LAL Language Centres

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Belajar Bahasa Inggeris dengan LAL!

Destinasi hebat dan pelbagai kursus

Kami mempunyai pengalaman selama lebih dari 30 tahun untuk menyediakan tuisyen bahasa yang sangat baik dan aktiviti santai yang menyeronokkan untuk pelajar Bahasa Inggeris. Dengan pusat bahasa di destinasi berbahasa Inggeris teratas, termasuk London, Boston dan Cape Town, kami menyediakan pelbagai kursus bahasa Inggeris, yang meliputi segala-galanya dari Bahasa Inggeris Umum hingga Persiapan Peperiksaan, Pengajian Tinggi dan Latihan Guru untuk semua peringkat dari pemula hingga maju.

Pembelajaran berpusatkan pelajar

Pelajaran Bahasa Inggeris adalah di tengah-tengah perniagaan kami dan guru-guru kami mahir dalam menjahit pelajaran kami untuk menjadikan mereka menarik dan dinamik sambil memenuhi keperluan setiap pelajar. Semua guru LAL dilatih, berpengalaman, penutur Bahasa Inggeris peringkat asli yang berminat dengan bahasa Inggeris.

Warga dunia

Di LAL, anda akan menjadi 'warganegara dunia' sepenuhnya. Anda akan bertemu, belajar dan bersosial dengan pelajar dari seluruh dunia dan membuat persahabatan dan mempunyai pengalaman yang akan berlangsung seumur hidup - semua semasa anda meningkatkan Bahasa Inggeris anda.

Memenuhi keperluan anda

LAL menawarkan perasaan keluarga yang mesra dan mesra di mana pelajar kami merasa segera di rumah. Kakitangan yang berdedikasi LAL pergi keluar dari jalan mereka untuk memastikan setiap pelajar berasa bahagia sepanjang penginapan mereka. Anda akan diajar dalam kelas dengan maksimum 15 pelajar, memastikan bahawa anda mendapat perhatian peribadi dari guru semasa dapat berinteraksi dan berlatih dengan pelbagai pelajar lain di kelas.

Sekolah Berkuasa Penuh

LAL Language Centres (LALLC) semuanya diiktiraf sepenuhnya oleh pihak berkuasa negara yang diiktiraf di setiap lokasi. Di UK, program LAL diiktiraf oleh Akreditasi UK, satu skim yang dipantau secara bersama oleh British Council dan English UK. Sekolah Musim Panas mereka telah dinamakan sebagai "Pusat Kecemerlangan" oleh EL Gazette. Di Amerika Syarikat, program mereka diakreditasi oleh CEA dan mereka adalah ahli AAIEP dan NAFSA; di Malta, mereka diakreditasi oleh FELTOM dan Lembaga Pemantauan EFL; dan di Afrika Selatan, program mereka diiktiraf oleh EDUSA. LAL kerap meraih merit kecemerlangan merentasi pelbagai kriteria untuk program bahasa Inggeris mereka dan perkhidmatan sampingan kepada pelajar.

LAL Advantage - platform dalam talian kami

Platform dalam talian kami disertakan untuk setiap pelajar di UK, Amerika Syarikat dan Afrika Selatan. Sebelum anda tiba: Apabila anda menempah dengan LAL di England, Amerika Syarikat dan Afrika Selatan, anda akan menerima pendaftaran unik, memberikan anda akses kepada portal dan aplikasi LAL Advantage kami dengan maklumat mengenai kursus anda, ujian peringkat dan banyak lagi untuk menyediakan anda untuk ketibaan anda di sekolah kami.

Lokasi

London

LAL Language School

Alamat
29-39 London Road
Twickenham
TW1 3SZ
England

TW1 3SZ London, England, United Kingdom
Telefon
+44 20 8892 5423

Fort Lauderdale

LAL Language Centres

Alamat
5727 N Federal Hwy
33308 Fort Lauderdale, Florida, Amerika Syarikat
Telefon
+1 954-644-5985

Cape Town

LAL Language Centres

Alamat
319 Main Rd, Cape Town
8005 Cape Town, Cape Barat, Afrika Selatan
Telefon
+27 21 439 7410

Paignton

LAL Language Centres

Alamat
LAL Torbay
Conway Road
Paignton

TQ4 5LH Paignton, England, United Kingdom
Telefon
+44 1803 558555

Boston

Alamat
LAL Boston
225 Friend Street
Boston, MA02114, USA

MA 02114 Boston, Massachusetts, Amerika Syarikat