Baca keterangan rasmi

Leeds College of Art Leeds College of Art telah menyampaikan seni yang berkualiti tinggi dan pendidikan reka bentuk selama lebih 160 tahun dan telah menyumbang besar kepada pembangunan pendidikan seni di Britain dan seterusnya, telah merintis jalan baru untuk mengajar dan kelayakan struktur. Pelajar-pelajar kita mengalami suasana yang sengit dan menarik, di mana tutor berasa ghairah bahawa setiap seseorang itu perlu mencari potensi individu mereka kreatif dan di mana kerja keras berbaloi off. Kami mempunyai lebih daripada 1000 BA (Hons) pelajar ijazah dan lebih 900 yang belajar kursus-kursus pendidikan lanjut, yang semua mendapati diri mereka tenggelam dalam persekitaran yang benar-benar kreatif.

Kami telah membina reputasi yang cemerlang seperti yang menarik alternatif kepada universiti tradisional, menghasilkan secara konsisten artis dan pereka bertaraf kebangsaan dan antarabangsa. Untuk sebahagian besar, reputasi kami berjalan di hadapan kami: Henry Moore dan Barbara Hepworth belajar di sini, seperti yang dilakukan, baru-baru ini, Marcus Harvey, Damien Hirst, Danny Sangra dan Omar Kashoura. Pada Leeds College of Art, di mana anda akan tenggelam dalam suasana yang akan membantu anda untuk mencari anda sendiri bakat dan potensi, di mana kerja keras benar-benar membayar di luar, dan di mana anda mempunyai semua sumber-sumber yang anda perlukan untuk anda idea untuk terbentuk. Petugas cemerlang kami: Nisbah pelajar bermakna anda akan mendapat manfaat dari perhatian sebanyak peribadi dan pakar nasihat yang anda perlukan. Anda akan ditawarkan sokongan bahasa Inggeris sebagai sebahagian daripada tuisyen anda. A tutor berkelayakan akan menyokong anda dengan bertulis tugasan, tuisyen dalam bahasa Inggeris, dan persediaan untuk peperiksaan IELTS (jika belajar di peringkat FE)

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Tahun Penubuhan

Leeds College of Art

Di peringkat kebangsaan dihormati intensif program ini setahun direka untuk menyediakan anda untuk kursus ijazah pilihan anda: pelajar kita sangat sangat dihormati oleh s ... [+]

Diploma Asasi Art & Design Di peringkat kebangsaan dihormati intensif program ini satu tahun direka untuk menyediakan anda untuk kursus ijazah daripada anda pilihan: pelajar-pelajar kita sangat dipandang tinggi oleh paling sekolah seni berprestij, kebangsaan dan antarabangsa, 96% pelajar-pelajar kita pergi untuk belajar di peringkat ijazah dan kemudian ke kerjaya terbang tinggi dalam pelbagai disiplin. Kami penekanan masalah dan pemikiran kritikal masalah; anda akan membangunkan kefahaman yang jelas tentang siapa anda sebagai seorang pengamal dan diberi kuasa untuk memaklumkan pendapat dan untuk mendapatkan mereka didengar.

[-]
United Kingdom Leeds
Og 2020
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Welcome to Leeds College of Art