ISSOS - International Summer Schools For 13-18 Year Olds‎

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kami menawarkan 13 hingga 18 tahun pengalaman musim panas seimbang dari akademia, keseronokan, dan budaya, di mana pelajar boleh belajar dalam suasana yang menggalakkan dan menyokong sambil berseronok dan membuat kawan-kawan baru dari seluruh dunia.

ISSOS diwujudkan dengan satu misi yang jelas: Untuk mewujudkan tempat yang selamat bagi orang untuk belajar dan berkembang. Oleh itu, kami menyediakan program musim panas yang seimbang dan seimbang di mana pelajar memilih kelas akademik dan elektif sesuai dengan keperluan dan minat yang lebih luas. Kami menawarkan peluang kepada pelajar kami untuk mempunyai pengembaraan musim panas seumur hidup di mana tumpuannya adalah mengenai keselamatan diri dan kesejahteraan, arahan individu yang berkualiti dan pengalaman antarabangsa yang unik.

Lokasi sekolah musim panas kami telah dipilih dengan teliti untuk kampus yang selamat, merangsang dan memberi inspirasi. Lokasi bersejarah dan kebudayaan Cambridge, St Andrews, dan Yale membolehkan pelajar mengalami kehidupan di universiti-universiti eksklusif ini, dalam persekitaran yang selamat. Dengan menghadiri ISSOS , pelajar mempunyai peluang untuk mengalami UK dan Amerika Syarikat sebagai tempat tinggal, belajar dan bekerja.

ISSOS adalah sebuah syarikat yang diketuai nilai yang menawarkan pendidikan berasaskan nilai, di mana kita berusaha untuk menyampaikan program berkualiti tinggi di lokasi paling selamat yang diketuai oleh pasukan inspirasi. Kami mengalu-alukan pelajar dari lebih 80 negara membangun sebuah keluarga antarabangsa di mana persahabatan merangkumi dunia dan bertahan lama di luar musim panas.

Apa yang Membuat ISSOS Berbeza?

  • Program berkualiti tinggi, yang sebahagiannya adalah eksklusif untuk ISSOS
  • Selamat datang pelajar dari lebih 80 negara
  • 40% pelajar kembali setiap tahun
  • Kami hanya menerima 10% daripada setiap warganegara, memastikan pengalaman yang benar-benar antarabangsa
  • Kakitangan musim panas adalah pakar dalam bidang mereka, dari guru Bahasa Inggeris yang berkelayakan untuk PGA Golf Pros
  • Kami adalah perniagaan yang mempunyai nilai Nilai dengan 9 nilai di teras kami yang berjalan melalui segala yang kami lakukan

Orang dan ISSOS

Di ISSOS, kami bangga menggunakan hanya kakitangan yang berkelayakan dan bermotivasi. Semua guru kami telah dipilih dengan teliti dari institusi akademik di seluruh dunia untuk kelayakan, kepakaran dan pengalaman mereka dan membawa mereka tenaga dan semangat untuk mengajar dan berinteraksi dengan orang muda, dalam kedua-dua program akademik dan ekstra kurikulum kami. Terdapat nisbah kakitangan-pelajar 1: 5 dan kelas sengaja disimpan kecil untuk memberikan perhatian individu dan arahan peribadi.

Selain menyediakan standard akademik yang berkualiti tinggi untuk pelajar musim panas kami, guru kami juga merupakan penghuni asrama dan disokong oleh kaunselor yang berperanan sebagai model peranan dan menyediakan penjagaan pastoral. Kejayaan program musim panas kami terletak pada dedikasi dan semangat guru dan kaunselor kami dan matlamat bersama mereka untuk menjadikan ISSOS pengalaman yang unik dan menarik untuk setiap pelajar.

Lokasi

Saint Andrews

Alamat
University of St Andrews
St Katharine’s West
16 The Scores

KY16 9AX Saint Andrews, Scotland, United Kingdom

Cambridge

Alamat
The Old Schools, Trinity Ln
CB2 1TN Cambridge, England, United Kingdom

New Haven

Alamat
Yale University
06520 New Haven, Connecticut, Amerika Syarikat