New College Durham

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kolej cemerlang

Kami gembira kerana College New Durham telah digredkan sebagai cemerlang oleh PPP. Plus, kecemerlangan dan inovasi kami telah diiktiraf oleh pemberian Pembelajaran dan Kemahiran Peningkatan Perkhidmatan (LSIS) Beacon Status.

kadar kejayaan keseluruhan kami meletakkan kami pada 10% atas semua kolej kebangsaan untuk prestasi. Bukan itu sahaja, tetapi pencapaian pelajar dan kadar pengekalan kami adalah antara yang terbaik di negara ini!

Sokongan kami untuk pelajar di dalam dan di luar bilik darjah juga merupakan salah satu kekuatan utama kami dengan 94% daripada pelajar yang menyertai kursus di Kolej, tamat pengajian, iaitu 5% melebihi purata kebangsaan.

Kami adalah sebuah kolej yang cemerlang dalam pelbagai cara. Ini hanya sebahagian daripada kekuatan utama kami:

kadar kejayaan cemerlang pada jenis peruntukan yang paling, termasuk Perantisan dan Fungsi Kemahiran Sejarah prestasi cemerlang kekal pada yang paling panjang, peringkat dan kumpulan umur sokongan yang cemerlang untuk pelajar penekanan kepada pengajaran dan pembelajaran yang membawa kepada hasil yang sangat baik kepimpinan strategik yang kukuh dan pengurusan prestasi yang menggalakkan pencapaian yang tinggi untuk semua Ethos penambahbaikan yang berterusan dan saling menghormati untuk semua sumbangan yang besar kepada penyertaan sosial persekitaran pembelajaran yang cemerlang dan terawat dengan baik.

Mengenai College

kampus £ 35 juta kami menawarkan pelbagai mengesankan bangunan, kemudahan dan sumber untuk memberikan persekitaran pembelajaran yang moden dan merangsang, dilengkapi dengan yang paling up to tarikh bahan-bahan pembelajaran, kemudahan dan sumber IT.

Terdapat banyak tempat untuk makan, termasuk medan selera dan Sukan Café, dengan lokasi di Starbucks dan Costa Coffee. Untuk sesuatu yang sedikit berbeza anda boleh melawat Nouveau Restaurant Le mana pelajar katering kami menyediakan pelbagai makanan yang lazat. Pelajar juga boleh melawat kedai POD untuk segala-galanya daripada sandwich dan teh, minuman ringan dan bar coklat.

Kami menyediakan perkhidmatan untuk pelajar dan umum sama awam. Halo, salon rambut dan kecantikan kami menawarkan segala-galanya daripada potongan rambut untuk tans palsu. Pemuzik boleh mengambil kesempatan penuh daripada studio rakaman dan bilik latihan, manakala peminat kecergasan akan menikmati gimnasium Steps2Fitness yang menempatkan semua Mesin kardio dan terkini.

Pencapaian dan kejayaan

Kami terus diperbaiki pada standard akademik yang tinggi dan pencapaian pelajar kita pangkat dengan yang terbaik di negara ini.

Corporation dan struktur

Perbadanan New College Durham terdiri daripada ahli-ahli komuniti perniagaan dan tempatan, pihak berkuasa tempatan, pihak berkepentingan, rakan kongsi, kakitangan dan pelajar.

Kenyataan Misi

Misi kami adalah untuk menyediakan pembelajaran yang cemerlang dan latihan untuk individu, perniagaan dan masyarakat.

sejarah College New College Durham telah ditubuhkan pada tahun 1977 daripada penggabungan Kolej Cross Neville dan Durham Technical College.

A kolej selamat

kesihatan dan keselamatan anda adalah keutamaan kami, kami sentiasa mahu anda berasa dan selamat di kolej.

Kampus kami

Selain sebagai tempat yang hebat untuk belajar, ia juga merupakan tempat yang hebat untuk bersosial dan mengejar dengan rakan-rakan. Kami mempunyai salon rambut dan kecantikan, gimnasium, studio tarian dan pelbagai guna dewan sukan, kedai, restoran, dan juga Starbucks dan Costa Coffee.

perkhidmatan College

Kami mempunyai pelbagai mengesankan kemudahan di tapak termasuk rambut Halo dan salon kecantikan, Steps2Fitness gimnasium dan tarian studio dan Le Nouveau Restaurant. Terdapat juga kafe dan kedai, serta tempat letak kenderaan percuma.

Menarik rancangan pembangunan semula baru mendedahkan

Mengikuti bulan perundingan dan perancangan, kami ingin berkongsi butiran £ 5 juta pelan kemudahan pelaburan yang menarik ini.

Pusat Sumber Pembelajaran

The LRC adalah rumah kepada perpustakaan dan e-Learning Centre dan menyediakan semua sumber yang anda perlukan untuk kajian anda.

akses

Dengan kampus moden kita kita telah mencapai persekitaran diakses semua orang boleh menikmati.

Catering tanpa tunai

New College Durham akan memperkenalkan makanan sendiri tanpa tunai dan Perkhidmatan pembayaran dari bulan September 2014.

Penginapan luar

New College Durham tidak memiliki apa-apa bangunan tempat tinggal bagaimanapun dalam Durham terdapat pelbagai pilihan penginapan.

kemudahan persidangan

Kami mempunyai pelbagai jenis kemudahan boleh disewa pada kadar yang kompetitif.

kemampanan

Kami secara aktif membuat kemampanan ianya sebahagian daripada kehidupan College selama bertahun-tahun. kampus kami telah memberikan impak yang besar untuk mengurangkan kesan karbon kami.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Tahun Penubuhan » Lihat Tahun Persediaan » Lihat Diploma »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

BTEC Tahap 3 Diploma Sains Gunaan

Campus Sepenuh masa August 2017 United Kingdom Durham

Kursus ini merupakan kursus interaktif dan akan merangkumi banyak lawatan, amali dan tugasan untuk kedua-dua meningkatkan dan memperkayakan masa anda di sini dengan kami. Anda akan meninggalkan kursus dengan kemahiran yang diperlukan untuk kehidupan di Universiti dan yang lebih penting kerjaya dalam Kesihatan, Pendidikan dan sektor Sains. [+]

Gambaran Keseluruhan Kursus ini sepenuhnya terdiri daripada unit kerja kursus dan setiap pelajar mempunyai peluang untuk mencapai D * D * yang bersamaan dengan 280 UCAS mata. Anda akan dikehendaki untuk mengambil satu Tahap lain bersama-sama kursus ini, untuk memenuhi syarat kemasukan minimum bagi Universiti. Kursus ini merupakan kursus interaktif dan akan merangkumi banyak lawatan, amali dan tugasan untuk kedua-dua meningkatkan dan memperkayakan masa anda di sini dengan kami. Anda akan meninggalkan kursus dengan kemahiran yang diperlukan untuk kehidupan di Universiti dan yang lebih penting kerjaya dalam Kesihatan, Pendidikan dan sektor Sains. Belajar Anda akan mengkaji unit-unit berikut pada kursus ini Asas Sains Bekerja dalam Industri Sains Teknik Praktikal saintifik Fisiologi Manusia Sistem Badan Fisiologi Peraturan & Pembiakan Manusia Penyakit dan Jangkitan Sebagai sebahagian daripada kursus ini, anda boleh melawat beberapa tempat-tempat berikut Edinburgh zoo Pusat 4 life Muzium pusat kehidupan laut RSPB hospital Kriteria kemasukan 5 A * - C GCSE untuk memasukkan Matematik, Bahasa Inggeris dan Sains Jika anda ingin belajar mata pelajaran sains teras di sebelah BTEC Applied Science kursus maka anda mesti mencapai gred B dalam Matematik, Sains dan Bahasa Inggeris pada peringkat GCSE. kos Kursus: 16-18 - Percuma 19-23 - Percuma / TBC 24+ - TBC [-]

Level 3 Extended Diploma in Travel & Tourism

Campus Sepenuh masa August 2017 United Kingdom Durham

[+]

Kemahiran employability Matematik dan Bahasa Inggeris 24+ - £ 2085 setahun [-]

Tahap 3 Diploma Dalam Penyeliaan Hospitaliti & Kepimpinan

Campus Sepenuh masa August 2017 United Kingdom Durham

Kursus ini membawa kepada penganugerahan NVQ Level 3 Hospitaliti dan Kepimpinan. program kajian anda akan terdiri daripada program utamamu, kemahiran employability yang termasuk penceramah jemputan, penempatan, perjalanan dan lawatan ke majikan di rantau ini dan di peringkat kebangsaan dan juga pertandingan. [+]

gambaran Keseluruhan Kursus ini membawa kepada penganugerahan NVQ Level 3 Hospitaliti dan Kepimpinan. program kajian anda akan terdiri daripada program utamamu, kemahiran employability yang termasuk penceramah jemputan, penempatan, perjalanan dan lawatan ke majikan di rantau ini dan di peringkat kebangsaan dan juga pertandingan. Kelayakan ini akan menyediakan anda untuk kerjaya dalam beberapa organisasi Hospitaliti dan Katering, tetapi terutamanya direka sebagai laluan perkembangan pada tahap asas. Tujuan program ini adalah untuk menggalakkan anda untuk membangunkan kemahiran peribadi dan kualiti yang anda perlukan untuk kerja dan pembelajaran dan juga membantu anda mencapai potensi penuh anda. kelayakan NVQ adalah bertujuan sebagai program praktikal 'hands-on' dengan setiap satu diajar dalam konteks pekerjaan sebenar dan kerjaya dalam sektor vokasional yang dipilih. Ini memberikan peluang untuk menerokai peluang yang ditawarkan dalam sektor itu, dan untuk memperoleh kemahiran vokasional yang sesuai anda. Dalam Tahap NVQ 3 Hospitality kelayakan Kepimpinan Pelajar akan memperolehi pengetahuan dan kepakaran termasuk pelajar terlibat dalam operasi restoran mewah kami, yang menetapkan standard perkhidmatan yang tinggi pelanggan dan menyampaikan makanan yang sangat baik untuk orang ramai, makanan dan minuman perkhidmatan, maju merancang, menjalankan kegiatan dan kawalan stok. Pencapaian Cookery NVQ Professional memerlukan pelajar untuk menyiapkan tugasan berasaskan teori yang secara langsung berkaitan dengan hidangan mereka memasak, memasak, mengemas dan menilai. Kelayakan ini akan dinilai melalui penilaian praktikal, ujian aneka pilihan, soalan jawapan pendek dan tugasan. belajar Unit yang anda akan meliputi: Menyelia amalan untuk bayaran pengendalian menyelia fungsi Menetapkan objektif dan memberi sokongan kepada ahli-ahli pasukan Membangunkan hubungan kerja dengan rakan-rakan Menyumbang kepada kawalan... [-]

Tahun Persediaan

Peringkat Dalam Bidang Sains Dan Matematik

Campus Sepenuh masa August 2017 United Kingdom Durham

Kursus ini bertujuan untuk memperkenalkan anda kepada Kimia, menunjukkan kepada anda bagaimana kawasan ini sains dianjurkan, cara di mana idea-idea yang telah membangunkan dan bukti untuk idea-idea semasa kami. [+]

kimia Kursus ini bertujuan untuk memperkenalkan anda kepada Kimia, menunjukkan kepada anda bagaimana kawasan ini sains dianjurkan, cara di mana idea-idea yang telah membangunkan dan bukti untuk idea-idea semasa kami. Ini dilakukan terutamanya oleh campuran kerja amali dan eksperimen, beberapa demonstrasi, pelajar membawa pembelajaran dan perbincangan serta berpusatkan guru pembelajaran. pelajar sepenuh masa mengkaji perkara ini dalam kombinasi dengan Tahap AS / A lain. Ia berjalan lancar dengan ilmu-ilmu lain seperti Fizik dan Biologi, serta Matematik. Ia boleh membantu dengan Sains Alam Sekitar, dan boleh digabungkan dengan mata pelajaran lain termasuk Psikologi dan Sains Gunaan. buku teks yang sesuai disediakan. Perpustakaan ini mempunyai pilihan yang baik daripada buku. Pelajar yang ingin membeli buku-buku mereka sendiri mungkin ingin mempertimbangkan: Kimia dalam Konteks, Hill dan Holman, Nelson Kimia di Focus, Andrew dan Rispoli, Hodder dan Stoughton Pelbagai buku Kimia dan terbitan berkala, termasuk Kimia Review, boleh didapati daripada perpustakaan Kolej . Terdapat juga panduan semakan disediakan di Kolej Media Store. Bahan-bahan dari internet dan Blackboard Virtual Learning Alam Sekitar Kolej (NCD Online) juga digunakan. Pelajar dijangka memakai kot makmal dan perlindungan mata, yang dibekalkan, apabila melakukan kerja amali. biologi Biologi adalah satu perkara yang topikal dan sentiasa berubah serta kursus ini meliputi pelbagai bidang dari evolusi dan ekosistem untuk enzim. Matematik Tujuannya adalah untuk mengembangkan pengetahuan dalam matematik dan proses matematik dengan cara yang menggalakkan keyakinan dan memupuk keseronokan. Ia akan membolehkan anda untuk mengenal pasti bagaimana keadaan kehidupan sebenar boleh diwakili secara matematik dan memperoleh kemahiran yang diperlukan untuk menggunakan teknologi... [-]

Tahun Penubuhan

FDA Pengurusan Perniagaan

Campus Sepenuh masa Sambilan September 2017 United Kingdom Durham + 1 lagi

Degree Foundation baru-baru ini dibangunkan semula Perniagaan & Pengurusan telah direka untuk melengkapkan pelajar dengan pengetahuan, kefahaman dan kemahiran untuk berjaya dalam pelbagai kerjaya perniagaan atau untuk perkembangan ke Kepujian top-up program ijazah. [+]

Degree Foundation baru-baru ini dibangunkan semula Perniagaan & Pengurusan telah direka untuk melengkapkan pelajar dengan pengetahuan, kefahaman dan kemahiran untuk berjaya dalam pelbagai kerjaya perniagaan atau untuk perkembangan ke Kepujian top-up program ijazah. Level: Level 4 & 5 Nilai Kredit: 120 Dianugerahkan oleh: New College Durham Tempat: New College Durham Belajar Program bertujuan untuk memenuhi keperluan kompleks dan organik sektor perniagaan dengan menyediakan latihan sewajarnya, kakitangan yang berkelayakan dan disahkan pada tahap penyeliaan dengan pengetahuan dan kefahaman mengenai organisasi perniagaan dari pelbagai sektor. Ia bertujuan untuk melahirkan pelajar yang boleh bekerja dalam pelbagai fungsi perniagaan. Setelah selesai pelajar akan dapat untuk menunjukkan pemikiran inovatif serta kecekapan kognitif dan intelek khusus untuk pengurusan perniagaan, dan amalan beretika. Modul Tahap 4 Pembangunan Profesional peribadi (M) Inovasi (M) Urusan Rakyat (M) Persekitaran Perniagaan (M) Jualan dan Pemasaran (O) Memimpin Rakyat (O) pengurusan acara (O) Tahap 5 2 Pembangunan Profesional peribadi (M) Kerja Pembelajaran Berkaitan (M) Keusahawanan (M) Kewangan perniagaan (M) Pengurusan Logistik dan Rantaian Pembekalan (O) Membangunkan kerjasama hubungan (O) Technologies Digital (O) Pengajaran dan penilaian Jika pelajar merasakan mereka memerlukan sokongan pembelajaran tambahan semasa program mereka ini boleh diatur melalui Learning Support Service College. PLC rujukan boleh dibuat oleh pasukan kursus atau diminta oleh pelajar, ini juga terpakai kepada sokongan tutor akademik. PENEMPATAN Semasa tahap 5 pelajar dijangka untuk melaksanakan penempatan kerja, pada mulanya ini perlu disusun oleh pelajar dengan sokongan daripada tutor. Semua pelajar akan melengkapkan penempatan kerja sebagai sebahagian daripada Kerja Berkaitan modul Pembelajaran mereka dan memantau akan perkembangan mereka... [-]

Pengkomputeran Fdsc Dengan Rangkaian

Campus Sepenuh masa September 2017 United Kingdom Durham

Teknologi Maklumat dan penyelesaian berasaskan web adalah merupakan sebahagian daripada semua jenis perniagaan termasuk sektor awam, sektor swasta, syarikat awam, runcit dan pendidikan. Semua syarikat-syarikat, besar dan kecil, terlibat dengan dengan menggunakan IT kedua-dua perdagangan dan untuk menyokong perniagaan. [+]

Teknologi Maklumat dan penyelesaian berasaskan web adalah merupakan sebahagian daripada semua jenis perniagaan termasuk sektor awam, sektor swasta, syarikat awam, runcit dan pendidikan. Semua syarikat-syarikat, besar dan kecil, terlibat dengan dengan menggunakan IT kedua-dua perdagangan dan untuk menyokong perniagaan. Yang Ijazah Asasi Business Computing Applied bertujuan untuk pelajar yang ingin membangunkan kemahiran dan pengetahuan sistem komputer mereka untuk membangunkan dan menyokong sistem berasaskan web dan komersil di semua jenis perniagaan ke peringkat tinggi. Sekurang-kurangnya satu pertiga daripada modul dalam ijazah asas ini dikhaskan khusus untuk e-kemahiran berasaskan web dan, dengan bakinya memberi tumpuan kepada sistem generik / komersial. penempatan kerja boleh menyediakan lebih banyak peluang kepada pelajar untuk mengembangkan kemahiran pengkhususan yang mereka pilih. Level: 4 dan 5 Nilai Kredit: 120 Dianugerahkan oleh: New College Durham Tempat: New College Durham Belajar Program ini bertujuan untuk membangunkan individu yang ingin maju ke jawatan teknikal dan peringkat sokongan yang mahir dalam pembangunan laman web, internet operasi sistem dan sokongan pangkalan data laman web teknikal, bersama-sama dengan pengurusan dan pembangunan operasi e-perniagaan. Peluang disediakan untuk mendapatkan kelayakan maju profesional dari Persatuan Komputer British. Pada akhir kursus ini pelajar akan dapat menunjukkan, di peringkat ijazah asas, bahawa mereka mempunyai: Pengetahuan tentang prinsip umum dan amalan berhubung dengan bagaimana berasaskan web dan sistem komersial dibangunkan dan bagaimana mereka menyokong Perniagaan dan IT Sektor Memahami ciri-ciri organisasi yang berbeza dan persekitaran teknikal dan ekonomi di mana mereka beroperasi dan cabaran yang mereka hadapi Diperolehi dan digunakan pelbagai kemahiran teknikal lanjutan berkaitan dengan berasaskan web dan sistem... [-]

Pengurusan Acara FDA

Campus Sepenuh masa September 2017 United Kingdom Durham

Kursus ini direka untuk membantu anda kemajuan dalam industri acara tersebut. Terdapat pelbagai yang semakin meningkat daripada peluang pekerjaan dan prospek kerjaya bagi orang-orang yang berkelayakan dan bermotivasi. Kursus ini direka untuk membangunkan pengetahuan dan pemahaman pelajar industri majlis itu, bersama-sama dengan mengembangkan pengetahuan kawasan pakar dalam industri. [+]

Industri acara merupakan kawasan pertumbuhan yang menjangkau aktiviti-aktiviti tempatan, negara dan antarabangsa dalam pelbagai bidang seperti persidangan perniagaan, acara sukan utama dan acara pelancongan berasaskan serantau seperti festival makanan dan pasaran Krismas. Kursus ini direka untuk membantu anda kemajuan dalam industri acara tersebut. Terdapat pelbagai yang semakin meningkat daripada peluang pekerjaan dan prospek kerjaya bagi orang-orang yang berkelayakan dan bermotivasi. Kursus ini direka untuk membangunkan pengetahuan dan pemahaman pelajar industri majlis itu, bersama-sama dengan mengembangkan pengetahuan kawasan pakar dalam industri. Employability merupakan komponen utama kursus ini kerana ia membolehkan anda untuk membangunkan kemahiran baru dan belajar tentang perkembangan dalam pengurusan acara. Kami mempunyai pelbagai hubungan dengan industri tempatan, nasional dan antarabangsa dan kami bekerja keras untuk memastikan bahawa ini ditunjukkan dalam perjalanan dalam lawatan, penceramah jemputan, penempatan kerja dan peluang-peluang lain untuk memastikan 'dunia sebenar' dibawa masuk ke dalam sesi. Anda akan membangunkan kemahiran anda dalam pelbagai aspek seperti IT, komunikasi, pengurusan masa, kerja berpasukan, penyelidikan dan kemahiran menyelesaikan masalah dan juga sebagai satu peluang untuk meneroka industri acara yang pelbagai dan global. Level: 4 dan 5 Nilai Kredit: 120 Dianugerahkan oleh: New College Durham Lokasi: New College Durham Kursus Hasil Pembelajaran: 4.1 Memeriksa industri, ciri asas organisasi dalam industri dan persekitaran yang lebih luas bahawa sektor beroperasi. 4.2 Memahami dan menggunakan prinsip-prinsip pengurusan dan amalan dalam sektor ini. 4.3 Memahami sifat dan kepentingan kemahiran yang boleh dipindahkan dan kualiti yang diperlukan untuk pekerjaan di sektor ini. 4.4 Menghargai kaedah yang berbeza komunikasi dikehendaki bekerja dalam industri 5.1 pengetahuan 1Demonstrate... [-]