Baca keterangan rasmi

Loxdale English Centre adalah lokasi yang sempurna untuk pengajian anda. Sekiranya anda sedang mencari pelajaran bahasa Inggeris yang berkualiti tinggi, maka anda tidak akan dapat melihatnya lagi.

Sejak ditubuhkan pada tahun 1968, Loxdale English Centre telah menjalankan kursus bahasa Inggeris berkualiti tinggi untuk beribu-ribu pelajar. Kebanyakan guru bahasa kami mempunyai pengalaman beberapa tahun dalam pengajaran Bahasa Inggeris sebagai bahasa asing. Sebagai jaminan kualiti yang lebih tinggi, Sekolah kami diakreditasi oleh British Council untuk mengajar Bahasa Inggeris dan merupakan ahli Inggeris Inggeris.

Kami mengalu-alukan pelajar dewasa antarabangsa ke Loxdale sepanjang tahun dan kami mempunyai program khas pada bulan Januari dan Februari dan musim panas untuk pelajar muda. Kursus tertutup untuk orang dewasa dan pelajar muda juga diterima pada bila-bila masa dari musim panas.

Program kami

Loxdale English Centre adalah lokasi yang sempurna untuk pengajian anda. Sekiranya anda sedang mencari pelajaran bahasa Inggeris yang berkualiti tinggi, maka anda tidak akan dapat melihatnya lagi.

Loxdale tidak seperti kebanyakan sekolah bahasa lain. Apabila anda belajar dengan kami, anda akan mempunyai akses kepada pilihan kursus yang paling luas, yang masing-masing berdasarkan penyertaan pelajar yang aktif dan direka untuk memperkuat pengalaman pembelajaran anda dan penghargaan bahasa dan budaya bahasa Inggeris.

Program meriah dan interaktif kami direka untuk pelajar yang ingin meningkatkan keupayaan mereka berkomunikasi dalam Bahasa Inggeris di syarikat orang yang berfikiran sedemikian dari seluruh dunia, sambil menikmati pengalaman belajar di Brighton, salah satu daripada UK yang paling bersemangat dan budaya pelbagai bandar.

Untuk pelajaran Bahasa Inggeris yang profesional dan profesional yang dijalankan dalam suasana yang hangat dan mesra maka kami sangat popular
Kursus Bahasa Inggeris Umum adalah jawapan sempurna untuk keperluan anda.

Belajar bahasa Inggeris dengan mata pelajaran lain untuk memanfaatkan sepenuhnya masa anda di England. Kursus Bahasa Inggeris Plus adalah peluang untuk menggabungkan Bahasa Inggeris Umum dengan berbagai subjek dengan sesuatu yang sesuai dengan kebanyakan citarasa.

Kursus termasuk seni, berkebun, fesyen, drama, sejarah, percetakan skrin, fotografi, kajian alam sekitar, media, budaya Inggeris dan bahasa Inggeris kreatif.

Walaupun sentiasa mengekalkan piawaian akademik tertinggi, kursus Loxdale bersaing secara kompetitif dan mewakili nilai yang sangat baik untuk wang.

Ia bukan hanya piawaian akademik yang tinggi yang membezakan kita. Apabila anda tiba, anda akan diberikan tutor peribadi yang akan berada di sana untuk menyokong dan membimbing anda sepanjang pengajian anda. Kami komited untuk menyediakan persekitaran pembelajaran yang merangsang berdasarkan kerjasama dan penyertaan aktif yang akan memperkasakan pelajar dari semua peringkat umur dan latar belakang sosial untuk mencapai potensi penuh mereka.

Kami secara aktif menggalakkan kajian kritikal sambil memupuk toleransi dan menghormati semua orang, budaya dan idea. Pelajar mendapat banyak peluang untuk mempengaruhi komponen kursus yang berlainan - dari aktiviti sosial ke sukatan pelajaran.

Loxdale benar-benar menawarkan anda "lebih daripada sekadar bahasa Inggeris"! Jadi mengapa tidak datang dan menyertai kami untuk pengalaman yang tidak dapat dilupakan?

Kemudahan

Sekolah kami ditempatkan di sebuah rumah besar Victoria tradisional Inggeris dan dikelilingi oleh taman-taman dan pokok-pokok besar. Kami mempunyai kemudahan di lokasi yang luas termasuk 16 bilik darjah, perpustakaan, bilik belajar kendiri dengan sesi yang dipimpin oleh guru-guru, wi-fi percuma, bilik komputer, ruang makan yang menyediakan makanan panas, makanan ringan dan minuman, dewan sukan, meja bilik tenis, taman besar dan 3 piano untuk pelajar gunakan. Terdapat bilik sosial pelajar yang dibuka setiap hari dan kebanyakan malam di mana pelajar boleh berehat, bersosial, bermain sukan, menonton filem, bermain di Wii atau Play Station 3, belajar dan masak.

Lokasi

Loxdale terletak di Portslade yang merupakan pinggiran bandar Brighton

Sekolah Menengah Kebangsaan Sweden

Loxdale English Centre juga merupakan Sekolah Menengah Kebangsaan Sweden. Sekolah Tinggi Rakyat adalah kebajikan pendidikan orang dewasa terutamanya di Scandinavia. Ini bermakna bahawa pelajar dewasa dari Sweden layak mendapat yuran kursus mereka dibiayai melalui geran kerajaan, dengan berkesan membuat kursus secara percuma.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Loxdale English Centre

Jika anda ingin memaksimumkan masa yang anda habiskan untuk belajar di Loxdale maka kursus Bahasa Inggeris Intensif kami akan menjadi sempurna untuk anda. ... [+]

Jika anda ingin memaksimumkan masa yang anda habiskan untuk belajar di Loxdale maka kursus Bahasa Inggeris Intensif kami akan menjadi sempurna untuk anda.

Pelajar mengikuti pengajian program intensif kami di kursus Bahasa Inggeris Am di pagi hari. Pada hari Isnin petang anda mempunyai perbincangan mingguan dan kemudian pada hari Rabu dan Khamis, anda akan mempunyai lebih banyak pelajaran Bahasa Inggeris. Ia adalah sebanyak 25 pelajaran (45 minit setiap pelajaran) seminggu.

Terdapat maksimum 14 pelajar dalam pelajaran pagi dan maksimum 16 pelajar pada setiap kursus pada sebelah petang.

[-]
United Kingdom Brighton
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 - 30 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Loxdale English Centre

Belajar bahasa Inggeris di syarikat orang-orang yang suka berfikir dari seluruh dunia pada kursus yang sangat popular ini! Program meriah dan imajinatif ini akan membantu ... [+]

Belajar bahasa Inggeris di syarikat orang-orang yang suka berfikir dari seluruh dunia pada kursus yang sangat popular ini! Program meriah dan imajinatif ini akan membantu anda untuk berkomunikasi dengan yakin dan lancar dalam bahasa Inggeris setiap hari.

Semasa pelajaran kami, kami memberi tumpuan kepada kemahiran bercakap, mendengar, membaca dan menulis dan membolehkan masa yang maksimum bagi anda untuk belajar dan mengamalkan perbendaharaan kata, tatabahasa, bahasa Inggeris dan bahasa idioms yang baru.

Melalui Bahasa Inggeris

Program pengajaran unik Loxdale menawarkan anda peluang untuk memperibadikan pengalaman pembelajaran anda. Sebagai sebahagian daripada kursus, anda akan belajar bahasa Inggeris melalui mata pelajaran yang berbeza untuk dua pelajaran seminggu. Ini dipanggil "Bahasa Inggeris Melalui" dan anda boleh memilih dari subjek seperti penyediaan peperiksaan, sejarah, filem, penghargaan seni, bahasa Inggeris perniagaan, penulisan kreatif, penghargaan muzik dan menulis buku kanak-kanak.... [-]

United Kingdom Brighton
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 - 30 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Loxdale English Centre

Kursus Pelajar Muda Musim Sejuk Antarabangsa yang popular ini sesuai untuk remaja berusia antara 13 dan 17 tahun. Kanak-kanak berusia 12 tahun boleh menyertai kursus kami ... [+]

Kursus Pelajar Muda Musim Sejuk Antarabangsa yang popular ini sesuai untuk remaja berusia antara 13 dan 17 tahun. Kanak-kanak berumur 12 tahun boleh menyertai kursus kami jika ibu bapa mereka akan membenarkan mereka berjalan ke dan dari sekolah sendiri. Ia direka untuk menjadi interaktif dan menyeronokkan - untuk memastikan anda menjadi yakin dalam bercakap Bahasa Inggeris.

Kami menyediakan suasana yang selamat, tersusun dengan baik dan meriah di mana terdapat banyak ketawa dan keseronokan dan boleh menjamin bahawa remaja benar-benar akan mempunyai masa yang indah!

Pelajaran Inggeris

Kami menawarkan kursus bahasa Inggeris berkualiti tinggi untuk setiap peringkat pembelajaran Bahasa Inggeris - dari pemula hingga maju. Saiz kelas kami memastikan bahawa anda akan mendapat perhatian individu dan tuisyen pakar apabila anda belajar bahasa Inggeris dengan kami.... [-]

United Kingdom Brighton
Og 2019
English
Sepenuh masa
2 - 6 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Loxdale English Centre

Kursus Pelajar Summer Summer yang sangat popular kami sangat sesuai untuk remaja berusia antara 8 dan 12 tahun. ... [+]

Kursus Pelajar Summer Summer yang sangat popular kami sangat sesuai untuk remaja berusia antara 8 dan 12 tahun.

Ia direka untuk menjadi interaktif dan menyeronokkan - untuk memastikan anda menjadi yakin dalam bercakap Bahasa Inggeris. Dengan lokasi yang sangat baik, pelajar datang dari seluruh dunia untuk menyertai kursus kami.

Kami menawarkan kursus bahasa Inggeris berkualiti tinggi untuk setiap peringkat pembelajaran bahasa Inggeris - dari bahasa pemula Bahasa Inggeris hingga Bahasa Inggeris Lanjutan. Saiz kelas kami memastikan bahawa anda akan mendapat perhatian individu dan tuisyen pakar apabila anda belajar bahasa Inggeris dengan kami.

Semasa pelajaran anda, anda akan memberi tumpuan untuk meningkatkan Bahasa Inggeris anda di semua bidang kemahiran utama bercakap, membaca, menulis, mendengar dan tatabahasa. Guru-guru indah kami memastikan bahawa anda bekerja keras dalam kelas, belajar banyak pada masa anda di Loxdale dan bersenang-senang!... [-]

United Kingdom Brighton
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 - 8 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Loxdale English Centre

Kursus Pelajar Muda Summer Summer yang sangat popular adalah sempurna untuk remaja berusia antara 13 dan 17 tahun. Ia direka untuk menjadi interaktif dan menyeronokkan - ... [+]

Kursus Pelajar Muda Summer Summer yang sangat popular adalah sempurna untuk remaja berusia antara 13 dan 17 tahun. Ia direka untuk menjadi interaktif dan menyeronokkan - untuk memastikan anda menjadi yakin dalam bercakap Bahasa Inggeris. Dengan lokasi lokasi yang sangat baik dari pantai, para pelajar datang dari seluruh dunia untuk menyertai kursus kami.

Pelajaran Inggeris

Kami menawarkan kursus bahasa Inggeris berkualiti tinggi untuk setiap peringkat pembelajaran bahasa Inggeris - dari bahasa pemula Bahasa Inggeris hingga Bahasa Inggeris Lanjutan. Saiz kelas kami memastikan bahawa anda akan mendapat perhatian individu dan tuisyen pakar apabila anda belajar bahasa Inggeris dengan kami.... [-]

United Kingdom Brighton
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 - 8 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Loxdale English Centre

Kursus Bahasa Inggeris 'Plus' menggabungkan kursus Bahasa Inggeris Umum yang sangat popular dengan pelbagai subjek budaya dan pendidikan seperti seni, berkebun, f ... [+]

Kursus Bahasa Inggeris 'Plus' menggabungkan kursus Bahasa Inggeris Umum yang sangat popular dengan pelbagai subjek budaya dan pendidikan seperti seni, berkebun, fesyen, drama, percetakan skrin, fotografi, kajian alam sekitar, media, budaya Inggeris dan bahasa Inggeris yang kreatif.

Pada hari Isnin petang anda mempunyai perbincangan mingguan dan kemudian pada hari Rabu dan Khamis, anda akan mempelajari subjek Bahasa Inggeris Plus yang anda pilih.

Mendapatkan anda terlibat, program unik ini akan memberi anda pemahaman yang lebih luas mengenai bahasa Inggeris pada tahap yang lebih mendalam. Anda boleh memilih untuk belajar seberapa banyak mata pelajaran yang anda suka, dan anda akan mendapat sokongan dan dorongan mesra dari guru-guru yang berkelayakan kami setiap langkah.... [-]

United Kingdom Brighton
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 - 30 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Loxdale