New College Durham

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kolej cemerlang

Kami gembira kerana College New Durham telah digredkan sebagai cemerlang oleh PPP. Plus, kecemerlangan dan inovasi kami telah diiktiraf oleh pemberian Pembelajaran dan Kemahiran Peningkatan Perkhidmatan (LSIS) Beacon Status.

kadar kejayaan keseluruhan kami meletakkan kami pada 10% atas semua kolej kebangsaan untuk prestasi. Bukan itu sahaja, tetapi pencapaian pelajar dan kadar pengekalan kami adalah antara yang terbaik di negara ini!

Sokongan kami untuk pelajar di dalam dan di luar bilik darjah juga merupakan salah satu kekuatan utama kami dengan 94% daripada pelajar yang menyertai kursus di Kolej, tamat pengajian, iaitu 5% melebihi purata kebangsaan.

Kami adalah sebuah kolej yang cemerlang dalam pelbagai cara. Ini hanya sebahagian daripada kekuatan utama kami:

  • kadar kejayaan cemerlang pada jenis peruntukan yang paling, termasuk Perantisan dan Fungsi
  • Kemahiran
  • Sejarah prestasi cemerlang kekal pada yang paling panjang, peringkat dan kumpulan umur
  • sokongan yang cemerlang untuk pelajar
  • penekanan kepada pengajaran dan pembelajaran yang membawa kepada hasil yang sangat baik
  • kepimpinan strategik yang kukuh dan pengurusan prestasi yang menggalakkan pencapaian yang tinggi untuk semua
  • Ethos penambahbaikan yang berterusan dan saling menghormati untuk semua
  • sumbangan yang besar kepada penyertaan sosial
  • persekitaran pembelajaran yang cemerlang dan terawat dengan baik.
NCD

Mengenai College

kampus £ 35 juta kami menawarkan pelbagai mengesankan bangunan, kemudahan dan sumber untuk memberikan persekitaran pembelajaran yang moden dan merangsang, dilengkapi dengan yang paling up to tarikh bahan-bahan pembelajaran, kemudahan dan sumber IT.

Terdapat banyak tempat untuk makan, termasuk medan selera dan Sukan Café, dengan lokasi di Starbucks dan Costa Coffee. Untuk sesuatu yang sedikit berbeza anda boleh melawat Nouveau Restaurant Le mana pelajar katering kami menyediakan pelbagai makanan yang lazat. Pelajar juga boleh melawat kedai POD untuk segala-galanya daripada sandwich dan teh, minuman ringan dan bar coklat.

Kami menyediakan perkhidmatan untuk pelajar dan umum sama awam. Halo, salon rambut dan kecantikan kami menawarkan segala-galanya daripada potongan rambut untuk tans palsu. Pemuzik boleh mengambil kesempatan penuh daripada studio rakaman dan bilik latihan, manakala peminat kecergasan akan menikmati gimnasium Steps2Fitness yang menempatkan semua Mesin kardio dan terkini.

Pencapaian dan kejayaan

Kami terus diperbaiki pada standard akademik yang tinggi dan pencapaian pelajar kita pangkat dengan yang terbaik di negara ini.

Corporation dan struktur

Perbadanan New College Durham terdiri daripada ahli-ahli komuniti perniagaan dan tempatan, pihak berkuasa tempatan, pihak berkepentingan, rakan kongsi, kakitangan dan pelajar.

Kenyataan Misi

Misi kami adalah untuk menyediakan pembelajaran yang cemerlang dan latihan untuk individu, perniagaan dan masyarakat.

sejarah College

New College Durham telah ditubuhkan pada tahun 1977 daripada penggabungan Kolej Cross Neville dan Durham Technical College.

A kolej selamat

kesihatan dan keselamatan anda adalah keutamaan kami, kami sentiasa mahu anda berasa dan selamat di kolej.

NCD

Kampus kami

Selain sebagai tempat yang hebat untuk belajar, ia juga merupakan tempat yang hebat untuk bersosial dan mengejar dengan rakan-rakan. Kami mempunyai salon rambut dan kecantikan, gimnasium, studio tarian dan pelbagai guna dewan sukan, kedai, restoran, dan juga Starbucks dan Costa Coffee.

perkhidmatan College

Kami mempunyai pelbagai mengesankan kemudahan di tapak termasuk rambut Halo dan salon kecantikan, Steps2Fitness gimnasium dan tarian studio dan Le Nouveau Restaurant. Terdapat juga kafe dan kedai, serta tempat letak kenderaan percuma.

Menarik rancangan pembangunan semula baru mendedahkan

Mengikuti bulan perundingan dan perancangan, kami ingin berkongsi butiran £ 5 juta pelan kemudahan pelaburan yang menarik ini.

NCD

Pusat Sumber Pembelajaran

The LRC adalah rumah kepada perpustakaan dan e-Learning Centre dan menyediakan semua sumber yang anda perlukan untuk kajian anda.

akses

Dengan kampus moden kita kita telah mencapai persekitaran diakses semua orang boleh menikmati.

Catering tanpa tunai

New College Durham akan memperkenalkan makanan sendiri tanpa tunai dan Perkhidmatan pembayaran dari bulan September 2014.

Penginapan luar

New College Durham tidak memiliki apa-apa bangunan tempat tinggal bagaimanapun dalam Durham terdapat pelbagai pilihan penginapan.

kemudahan persidangan

Kami mempunyai pelbagai jenis kemudahan boleh disewa pada kadar yang kompetitif.

kemampanan

Kami secara aktif membuat kemampanan ianya sebahagian daripada kehidupan College selama bertahun-tahun. kampus kami telah memberikan impak yang besar untuk mengurangkan kesan karbon kami.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Tahun Penubuhan » Lihat Tahun Persediaan » Lihat Diploma »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

BTEC Tahap 3 Diploma Sains Gunaan

Campus Sepenuh masa August 2017 United Kingdom Durham

Kursus ini merupakan kursus interaktif dan akan merangkumi banyak lawatan, amali dan tugasan untuk kedua-dua meningkatkan dan memperkayakan masa anda di sini dengan kami. Anda akan meninggalkan kursus dengan kemahiran yang diperlukan untuk kehidupan di Universiti dan yang lebih penting kerjaya dalam Kesihatan, Pendidikan dan sektor Sains. [+]

Gambaran Keseluruhan Kursus ini sepenuhnya terdiri daripada unit kerja kursus dan setiap pelajar mempunyai peluang untuk mencapai D * D * yang bersamaan dengan 280 UCAS mata. Anda akan dikehendaki untuk mengambil satu Tahap lain bersama-sama kursus ini, untuk memenuhi syarat kemasukan minimum bagi Universiti. Kursus ini merupakan kursus interaktif dan akan merangkumi banyak lawatan, amali dan tugasan untuk kedua-dua meningkatkan dan memperkayakan masa anda di sini dengan kami. Anda akan meninggalkan kursus dengan kemahiran yang diperlukan untuk kehidupan di Universiti dan yang lebih penting kerjaya dalam Kesihatan, Pendidikan dan sektor Sains. Belajar Anda akan mengkaji unit-unit berikut pada kursus ini Asas Sains Bekerja dalam Industri Sains Teknik Praktikal saintifik Fisiologi Manusia Sistem Badan Fisiologi Peraturan & Pembiakan Manusia Penyakit dan Jangkitan Sebagai sebahagian daripada kursus ini, anda boleh melawat beberapa tempat-tempat berikut Edinburgh zoo Pusat 4 life Muzium pusat kehidupan laut RSPB hospital Kriteria kemasukan 5 A * - C GCSE untuk memasukkan Matematik, Bahasa Inggeris dan Sains Jika anda ingin belajar mata pelajaran sains teras di sebelah BTEC Applied Science kursus maka anda mesti mencapai gred B dalam Matematik, Sains dan Bahasa Inggeris pada peringkat GCSE. kos Kursus: 16-18 - Percuma 19-23 - Percuma / TBC 24+ - TBC [-]

Level 3 Extended Diploma in Travel & Tourism

Campus Sepenuh masa August 2017 United Kingdom Durham

[+]

Kemahiran employability Matematik dan Bahasa Inggeris 24+ - £ 2085 setahun [-]

Tahap 3 Diploma Dalam Penyeliaan Hospitaliti & Kepimpinan

Campus Sepenuh masa August 2017 United Kingdom Durham

Kursus ini membawa kepada penganugerahan NVQ Level 3 Hospitaliti dan Kepimpinan. program kajian anda akan terdiri daripada program utamamu, kemahiran employability yang termasuk penceramah jemputan, penempatan, perjalanan dan lawatan ke majikan di rantau ini dan di peringkat kebangsaan dan juga pertandingan. [+]

gambaran Keseluruhan Kursus ini membawa kepada penganugerahan NVQ Level 3 Hospitaliti dan Kepimpinan. program kajian anda akan terdiri daripada program utamamu, kemahiran employability yang termasuk penceramah jemputan, penempatan, perjalanan dan lawatan ke majikan di rantau ini dan di peringkat kebangsaan dan juga pertandingan. Kelayakan ini akan menyediakan anda untuk kerjaya dalam beberapa organisasi Hospitaliti dan Katering, tetapi terutamanya direka sebagai laluan perkembangan pada tahap asas. Tujuan program ini adalah untuk menggalakkan anda untuk membangunkan kemahiran peribadi dan kualiti yang anda perlukan untuk kerja dan pembelajaran dan juga membantu anda mencapai potensi penuh anda. kelayakan NVQ adalah bertujuan sebagai program praktikal 'hands-on' dengan setiap satu diajar dalam konteks pekerjaan sebenar dan kerjaya dalam sektor vokasional yang dipilih. Ini memberikan peluang untuk menerokai peluang yang ditawarkan dalam sektor itu, dan untuk memperoleh kemahiran vokasional yang sesuai anda. Dalam Tahap NVQ 3 Hospitality kelayakan Kepimpinan Pelajar akan memperolehi pengetahuan dan kepakaran termasuk pelajar terlibat dalam operasi restoran mewah kami, yang menetapkan standard perkhidmatan yang tinggi pelanggan dan menyampaikan makanan yang sangat baik untuk orang ramai, makanan dan minuman perkhidmatan, maju merancang, menjalankan kegiatan dan kawalan stok. Pencapaian Cookery NVQ Professional memerlukan pelajar untuk menyiapkan tugasan berasaskan teori yang secara langsung berkaitan dengan hidangan mereka memasak, memasak, mengemas dan menilai. Kelayakan ini akan dinilai melalui penilaian praktikal, ujian aneka pilihan, soalan jawapan pendek dan tugasan. belajar Unit yang anda akan meliputi: Menyelia amalan untuk bayaran pengendalian menyelia fungsi Menetapkan objektif dan memberi sokongan kepada ahli-ahli pasukan Membangunkan hubungan kerja dengan rakan-rakan Menyumbang kepada kawalan sumber Mengekalkan kesihatan, kebersihan, keselamatan dan keselamatan persekitaran kerja. Membawa satu pasukan untuk meningkatkan perkhidmatan pelanggan Menyumbang kepada pembangunan resipi dan menu Menyumbang kepada pemilihan kakitangan untuk aktiviti Kriteria Kemasukan Untuk mengakses Level NVQ Kepimpinan 3 Hospitality anda akan memerlukan City dan Guilds 706/2, 707/2, 705/2 atau NVQ / VRQ Level 2 Penyediaan Makanan, Perkhidmatan Makanan atau yang setaraf, atau dua tahun pengalaman dalam industri berkaitan dalam katering . [-]

Tahun Persediaan

Peringkat Dalam Bidang Sains Dan Matematik

Campus Sepenuh masa August 2017 United Kingdom Durham

Kursus ini bertujuan untuk memperkenalkan anda kepada Kimia, menunjukkan kepada anda bagaimana kawasan ini sains dianjurkan, cara di mana idea-idea yang telah membangunkan dan bukti untuk idea-idea semasa kami. [+]

kimia Kursus ini bertujuan untuk memperkenalkan anda kepada Kimia, menunjukkan kepada anda bagaimana kawasan ini sains dianjurkan, cara di mana idea-idea yang telah membangunkan dan bukti untuk idea-idea semasa kami. Ini dilakukan terutamanya oleh campuran kerja amali dan eksperimen, beberapa demonstrasi, pelajar membawa pembelajaran dan perbincangan serta berpusatkan guru pembelajaran. pelajar sepenuh masa mengkaji perkara ini dalam kombinasi dengan Tahap AS / A lain. Ia berjalan lancar dengan ilmu-ilmu lain seperti Fizik dan Biologi, serta Matematik. Ia boleh membantu dengan Sains Alam Sekitar, dan boleh digabungkan dengan mata pelajaran lain termasuk Psikologi dan Sains Gunaan. buku teks yang sesuai disediakan. Perpustakaan ini mempunyai pilihan yang baik daripada buku. Pelajar yang ingin membeli buku-buku mereka sendiri mungkin ingin mempertimbangkan: Kimia dalam Konteks, Hill dan Holman, Nelson Kimia di Focus, Andrew dan Rispoli, Hodder dan Stoughton Pelbagai buku Kimia dan terbitan berkala, termasuk Kimia Review, boleh didapati daripada perpustakaan Kolej . Terdapat juga panduan semakan disediakan di Kolej Media Store. Bahan-bahan dari internet dan Blackboard Virtual Learning Alam Sekitar Kolej (NCD Online) juga digunakan. Pelajar dijangka memakai kot makmal dan perlindungan mata, yang dibekalkan, apabila melakukan kerja amali. biologi Biologi adalah satu perkara yang topikal dan sentiasa berubah serta kursus ini meliputi pelbagai bidang dari evolusi dan ekosistem untuk enzim. Matematik Tujuannya adalah untuk mengembangkan pengetahuan dalam matematik dan proses matematik dengan cara yang menggalakkan keyakinan dan memupuk keseronokan. Ia akan membolehkan anda untuk mengenal pasti bagaimana keadaan kehidupan sebenar boleh diwakili secara matematik dan memperoleh kemahiran yang diperlukan untuk menggunakan teknologi seperti kalkulator dan pakej perisian komputer yang berkesan untuk menyelesaikan masalah matematik. pelajar sepenuh masa mengkaji perkara ini dalam kombinasi dengan Tahap atau GCSE AS / A lain. Anda akan belajar AS pada tahun pertama. A2, yang diambil dalam tahun kedua, membentuk kelayakan A Level penuh. Buku teks disediakan untuk kegunaan kelas dan pembelajaran peribadi. Bagi AS dan A2 kita menggunakan Heinemann Modular Matematik untuk Edexcel AS dan Pelbagai Tahap buku teks. FIZIK Tujuannya adalah untuk meningkatkan pengetahuan anda fizik dan menyediakan latihan saintifik berguna untuk maju ke pendidikan tinggi atau pekerjaan di mana pengetahuan Fizik adalah berguna. Pelajar juga akan membangunkan penghargaan yang lebih mendalam tentang bagaimana sains berfungsi dan menghargai bagaimana kita membuat keputusan mengenai isu-isu saintifik yang menyumbang kepada kejayaan ekonomi dan masyarakat. Pada tahun pertama, kursus yang diikuti yang membawa kepada AS dalam Fizik. Anda akan belajar tentang pergerakan objek dan ciri-ciri keselamatan kereta, Undang-undang dan payung terjun Newton. Kursus ini juga meliputi kuasa dan kesannya terhadap pelbagai struktur, elektrik, gerakan gelombang dan gelombang elektromagnet. Kebanyakan kerja dilindungi oleh eksperimen praktikal dan demonstrasi yang juga direka untuk membangunkan kemahiran eksperimen dan penyiasatan. Pada tahun kedua, kursus ini merangkumi gerakan membulat, sifat haba bahan, momentum, keelektromagnetan, fizik nuklear, pengimejan perubatan dan struktur alam semesta bersama-sama dengan hubungan antara pelbagai aspek fizik dengan cara yang berkaitan dengan dunia di sekeliling kita . Kursus ini juga memberi peluang kepada pelajar untuk memperoleh dan menunjukkan kecekapan dalam Kemahiran Key. Buku teks disediakan untuk kegunaan kelas dan pinjaman. Perpustakaan ini mempunyai pilihan yang baik daripada buku-buku dan bahan-bahan lain. Pelajar digalakkan untuk mengakses bahan-bahan berasaskan web seperti S Cool dan Institut Fizik sumber pengajaran. Pelajar yang ingin membeli buku-buku mereka sendiri mungkin ingin mempertimbangkan berikut yang telah disahkan oleh OCR: OCR Physics AS (Heinemann) OCR Fizik A2 (Heinemann) Kesihatan Fizik oleh Andrew McCormick, Alexander Elliot (Cambridge University Press) ini boleh dibeli melalui Kolej Media Store. [-]

Tahun Penubuhan

FDA Pengurusan Perniagaan

Campus Sepenuh masa Sambilan September 2017 United Kingdom Durham + 1 lagi

Degree Foundation baru-baru ini dibangunkan semula Perniagaan & Pengurusan telah direka untuk melengkapkan pelajar dengan pengetahuan, kefahaman dan kemahiran untuk berjaya dalam pelbagai kerjaya perniagaan atau untuk perkembangan ke Kepujian top-up program ijazah. [+]

Degree Foundation baru-baru ini dibangunkan semula Perniagaan & Pengurusan telah direka untuk melengkapkan pelajar dengan pengetahuan, kefahaman dan kemahiran untuk berjaya dalam pelbagai kerjaya perniagaan atau untuk perkembangan ke Kepujian top-up program ijazah. Level: Level 4 & 5 Nilai Kredit: 120 Dianugerahkan oleh: New College Durham Tempat: New College Durham Belajar Program bertujuan untuk memenuhi keperluan kompleks dan organik sektor perniagaan dengan menyediakan latihan sewajarnya, kakitangan yang berkelayakan dan disahkan pada tahap penyeliaan dengan pengetahuan dan kefahaman mengenai organisasi perniagaan dari pelbagai sektor. Ia bertujuan untuk melahirkan pelajar yang boleh bekerja dalam pelbagai fungsi perniagaan. Setelah selesai pelajar akan dapat untuk menunjukkan pemikiran inovatif serta kecekapan kognitif dan intelek khusus untuk pengurusan perniagaan, dan amalan beretika. Modul Tahap 4 Pembangunan Profesional peribadi (M) Inovasi (M) Urusan Rakyat (M) Persekitaran Perniagaan (M) Jualan dan Pemasaran (O) Memimpin Rakyat (O) pengurusan acara (O) Tahap 5 2 Pembangunan Profesional peribadi (M) Kerja Pembelajaran Berkaitan (M) Keusahawanan (M) Kewangan perniagaan (M) Pengurusan Logistik dan Rantaian Pembekalan (O) Membangunkan kerjasama hubungan (O) Technologies Digital (O) Pengajaran dan penilaian Jika pelajar merasakan mereka memerlukan sokongan pembelajaran tambahan semasa program mereka ini boleh diatur melalui Learning Support Service College. PLC rujukan boleh dibuat oleh pasukan kursus atau diminta oleh pelajar, ini juga terpakai kepada sokongan tutor akademik. PENEMPATAN Semasa tahap 5 pelajar dijangka untuk melaksanakan penempatan kerja, pada mulanya ini perlu disusun oleh pelajar dengan sokongan daripada tutor. Semua pelajar akan melengkapkan penempatan kerja sebagai sebahagian daripada Kerja Berkaitan modul Pembelajaran mereka dan memantau akan perkembangan mereka sebagai sebahagian daripada pengalaman mereka. Pautan Industri program ini telah direka selaras dengan perisikan industri. Semua modul telah diluluskan oleh majikan dan di mana mungkin lawatan / penceramah akan menguruskan untuk meningkatkan pengalaman pembelajaran. Kriteria kemasukan 3 GCSE pas pada Gred C atau di atas, termasuk Matematik dan Bahasa Inggeris atau setaraf Minimum 32 Mata UCAS Tariff (80 UCAS tarif sebelumnya) Level 3 Bertauliah Perniagaan Kelayakan An Akses ke padang Pengajian Tinggi (yang termasuk program berkaitan perniagaan). Pelajar mengkaji peruntukan masa bahagian mesti bekerja sepenuh masa yang sesuai yang berkaitan. Skor IELTS 5.5 kriteria kemasukan tambahan Pelajar yang mempunyai kelayakan bukan standard adalah dialu-alukan untuk memohon. Ini termasuk pelajar yang mempunyai kelayakan dalam bidang yang berkaitan dengan pengurusan bukan perniagaan di peringkat 3 dan pelajar-pelajar tanpa tahap 3 kelayakan tetapi dengan rujukan majikan yang boleh menyokong permohonan dengan pengalaman kerja yang berkaitan. Pelajar akan diminta untuk menghadiri temuduga untuk menentukan kesesuaian untuk program ini. peluang kemajuan Selepas berjaya menamatkan program ini, anda akan mempunyai peluang untuk maju terus ke program Sarjana Muda (Kepujian) Pengurusan (Top-up) di New College Durham, atau ijazah top-up yang sama di kolej atau universiti lain. [-]

Pengkomputeran Fdsc Dengan Rangkaian

Campus Sepenuh masa September 2017 United Kingdom Durham

Teknologi Maklumat dan penyelesaian berasaskan web adalah merupakan sebahagian daripada semua jenis perniagaan termasuk sektor awam, sektor swasta, syarikat awam, runcit dan pendidikan. Semua syarikat-syarikat, besar dan kecil, terlibat dengan dengan menggunakan IT kedua-dua perdagangan dan untuk menyokong perniagaan. [+]

Teknologi Maklumat dan penyelesaian berasaskan web adalah merupakan sebahagian daripada semua jenis perniagaan termasuk sektor awam, sektor swasta, syarikat awam, runcit dan pendidikan. Semua syarikat-syarikat, besar dan kecil, terlibat dengan dengan menggunakan IT kedua-dua perdagangan dan untuk menyokong perniagaan. Yang Ijazah Asasi Business Computing Applied bertujuan untuk pelajar yang ingin membangunkan kemahiran dan pengetahuan sistem komputer mereka untuk membangunkan dan menyokong sistem berasaskan web dan komersil di semua jenis perniagaan ke peringkat tinggi. Sekurang-kurangnya satu pertiga daripada modul dalam ijazah asas ini dikhaskan khusus untuk e-kemahiran berasaskan web dan, dengan bakinya memberi tumpuan kepada sistem generik / komersial. penempatan kerja boleh menyediakan lebih banyak peluang kepada pelajar untuk mengembangkan kemahiran pengkhususan yang mereka pilih. Level: 4 dan 5 Nilai Kredit: 120 Dianugerahkan oleh: New College Durham Tempat: New College Durham Belajar Program ini bertujuan untuk membangunkan individu yang ingin maju ke jawatan teknikal dan peringkat sokongan yang mahir dalam pembangunan laman web, internet operasi sistem dan sokongan pangkalan data laman web teknikal, bersama-sama dengan pengurusan dan pembangunan operasi e-perniagaan. Peluang disediakan untuk mendapatkan kelayakan maju profesional dari Persatuan Komputer British. Pada akhir kursus ini pelajar akan dapat menunjukkan, di peringkat ijazah asas, bahawa mereka mempunyai: Pengetahuan tentang prinsip umum dan amalan berhubung dengan bagaimana berasaskan web dan sistem komersial dibangunkan dan bagaimana mereka menyokong Perniagaan dan IT Sektor Memahami ciri-ciri organisasi yang berbeza dan persekitaran teknikal dan ekonomi di mana mereka beroperasi dan cabaran yang mereka hadapi Diperolehi dan digunakan pelbagai kemahiran teknikal lanjutan berkaitan dengan berasaskan web dan sistem komputer komersial, bersepadu dengan pengalaman kerja yang berkaitan dengan Satu elemen penempatan kerja yang besar terlibat dalam tahun 2. Dengan kedua-dua tahun 1 dan tahun 2 kajian tambahan di luar kolej diperlukan. Kriteria kemasukan Standard Kriteria Kemasukan: Sekurang-kurangnya 3 GCSE pada Gred C atau di atas, biasanya termasuk Matematik & Bahasa Inggeris (atau Kemahiran Fungsian sesuai di Tingkat 2 dan mata pelajaran yang berkaitan IT; dan sekurang-kurangnya 120 Kredit UCAS dijana daripada Level A / AS Level, BTEC / GNVQ / NVQ di Aras 3, dan untuk melengkapkan dengan jayanya satu temu bual dengan pasukan program ini. Anda mungkin akan diminta untuk melengkapkan ujian audit kemahiran IT. Syarat kemasukan mungkin berbeza bagi mereka yang mempunyai pengalaman yang berkaitan. Pemohon hendaklah menyediakan satu kenyataan peribadi dan menghadiri temu duga. kriteria kemasukan bukan standard: Satu kenyataan peribadi perlu disediakan; menghadiri temuduga yang berjaya dengan ahli pasukan; ujian audit IT (jika berkenaan). Pentauliahan Pencapaian Terdahulu (APL) Jika anda telah dikaji sebelum ini mengenai anugerah yang sama dan telah mendapat kredit pendidikan tinggi pada tahap yang bersamaan ia mungkin boleh jadi untuk mengambil kira perkara ini untuk mendapatkan pengecualian daripada satu atau lebih modul. peluang kemajuan Ijazah asas merupakan yang pertama dua peringkat (4 & 5) kelayakan pendidikan yang lebih tinggi. Murid mungkin untuk maju ke anugerah Level 6 sebagai 'top up' dengan kelayakan mereka: biasanya perkembangan akan terus kepada Ijazah Kepujian dan dua peringkat pertama akan diterima sebagai Pentauliahan Pencapaian Terdahulu (PPT). Kadang-kadang pelajar menyertai program yang sedia ada di tahun 3 tetapi beberapa institusi telah membangunkan program Kepujian top-up tertentu. Sesetengah IPT mungkin memerlukan kajian tambahan sebelum perkembangan ke kelayakan Level 6 mereka untuk memastikan pelajar mempunyai pengetahuan dan kemahiran yang berkaitan untuk memasuki anugerah dinamakan. Terdapat program-program Kepujian di semua IPT tempatan yang akan mengambil kira pelajar dari darjah asas ini, atau sememangnya di seluruh UK. [-]

Pengurusan Acara FDA

Campus Sepenuh masa September 2017 United Kingdom Durham

Kursus ini direka untuk membantu anda kemajuan dalam industri acara tersebut. Terdapat pelbagai yang semakin meningkat daripada peluang pekerjaan dan prospek kerjaya bagi orang-orang yang berkelayakan dan bermotivasi. Kursus ini direka untuk membangunkan pengetahuan dan pemahaman pelajar industri majlis itu, bersama-sama dengan mengembangkan pengetahuan kawasan pakar dalam industri. [+]

Industri acara merupakan kawasan pertumbuhan yang menjangkau aktiviti-aktiviti tempatan, negara dan antarabangsa dalam pelbagai bidang seperti persidangan perniagaan, acara sukan utama dan acara pelancongan berasaskan serantau seperti festival makanan dan pasaran Krismas. Kursus ini direka untuk membantu anda kemajuan dalam industri acara tersebut. Terdapat pelbagai yang semakin meningkat daripada peluang pekerjaan dan prospek kerjaya bagi orang-orang yang berkelayakan dan bermotivasi. Kursus ini direka untuk membangunkan pengetahuan dan pemahaman pelajar industri majlis itu, bersama-sama dengan mengembangkan pengetahuan kawasan pakar dalam industri. Employability merupakan komponen utama kursus ini kerana ia membolehkan anda untuk membangunkan kemahiran baru dan belajar tentang perkembangan dalam pengurusan acara. Kami mempunyai pelbagai hubungan dengan industri tempatan, nasional dan antarabangsa dan kami bekerja keras untuk memastikan bahawa ini ditunjukkan dalam perjalanan dalam lawatan, penceramah jemputan, penempatan kerja dan peluang-peluang lain untuk memastikan 'dunia sebenar' dibawa masuk ke dalam sesi. Anda akan membangunkan kemahiran anda dalam pelbagai aspek seperti IT, komunikasi, pengurusan masa, kerja berpasukan, penyelidikan dan kemahiran menyelesaikan masalah dan juga sebagai satu peluang untuk meneroka industri acara yang pelbagai dan global. Level: 4 dan 5 Nilai Kredit: 120 Dianugerahkan oleh: New College Durham Lokasi: New College Durham Kursus Hasil Pembelajaran: 4.1 Memeriksa industri, ciri asas organisasi dalam industri dan persekitaran yang lebih luas bahawa sektor beroperasi. 4.2 Memahami dan menggunakan prinsip-prinsip pengurusan dan amalan dalam sektor ini. 4.3 Memahami sifat dan kepentingan kemahiran yang boleh dipindahkan dan kualiti yang diperlukan untuk pekerjaan di sektor ini. 4.4 Menghargai kaedah yang berbeza komunikasi dikehendaki bekerja dalam industri 5.1 pengetahuan 1Demonstrate dan pemahaman kritikal daripada prinsip-prinsip yang ditubuhkan dan amalan pengurusan dalam sektor yang dipilih. 5.2 Berkesan mengaplikasikan konsep asas dan prinsip-prinsip yang berkaitan dengan pengurusan 5.3 Memahami kemahiran dan kebolehan untuk pengurusan dan menghargai kecekapan baru yang akan membolehkan anda untuk memikul tanggungjawab yang besar dalam organisasi. 5.4 Menilai kemahiran yang berkaitan dengan amalan pengurusan termasuk mereka yang memerlukan menjalankan tanggungjawab peribadi dan membuat keputusan. Matlamat / Objektif: Matlamat keseluruhan program ini adalah: Bagi memenuhi pekerjaan dan akademik keperluan sektor dengan pekerja yang berpotensi terlatih dan berkelayakan untuk peringkat operasi, teknikal dan pengurusan serta membolehkan peluang untuk kemasukan ke program tahap yang sesuai 6 top up Ijazah Objektif Pendidikan: Pada akhir pelajar program ini akan dapat menunjukkan di peringkat Ijazah Yayasan bahawa mereka mempunyai: Pengetahuan tentang prinsip dan amalan sektor. Pengetahuan dan pemahaman tentang prinsip dan amalan pengurusan perniagaan. Pemahaman tentang persekitaran di mana organisasi di sektor beroperasi. Memperoleh pelbagai kemahiran yang berkaitan dengan pencapaian profesional dan akademik mereka Dianalisa prinsip-prinsip yang terpakai bagi bidang pakar pengajian terpilih terpakai kepada sektor ini. Mengkaji prinsip-prinsip pengurusan dalam persekitaran yang kerja berasaskan Berjaya projek penyelidikan berdasarkan Diamalkan kemahiran profesional yang diperlukan pekerja dalam sektor yang berusaha ke arah bidang teknikal dan pengurusan yang lebih tinggi. Modul dikaji Tahap 4 PPD1 WRL1 Pengenalan kepada Pengurusan Acara Jualan dan Pemasaran di Pengurusan Acara Pengurusan Kewangan Pengurusan Acara Kelakuan Organisasi Pengurusan Acara Tahap 5 PPD 2 WRL2 Kesihatan dan Keselamatan, Keselamatan dan Pengurusan Risiko untuk Majlis Perancangan logistik untuk Majlis Menjalankan Acara Live Enterprise Project Pengajaran dan Pembelajaran: Pelbagai kaedah pengajaran dan pembelajaran yang sesuai dengan jenis profil pelajar akan digunakan di seluruh modul. pada Tahap 4, Strategi pengajaran dan pembelajaran yang digunakan merangkumi kuliah formal, aktiviti kumpulan, kajian kes, perbincangan dan main peranan. tempat ini penekanan kepada pembangunan pengetahuan, pemahaman dan analisis, dan tutor akan menggalakkan permohonan ini ke tempat kerja melalui penggunaan contoh yang berkaitan dengan kerja dan kajian kes. Pada Tahap 5, Strategi pengajaran dan pembelajaran yang digunakan oleh tutor akan terus membangunkan rangka kemahiran intelek yang lebih tinggi analisis tetapi tumpuan akan diberikan kepada pembangunan penilaian dan sintesis, melalui penggunaan pelbagai mekanisme, terutamanya melalui penggunaan Projek Penyelidikan . Pembelajaran berdikari akan digalakkan dan disokong oleh penggunaan NCD Online untuk membolehkan pelajar meningkatkan pembelajaran dalam bilik darjah, bacaan yang lebih luas dan akses kepada maklumat. Di Aras 4, aktiviti ini akan lebih tutor dipimpin dan di Aras 5 pelajar akan dijangka untuk menjalani pembelajaran lebih berdikari. Di samping itu di Tingkat 5, pelajar akan melaksanakan penempatan kerja acara berkaitan. Profil pelajar akan terdiri daripada pelajar kedua-dua dalam pendidikan baru-baru ini dan mereka yang terlibat dalam mana-mana sektor, sesetengah daripada mereka mungkin telah jauh dari pembelajaran formal untuk satu tempoh masa. Oleh itu, Ijazah Yayasan menggabungkan ciri-ciri untuk menyokong pelajar khusus sepanjang program. Satu bahagian penting dalam pembangunan profesional dan peribadi adalah pengusahaan pelbagai aktiviti penilaian kendiri pada permulaan program ini untuk membolehkan pelajar individu, dengan bantuan daripada pasukan kursus ini, untuk merancang pembelajaran mereka. Pasukan pengajaran akan menarik mengenai hasil aktiviti awal untuk memastikan semua gaya pembelajaran ini ditangkap. Aktiviti yang terlibat dalam menyiapkan Pembangunan Peribadi dan Profesional yang direka untuk menggalakkan pelajar untuk mengambil peranan aktif dalam kedua-dua pembelajaran dan pembangunan profesional mereka, dan latihan dan pantulan yang terkandung dalam akan membolehkan pelajar untuk memahami dan menghubungkan pembangunan diri mereka sendiri kepada modul hasil khusus dan kandungan. Portfolio ini akan siap dalam pelbagai peringkat di seluruh peringkat kursus. Pelajar akan mengambil bahagian dalam 12:59 dan kumpulan tutorial, dan pembelajaran yang lebih luas akan disokong oleh penceramah jemputan daripada organisasi berkaitan industri. Pelajar biasanya boleh mengharapkan untuk menerima pelbagai mekanisme pembelajaran termasuk sesi mengajar, tutorial akademik, tutorial pastoral, bengkel akademik, kajian berpandu, pembelajaran kandungan melalui persekitaran pembelajaran maya NCD Online, lawatan sambil belajar (termasuk antarabangsa), penceramah jemputan, ini Kolej aktiviti Persatuan Perniagaan, penempatan kerja dan sokongan di tempat kerja. Semua pelajar akan melengkapkan modul generik di Tingkat 4 dan kemudian ikut laluan Event Management di Aras 5. masa sentuhan / Pembelajaran bebas: Pembelajaran masa termasuk kedua-dua masa sentuhan dan swasta, kajian bebas. Pelajar biasa dijangka mengambil 200 jam masa untuk mencapai pembelajaran yang diperlukan untuk 20 kredit pembelajaran. masa sentuhan lain adalah untuk kedua-dua sokongan akademik dan pastoral. Penilaian Penilaian formatif adalah penting kepada pengalaman pembelajaran pelajar mengenai program ini (seperti yang dinyatakan dalam spesifikasi modul individu), sebagai contoh, di Tingkat 4 dalam 'Orang Memahami dalam Organisasi' modul, penilaian formatif akan termasuk main peranan, perbincangan dan laporan bertulis yang memberikan pelajar merasai jangkaan dan keperluan untuk keseluruhan kejayaan modul. Juga pada Tahap 4 dalam modul 'Pengurusan Kewangan', penilaian formatif akan termasuk peperiksaan olok-olok sebagai persediaan untuk peperiksaan sumatif, serta teknik-teknik pemeriksaan membangun. Di Tingkat 5, pelbagai kaedah penilaian sumatif termasuk projek-projek penyelidikan, tugasan berkumpulan, persembahan dan laporan bertulis digunakan untuk menyediakan proses yang pelbagai dan teguh. Perubahan kaedah penilaian sumatif di kedua-dua Tahap 4 dan 5 telah dipilih oleh pasukan kursus untuk mencerminkan pelbagai kemahiran praktikal yang pelajar akan perlu menunjukkan di tempat kerja. Penilaian modul juga akan digunakan sebagai kenderaan untuk menilai pelbagai kemahiran utama / dipindah milik. Kemasukan penilaian berasaskan praktikal sepanjang program itu di tempat untuk mencerminkan sifat praktikal banyak daripada pekerjaan yang graduan boleh maju. Penilaian digunakan akan secara dalaman sederhana oleh pasukan kursus dan kemudian disahkan oleh Pemeriksa Luar sebelum dikeluarkan kepada pelajar bagi memastikan kejelasan, dan liputan semua hasil pembelajaran modul. Pelajar dibekalkan dengan jadual penilaian untuk membolehkan mereka untuk merancang kajian mereka di sekitar komitmen kerja dan rumah. Satu sampel kerja kedua ditanda secara dalaman dan kemudian diserahkan kepada Pemeriksa Luar untuk mengesahkan dan memeriksa untuk keadilan dan konsisten. Pasukan tentu mengakui bahawa penilaian merupakan komponen penting dalam pembangunan pelajar dan supaya pelajar akan diberi maklum balas individu secara bertulis dan lisan yang merangkumi kawasan untuk pembangunan. Pelajar muhasabah diri dalam portfolio Pembangunan Peribadi dan Profesional (PPD) mereka menggalakkan mereka untuk mengambil kira maklum balas dan apa yang mereka boleh lakukan untuk meningkatkan prestasi mereka sendiri. Kriteria kemasukan Untuk masuk ke program ini, pelajar mesti memenuhi syarat-syarat kemasukan standard atau tidak standard untuk kursus. Calon-calon dengan syarat kemasukan yang tidak standard akan dipertimbangkan atas dasar pengalaman kerja yang relevan serta memperolehi kemahiran yang menunjukkan keupayaan untuk belajar di peringkat ini. Memandangkan pengalaman luas pemohon yang berpotensi untuk kursus ini, permohonan untuk Pentauliahan Pencapaian Terdahulu (APL) dan Akreditasi Experiential Learning (APEL) adalah dialu-alukan mengikut Peraturan Akademik Kolej FDAP. Walau bagaimanapun, ini perlu dibincangkan sebagai sebahagian daripada proses kemasukan, kerana sekali pelajar berdaftar kepada APL baru dikuasai / APEL tidak boleh dipertimbangkan untuk kelulusan. Kriteria kemasukan Standard: Sekurang-kurangnya 3 GCSE pas pada Gred C atau di atas, termasuk Matematik & Bahasa Inggeris atau Kunci sesuai / Kemahiran Fungsian dan Mendapat sekurang-kurangnya 80 Kredit UCAS / atau pengalaman industri dan memuat kemahiran utama atau fungsi bahasa Inggeris di Tahap 2 Bagaimana jika saya don''t mempunyai kelulusan ini? kriteria kemasukan bukan standard: Pelajar yang mempunyai kelayakan bukan standard akan diperlukan untuk melengkapkan aktiviti penilaian bertulis. Akreditasi Pembelajaran Terdahulu (APL): Jika anda telah dikaji sebelum ini mengenai anugerah yang sama dan telah mendapat kredit pendidikan tinggi pada tahap yang bersamaan ia mungkin boleh jadi untuk mengambil kira perkara ini untuk mendapatkan pengecualian daripada satu atau lebih modul. peluang kemajuan Ijazah Foundation merupakan yang pertama dua Levels (4 & 5) kelayakan pendidikan yang lebih tinggi. Murid mungkin untuk maju ke anugerah Level 6 sebagai 'top up' dengan kelayakan mereka: biasanya perkembangan akan terus kepada Ijazah Kepujian dan dua Tahap pertama akan diterima sebagai akreditasi pembelajaran terdahulu (APL). Beberapa institusi pendidikan tinggi bagaimanapun mungkin memerlukan kajian tambahan sebelum perkembangan ke kelayakan Level 6 mereka untuk memastikan pelajar mempunyai pengetahuan dan kemahiran yang berkaitan untuk memasuki anugerah dinamakan. Berikut adalah panduan untuk anugerah yang dikenal pasti pada masa kursus ini yang disahkan, kelayakan yang lebih tinggi sebagai sesuai yang pelajar boleh memohon untuk bagi peluang kemajuan: perkembangan dalaman BA (Hons) Pengurusan Acara di New College Durham perkembangan luaran Pada masa penulisan, pelbagai Level 6 top up darjah telah ada, contoh adalah: Pengurusan Acara berkaitan: Universiti Cumbria, University of Central Lancashire, Kolej Loughborough, Manchester Metropolitan University, Kolej Newcastle, Universiti Sheffield Hallam, Universiti Staffordshire . [-]