Baca keterangan rasmi

Apa yang istimewa mengenai Universiti?

Sering digambarkan sebagai salah satu kampus yang paling indah di UK, kampus University of Stirling adalah unik. Terletak di dalam kawasan seluas 330 ekar dengan loch dan istana sendiri, dikelilingi oleh kawasan pedalaman Scotland yang indah. Ini mewujudkan suasana santai dan damai. Dan dengan 11,000 pelajar, anda akan merasakan sebahagian besar masyarakat di sana.

Pusat Kesenian MacRobert adalah hab budaya kampus. Dengan koleksi seni dan teaternya sendiri di mana anda boleh menonton persembahan komedi dan tarian secara langsung. Terdapat juga pawagam yang memaparkan filem indie dan Hollywood.

Mencari tempat yang menyeronokkan untuk bertemu dengan rakan-rakan di kampus? Terdapat tiga kedai kopi dan sepuluh restoran dan bar untuk dipilih. Nikmati hidangan buatan sendiri - pilih makanan Itali, Amerika, British dan tradisional Scotland. Tonton sukan secara langsung, ambil bahagian dalam kuis pub atau menyanyikan hati anda di karaoke!

Bukan orang pagi? Tiada masalah. Dengan akses 24/7 ke komputer di seluruh kampus, anda boleh belajar pada bila-bila masa sesuai dengan anda. Setiap kafe mempunyai akses WiFi, jadi anda boleh mengambil komputer riba anda dan belajar di sana juga.

Perpustakaan Universiti mempunyai lebih dari 300,000 buku, 46,000 e-buku dan 45,000 e-jurnal. Zon Kajian menyediakan akses 24/7 ke ruang pembelajaran, PC dan kemudahan percetakan - semua yang anda perlukan untuk kajian yang berjaya! Dan Khidmat Kerjaya dan Khidmat Pekerjaan menawarkan nasihat pakar dari kerjaya yang difokuskan fakulti dan perunding pekerjaan.

Latihan yang kerap adalah cara terbaik untuk tetap bahagia dan sihat semasa belajar. Anda akan mempunyai akses ke kolam renang 50 meter, gim dan suite kecergasan yang lengkap, padang luaran dan squash dalaman dan gelanggang tenis. Ingin mencuba tangan anda di golf? Tempat memandu dan padang golf sembilan lubang mengelilingi Airthery Castle untuk anda gunakan. Anda akan mendapat lebih daripada 50 kelab sukan dan masyarakat untuk menyertai Stirling.

Perlu membeli buku? Mengatur penerbangan? Kumpulkan preskripsi? Anda boleh melakukannya di kampus. Kawasan membeli-belah mempunyai bank, agen perjalanan, kedai buku, pasar raya dan farmasi.

Menyediakan anda untuk berjaya

Anda mungkin mendapati belajar di UK berbeza dari apa yang anda gunakan. Jangan risau, kakitangan pengajar yang ramah ada untuk membantu anda menyesuaikan diri. Mereka akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk menjalankan penyelidikan anda dan rujukan sumber anda.

Anda akan mendapat banyak latihan dan sokongan dengan menulis esei akademik dan melakukan persembahan. Apabila tiba masanya, anda akan bersedia untuk ijazah anda.

Tempat yang bagus untuk belajar

Sertai komuniti pelajar dari lebih 115 buah negara. Kerana ia adalah Universiti yang berasaskan kampus, atmosfera mesra, mesra dan rapat. Stirling berada di kedudukan ke-1 untuk 'tempat yang baik' (ISB 2012).

Universiti ini komited untuk memastikan anda mempunyai pengalaman pelajar terbaik di UK. Mereka bekerja rapat dengan pelajar untuk menyampaikan program perkhidmatan dan ijazah yang terbaik. Inilah sebabnya mengapa mereka telah mencapai anugerah kecemerlangan 5-bintang untuk pengajaran, kemudahan dan inklusif dalam Peringkat Universiti QS Stars 2014.

Pusat pengajian yang direka untuk anda

Anda akan menemui INTO Centre di tengah-tengah kampus, hanya beberapa minit dari perpustakaan utama University of Stirling , pusat sukan dan Kesatuan Pelajar.

Bimbang tentang tinggal jauh dari rumah? Tidak perlu ada. Setiap kali anda ingin bercakap dengan seseorang, pergi ke Pusat INTO. Perkhidmatan sokongan didasarkan di sana. Merasa rindu? Masalah dengan penginapan anda? Apa pun isu itu, mereka ada untuk anda apabila anda memerlukannya.

Bergerak ke negara baru adalah langkah besar, tetapi mereka akan membantu anda menyelesaikan. Kakitangan sokongan yang ramah akan membantu anda membuka akaun bank UK dan mendaftar dengan doktor. Perlu bantuan dengan visa anda? Datang ke salah satu bengkel visa dan mereka akan menyusunnya bersama-sama.

Bagaimana pula dengan membuat kawan? Hidup di penginapan pelajar bermakna anda akan sentiasa berada di tengah-tengah tindakan. Anda akan membuat kawan dari saat anda tiba di kampus. Rakan pelajar anda tidak boleh menunggu untuk berjumpa dengan anda!

Pusat INTO menganjurkan beberapa aktiviti yang menyeronokkan dan perjalanan untuk anda dan rakan-rakan baru anda. Ini memberi anda masa ikatan yang hebat di luar bilik darjah. Jangan lupa, anda boleh menyertai mana-mana 100 kelab dan masyarakat di Universiti. Mereka cara yang baik untuk membuat kawan yang berkongsi minat anda.

INTO University of Stirling Services

Kemudahan pengajaran baru dibuka pada September 2017. Kemudahan yang terdapat di Pusat ini termasuk:

  • Meja Selamat Datang - buka Isnin hingga Jumaat 8.30 pagi-5.30 petang.
  • Teater kuliah - bilik besar, pelbagai guna di mana anda akan mempunyai kelas gaya kuliah.
  • Bilik mengajar - 10 bilik pengajaran, semuanya dilengkapi dengan skrin elektronik interaktif.
  • Ruang sosial - banyak ruang di sekitar Pusat di mana anda boleh berehat dan bergaul dengan rakan-rakan.
  • Pusat Sumber Pembelajaran (LRC) - bahan bantuan sokongan pembelajaran, seperti buku, jurnal dan akhbar, serta kemudahan komputer dan percetakan.
  • INTO Café and Restaurant - menyajikan pelbagai hidangan dengan pelajar antarabangsa.


Bilik-bilik moden dan interaktif

Setiap bilik darjah mempunyai teknologi pembelajaran terkini. Meja mempunyai komputer terbina dalam yang disambungkan ke papan putih interaktif, jadi mudah dilibatkan. Anda tidak akan duduk dan mendengar seseorang bercakap - anda akan belajar melalui kerja. Anda akan suka berinteraksi dengan segala-galanya.


Belajar di luar kelas

Anda juga akan mempunyai akses kepada Sukses, persekitaran pembelajaran maya Universiti. Ini bermakna anda boleh memuat turun nota kuliah dan kandungan kursus semasa bergerak. Dan anda boleh mengambil bahagian dalam perbincangan dalam talian dengan rakan sekelas dan tutor anda.

Pusat Sumber Pembelajaran adalah ruang pembelajaran berdedikasi yang mengandungi kawasan kajian dan barang-barang untuk dipinjam. Anda akan mendapat buku, DVD, jurnal, CD dan akhbar di sana. Perlu mencetak atau mengimbas sesuatu? Datang ke Pusat Sumber Pembelajaran.


Kafe di kampus

Adalah penting untuk mengambil rehat secara tetap semasa belajar. Untuk masa-masa apabila anda perlu mengisi minyak, anda akan mendapati tiga kafe yang berbeza dan sepuluh tempat yang berbeza untuk dimakan di kampus.

Anda akan menemui makanan ringan seperti sandwic, salad dan sup di seluruh kampus. Apabila anda memerlukan sesuatu yang lebih mengisi, terdapat burger, pizza, nachos dan bungkus shawarma. Anda tidak pernah jauh dari kopi yang baru dibancuh, makan tengah hari atau makanan ringan.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma Siswazah

University of Stirling

Sediakan kemasukan langsung ke ijazah pascasiswazah dalam pelbagai subjek termasuk Penyelidikan Sosial, Pendidikan, Pengajian Media dan Penerbitan Penerbitan di Universit ... [+]

Sediakan kemasukan langsung ke ijazah pascasiswazah dalam pelbagai subjek termasuk Penyelidikan Sosial, Pendidikan, Pengajian Media dan Penerbitan Penerbitan di University of Stirling .

Ciri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di UK dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 3 SyaratTarikh mula: 2018: September; 2019: Januari, Jun, September; 2020: JanuariYuran: Daripada £ 15,075Waktu kelas: 20 jam seminggu secara purataSaiz kelas: 16Tempoh kelas:Kelas Bahasa Inggeris seminggu: 6 jamKelas modul pelajaran setiap minggu: 14 jamPurata jumlah seminggu: 20 jam... [-]
United Kingdom Stirling
June 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Stirling

Sediakan untuk kemasukan terus ke ijazah pascasiswazah dalam pelbagai mata pelajaran pakar dan teknikal di University of Stirling . ... [+]

Sediakan untuk kemasukan terus ke ijazah pascasiswazah dalam pelbagai mata pelajaran pakar dan teknikal di University of Stirling .

Ciri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di UK dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 3 SyaratTarikh mula: 2018: September; 2019: Januari, Jun, September; 2020: JanuariYuran: Daripada £ 15,075Waktu kelas: 20 jam seminggu secara purataSaiz kelas: 16Tempoh kelas:Kelas Bahasa Inggeris seminggu: 6 jamKelas modul pelajaran setiap minggu: 14 jamPurata jumlah seminggu: 20 jam... [-]
United Kingdom Stirling
June 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Stirling

Sediakan untuk masuk langsung ke ijazah pascasiswazah dalam pelbagai mata pelajaran berkaitan Perniagaan, Kewangan atau Sukan di University of Stirling . ... [+]

Sediakan untuk masuk langsung ke ijazah pascasiswazah dalam pelbagai mata pelajaran berkaitan Perniagaan, Kewangan atau Sukan di University of Stirling .

Ciri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di UK dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 3 SyaratTarikh mula: 2018: September; 2019: Januari, Jun, September; 2020: JanuariYuran: Daripada £ 15,075Waktu kelas: 20 jam seminggu secara purataSaiz kelas: 16Tempoh kelas:Kelas Bahasa Inggeris seminggu: 6 jamKelas modul pelajaran setiap minggu: 14 jamPurata jumlah seminggu: 20 jam... [-]
United Kingdom Stirling
June 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Kursus

University of Stirling

Kursus ini menyediakan laluan terpantas dan paling berkesan ke arah mencapai tahap bahasa Inggeris yang diperlukan. Ia direka khas untuk memenuhi keperluan pembelajaran i ... [+]

Kursus ini menyediakan laluan terpantas dan paling berkesan ke arah mencapai tahap bahasa Inggeris yang diperlukan. Ia direka khas untuk memenuhi keperluan pembelajaran individu anda, dengan lima tahap pengajaran yang disesuaikan untuk memastikan anda memperolehi kelancaran bahasa dan kemahiran akademik yang anda perlukan untuk berjaya.

Ciri-ciri kursusSebagai pelajar yang terlibat dan bekerja keras, anda boleh mengharapkan kemajuan pesat sehingga satu mata IELTS setiap istilah melalui kursus intensif ini. DENGAN pelajar yang menamatkan istilah Bahasa Inggeris Akademik pada bulan Disember 2017 membuat purata 0.8 daripada kemajuan band IELTS.Pelajar 30 jam belajar, dengan 25 jam hubungan tatap muka, dan 5 jam pembangunan bahasa dalam bahasa yang disokong oleh guru.Dibangunkan dalam perkongsian dengan Penilaian Cambridge, penilaian dalam talian yang disesuaikan membolehkan kemajuan anda dipantau secara tepat.Mendapat manfaat dari pelajaran interaktif dan saiz kelas kecil.Kursus INTO "Dapatkan Siap untuk Bahasa Inggeris" percuma boleh didapati dalam talian pra-ketibaan.... [-]
United Kingdom Stirling
June 2019
Sepenuh masa
3 - 12 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Stirling

Program Pra-Master 6-bulan akan meningkatkan bahasa Inggeris anda dan mengembangkan kemahiran penyelidikan dan pembelajaran anda sebagai persediaan untuk kajian pasca sis ... [+]

Program Pra-Master 6-bulan akan meningkatkan bahasa Inggeris anda dan mengembangkan kemahiran penyelidikan dan pembelajaran anda sebagai persediaan untuk kajian pasca siswazah.

Ia menyediakan laluan langsung kepada pelbagai program sarjana di University of Stirling . Anda akan meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris anda, mengembangkan kemahiran belajar dan penyelidikan yang diperlukan dan menjadi terbiasa hidup dan belajar di UK sebelum ijazah pascasiswazah anda.

Ciri-ciri kursusPathway pakar yang menawarkan pembelajaran aktif di kawasan subjek anda yang dipilih.Pilih dari pelbagai pilihan perkembangan, dengan penempatan universiti terjamin untuk semua pelajar yang berjaya.Pilih dari program 6-bulan atau 9-bulan kami bergantung pada tahap bahasa Inggeris anda.Menyesuaikan diri untuk belajar di UK dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan kemahiran penyelidikan pasca siswazah.Terima tunjangan bahasa Inggeris tambahan jika anda mempunyai bahasa Inggeris yang lebih rendah.Panduan dengan aplikasi universiti anda dan peluang untuk bertemu wakil universiti di Pameran Kedudukan Tahunan kami.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 2 SyaratTarikh mula: 2019: Januari, April; 2020: Januari, MacYuran: Dari £ 10,050Waktu kelas: 20 jam seminggu secara purataSaiz kelas: 16Tempoh kelas:Kelas Bahasa Inggeris seminggu: 6 jamKelas modul pelajaran setiap minggu: 14 jamPurata jumlah seminggu: 20 jam... [-]
United Kingdom Stirling
January 2020
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Tahun Penubuhan

University of Stirling

Sediakan untuk masuk terus ke Tahun 2 ijazah sarjana dalam pelbagai subjek termasuk Media, Kewartawanan, Politik, Sosiologi, Psikologi dan Pengajian Sukan di University o ... [+]

Sediakan kemasukan langsung ke Tahun 2 dari ijazah sarjana dalam pelbagai subjek termasuk Media, Kewartawanan, Politik, Sosiologi, Psikologi dan Pengajian Sukan di University of Stirling .

Dengan Pathway ini, anda juga akan mempunyai peluang untuk maju ke salah satu daripada tujuh universiti terkemuka di Scotland yang lain - jika anda memilih pilihan ini, anda boleh maju ke Tahun 1 atau Tahun 2 darjah anda, bergantung pada universiti yang anda pilih.

Ciri-ciri kursusProgram pakar yang membantu anda mengembangkan pengetahuan dan kemahiran untuk ijazah yang anda pilih.Mempelajari modul akademik yang mencerminkan tahun pertama tahap yang anda pilih.Penempatan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya - mengetahui lebih lanjut mengenai jaminan wang kami.Saiz kelas kami lebih kecil daripada biasanya yang anda alami di universiti - jadi anda akan mempunyai lebih banyak masa dengan guru anda.Anda akan mempunyai pelajaran gaya universiti untuk modul berasaskan pelajaran, untuk membantu anda menyesuaikan diri dengan belajar di UK.Panduan dengan aplikasi universiti anda, memastikan anda memilih ijazah yang terbaik untuk anda.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 3-4 SyaratTarikh mula: 2018: September; 2019: Januari, Jun, September; 2020: JanuariYuran: Daripada £ 15,075Waktu kelas: 21 jam seminggu secara purataSaiz kelas: 16Tempoh kelas:Kelas Bahasa Inggeris seminggu: 6 jamKelas modul pelajaran seminggu: 15 jamPurata jumlah seminggu: 21 jam... [-]
United Kingdom Stirling
June 2019
Sepenuh masa
9 - 12 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Stirling

Sediakan untuk masuk terus ke Tahun 2 ijazah sarjana dalam pelbagai subjek termasuk Perakaunan, Perniagaan, Ekonomi, Kewangan, Pengurusan dan Pemasaran di University of S ... [+]

Sediakan untuk masuk terus ke Tahun 2 ijazah sarjana dalam pelbagai subjek termasuk Perakaunan, Perniagaan, Ekonomi, Kewangan, Pengurusan dan Pemasaran di University of Stirling .

Dengan Pathway ini, anda juga akan mempunyai peluang untuk maju ke salah satu daripada tujuh universiti terkemuka di Scotland yang lain - jika anda memilih pilihan ini, anda boleh maju ke Tahun 1 atau Tahun 2 darjah anda, bergantung pada universiti yang anda pilih.

Ciri-ciri kursusProgram pakar yang membantu anda mengembangkan pengetahuan dan kemahiran untuk ijazah yang anda pilih.Mempelajari modul akademik yang mencerminkan tahun pertama tahap yang anda pilih.Penempatan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya - mengetahui lebih lanjut mengenai jaminan wang kami.Saiz kelas kami lebih kecil daripada biasanya yang anda alami di universiti - jadi anda akan mempunyai lebih banyak masa dengan guru anda.Anda akan mempunyai pelajaran gaya universiti untuk modul berasaskan pelajaran, untuk membantu anda menyesuaikan diri dengan belajar di UK.Panduan dengan aplikasi universiti anda, memastikan anda memilih ijazah yang terbaik untuk anda.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 3-4 SyaratTarikh mula: 2018: September; 2019: Januari, Jun, September; 2020: JanuariYuran: Daripada £ 15,075Waktu kelas: 21 jam seminggu secara purataSaiz kelas: 16Tempoh kelas:Kelas Bahasa Inggeris seminggu: 6 jamKelas modul pelajaran seminggu: 15 jamPurata jumlah seminggu: 21 jam... [-]
United Kingdom Stirling
June 2019
Sepenuh masa
9 - 12 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Stirling

Sediakan untuk masuk terus ke Tahun 2 dari ijazah sarjana dalam pelbagai mata pelajaran di University of Stirling atau University of Dundee dalam masa hanya enam bulan. ... [+]

Sediakan untuk masuk terus ke Tahun 2 dari ijazah sarjana dalam pelbagai mata pelajaran di University of Stirling atau University of Dundee dalam masa hanya enam bulan.

Ciri-ciri kursusProgram pakar yang membantu anda mengembangkan pengetahuan dan kemahiran untuk ijazah yang anda pilih.Mempelajari modul akademik yang mencerminkan tahun pertama tahap yang anda pilih.Penempatan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya - mengetahui lebih lanjut mengenai jaminan wang kami.Saiz kelas kami lebih kecil daripada biasanya yang anda alami di universiti - jadi anda akan mempunyai lebih banyak masa dengan guru anda.Anda akan mempunyai pelajaran gaya universiti untuk modul berasaskan pelajaran, untuk membantu anda menyesuaikan diri dengan belajar di UK.Panduan dengan aplikasi universiti anda, memastikan anda memilih ijazah yang terbaik untuk anda.Fakta kursus utamaTempoh kursus: 4 TahunTarikh mula: 2019: Januari, April; 2020: Januari, MacYuran: Dari £ 10,050Waktu kelas: 21 jam seminggu secara purataSaiz kelas: 16Tempoh kelas:Kelas Bahasa Inggeris seminggu: 6 jamKelas modul pelajaran seminggu: 15 jamPurata jumlah seminggu: 21 jam... [-]
United Kingdom Stirling
January 2020
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Stirling

Sediakan untuk kemasukan langsung ke Tahun 2 ijazah sarjana dalam pelbagai subjek termasuk Sains Biologi, Pengkomputeran, Matematik dan Kejuruteraan Perisian di Universit ... [+]

Sediakan untuk kemasukan langsung ke Tahun 2 ijazah sarjana dalam pelbagai subjek termasuk Sains Biologi, Pengkomputeran, Matematik dan Kejuruteraan Perisian di University of Stirling . Dengan Pathway ini, anda juga akan berpeluang untuk maju ke salah satu daripada lapan universiti terkemuka Scotland yang lain - jika anda memilih pilihan ini, anda boleh maju ke Tahun 1 atau Tahun 2 ijazah anda, bergantung pada universiti yang anda pilih.

Ciri-ciri kursusProgram pakar yang membantu anda mengembangkan pengetahuan dan kemahiran untuk ijazah yang anda pilih.Mempelajari modul akademik yang mencerminkan tahun pertama tahap yang anda pilih.Penempatan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya - mengetahui lebih lanjut mengenai jaminan wang kami.Saiz kelas kami lebih kecil daripada biasanya yang anda alami di universiti - jadi anda akan mempunyai lebih banyak masa dengan guru anda.Anda akan mempunyai pelajaran gaya universiti untuk modul berasaskan pelajaran, untuk membantu anda menyesuaikan diri dengan belajar di UK.Panduan dengan aplikasi universiti anda, memastikan anda memilih ijazah yang terbaik untuk anda.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 3-4 SyaratTarikh mula: 2018: September; 2019: Januari, Jun, September; 2020: JanuariYuran: Daripada £ 15,075Waktu kelas: 21 jam seminggu secara purataSaiz kelas: 16Tempoh kelas:Kelas Bahasa Inggeris seminggu: 6 jamKelas modul pelajaran seminggu: 15 jamPurata jumlah seminggu: 21 jam... [-]
United Kingdom Stirling
June 2019
Sepenuh masa
9 - 12 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Undergraduate Pathway

University of Stirling

Ditawarkan pada asas bersepadu, anda akan menyiapkan satu tahun persediaan dan kemudian masukkan Tahun 2 dari ijazah sarjana anda di University of Stirling . Terdapat pel ... [+]

Ditawarkan pada asas bersepadu, anda akan menyiapkan satu tahun persediaan dan kemudian masukkan Tahun 2 dari ijazah sarjana anda di University of Stirling . Terdapat pelbagai subjek ijazah yang ada termasuk Media, Kewartawanan, Politik, Sosiologi, Psikologi dan Pengajian Sukan. Struktur darjah modular yang fleksibel bermakna anda boleh memastikan pilihan anda terbuka dan menyesuaikan darjah anda untuk minat dan cita-cita anda. Sebagai program pengajian tunggal, anda boleh memohon satu visa untuk tempoh penuh program anda.

Ciri-ciri kursusProgram pakar yang membantu anda mengembangkan pengetahuan dan kemahiran untuk ijazah yang anda pilih.Penempatan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya - mengetahui lebih lanjut mengenai jaminan wang kami.Saiz kelas kami lebih kecil daripada biasanya yang anda alami di universiti - jadi anda akan mempunyai lebih banyak masa dengan guru anda.Anda akan mempunyai pelajaran gaya universiti untuk modul berasaskan pelajaran, untuk membantu anda menyesuaikan diri dengan belajar di UK.Panduan dengan aplikasi universiti anda, memastikan anda memilih ijazah yang terbaik untuk anda.... [-]
United Kingdom Stirling
June 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Stirling

Ditawarkan pada asas bersepadu, anda akan menyiapkan satu tahun persediaan dan kemudian masukkan Tahun 2 dari ijazah sarjana anda di University of Stirling . Terdapat pel ... [+]

Ditawarkan pada asas bersepadu, anda akan menyiapkan satu tahun persediaan dan kemudian masukkan Tahun 2 dari ijazah sarjana anda di University of Stirling . Terdapat pelbagai subjek ijazah yang boleh didapati termasuk Perakaunan, Perniagaan, Ekonomi, Kewangan, Pengurusan dan Pemasaran. Struktur darjah modular yang fleksibel bermakna anda boleh memastikan pilihan anda terbuka dan menyesuaikan darjah anda untuk minat dan cita-cita anda. Sebagai program pengajian tunggal, anda boleh memohon satu visa untuk tempoh penuh program anda.

Ciri-ciri kursusProgram pakar yang membantu anda mengembangkan pengetahuan dan kemahiran untuk ijazah yang anda pilih.Penempatan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya - mengetahui lebih lanjut mengenai jaminan wang kami.Saiz kelas kami lebih kecil daripada biasanya yang anda alami di universiti - jadi anda akan mempunyai lebih banyak masa dengan guru anda.Anda akan mempunyai pelajaran gaya universiti untuk modul berasaskan pelajaran, untuk membantu anda menyesuaikan diri dengan belajar di UK.Panduan dengan aplikasi universiti anda, memastikan anda memilih ijazah yang terbaik untuk anda.... [-]
United Kingdom Stirling
June 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Stirling

Ditawarkan pada asas bersepadu, anda akan menyiapkan satu tahun persediaan dan kemudian masukkan Tahun 2 dari ijazah sarjana anda di University of Stirling . Terdapat pel ... [+]

Ditawarkan pada asas bersepadu, anda akan menyiapkan satu tahun persediaan dan kemudian masukkan Tahun 2 dari ijazah sarjana anda di University of Stirling . Terdapat pelbagai subjek ijazah yang ada termasuk Sains Biologi, Pengkomputeran, Matematik dan Kejuruteraan Perisian. Struktur darjah modular yang fleksibel bermakna anda boleh memastikan pilihan anda terbuka dan menyesuaikan darjah anda untuk minat dan cita-cita anda. Sebagai program pengajian tunggal, anda boleh memohon satu visa untuk tempoh penuh program anda.

Ciri-ciri kursusProgram pakar yang membantu anda mengembangkan pengetahuan dan kemahiran untuk ijazah yang anda pilih.Penempatan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya - mengetahui lebih lanjut mengenai jaminan wang kami.Saiz kelas kami lebih kecil daripada biasanya yang anda alami di universiti - jadi anda akan mempunyai lebih banyak masa dengan guru anda.Anda akan mempunyai pelajaran gaya universiti untuk modul berasaskan pelajaran, untuk membantu anda menyesuaikan diri dengan belajar di UK.Panduan dengan aplikasi universiti anda, memastikan anda memilih ijazah yang terbaik untuk anda.... [-]
United Kingdom Stirling
June 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
INTO University of Stirling
Alamat
University of Stirling INTO University of Stirling Airthrey Castle
FK9 4LA Stirling, Scotland, United Kingdom
Website