Makers Academy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Cerita kami

Makers Academy telah diasaskan oleh Evgeny Shadchnev dan Rob Johnson apabila mereka bertemu di makmal Forward. Evgeny adalah pemaju perisian klasik dilatih dan ketika ia berusaha untuk membina pasukannya beliau mendapati kekurangan pemaju yang berkelayakan di pasaran. Pada masa yang sama, Rob mempunyai pengalaman mengajar dirinya untuk program melalui sebuah buku mengenai Objektif C dan beliau mengambil masa 9 bulan dan 30 jam seminggu untuk mendapatkan melaluinya. Perbualan antara dua dibuat mereka menyedari bahawa walaupun program sains komputer adalah baik pada penggerudian pelajar dengan teori, mereka melatih orang untuk menjadi profesor sains komputer dan bukannya pengaturcara, dan sesuatu perlu dilakukan.

Kira-kira 4 bulan selepas perbualan itu mereka mula kohort pertama mereka - pada bulan Februari 2013 - mewujudkan Makers Academy - alternatif kepada universiti dan laluan vokasional ke dalam pekerjaan sebagai pembangun web, membolehkan orang ramai untuk menukar kerjaya dan belajar untuk kod dalam 3 hyper intensif bulan. Makers Academy kini telah pergi selama lebih 2 tahun dan telah menamatkan pengajian lebih 400 pelajar.

Perkara yang kami lakukan

Kami percaya bahawa pembelajaran untuk kod terdiri daripada lebih daripada hanya bahan-bahan yang kami sediakan dan kurikulum kita telah mencipta. Kini kami menggunakan campuran bengkel, latihan, projek, kelas sesi rehat keluar dan akhir-minggu cabaran untuk membantu pelajar-pelajar kita memahami pengaturcaraan. Persekitaran yang mendalam, mempunyai jurulatih pakar di tangan semua hari dan berpasangan dengan pelajar-pelajar lain adalah semua kunci kepada proses pendidikan kita.

Pelajar mempunyai peluang untuk memohon ke lokasi London kami (Makers Academy) atau 100% persembahan dalam talian kami (Makers Academy Remote).

This school offers programs in:
  • English

Lihat kursus » Lihat Kursus - OnlineStudies »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Pembuat (tentu Pemaju Web Junior)

Campus Sepenuh masa 16  Pendaftaran Terbuka United Kingdom London

Dalam 12 minggu, bermula sebagai orang baru kepada seorang pemaju web junior dengan intensif, pengekodan Bootcamp di London [+]

LIFE AT MAKERS

Sebagai seorang pelajar di Makers Academy adalah perjalanan yang sangat emosi. Makan, tidur dan kod bernafas menjadi sebahagian besar daripada kehidupan anda, tetapi menjaga kesejahteraan anda juga penting untuk menjadi pemaju yang besar. Di laman web kami mempunyai Dana, Ketua Pegawai Joy kami - pengajar yoga disahkan yang mengadakan kelas-kelas yoga dan meditasi setiap hari dan di sini untuk menjaga kesejahteraan anda.

Ia juga penting untuk berehat dan ikatan sosial dengan kohort anda. Kami dikelilingi oleh beberapa kafe quirkiest London, makanan jalanan terlazat dan pub yang paling sibuk. Kami juga menjadi tuan rumah acara tetap seperti ceramah kilat Petcha Kutcha, permainan malam, malam karaoke, serta aktiviti-aktiviti kumpulan menganjurkan seperti mendaki, go-kart dan pergi ke teater.... [-]


Video

A Makers Academy Graduate One Year On

A Makers Academy Graduate One Year On

Makers Academy Gives You the Skills to Start Your Own Company!