London College of Contemporary Arts

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

London Kolej Seni Kontemporari adalah khusus untuk pengajaran beberapa industri kreatif; fesyen dan reka bentuk, fotografi, grafik dan multimedia dan setiap yang diajar di kampus pusat bandar London kami.

Keutamaan nombor satu kami adalah memastikan graduan kita, dan kita faham bahawa kelayakan sahaja tidak sentiasa cukup untuk membezakan anda daripada persaingan kerja pasaran.

Itulah sebabnya kami menawarkan kursus kerjaya berfokuskan - amali pengajaran yang menggabungkan pembelajaran bilik darjah tradisional dengan aktiviti praktikal dan kajian kes yang berkaitan.

Dan dengan satu jenama baru kampus London pusat di Holborn, anda tidak akan kekurangan inspirasi pada kos kitaran hayat.

PELABURAN DALAM MASA DEPAN ANDA

Industri kreatif - dari pengiklanan untuk seni bina dan fesyen untuk filem - mendirikan salah satu sektor yang paling pesat berkembang di UK. Industri kreatif adalah sektor yang penting untuk pekerjaan, pertumbuhan dan inovasi. Industri kreatif menyumbang 6% daripada KDNK negara, mempunyai lebih 2 juta orang, dan dijangka memainkan peranan lebih besar dalam tahun-tahun akan datang.

Menamatkan pengajian pelajar meninggalkan kos kitaran hayat yang bercita-cita tinggi, bersemangat dan sangat kreatif individu yang adalah tempat yang baik untuk memulakan kerjaya yang berjaya dalam pengkhususan yang mereka pilih.

MEMBUAT ART WORK

Kami secara proaktif menggalakkan anda untuk meneroka kreativiti anda, inovasi dan keusahawanan - mengiktiraf kemahiran ini dan anda berada di jalan kepada kejayaan. Sepanjang penginapan anda kos kitaran hayat anda akan diperkenalkan kepada idea-idea baru, artis berbakat, dan ruang kreatif dalam dan di sekitar London, menyediakan anda dengan peluang yang utama untuk membuat, dan berjaya dalam, dunia menarik seni.

Teori dan Amalan

Matlamat kami adalah untuk menyediakan anda dengan yang seimbang dan pengalaman secara proses kreatif dan teori akademik, dengan terus-menerus memberi inspirasi kepada anda untuk menggunakan bakat semula jadi anda, melibatkan diri anda melalui kerja praktikal, dan memberi peluang untuk perbincangan dan renungan.

Hadapan Kreatif

Kursus kami direka khusus untuk membantu membangunkan idea dan cita-cita anda, dan bertujuan untuk memastikan bahawa pengetahuan dan kepakaran yang diperolehi juga membuka peluang kepada profesion di mana anda boleh menggunakan sepenuhnya kemahiran baru anda dan pengalaman. Kami ingin anda berjaya, hasil daripada tahap yang tinggi kepuasan kerja, jadi kursus kami sentiasa memberikan anda pakar dan pengalaman industri yang tidak ternilai.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Tahun Penubuhan » Lihat BAs »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Tahun Penubuhan

Yayasan Seni Dan Reka Bentuk

Campus Sepenuh masa October 2018 United Kingdom London

Program Yayasan Seni dan Reka Bentuk menyediakan pelajar dengan pengantar berharga dalam pelbagai bidang kreatif. Pelajar akan berpeluang untuk meneroka bidang minat dengan lebih mendalam, mengembangkan kemahiran, pengetahuan dan menyediakan mereka untuk peluang pendidikan / peluang kerjaya dunia seni dan fesyen. [+]

Yayasan Seni dan Reka Bentuk

Program Yayasan Seni dan Reka Bentuk menyediakan pelajar dengan pengantar berharga dalam pelbagai bidang kreatif. Pelajar akan berpeluang untuk meneroka bidang minat dengan lebih mendalam, mengembangkan kemahiran, pengetahuan dan menyediakan mereka untuk peluang pendidikan / peluang kerjaya dunia seni dan fesyen.

Program ini akan diajar dengan kerjasama fakulti akademik LSBF. Ia diakreditasi oleh Edexcel, badan pemberi kuasa terbesar di UK dan menawarkan program berkualiti tinggi, profesional dan inovatif, dikenali dan dihormati oleh majikan.

Keperluan Kursus

1. Umur minimum: Pelajar UK / EU - 16 tahun, Pelajar antarabangsa - berusia 18 tahun

2. Kelayakan: Tiga pas GCSE (C atau Di atas) / Satu Tahap A (Gred E atau ke atas), ATAU Advanced GCE dalam Seni Gunaan dan Rekaan / AS GCE dalam Seni dan Reka Bentuk... [-]


Contact
Alamat pos
9 Holborn
London

EC1N 2LL GB
Alamat lokasi
9 Holborn
London

London, England, EC1N 2LL GB
Alamat lokasi
UK Online, GB