Kingston College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kingston College adalah pembekal utama sepenuh masa, separuh masa dan kursus sarjana di Kingston upon the Thames. Terletak di South West London, dekat dengan Sungai Thames di pusat bandar yang berkembang pesat, Kolej ini menawarkan kursus akademik dan vokasional dari Tahap 1 hingga 6 dan menyediakan pelajar dengan persekitaran yang mesra untuk merangsang pembelajaran.

Pekan pasar bersejarah kami penuh dengan kedai, restoran, kedai kopi, kelab rekreasi dan pawagam multiplex. Ia juga mempunyai rangkaian pengangkutan yang sangat baik dan pusat bandar London hanya 25 minit perjalanan dengan kereta api. Kingston sendiri secara konsisten mengundi sebagai salah satu tempat yang paling gembira untuk tinggal di London.

Sebagai pembekal latihan perantis di banyak industri, kami telah bekerja dengan majikan besar dan terkenal seperti British Airways, L'Oreal dan South West Trains selama bertahun-tahun.

Pelajar antarabangsa kami disokong oleh pasukan yang berkelayakan yang memberikan nasihat dan panduan rahsia dalam semua bidang dan menganjurkan acara sosial untuk membantu mereka membuat kawan dan kenalan.

Peruntukan Pendidikan Tinggi Kingston College menawarkan siswazah alternatif yang berdaya maju untuk kursus-kursus Universiti. Tidak seperti universiti tradisional, kami menawarkan yuran pengajian yang lebih rendah, saiz kelas kecil, sokongan satu sama satu dan prospek pekerjaan yang cemerlang.

Lokasi

Kingston upon Thames

Kingston College

Alamat
Kingston College,
Kingston Hall Road,
Kingston Upon Thames


KT1 2AQ Kingston upon Thames, England, United Kingdom
Telefon
+44 20 8546 2151