Moreton Morrell College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Morrell College Moreton kami meliputi 750 ekar kawasan luar bandar dan rumah kepada ramai pelajar berasaskan tanah kami.

750 ekar kawasan luar Sebuah ladang komersial bekerja Kandang kuda selama lebih 100 kuda terapi Equine dan pusat pemulihan Sebuah sekolah tertutup, sekolah luar dilindungi, besar arena menunggang luar dan kuda walker unit pekerjaan tempa pengajaran yang dibina Traditional forge bata dibina dan ilmu bedah haiwan yang lengkap habitat hidupan liar termasuk hutan, paya dan padang rumput Pusat untuk hortikultur dan kejururawatan veterinar, serta haiwan pusat kebajikan yang besar kemudahan pembinaan dengan keluasan bengkel dibuka untuk kerja bata, kayu dan pelbagai kemahiran Perpustakaan Asrama pengangkutan intercampus kemudahan sukan baru 2016

Kursus untuk lepasan sekolah, kursus ijazah dan kursus jangka pendek semua yang ditawarkan di Moreton Morrell College.

Senarai di bawah mungkin tidak menyeluruh dan banyak mata pelajaran ini dikendalikan di pelbagai peringkat.

Pertanian Kebajikan Haiwan dan Vet Nursing Brickwork, pertukangan kayu dan tanggam Countryside dan Alam Sekitar Equine dan pekerjaan tempa Belajar bunga dan bunga Mengatur Perhutanan, Tree Pengurusan dan Arboriculture Sukan, Sukan Therapy, Fitness and Leisure

Maklumat College

Bagi menyokong pelajar-pelajar kita dalam pelajaran kita mempunyai sumber dan kemudahan yang pakar.

kemudahan kuda kami terdiri daripada kandang kuda selama lebih 100 ekor kuda, sebuah sekolah tertutup, sekolah luar dilindungi, arena menunggang luaran yang besar dan kuda walker. Kami juga mempunyai unit pekerjaan tempa pengajaran yang dibina, dan kawasan besi kami mempunyai reputasi sebagai salah satu yang terbaik di UK.

Kami mempunyai sebuah ladang bekerja sepenuh yang merupakan unit komersial bebas, membenarkan pelajar untuk mendapatkan sebenar pengalaman hands-on dengan kumpulan tenusu yang besar.

Kami juga mempunyai ilmu bedah haiwan yang lengkap dari mana kami menjalankan kursus besi kami.

Bagi pelajar luar bandar kita mempunyai habitat hidupan liar termasuk hutan, paya dan padang rumput.

Terdapat pusat-pusat yang dibina untuk hortikultur dan kejururawatan veterinar, serta pusat kebajikan haiwan yang besar.

Kampus ini juga menempatkan kemudahan pembinaan yang mempunyai keluasan bengkel dibuka untuk kerja bata, kayu dan pelbagai kemahiran.

Perpustakaan ini terletak di bekas sekolah polo dan menyediakan sehingga sumber minit untuk semua pelajar.

Sukan Academies kami adalah berdasarkan di Moreton Morrell dan memberi peluang untuk mengambil bahagian dalam sukan di samping kursus mereka semua pelajar. Terdapat dua tahap keahlian: Academy Prestasi, terbuka kepada semua pelajar dan Elite Academy untuk pelajar yang berpotensi atau sebelumnya pengalaman sukan elit.

Pelajar di pusat ini cenderung untuk tinggal di bangunan tempat tinggal yang berada di kampus. Terdapat lima dewan dengan bilik untuk 270 pelajar.

pengangkutan intercampus disediakan dengan hubungan yang baik ke dan dari kampus Leamington Spa.

This school offers programs in:
  • English

Lihat BSc » Lihat BAs » Lihat BScs »

Video

Moreton Morrell College