KLC School of Design

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

KLC Menyambut Pelajar Antarabangsa

London merupakan pusat reka bentuk di dunia sekarang, dengan campuran yang kaya dengan berbeza bersejarah dan memotong tepi bangunan dan dalaman - Lokasi yang bertenaga dan inspirasi untuk mengkaji reka bentuk dalaman.

KLK adalah unik, industri mengetuai pusat kecemerlangan pendidikan dengan reputasi yang lama ditubuhkan untuk menyediakan inovatif, kerjaya berfokuskan tuisyen reka bentuk dalaman. Berdasarkan di tengah-tengah industri reka bentuk dalaman di London di Pusat Design terkemuka di Eropah di Chelsea Harbour, kolej ini mempunyai sejarah yang panjang dalam menyambut pelajar antarabangsa dari seluruh dunia.

KLK adalah sebuah pembekal pendidikan Tier 4 diluluskan dengan status Penaja Sangat Dipercayai dan kemasukan kami, kebajikan, pasukan pengajaran dan kerjaya akan menyokong anda dari titik hubungan pertama untuk menamatkan pengajian dan seterusnya anda. Kami akan membantu anda dengan proses visa, membantu anda untuk menyesuaikan diri dan melakukan segala yang mungkin untuk membuat anda berasa yakin dan selamat. Kumpulan kepelbagaian pelajar menjalin kepentingan sepanjang hayat dan persahabatan dan ada rasa sebenar masyarakat di kolej tersebut. Terdapat pelbagai kursus reka bentuk yang fleksibel dan boleh diakses untuk dipilih untuk sesuai dengan semua tahap kepentingan dan kolej mempunyai reputasi yang cemerlang untuk kualiti sokongan tutor dan perhatian individu dan kadar yang tinggi kejayaan graduan melalui pembelajaran kedua-dua tapak dan dalam talian. Interaksi yang luar biasa dengan kenalan industri dibina sejak bertahun-tahun untuk memastikan bahawa kandungan kursus adalah dinamik, kesedaran alam sekitar dan terkini dan kursus menampilkan penggunaan inspirasi teknologi dan penggunaan luas perisian digital.

Diploma Interior Design (yang boleh belajar sepenuh masa atau melalui pembelajaran yang disesuaikan) Kursus Interior Design disahkan oleh University of Brighton.

University of Brighton telah lama ditubuhkan sebagai pusat kecemerlangan seni dan reka bentuk dan KLK adalah sangat berbangga dengan persatuan itu.

Anugerah ini jelas ditanda aras Rangka Kerja QAA Kelayakan Pengajian Tinggi dan pengiktirafan antarabangsa meningkatkan peluang pekerjaan kepada graduan KLK di seluruh dunia.

KLC School of Design telah melalui ulasan anda tentang pengawasan pendidikan oleh Agensi Jaminan Kualiti Pengajian Tinggi (QAA). KLC menerima pertimbangan berikut dari QAA:

Pasukan itu mempunyai keyakinan dalam pengurusan Kolej piawaian akademik yang mana ia adalah bertanggungjawab Ia mempunyai keyakinan dalam pengurusan Kolej dan peningkatan kualiti peluang pembelajaran Reliance boleh diletakkan di atas ketepatan dan kesempurnaan maklumat bahawa College bertanggungjawab menerbitkan kira-kira sendiri dan program-program yang ia berikan.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Sijil » Lihat Diploma » Lihat Tahun Penubuhan »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

Masa Diploma Penuh Reka Bentuk Dalaman

Campus Sepenuh masa September 2018 United Kingdom London

Masa Penuh Diploma kursus adalah latihan reka bentuk intensif untuk pengurup kerjaya ghairah yang ingin memasuki industri. [+]

Kursus selama setahun akan mencabar dan memberi inspirasi kepada pelajar untuk berusaha mencapai tahap kecemerlangan reka bentuk, kerana mereka bekerja melalui satu siri projek-projek kediaman dan komersial. kuliah Inspirational, bengkel praktikal, lawatan tapak dan melawat profesional industri semua bergabung untuk membentuk kursus yang kedua-dua industri yang berkaitan dan profesional dihormati; bermaksud pelajar menamatkan pengajian dengan kemahiran dan keyakinan untuk mendapat pekerjaan atau untuk pergi untuk melanjutkan pelajaran peringkat pendidikan tinggi, seperti BA (Hons) Interior Design Top Up.

jangka Satu

Projek Penyelidikan 1 - Tekstil, Penyelidikan & AplikasiProjek Penyelidikan 2 - Evolution of StyleEsei Kontekstual - Evolution of StyleReka Bentuk Projek 1 - Design Residential... [-]


Sijil

Sepenuh Masa Reka Bentuk Dalaman Sijil

Campus Sepenuh masa 12  September 2018 United Kingdom London

Kursus Penuh Sijil Masa adalah pilihan yang sempurna bagi mereka yang ingin untuk melatih dengan cepat untuk kelayakan reka bentuk terkemuka, untuk mencari pekerjaan dalam sektor kediaman industri. [+]

Dengan memberi tumpuan kepada semua kemahiran hiasan dan teknikal yang berkaitan yang diperlukan untuk mereka bentuk dapur, bilik mandi, ruang tamu dan ruang tidur di dalam rumah, ini intensif dua belas kursus minggu menolak pelajar untuk mengembangkan kreativiti peribadi mereka, mengembangkan skillset reka bentuk mereka dan mula berfikir seperti pereka dalaman.

Di samping bengkel dirumuskan dengan teliti dan ceramah, pelajar boleh melihat ke hadapan untuk melawat penceramah jemputan, muzium dan pameran lawatan dan akses kepada yang terkenal KLC Kerjaya Perkhidmatan setelah tamat kursus. Selaras dengan pendekatan yang praktikal KLC untuk mereka bentuk pendidikan, pelajar menjalankan sebanyak tiga projek dan dua dokumen penyelidikan sepanjang dua belas minggu. Ini membolehkan mereka melengkapkan kelayakan mereka dengan bahan pelbagai kerja yang kemudiannya menjadi asas kepada portfolio profesional mereka.... [-]


Video

What makes KLC unqiue

KLC 30th Anniversary