasik Falsafah dan Sejarah BA (Kepujian) BA (Kepujian) Falsafah dan Politik BA (Kepujian) Falsafah dan Sosiologi BA (Kepujian) Politik dan Sosiologi BA (Kepujian) Politik, Falsafah dan Ekonomi BA (Kepujian) Sosiologi dan Antropologi BA (Kepujian) Sosiologi dan Kriminologi MArabic (Sarjana Pengajian Arab dan Islam) Arkeologi BSc (Hons) dengan Sains Forensik BA (Kepujian) Arkeologi dan Antropologi

[-]
United Kingdom Exeter
October 2019
Sepenuh masa
9 - 12 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Undergraduate Pathway

University of Exeter

Persediaan akademik untuk kemasukan langsung ke dua tahun ijazah sarjana dalam mata pelajaran seperti perniagaan, ekonomi dan pemasaran. ... [+]

Persediaan akademik untuk kemasukan langsung ke dua tahun ijazah sarjana dalam mata pelajaran seperti perniagaan, ekonomi dan pemasaran.

Mengapa memohon program Antarabangsa Tahun Satu? penempatan universiti untuk semua pelajar yang berjaya program berasaskan kampus dengan akses ke kemudahan universiti tarikh permulaan yang fleksibel Di mana ia akan membawa saya?

Kursus ini membawa kepada tahun kedua ijazah sarjana muda berikut di Universiti Exeter:

Sekolah Perniagaan Universiti Exeter

BSc (Kepujian) Ekonomi Perniagaan Pengurusan BA (Kepujian) dengan Pemasaran

Bersama ke-13 di UK untuk Pengajian Perniagaan

[-]
United Kingdom Exeter
January 2020
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Exeter

Menawarkan anda masuk terus ke dua tahun ijazah sarjana dalam mata pelajaran seperti perakaunan dan kewangan di University of Exeter. ... [+]

Menawarkan anda masuk terus ke dua tahun ijazah sarjana dalam mata pelajaran seperti perakaunan dan kewangan di University of Exeter.

Mengapa memohon program Antarabangsa Tahun Satu? penempatan universiti untuk semua pelajar yang berjaya program berasaskan kampus dengan akses ke kemudahan universiti tarikh permulaan yang fleksibel Di mana ia akan membawa saya?

Kursus ini membawa kepada tahun kedua ijazah sarjana muda berikut di Universiti Exeter:

Sekolah Perniagaan Universiti Exeter

Perakaunan dan Kewangan BSc (Kepujian) BSc (Kepujian) Perniagaan dan Perakaunan Apa yang istimewa mengenai program ini?

Program Antarabangsa Tahun Satu bersamaan dengan mengkaji Tahun 1 ijazah sarjana muda UK, dan anda akan dianugerahkan Sijil Pengajian Tinggi pada penyelesaian yang memuaskan. Ia adalah laluan yang terjamin berkualiti kepada darjah dalam bidang perniagaan, perakaunan dan ekonomi yang berkaitan.... [-]

United Kingdom Exeter
January 2020
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Exeter

Tahun Antarabangsa Satu dalam Kejuruteraan adalah bersamaan dengan tahun pertama ijazah sarjana muda di UK. Apabila anda melewati kursus, anda akan maju ke tahun kedua da ... [+]

Tahun Antarabangsa Satu dalam Kejuruteraan adalah bersamaan dengan tahun pertama ijazah sarjana muda di UK. Apabila anda melewati kursus, anda akan maju ke tahun kedua dalam bidang kejuruteraan di Universiti Exeter.

program universiti yang dijamin berkualiti tawaran bersyarat tempat pada tahun kedua ijazah sarjana yang berkaitan di Universiti Exeter status universiti penuh dari hari pertama anda program berasaskan kampus dengan akses ke kemudahan universiti persekitaran pembelajaran yang sangat menyokong untuk membolehkan perkembangan pantas penempatan universiti untuk semua pelajar yang berjaya Di mana ia akan membawa saya?

Kursus ini membawa kepada tahun kedua ijazah berikut di Universiti Exeter:... [-]

United Kingdom Exeter
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
INTO University of Exeter
Address
Stocker Rd
EX4 4PY Exeter, England, United Kingdom
Website