Kings Education

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke Kings Education.

Kami adalah pakar, kumpulan pendidikan berkualiti antarabangsa dengan lokasi pengajaran di seluruh Amerika Syarikat dan United Kingdom.

Kami memberikan laluan University dan kursus bahasa Inggeris.

Di Amerika Syarikat kami beroperasi di Boston, New York City, New York, New Jersey dan Los Angeles.

Di UK, kami beroperasi di Bournemouth, London dan Oxford.

Kenyataan Misi

Di Kings, misi kami adalah untuk menyediakan pendidikan umum dan bahasa bagi orang-orang muda dari seluruh niat dunia untuk belajar dalam persekitaran yang Anglophone - membangunkan dan membimbing setiap pelajar untuk membantu mereka mencapai pertumbuhan peribadi, pencapaian peribadi dan hasil pembelajaran yang terbaik untuk mereka keadaan individu, kemampuan dan keperluan.

Kami berusaha untuk mencipta kenangan yang mengubah hidup dan tahan lama, dan untuk membantu pelajar-pelajar kita membuat bercita-cita tinggi, bermaklumat dan pilihan berfikiran luas tentang cara mereka menjalani kehidupan masa depan mereka.

Berpusatkan pelajar

Bagi kami, segala-galanya bermula dan berakhir dengan pelajar-pelajar kita.

Kami meletakkan keperluan setiap pelajar di pusat keseluruhan pendekatan kami kepada pembelajaran. Kami bercita-cita untuk mewujudkan satu pelan peribadi dan laluan bagi setiap seorang daripada pelajar-pelajar kita.

Di Kings kami menghargai pelajar-pelajar kita di atas segala-galanya. Kami mengiktiraf sumbangan besar yang mereka buat, secara kolektif dan secara individu, ke arah memastikan masyarakat pembelajaran kita kaya, dinamik dan penuh makna.

Dengan dekad pengalaman dalam keperluan unik pelajar antarabangsa, kami berdedikasi untuk mendidik dan membimbing mereka dengan cara yang mengiktiraf cita-cita masing-masing, dan yang akan membuat perubahan kepada rangkaian mereka ada kemahiran, pengalaman dan peluang masa depan.

Kami berhasrat untuk menentukan pendekatan 'berpusatkan pelajar' di setiap peringkat.

Ia bermula dengan cara kita menarik, peguam dan menyokong bakal pelajar kami; ia juga ditakrifkan dengan cara di mana kita mendidik, mentor dan menyokong mereka pada masa mereka dengan kami; dan ia terus melalui hubungan peribadi kita sering mengekalkan dengan pelajar-pelajar kita lama selepas mereka telah meninggalkan kita untuk meneruskan kejayaan mereka di tempat lain.

Dari segi praktikal, ini memerlukan kita memberi tumpuan kepada setiap elemen pengalaman pelajar - termasuk maklumat sebelum ketibaan, kemajuan akademik, perkembangan bahasa Inggeris, pelarasan kebudayaan, kebajikan diri dan sokongan, bimbingan universiti, peluang kurikulum dan peruntukan penginapan.

Pendek kata, kami komited untuk memastikan pengalaman pelajar jumlah adalah yang bahagia, memenuhi dan memperkayakan satu.

Dengan cara itu ia juga akan menjadi salah satu yang berjaya.

Yang mengandungi nilai-nilai kita melalui pencapaian pelajar

Kita mahu semua pelajar-pelajar kita untuk berkongsi nilai dan objektif, dan untuk bekerja dengan kami untuk cuba untuk mencapainya. Kami mengukur kejayaan dalam hal ini dengan berapa banyak pelajar kita:

memperoleh pengetahuan dan kemahiran yang membolehkan baru dan menggalakkan mereka untuk bergerak ke hadapan dalam kerjaya pendidikan atau profesional mereka bergerak ke hadapan dalam kerjaya ini dengan lebih keyakinan, cita-cita dan kesedaran diri memahami lebih lanjut mengenai pilihan peribadi dan kemungkinan yang ada pada mereka memahami lebih lanjut mengenai isu-isu yang lebih luas yang dihadapi dunia dan tanggungjawab peribadi mereka dalam hal ini berada dalam menjadi sebahagian daripada masyarakat antarabangsa di mana peluang untuk persahabatan dan menyeronokkan adalah penting kepada pengalaman pembelajaran meninggalkan dengan kenangan manis dan tahan lama dan rasa pertumbuhan peribadi

sejarah kita

Nilai-nilai yang kita bercita-cita hari ini mempunyai akar mereka dalam etos dan budaya yang ditubuhkan oleh pengasas kami, Frederick King.

Mengikuti warisan yang merosakkan Perang Dunia Kedua, wawasan asal Mr Raja adalah untuk membawa orang daripada budaya dan nilai-nilai yang berbeza bersama-sama. Tujuannya adalah untuk menggalakkan persefahaman sejagat yang lebih baik melalui komunikasi dikongsi melalui bahasa yang sama bahasa Inggeris.

cita-cita ini membuahkan hasilnya di bawah Robert Watts. Untuk mengambil alih syarikat itu daripada Encik Raja tidak lama selepas ia ditubuhkan, penglihatan dan tenaga Mr Watts 'membantu untuk mengemudi Kings berjaya melalui hampir 50 tahun pembangunan perintis. Pada tahun 1970, sebagai contoh, kita adalah salah satu kolej yang pertama untuk menyambut sebilangan besar pelajar ke UK dari China dan Asia.

Selama bertahun-tahun, beratus-ratus beribu-ribu pelajar antarabangsa telah mendapat pendidikan di Kings. Hari ini, pelajar dari hampir 100 buah negara belajar dengan kami setiap tahun - salah satu daripada populasi murid yang paling pelbagai mana-mana sekolah antarabangsa di UK atau Amerika Syarikat.

Di bawah pemilikan Perdana Pendidikan sejak 2008, kami tetap setia kepada visi dan etos di mana syarikat kami pada asalnya diasaskan. Pelajar-pelajar kita terus memecahkan halangan kepada komunikasi global dan pemahaman - berkongsi nilai-nilai, budaya dan persahabatan melalui medium bahasa Inggeris.

This school offers programs in:
  • English

Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Intensif Bahasa Inggeris

Campus Sambilan Pendaftaran Terbuka United Kingdom Bournemouth Amerika Syarikat Boston City of London Hollywood Oxford Lawrenceville London Los Angeles Buffalo Bronxville + 10 lagi

Intensive kami adalah salah satu kursus yang paling popular di lima kolej kami. [+]

Belajar Bahasa Inggeris dari yang terbaik dalam industri dengan Pendidikan Raja Intensive English kami adalah salah satu kursus yang paling popular di enam kolej kami di UK & USA. Pengajian di London, Oxford atau Bournemouth di UK dan Boston, New Jersey dan Los Angeles (Hollywood) di Amerika Syarikat. Ia mempunyai keseimbangan yang tepat dari jam pengajian untuk memaksimumkan kefasihan dalam masa yang singkat. Selain daripada jam General Bahasa Inggeris, anda akan dapat memilih daripada pelbagai Khas Kumpulan Kepentingan. Mulai: Setiap hari Isnin (4 JANUARI - 5 Disember 2016, kecuali yang baru bermula). Pemula mula tarikh: hari Isnin pertama setiap bulan. Signal: Minimum 2 minggu (No maksimum) Pelbagai saiz kelas: 14 (UK), 15 (Amerika Syarikat) Yuran Pengajian: 28 pelajaran (21 jam) seminggu Apa yang dimasukkan ke dalam harga 28 kelas seminggu Selamat datang Pek Maklumat Ujian penempatan semasa ketibaan, ujian kemajuan mingguan dan kerja rumah biasa Bahan pengajaran dan penggunaan coursebook Penggunaan Pembelajaran Pusat Komputer Akses kepada rakan sekelas pembelajaran dalam talian internet wayarles di College Pilihan program kuliah mingguan Dua aktiviti sosial percuma setiap minggu End-of-kursus sijil Struktur dan Kandungan Kursus 28 pelajaran (21 jam) seminggu, pagi dan petang, yang terdiri daripada: 20 kelas seminggu Ketua English 8 kelas seminggu di Khas Kumpulan Faedah, di mana anda belajar pelbagai lebih pakar topik bahasa Inggeris untuk memenuhi keperluan dan minat anda. Plus untuk kursus 24 minggu atau lebih: 6 petunjuk sesi kajian bebas setiap minggu, dengan sokongan daripada guru. syarat kemasukan Bahasa Inggeris: Kings Tahap 1 (Permulaan) Umur minimum: 16 Sila... [-]

Persiapan IELTS

Campus Sambilan Pendaftaran Terbuka United Kingdom Bournemouth City of London Oxford Amerika Syarikat Boston London Los Angeles Buffalo Lawrenceville Bronxville Hollywood + 10 lagi

Anda akan belajar 20 kelas seminggu pelajaran General English (15 jam) plus 8 pelajaran pelajaran persediaan IELTS (6 jam) setiap minggu. Anda boleh menggabungkan kursus dengan tambahan satu-sama-satu pengajaran dari persediaan IELTS. [+]

Sediakan untuk IELTS di Kings Education London, Oxford dan Bournemouth Kursus IELTS Preparation bertujuan untuk meningkatkan kemahiran bahasa utama yang anda perlu untuk menjaringkan setinggi mungkin dalam semua sebahagian daripada peperiksaan IELTS. Pelajar dapat mengambil kelas di pusat London, Oxford dan Bournemouth kami. Kings Oxford telah menjadi pusat ujian IELTS bagi rantau Oxford sejak 1996. Ini bermakna anda boleh menganjurkan kedua-dua persediaan anda dan ujian anda dengan kami. Mulai: London: setiap hari Isnin (4 Januari-5 Disember 2016). Oxford * dan Bournemouth: Jan 4, 15 Feb, Mac 28, 9 Mei, 20 Jun, 1 Ogos, 12 Sept, 24 Okt 2016. Signal: Minimum 2 minggu (London); minimum 6 minggu (Bournemouth dan Oxford) pelbagai saiz kelas: 14 Yuran Pengajian: 28 pelajaran (21 jam seminggu) syarat kemasukan Bahasa Inggeris: Kings Level 5 (Intermediate) Umur minimum: 16 * Ia boleh dibuat untuk memulakan Kursus Persediaan IELTS pada tarikh alternatif di Oxford, tertakluk kepada ketersediaan. Apa yang dimasukkan ke dalam harga Anda akan mendapat semua ini sebagai sebahagian daripada harga kursus: 28 kelas seminggu Selamat datang Pek Maklumat Ujian penempatan semasa ketibaan, ujian kemajuan mingguan dan kerja rumah biasa Bahan pengajaran dan penggunaan coursebook Penggunaan Pembelajaran Pusat Komputer Akses kepada rakan sekelas pembelajaran dalam talian internet wayarles di College Pilihan program kuliah mingguan Dua aktiviti sosial percuma setiap minggu End-of-kursus sijil Sila ambil perhatian: Yuran peperiksaan tidak termasuk. struktur kursus Anda akan belajar 20 kelas seminggu pelajaran General English (15 jam) plus 8 pelajaran pelajaran persediaan IELTS (6 jam) setiap minggu. Anda boleh menggabungkan kursus dengan tambahan... [-]

Video

King's Education

Study in Boston, USA

Study in Los Angeles (Hollywood), USA

Study in London UK

Study in Bournemouth, UK

Study in Oxford, UK