Interactive Design Institute

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

The Design Institute Interaktif (IDI) adalah pembekal talian yang terkemuka di UK kursus pendidikan tinggi dalam seni dan reka bentuk mata pelajaran. Syarikat ini ditubuhkan pada tahun 2004 dengan tujuan untuk membolehkan orang ramai di seluruh dunia untuk mencapai kelayakan yang diiktiraf tanpa perlu menghadiri sebuah kolej atau universiti. Dalam sepuluh tahun lalu kami telah membolehkan lebih 600 pelajar untuk merealisasikan talian potensi akademik mereka, dan kami kini mempunyai pelajar menikmati faedah daripada laman web Kajian terkini kami di lebih 69 buah negara dan mengira.

A Pelbagai Besar Art Online dan Kursus Design

Pada tahun 2008, IDI menjadi rakan kerjasama University of Hertfordshire. Kami sedang menyampaikan beberapa kursus ijazah seni dan reka bentuk yang paling dihormati mereka 100% secara online. Kursus yang paling popular kami termasuk:

ma komunikasi grafik ma ilustrasi (komunikasi visual) ma reka bentuk dalaman ma fotografi (komunikasi visual) ba (Kepujian) reka bentuk grafik ba (Kepujian) ilustrasi BA (Hons) Interior Architecture and Design

IDI juga telah mendapat kelulusan daripada beberapa badan-badan pemberian yang paling dihormati di UK, termasuk City & Guilds of London Institute, Anugerah ABC dan Scottish Qualifications Authority (SQA). Kami juga menawarkan Diploma Level 3 Asasi Art, Design dan Pengajian MediaFoundation (Art, Design, dan Media) Kursus yang membawa kepada Diploma Tahap 3 dalam Asasi. Kursus ini membolehkan pelajar untuk meningkatkan kemahiran seni mereka atau memulakan kerjaya dalam industri kreatif dengan menyediakan portfolio untuk masuk ke peringkat ijazah.

Mengapa memilih Kaji Seni dan Reka Bentuk Online Dengan IDI?

Berikut adalah beberapa sebab mengapa anda harus mempertimbangkan mendaftar di kursus dalam talian dengan IDI:

Kami percaya pelajar yang belajar dalam talian memerlukan lebih banyak sokongan, tidak kurang jadi tutor pakar subjek anda akan memberikan anda yang tiada tandingan biasa tuisyen satu-sama-satu dan maklum balas. Berdedikasi Sokongan Pelajar dan Sokongan Teknikal Pasukan kami juga sentiasa bersedia untuk membantu. Apabila anda lulus anda akan dianugerahkan Sarjana Muda (Kepujian) atau sijil ijazah Sarjana dari University of Hertfordshire, salah satu universiti terkemuka di UK; tidak ada menyebut pembelajaran jarak jauh di anugerah anda Semua pengajaran tak segerak membolehkan anda untuk belajar pada masa-masa yang sesuai dengan anda sambil menguruskan komitmen anda yang lain Anda akan mempunyai akses yang tidak terhad kepada bahan-bahan pembelajaran yang berkualiti, projek-projek praktikal dan aktiviti dalam selamat dan mudah untuk menggunakan laman web kajian, IDI-Kajian Jika anda mempunyai soalan tentang apa-apa yang berkaitan dengan pengajian anda, anda akan boleh menghubungi pasukan sokongan kami IDI yang disediakan pada hari Isnin hingga Jumaat, 9 pagi hingga 5 Dalam IDI-Study adalah forum IDI mana anda boleh bertemu rakan-rakan pelajar anda untuk mencari inspirasi, dapatkan bantuan dengan projek atau berkongsi idea reka bentuk Dengan IDI lokasi tidak menjadi penghalang, yang bermakna bahawa anda boleh belajar ke arah kelayakan yang diiktiraf dari mana-mana sahaja dengan sambungan internet

Ikuti pautan di bawah untuk mengetahui lebih lanjut mengenai kursus-kursus yang kami tawarkan.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Ijazah Sarjana Muda » Lihat Sarjana »

Program-program
Video

Welcome to the Interactive Design Institute

Contact
Alamat lokasi
INTERACTIVE DESIGN INSTITUTE
STUART HOUSE
ESKMILLS

Musselburgh, Scotland, EH21 7PB GB
Alamat lokasi
UK Online, GB