Baca keterangan rasmi

Belajar Bahasa Inggeris dengan LAL!

Destinasi hebat dan pelbagai kursus

Kami mempunyai pengalaman selama lebih dari 30 tahun untuk menyediakan tuisyen bahasa yang sangat baik dan aktiviti santai yang menyeronokkan untuk pelajar Bahasa Inggeris. Dengan pusat bahasa di destinasi berbahasa Inggeris teratas, termasuk London, Boston dan Cape Town, kami menyediakan pelbagai kursus bahasa Inggeris, yang meliputi segala-galanya dari Bahasa Inggeris Umum hingga Persiapan Peperiksaan, Pengajian Tinggi dan Latihan Guru untuk semua peringkat dari pemula hingga maju.

Pembelajaran berpusatkan pelajar

Pelajaran Bahasa Inggeris adalah di tengah-tengah perniagaan kami dan guru-guru kami mahir dalam menjahit pelajaran kami untuk menjadikan mereka menarik dan dinamik sambil memenuhi keperluan setiap pelajar. Semua guru LAL dilatih, berpengalaman, penutur Bahasa Inggeris peringkat asli yang berminat dengan bahasa Inggeris.

Warga dunia

Di LAL, anda akan menjadi 'warganegara dunia' sepenuhnya. Anda akan bertemu, belajar dan bersosial dengan pelajar dari seluruh dunia dan membuat persahabatan dan mempunyai pengalaman yang akan berlangsung seumur hidup - semua semasa anda meningkatkan Bahasa Inggeris anda.

Memenuhi keperluan anda

LAL menawarkan perasaan keluarga yang mesra dan mesra di mana pelajar kami merasa segera di rumah. Kakitangan yang berdedikasi LAL pergi keluar dari jalan mereka untuk memastikan setiap pelajar berasa bahagia sepanjang penginapan mereka. Anda akan diajar dalam kelas dengan maksimum 15 pelajar, memastikan bahawa anda mendapat perhatian peribadi dari guru semasa dapat berinteraksi dan berlatih dengan pelbagai pelajar lain di kelas.

Sekolah Berkuasa Penuh

LAL Language Centres (LALLC) semuanya diiktiraf sepenuhnya oleh pihak berkuasa negara yang diiktiraf di setiap lokasi. Di UK, program LAL diiktiraf oleh Akreditasi UK, satu skim yang dipantau secara bersama oleh British Council dan English UK. Sekolah Musim Panas mereka telah dinamakan sebagai "Pusat Kecemerlangan" oleh EL Gazette. Di Amerika Syarikat, program mereka diakreditasi oleh CEA dan mereka adalah ahli AAIEP dan NAFSA; di Malta, mereka diakreditasi oleh FELTOM dan Lembaga Pemantauan EFL; dan di Afrika Selatan, program mereka diiktiraf oleh EDUSA. LAL kerap meraih merit kecemerlangan merentasi pelbagai kriteria untuk program bahasa Inggeris mereka dan perkhidmatan sampingan kepada pelajar.

LAL Advantage - platform dalam talian kami

Platform dalam talian kami disertakan untuk setiap pelajar di UK, Amerika Syarikat dan Afrika Selatan. Sebelum anda tiba: Apabila anda menempah dengan LAL di England, Amerika Syarikat dan Afrika Selatan, anda akan menerima pendaftaran unik, memberikan anda akses kepada portal dan aplikasi LAL Advantage kami dengan maklumat mengenai kursus anda, ujian peringkat dan banyak lagi untuk menyediakan anda untuk ketibaan anda di sekolah kami.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

LAL Language Centres

Di sini di LAL kami dapat membantu anda dengan persiapan peperiksaan IELTS dan membawa anda ke jalan yang betul untuk mencapai pendidikan universiti di UK. Kami mempunyai ... [+]

IELTS

London, Torbay, Cape Town

IELTS bermaksud Sistem Pengujian Bahasa Inggeris Antarabangsa yang digunakan oleh universiti di seluruh dunia untuk menilai tahap bahasa penutur Bahasa Inggeris bukan asli.

Ini adalah keperluan penting untuk universiti berbahasa Inggeris dan ia adalah kelayakan antarabangsa yang diiktiraf oleh lebih 9000 organisasi di seluruh dunia.

Di sini di LAL kami dapat membantu anda dengan persiapan peperiksaan IELTS dan membawa anda ke jalan yang betul untuk mencapai pendidikan universiti di UK. Kami mempunyai guru yang berpengalaman, yang telah menghabiskan masa bertahun-tahun mengajar kelas peperiksaan IELTS, pelbagai sumber dan persekitaran pembelajaran yang mesra dan menyokong. Guru-guru kami memahami apa yang dicari oleh pemeriksa IELTS dan dapat memberi anda tips dan strategi untuk memaksimumkan peluang anda mencapai skor yang baik.... [-]

United Kingdom London Paignton Afrika Selatan Cape Town  + 1 Lagi
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
1 - 52 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
LAL Language Centres

Kursus Bahasa Inggeris Umum akan merangkumi empat kemahiran utama yang anda perlukan untuk menulis dan berbahasa Inggeris (membaca, menulis, mendengar dan bercakap), deng ... [+]

Ketua

London, Torbay, Cape Town, Fort Lauderdale, Boston

Kursus Bahasa Inggeris umum di LAL menyediakan campuran perbualan topikal yang sempurna untuk meningkatkan kemahiran mendengar dan berbicara, digabungkan dengan sesi tatabahasa dan perbendaharaan kata khusus yang memberi tumpuan kepada keperluan pelajar semasa.

Dengan lebih daripada 30 tahun pengalaman, LAL menawarkan suasana belajar yang tidak seperti mana-mana sekolah bahasa lain. Mempelajari bahasa Inggeris dalam persekitaran yang pelbagai budaya, memberi peluang kepada pelajar luar negara peluang untuk menyelami kekayaan budaya.

Guru menggunakan kaedah metodologi EFL semasa termasuk pembelajaran berasaskan tugas dan pendekatan komunikatif untuk melibatkan diri dan mencabar pelajar dalam persekitaran yang mesra dan menyokong. Belajar bahasa Inggeris menjadi menyeronokkan dan terlibat dalam tangan guru kreatif kami yang suka apa yang mereka lakukan, dan yang berkongsi keghairahan mereka untuk bahasa Inggeris dengan pelajar dari seluruh dunia.... [-]

United Kingdom London Amerika Syarikat Fort Lauderdale Boston Paignton Afrika Selatan Cape Town Malta Sliema  + 6 Lagi
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 52 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
LAL Language Centres

Kursus ini adalah kursus penyediaan peperiksaan bagi profesional penerbangan dan mereka yang merancang untuk memasuki industri yang perlu mencapai dan mengekalkan Aras 4 ... [+]

Bahasa Inggeris untuk Penerbangan: Persediaan Tahap ICAO 4 di Amerika Syarikat

Amerika Syarikat: Fort Lauderdale atau Boston

Kemahiran ICAO Tahap 4 adalah keperluan untuk juruterbang penerbangan komersial dan swasta, termasuk juruterbang helikopter yang terbang di peringkat antarabangsa; Pegawai Kawalan Lalu Lintas Udara (ATCO) dan pembantu; sesiapa yang menggunakan komunikasi suara darat untuk operasi udara antarabangsa.

LAL Language Centres di Amerika Syarikat menawarkan kursus persiapan 10 minggu untuk Ujian Tahap ICAO 4. Ia termasuk 20 pelajaran seminggu (15 jam) dan mempunyai tahap minimum yang diperlukan oleh B1 Intermediate. Kursus ini tersedia untuk pelajar dengan Visa Pelancong (B1 / B2), Visa Waiver atau F-1 Student Visa (dengan jam tambahan). Pelajar mengambil peperiksaan di tapak pada akhir program.... [-]

Amerika Syarikat Fort Lauderdale Boston
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
10 - 10 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
LAL Language Centres

Peperiksaan Cambridge FCE akan memberi anda kelayakan yang diiktiraf oleh ribuan perniagaan dan institusi pendidikan di seluruh dunia. Guru-guru berpengalaman kami membua ... [+]

Cambridge FCE, CAE

London, Torbay, Cape Town, Fort Lauderdale, Boston

Terdapat tiga jenis sijil yang boleh anda ambil: Cambridge English First (FCE), Cambridge English Advanced (CAE) dan Cambridge English Proficiency (CPE). Kami mempunyai 6 atau 10 minggu pilihan yang tersedia (bergantung pada tahap bahasa Inggeris anda) di semua lokasi kami.

Peperiksaan Cambridge telah direka untuk menentukan tahap Bahasa Inggeris untuk tujuan kerja dan pembelajaran. Setiap peperiksaan yang berbeza telah dicipta untuk menguji pelajar dengan tahap yang berbeza dan menguji empat kemahiran bahasa Inggeris: membaca, menulis, mendengar dan bercakap. Peperiksaan juga akan melihat tahap perbendaharaan kata dan tatabahasa anda.... [-]

United Kingdom London Amerika Syarikat Fort Lauderdale Boston Paignton Afrika Selatan Cape Town  + 4 Lagi
Og 2020
English
Sepenuh masa
6 - 10 cari doktor jurisprudens anda
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu