Mobility Oil & Gas Limited

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Penyedia Perkhidmatan untuk Minyak dan Gas Industri

Gambaran Keseluruhan

Yang berpangkalan di London, Mobility Minyak dan Gas menyediakan perkhidmatan yang komprehensif kepada industri minyak dan gas global dalam bidang Petroleum Engineering Consultancy dan Latihan.

Kami diiktiraf oleh Majlis Akreditasi British untuk bebas lanjut dan Pengajian Tinggi sebagai Pengendali Kursus Pendek.

Pasukan kami Consultants dengan tahun pengalaman dalam industri Minyak dan Gas ini akan melengkapkan anda untuk menjadi lebih berkesan dalam memenuhi objektif perniagaan anda. Minyak dan Gas perundingan kami dengan pakar teknikal memahami industri Petroleum dan menyediakan penyelesaian bagi aktiviti Eksplorasi dan Pengeluaran. Consultants kami menyediakan perkhidmatan perundingan khusus dan menyampaikan kursus latihan yang memenuhi cabaran industri Minyak dan Gas pada abad ke-21.

Seperti Minyak dan Gas Penyedia Latihan, kursus jangka pendek industri Petroleum kami ditumpukan kepada pembangunan pengetahuan, kemahiran dan kecekapan kakitangan. Kami bekerjasama dengan organisasi untuk memahami keperluan latihan mereka, membangun dan melaksanakan pelan latihan untuk merapatkan jurang.

Perkhidmatan profesional yang unik Pasukan kami perunding dan kakitangan memahami keperluan untuk memberikan nilai yang bertaraf dunia pada harga yang kompetitif. Kami bekerja keras untuk memastikan bahawa kita melebihi jangkaan anda dan mewujudkan nilai untuk organisasi anda setiap masa.

Penyelesaian inovatif Kami mencadangkan penyelesaian yang inovatif di mana kami fikir mereka selaras dengan strategi organisasi anda, tetapi kami sentiasa mengutamakan keperluan anda. Pasukan pakar perunding kami mempunyai pengalaman untuk membantu anda menentukan kawasan masalah dan bekerja dengan anda untuk memberikan penyelesaian yang tepat.

Portfolio perkhidmatan yang komprehensif

Kami menyediakan perkhidmatan perundingan dalam industri Minyak dan Gas membangunkan penyelesaian untuk menyokong Minyak dan Gas Exploration dan Operasi Pengeluaran. Minyak dan Gas kursus jangka pendek profesional kami direka untuk latihan kakitangan untuk memastikan prestasi dan pembangunan yang berterusan kerana mereka menghadapi cabaran setiap hari dalam industri petroleum. Minyak dan perolehan gas adalah salah satu perniagaan teras kami, kami mendapatkan sumber peralatan yang digunakan di dalam industri Minyak dan Gas kedua-dua untuk syarikat-syarikat minyak negara dan komersial.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Diploma »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

Diploma Teknologi Kejuruteraan Penggerudian

Campus Sepenuh masa September 2018 United Kingdom London Leeds + 1 lagi

Diploma ini direka untuk graduan baru, kakitangan dengan pengalaman yang sedikit atau tiada dalam penggerudian dan kakitangan dalam bidang-bidang lain yang ingin memulakan kerjaya dalam penggerudian. Kurikulum program Diploma ini telah dibangunkan oleh pakar-pakar mata pelajaran dan juga telah ditanda aras dengan piawaian industri. [+]

Diploma Teknologi Kejuruteraan Drilling (Certified oleh Pejabat Piawaian CPD) Program Pengenalan

Diploma ini direka untuk graduan baru, kakitangan dengan pengalaman yang sedikit atau tiada dalam penggerudian dan kakitangan dalam bidang-bidang lain yang ingin memulakan kerjaya dalam penggerudian. Kurikulum program Diploma ini telah dibangunkan oleh pakar-pakar mata pelajaran dan juga telah ditanda aras dengan piawaian industri.

Kursus Pendekatan Penghantaran

Satu teori dan tangan pada pendekatan yang digunakan dalam penyampaian enam bulan program Diploma intensif ini. Program Diploma ini akan mendedahkan calon kepada perisian standard industri, simulator penggerudian dan peluang untuk bekerja dalam pasukan dan sebagai seorang individu. Calon-calon yang mendaftar pada program ini juga akan dinilai dari semasa ke semasa sepanjang program dengan penilaian akhir di akhir sebelum sijil pencapaian dianugerahkan.... [-]