Newcastle College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kenapa pilih kami?

Sepuluh sebab mengapa anda perlu memilih untuk belajar di Newcastle College:

 • 01 Pada tahun 2012 Newcastle College telah diberikan Yayasan Ijazah Pemberian Kuasa-kuasa, salah satu daripada beberapa tempat pilih kolej di UK telah mencapai pencapaian cemerlang ini.
 • 02 Kami berpegang status Beacon - anda akan belajar di sebuah kolej yang diiktiraf bagi pengalaman pengajaran dan pembelajaran mereka.
 • £ 03 pelaburan bernilai jutaan kami dalam kemudahan bermakna bahawa anda akan belajar di bangunan inspirasi dengan memotong kemudahan terkini.
 • 04 Dengan lebih 20,000 pelajar di Newcastle College, anda tahu anda berada di syarikat yang baik.
 • 05 Universiti kami dianugerahkan Kepujian dan Sarjana Ijazah bermakna kelayakan anda diiktiraf oleh majikan di seluruh dunia.
 • 06 Keputusan kami tertunggak QAA (Agensi Jaminan Kualiti).
 • 07 Anda akan menyertai pelajar dari 44 negara yang berbeza di seluruh 5 benua di sebuah kolej kosmopolitan dalam pecah bandar budaya.
 • 08 A Pejabat Antarabangsa khusus dengan kakitangan yang berkelayakan dan mesra akan bersedia untuk menawarkan anda banyak nasihat, panduan dan sokongan.
 • 09 yuran pengajian kami adalah sangat kompetitif dan kami mempunyai beberapa biasiswa dan diskaun yang ada.
 • 10 Bandar, Pantai dan kawasan desa adalah semua di depan pintu anda dan anda akan mendapati persahabatan sambutan hangat di mana-mana anda pergi.

Newcastle College latar belakang

Kami adalah pemberi pendidikan yang ditubuhkan di Timur Utara England yang mempunyai sejarah yang bermula sejak 1894. Kolej ini telah beroperasi dalam bentuk semasa sejak 1972, apabila dua kolej yang lebih kecil digabungkan menjadi Newcastle College.

Newcastle College merupakan salah satu kolej yang terbesar dan paling berjaya di UK dengan lebih 20,000 orang pelajar. Kami menawarkan pelbagai program termasuk: Kursus Bahasa Inggeris, kursus pra-universiti, Ijazah Foundation, Sarjana Muda Ijazah dan Ijazah Sarjana.

Kajian di # bandar 1 pelajar di UK

Newcastle upon Tyne adalah sebuah bandar kosmopolitan yang kaya dan meriah dengan jumlah pelajar yang berkembang maju. Newcastle terkenal dengan budaya bertaraf dunia, restoran yang meriah dan hiburan malam yang sibuk, sejarah yang menarik, membeli-belah yang hebat, seni bina yang indah dan warisan.

Newcastle College terletak di pusat bandar supaya anda boleh mengambil kesempatan daripada semua ia tawarkan. Suasana hangat dan mesra di bandar ini menjadikan ia destinasi yang sangat popular untuk pelajar dari seluruh dunia dan menawarkan sesuatu untuk setiap orang.

Sejarah Ringkas

Bandar ini telah menjadi tuan rumah kepada peneroka termasuk orang-orang Rom, Norman, Viking dan orang kuno Scotland. Ini campuran pengaruh yang dapat dilihat di seluruh bandar dalam seni bina dan rakyatnya, membuat Newcastle bandar benar-benar kosmopolitan. The North East of England terkenal dengan keindahan yang belum terjamah, dengan hutan liar dan garis pantai yang berbatu dalam jarak perjalanan yang singkat Newcastle.

Penduduk terkenal Newcastle upon Tyne

Ramai orang yang berpengaruh dan kreatif datang dari Newcastle dan Timur Utara. Rantau ini telah menghasilkan bakat terkenal di dunia. Beberapa di antaranya adalah: pemuzik dan hak asasi manusia Sting aktivis; bola sepak legenda Alan Shearer; pengarah filem Ridley Scott; AC / DC penyanyi Brian Johnson. Timur Laut sentiasa berada di barisan hadapan dalam inovasi dan ciptaan bertelur bakat seperti Joseph Swann, co-pencipta mentol lampu elektrik dan George Stephenson yang mencipta laluan kereta api awam pertama, dan yang paling baru-baru ini memenangi Hadiah Nobel fizik Peter Higgs.

kehidupan kampus

Satu campuran seni bina lama dan baru, kampus kami adalah seperti yang pelbagai sebagai pelajar kita. Kemudahan pendidikan State-of-the-art dicampur dengan layanan dan kemudahan rekreasi yang sangat baik memberikan anda semua yang anda perlukan untuk berjaya.

Akademi gaya hidup

Akademi Gaya Hidup Kita, pemenang Royal Institute of British Architects Anugerah, mempunyai kemudahan bertaraf dunia untuk kecantikan, hospitaliti, pelancongan dan percutian, semua kakitangan dan dikendalikan oleh pelajar-pelajar kita dan menawarkan anda pengalaman kerja yang sebenar dalam industri pilihan anda.

Ini kemudahan hebat adalah terbuka kepada semua pelajar di Newcastle College. Selepas kajian keras hari ini, anda boleh menikmati bersenam di gim kami atau berehat di spa kami - lengkap dengan bilik mandi whirlpool, sauna dan wap - sebelum merawat diri anda untuk sihat, makanan yang baru disediakan di restoran Akademi Chef kami dan Makanan untuk Pemikiran Bistro.

Jika anda mempunyai masa, cuba make-lebih di suite kami rambut, kecantikan dan bilik rawatan terapi spa- yang saingan apa-apa di jalan yang tinggi.

Akademi Prestasi

Newcastle College Akademi Prestasi merupakan salah satu pusat latihan terkemuka di UK untuk muzik, seni dan media persembahan. Ia menggabungkan seni bina yang memenangi anugerah dengan up-to-date kemudahan, kursus merangsang dan industri tutor profesional. Pelbagai kursus mencabar dan memberi ganjaran yang ditawarkan terdiri daripada muzik, lakonan, tarian, media, pengeluaran teknikal dan pengurusan acara, jadi apa sahaja minat anda, kami mempunyai kursus yang sesuai untuk anda.

Mandela Bangunan

Kreativiti dan kepintaran adalah dengan banyaknya dalam seni dan reka bentuk bangunan kami, memberikan inspirasi kepada artis tunas kami. Dalam kemudahan ini, anda akan mempunyai akses kepada pelbagai kemudahan profesional untuk membangunkan kemahiran anda, termasuk studio fotografi, studio seramik, digital studio media, fesyen dan bengkel tekstil.

Aviation Academy

Yang dibina hangar pesawat kami di Lapangan Terbang Antarabangsa Newcastle menempatkan kejuruteraan aeroangkasa dan kursus perjalanan dan pelancongan. Kemudahan-kemudahan termasuk armada pesawat untuk tangan kepada latihan dan Boeing 737 yang berfungsi sepenuhnya.

Sandyford Bangunan

Pusat kontemporari kami di Sandyford adalah rumah kepada Akademi Kemahiran Digital kami untuk pelajar pengkomputeran dan menawarkan program-program latihan yang komprehensif untuk pelajar perniagaan kursus pendidikan tinggi kami. Bangunan ini terletak di pusat bandar raya berhampiran dengan suku membeli-belah Newcastle.

Energy Academy

A hab bagi industri tenaga, akademi ini menyediakan pusat kepakaran bagi mereka yang mencari untuk membangunkan kerjaya dalam beberapa sektor keutamaan utama berkembang di peringkat antarabangsa. KemudahanMesyuar di 20,000 pusat kaki persegi termasuk komputer kawalan berangka (CNC) mesin dan autoklaf peralatan menekan berkaitan dengan pembuatan, pemasangan dan penyelenggaraan turbin angin luar pesisir.

Akademi Rail

Tahun ini kami dicipta pertama Rail Akademi Timur Utara khusus untuk kejuruteraan kereta api. Baru Kemudahan tujuan £ 5 juta yang dibina mengandungi beberapa persekitaran kerja yang sebenar yang boleh melatih juruteknik dan jurutera dalam pelbagai situasi.

Parsons Bangunan

Kami berbangga untuk mengumumkan bahawa bangunan Parsons baru dan lebih baik kami membuka September 2015! The £ 18000000 kemudahan telah melalui pembangunan semula yang menakjubkan dan akan berada di rumah dengan perniagaan kami, perkhidmatan awam beruniform, kesihatan dan penjagaan, dan kursus anak.

Sokongan pelajar

Kami mahu masa anda dengan kami untuk menjadi berjaya dan bebas tekanan yang mungkin. Perkhidmatan sokongan yang pernah memenangi anugerah di sini untuk menawarkan nasihat dan sokongan apabila anda memerlukannya.

Kami berada di sini untuk menyokong anda melalui tempoh induksi dan memberi nasihat kebajikan dan bimbingan sepanjang pengajian anda.

Terdapat banyak untuk berfikir tentang apabila berpindah ke sebuah negara yang baru dan pasukan sokongan pelajar kami akan membimbing anda melalui proses ini memastikan peralihan anda ke UK adalah seperti licin yang mungkin.

Perkhidmatan Bahagian Antarabangsa termasuk:

 • maklumat dialu-alukan dan pendaftaran ke kursus anda
 • induksi kepada kolej dan Newcastle
 • membuka akaun bank
 • mendaftar dengan maklumat doktor dan penjagaan kesihatan
 • mencari tempat penginapan
 • nasihat mengenai memohon Nombor Insurans Kebangsaan (diperlukan untuk pekerjaan)
 • nasihat imigresen
 • maklumat kursus dan nasihat perkembangan
 • sokongan kesejahteraan umum.

Program sosial

Newcastle College menyediakan acara dan aktiviti sosial program yang luas dan menarik. Ini akan memberikan anda peluang untuk bertemu pelajar-pelajar lain yang belajar di Kolej dan akan membolehkan anda untuk meneroka rantau ini indah England dan seluruh UK. Sebelum ini kita telah melawat: Edinburgh, York, Leeds, Muzium Beamish dan Istana Alnwick.

PENGINAPAN

Newcastle upon Tyne mempunyai pelbagai pilihan penginapan di seluruh bandar. Newcastle College Pejabat Antarabangsa boleh membantu anda membuat pilihan yang tepat untuk memenuhi keperluan anda yang terbaik.

Pilihan termasuk:

 • Residential layan diri
 • Keluarga penginapan homestay
 • Penginapan peribadi.

Kediaman Self-Catering

Jika anda lebih suka untuk hidup dengan pelajar-pelajar lain yang anda mempunyai pilihan untuk tinggal di kediaman pelajar khas. Newcastle mempunyai penginapan layan-diri yang cemerlang. Properties berbeza dari segi saiz dan gaya dan bil biasanya dimasukkan dalam harga sewa membantu anda untuk merancang dengan berkesan. Sesetengah harta tanah menawarkan studio yang serba lengkap, yang lain mempunyai bilik-bilik en-suite dengan kemudahan berkongsi dan ada bilik-bilik peribadi yang terdapat di ats dikongsi. Bilik-bilik di kediaman hartanah layan diri adalah tertakluk kepada ketersediaan. Penginapan layan diri yang biasanya terletak dalam jarak berjalan kaki dari College.

Family Homestay Penginapan

Anda boleh memilih untuk tinggal dengan tuan rumah homestay tempatan semasa anda belajar. Memilih homestay banyak boleh meningkatkan pengalaman anda tinggal dan belajar di UK terutamanya jika anda baru kepada negara dan / atau anda belajar bahasa Inggeris. Sebuah keluarga tuan rumah menyediakan sambutan yang hangat dan boleh membantu anda menyesuaikan diri dengan kawasan tempatan. Terdapat pelbagai jenis tuan rumah homestay termasuk: keluarga dengan kanak-kanak, keluarga tanpa anak-anak dan tuan rumah tunggal.

Sebagai pelajar antarabangsa yang hidup dengan keluarga angkat anda akan mempunyai peluang untuk:

 • melatih bahasa Inggeris dengan penutur asli
 • mengetahui lebih lanjut mengenai budaya British dan cara hidup kita
 • menerima banyak bimbingan dan sokongan dari tuan rumah anda.

Penginapan Swasta

Pangsapuri berperabot atau rumah disediakan untuk disewa di seluruh bandar. Newcastle adalah bandar pelajar sangat popular yang bermaksud terdapat banyak peluang bagi penginapan pelajar dikongsi di dalam dan sekitar kawasan itu. Newcastle College tidak menjalankan pemeriksaan ke atas penginapan peribadi dan anda, ibu bapa atau penjaga anda perlu memastikan bahawa tempat penginapan yang boleh diterima.

Di Newcastle College kami menjalankan kursus daripada Tahap 3 (kursus kemasukan universiti / ijazah pertama) ke Tahap 7 kursus Sarjana. Anda mesti melengkapkan tahap sebelumnya sebelum anda boleh maju ke depan, jika anda mahu untuk belajar pada tahap anda perlu mempunyai kelayakan Tahap 3 untuk masuk. Walau bagaimanapun, bagi beberapa kursus Sarjana jika anda mempunyai pengalaman kerja yang relevan, anda boleh dipertimbangkan untuk kemasukan.

program asasi antarabangsa

Anda boleh mula belajar untuk kelayakan Level 3 dengan Program Yayasan Antarabangsa kami. Apabila mencapai kelayakan Aras 3, anda boleh memohon untuk belajar ijazah sarjana muda sama ada dengan Newcastle College atau di institusi lain.

Ijazah asas dan Ijazah Kepujian

Kursus ijazah kami bekerja sedikit berbeza to lazim pengajian ke Ijazah Kepujian. Dua tahun pertama ijazah dilindungi oleh Degree Foundation kita, sehingga pada akhir dua tahun pengajian anda menerima kelayakan yang diiktiraf oleh majikan. Pada akhir kursus ini, anda boleh mengambil kursus satu tahun dengan Newcastle College atau sekurang-mana Institusi menambah nilai ke Ijazah Yayasan kepada Ijazah Sarjana Muda Kepujian penuh. Kepujian kami Ijazah Top-Ups disahkan oleh Teesside University.

Program Sarjana

Dengan kelayakan ijazah (atau pengalaman profesional yang sesuai) anda boleh memohon untuk belajar di salah satu program Masters kami. Ijazah Sarjana kami disahkan oleh Teesside University.

Pendidikan Korporat dan Latihan Profesional

Newcastle College adalah sebuah pembekal terkemuka bagi pendidikan korporat antarabangsa dan latihan profesional. Program kami direka dengan kerjasama pelanggan kami untuk menyediakan latihan kerja yg pesan lebih dahulu, praktikal dan vokasional yang berkaitan. Kami memberikan pengajaran dan pembelajaran yang berkualiti tinggi untuk menghasilkan pelajar yang mahir bersenjata dengan pengetahuan industri terkini.

Kami menawarkan pelbagai program yg pesan lebih dahulu dan kelayakan di beberapa pengkhususan tertakluk kepada memenuhi keperluan pelanggan kami. Semua program menyediakan pelajar dengan peluang-peluang pembangunan profesional berterusan berharga manakala membina ilmu pengetahuan melalui program pengajian.

Peruntukan Subjek:

 • Aeroangkasa dan Penerbangan
 • automotif
 • Perniagaan dan IT
 • Pembinaan
 • Pendidikan dan Pendidikan Guru
 • kejuruteraan
 • Bahasa Inggeris
 • Memadam Kebakaran dan Kesihatan & Keselamatan
 • Kepimpinan dan Pengurusan
 • penjagaan kesihatan
 • Minyak dan Gas
 • Tenaga boleh diperbaharui dan Subsea Technologies
 • Pelancongan dan hospitaliti
 • Sains vokasional
 • Kejuruteraan kereta api
 • Seni kreatif

Kemudahan bertaraf dunia

Newcastle College berbangga dengan melabur dalam kemudahan standard industri untuk memberi manfaat kepada pelajar-pelajar kita. Kemudahan kami meniru persekitaran kerja yang sebenar untuk menyediakan pelajar dengan yang terbaik dalam latihan dan pembangunan.

Penghantaran Program

Kami menawarkan kaedah yang fleksibel dan inovatif sudah tentu. Program dihantar di salah satu daripada Newcastle Kolej sembilan kampus atau di tapak pelanggan, bergantung kepada sifat dan pembelajaran hasil kursus. Program juga boleh dihantar dalam pelbagai lokasi kebangsaan dan antarabangsa berdasarkan keperluan pelanggan. Mod fleksibel penghantaran membolehkan pelbagai pendekatan kepada pembelajaran. Ini termasuk pembelajaran yang disesuaikan di mana penghantaran boleh menjadi muka-ke-muka, pengajaran di luar tapak, e-pembelajaran, atau blok / hari pelepasan penghantaran, sering menggabungkan akademik dengan peruntukan Bahasa Inggeris.

This school offers programs in:
 • English

Lihat Tahun Penubuhan » Lihat Diploma » Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Kursus Intensif Bahasa Inggeris

Campus Pendaftaran Terbuka United Kingdom Newcastle upon Tyne

Sekolah kami Inggeris Kamus mempunyai pasukan yang berpengalaman yang berkelayakan menyediakan perkhidmatan untuk pelajar bahasa di semua peringkat. [+]

Sekolah kami Inggeris Kamus mempunyai pasukan yang berpengalaman yang berkelayakan menyediakan perkhidmatan untuk pelajar bahasa di semua peringkat. Newcastle English College diiktiraf oleh British Council dan adalah ahli English UK. Kelas kami adalah kecil dan terdiri daripada pelajar dari pelbagai negara (lebih 30 negara yang berbeza pada tahun 2014) supaya anda mempunyai peluang yang baik untuk mengamalkan berkomunikasi dengan orang lain dan belajar tentang budaya lain dalam bahasa Inggeris. Kursus kami boleh didapati di enam tahap yang berbeza, dari pemula untuk maju. Anda akan diuji semasa ketibaan dan diletakkan di dalam kelas yang betul berdasarkan tahap dan keperluan anda. Pelan harga dan bayaran Anda boleh memilih untuk belajar selama atau pendek masa yang anda suka untuk kursus-kursus sepenuh masa 15, 21, 23 atau 25 jam seminggu. Yuran kursus adalah fleksibel bergantung kepada tempoh kursus anda. (Waktu sambilan disediakan untuk pelajar antarabangsa bergantung kepada status visa dan untuk pelajar EU.) Terdapat pendaftaran dan pentadbiran bayaran tidak dikembalikan sebanyak £ 90 untuk semua pelajar kursus sepenuh masa. Kami tidak mengenakan bayaran untuk minggu bukan mengajar (contohnya, Krismas dan Paskah cuti). Anda perlu membayar yuran penuh sebelum bermulanya kursus anda. Ia adalah mungkin untuk melanjutkan tarikh akhir kursus anda bergantung kepada visa anda. Masa belajar adalah fleksibel bagaimanapun, kami mencadangkan tawaran program. General English Gambaran Keseluruhan Dengan pilihan kajian fleksibel, Tujuan kursus ini adalah untuk menyediakan asas yang kukuh dalam pembangunan anda tatabahasa dan perbendaharaan kata anda mengikut keperluan anda dan untuk membangunkan kemahiran anda dengan amalan yang banyak bercakap, mendengar, membaca dan menulis. Kandungan Kursus Semua kelas menyediakan amalan semua kemahiran dan anda akan mengikuti tata bahasa dan sukatan pelajaran berfungsi mengikut tahap anda dengan pilihan seperti perbendaharaan kata, menulis, bertutur, Bahasa Inggeris Perniagaan dan banyak lagi. Pembelajaran dan penilaian Kami sentiasa berusaha untuk mengajar kumpulan pelbagai bahasa dan menggunakan kaedah komunikatif yang menjadikan pembelajaran menyeronokkan dan melibatkan diri tanpa pernah kehilangan penglihatan satu matlamat yang serius pelajar kita ada. Anda akan sentiasa dinilai oleh guru-guru anda di dalam kelas di samping mengambil ujian biasa. Terdapat juga peluang untuk mengambil bertauliah, peperiksaan antarabangsa seperti IELTS atau salah satu peperiksaan Cambridge Main Suite. Kerjaya dan perkembangan peluang Kebanyakan pelajar di kajian Newcastle College Inggeris untuk mengikuti seorang mahasiswa atau kelayakan lepasan ijazah di sebuah universiti British atau meningkatkan prospek pekerjaan mereka di syarikat-syarikat antarabangsa atau organisasi. Bekas pelajar kini bekerja untuk PBB, Hyundai, Procter and Gamble, Aramco dan Shell antara yang lain. Bayaran 15 jam / minggu 150 GBP 21 jam / minggu 185 GBP 25 jam / minggu 210 GBP "Saya benar-benar kagum dengan kualiti guru, infrastruktur, dan sokongan yang saya terima dari semua orang di Pejabat Antarabangsa. Saya rasa bandar Newcastle indah; rakyat membantu dan memahami dan lebih panas daripada yang di London. Sistem pengangkutan yang baik. Terdapat banyak pilihan di mana untuk makan dan membeli-belah di pusat bandar. Saya percaya ia adalah tempat yang sangat baik untuk hidup dan belajar, saya menyukainya. Jika anda ingin belajar di sini atau meningkatkan penguasaan bahasa Inggeris, saya pasti akan mengesyorkan. " Rafael Abreu de Sousa (Brazil) Bahasa Inggeris sebagai bahasa asing [-]

Diploma

Seni & Reka Bentuk Asas - Tahap 3 Untuk Maju Ke Dia

Campus Sepenuh masa September 2017 United Kingdom Newcastle upon Tyne

Apabila anda memilih untuk belajar seni dan reka bentuk dalam Bangunan Mandela kami, anda akan berkembang maju dalam persekitaran yang menyeronokkan kami. [+]

Apabila anda memilih untuk belajar seni dan reka bentuk dalam Bangunan Mandela kami, anda akan berkembang maju dalam persekitaran yang menyeronokkan kami. Anda akan belajar bersama orang-orang yang berkongsi semangat dan cita-cita anda, dalam suasana yang sibuk dengan kegembiraan. Kami menjaringkan penarafan tertinggi yang terdapat di setiap kawasan diperiksa dalam kajian terakhir kami oleh Agensi Jaminan Kualiti Pendidikan Tinggi, jadi anda boleh yakin bahawa anda akan mendapat pengalaman pembelajaran yang terbaik. Bangunan Mandela kami direka untuk memberi inspirasi dan memenuhi semua keperluan kreatif anda. Ia mempunyai studio fotografi dan darkrooms, Mac suite, lukisan, lukisan dan patung studio, yang seramik studio yang mempunyai sumber, bengkel untuk reka bentuk dan pembuatan pakaian dan tekstil dan pustaka pakar dan kawasan sumber. Pautan kami dengan industri adalah luas dan banyak kursus kami termasuk penempatan kerja. Ini akan memberi anda pandangan yang berharga ke tempat kerja dan pelajar yang menarik perhatian sering ditawarkan pekerjaan tetap dengan syarikat itu selepas penempatan mereka. Kami menawarkan pelbagai pilihan seni dan reka bentuk kursus termasuk satu tahun kursus Yayasan Diploma Capaian, Ijazah Foundation dan BA (Hons) Top-up. Kursus-kursus ini memberikan anda kemahiran untuk pergi ke dalam kerjaya pilihan anda dalam seni dan reka bentuk lapangan. Program pra-universiti Direka bagi mereka yang ingin maju untuk belajar di peringkat ijazah, ini adalah satu lanjutan Tahap 3 kursus yang membawa mata UCAS dan oleh itu akan membolehkan anda untuk maju ke pendidikan tinggi di Newcastle College atau pergi ke universiti. Gambaran Keseluruhan Kursus ini adalah kursus pakar yang akan membantu anda membangunkan kemahiran anda dalam seni dan reka bentuk. Diploma lanjutan adalah laluan alternatif ke pendidikan tinggi atau pekerjaan dan menawarkan tumpuan industri yang kuat. Siapa kursus ini adalah untuk Kursus ini adalah ideal jika anda mencari yang praktikal, alternatif yang mencabar dan kerjaya fokus kepada A peringkat. Ia adalah sesuai untuk sesiapa sahaja yang ingin ke program Pengajian Tinggi dengan tujuan untuk mengejar kerjaya dalam industri di Art and Design. Kelayakan Mendapat Jika anda berjaya menyelesaikan kursus ini, anda akan mendapat Diploma Lanjutan dalam Seni & Rekabentuk, yang dianugerahkan oleh Edexcel. Kandungan kursus Anda akan belajar: Lukisan dan Lukisan Tekstil dan Pakaian Teknik Ilustrasi dan Reka Bentuk Grafik Seni Halus Komputer dalam Seni dan Reka Bentuk Pembangunan Peribadi dan Profesional Pengaruh Kontekstual Sudah tentu anda juga termasuk GCSE atau Kemahiran Fungsian sebagaimana yang sesuai dalam bahasa Inggeris dan atau Matematik. Memiliki kemahiran ini akan membantu anda untuk maju dalam pendidikan, latihan dan pekerjaan dan memberikan sumbangan yang positif di dalam masyarakat di mana anda tinggal dan bekerja. Serta Kemahiran GCSE & fungsi yang terbenam ke dalam semua aspek perjalanan anda, anda akan menerima satu pengajaran yang khusus untuk membolehkan anda untuk membangunkan kemahiran anda dalam bidang subjek yang berkaitan. Kaedah pembelajaran Kursus ini berpusat pada suatu program tugasan direka untuk meletakkan kemahiran anda untuk menguji. Pengajaran terutamanya melalui projek-projek praktikal, kerja kumpulan kecil, ceramah dan pengajian sendirian. Serta membangunkan kemahiran kepakaran anda, anda akan belajar bagaimana untuk menyelidik, menilai dan menyampaikan idea dengan jelas, dan untuk menyelesaikan masalah dengan kreativiti, mengambil pendekatan profesional untuk kerja anda. Kaedah Penilaian Anda akan meletakkan bersama-sama portfolio kerja, yang membuktikan unit kelayakan yang dinilai secara dalaman dan luaran sederhana padang berlangsung. Peluang Perkembangan Anda boleh sambung pengajian dengan melaksanakan Ijazah, Ijazah Yayasan atau Diploma Tinggi Kebangsaan dalam satu seni atau reka bentuk disiplin. Peluang kerjaya Pelajar sebelumnya dari kursus ini telah berkembang kepada kerjaya dalam Seni Halus, reka bentuk fesyen, Ilustrasi, Tekstil dan Rekabentuk Grafik. Syarat Kemasukan Anda mesti telah menamatkan pendidikan sekolah wajib anda dan mencapai sekurang-kurangnya salah satu daripada berikut 5 GCSE Diploma Pertama BTEC dalam Seni dan Reka Bentuk An GNVQ perantaraan dalam Seni dan Reka Bentuk Kelayakan yang setaraf alternatif pada tahap yang sesuai Jika Bahasa Inggeris bukan bahasa pertama anda, anda juga perlu skor IELTS 5.5 atau ke atas. Di samping itu, anda juga akan perlu untuk membawa dengan anda untuk menemubual portfolio kerja projek yang berkaitan. [-]

Tahun Penubuhan

Pembangunan Permainan - Fdsc (sepenuh Masa)

Campus Sepenuh masa August 2017 United Kingdom Newcastle upon Tyne

Kursus ini merangkumi pelbagai disiplin dalam pembangunan permainan, termasuk pengaturcaraan dan reka bentuk, dan pemodelan. [+]

Gambaran Keseluruhan Kursus ini merangkumi pelbagai disiplin dalam pembangunan permainan, termasuk pengaturcaraan dan reka bentuk, dan pemodelan. Anda juga akan mendapat pengalaman kerja yang berharga untuk membina kemahiran yang anda belajar dan berkembang sebagai sebahagian daripada kursus. Sambil belajar kursus ini anda juga digalakkan untuk mendaftar sebagai ahli Persatuan Komputer British (BCS). Syarat Kemasukan Biasanya sekurang-kurangnya 18 tahun dengan kelayakan yang setaraf dengan sekurang-kurangnya 160 UCAS mata daripada kelayakan Level 3 BTEC berkaitan, GNVQ Lanjutan / NVQs di peringkat 3, atau GCE 'A' Level / Highers Scotland. Permohonan lebih daripada 21 dengan tiada di atas tetapi dengan pengalaman pekerjaan yang sesuai boleh diterima. Jika Bahasa Inggeris bukan bahasa pertama anda, anda juga perlu skor IELTS 6.0 atau ke atas. Kandungan kursus - tahun satu: Peribadi dan Pembangunan Profesional 1, Kerja Pembelajaran Berasaskan 1, Permainan Komputer Design, Matematik dan Fizik Permainan Komputer, Asas XNA, 2D dan 3D Modelling. Kandungan kursus - tahun dua: Peribadi dan Pembangunan Profesional 2, Kerja Berasaskan Pembelajaran 2, Multiplayer Permainan Design dan Pembangunan, Pembangunan Permainan 3D, Pertengahan XNA, Mobile Permainan Platform. Penempatan Profesional Anda akan mendapat manfaat dari rangkaian majikan cemerlang. Sepanjang perjalanan anda digalakkan untuk melaksanakan penempatan kerja dan menguruskan projek-projek sebenar untuk syarikat-syarikat berprestij memberi anda pengetahuan tangan pertama yang akan membolehkan anda untuk mendapat pekerjaan dalam kerjaya pilihan anda. Penempatan kerja membantu anda mendapat pengalaman berharga dalam persekitaran perniagaan, dan memberikan anda peluang untuk bekerja di seluar streaming. Pembelajaran dan penilaian Anda akan belajar melalui pelbagai kaedah pengajaran dan pembelajaran termasuk bertulis tugasan praktikal, projek berasaskan kerja, persembahan, Vivas, kerja rakan sebaya dan kajian bebas. Penilaian dijalankan melalui dalam kursus laporan teknikal, persembahan, kajian kes, penilaian rakan sebaya, projek-projek berasaskan kerja dan penilaian masa dikekang. Kerjaya dan perkembangan peluang Setelah tamat kursus ini, anda boleh membuat keputusan untuk meneruskan kerjaya dalam pembangunan permainan, reka bentuk permainan atau permainan pengaturcaraan. Jika anda melengkapkan kursus ini dengan standard yang sesuai dan ingin terus dengan anda kajian, anda akan ditawarkan peluang untuk maju ke BSc kami (Kepujian) Pembangunan Permainan (Top-Up) atau Ijazah Sarjana Muda (Kepujian) Pengkomputeran Gunaan (Top-Up ). [-]

Pengurusan Perniagaan FDA Dengan Laluan Pilihan

Campus Sambilan August 2017 United Kingdom Newcastle upon Tyne

Kursus ini telah direka sempena majikan tempatan dan menyediakan pilihan kajian yang akan membolehkan anda untuk memperoleh pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk memenuhi potensi anda dalam bidang pengurusan / penyeliaan. [+]

Gambaran Keseluruhan Kursus ini telah direka sempena majikan tempatan dan menyediakan pilihan kajian yang akan membolehkan anda untuk memperoleh pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk memenuhi potensi anda dalam bidang pengurusan / penyeliaan. Anda ditawarkan peluang untuk mengikuti laluan yang sesuai dengan minat anda dan pembangunan kerjaya. Anda juga akan mendapat manfaat daripada tutor kursus yang mempunyai pengetahuan industri yang luas dan kerap melibatkan diri dalam pelbagai kajian dan aktiviti ilmiah untuk membantu memaklumkan kandungan kursus. FDA Pengurusan Perniagaan dengan Enterprise dan Pemasaran Anda akan belajar bagaimana untuk membangunkan pelan pemasaran menggunakan alat pemasaran yang berkaitan dan teori dan membuat syor yang sesuai. Anda juga akan menilai pelbagai teori pemasaran dan alat-alat dan membenarkan penyelesaian inovasi untuk masalah pemasaran organisasi menggunakan analisis pemasaran. FDA Pengurusan Perniagaan dengan Pengurusan Sumber Manusia Ini laluan sumber manusia akan membolehkan anda untuk menilai sesuai sistem sumber manusia bagi pengurusan sesebuah organisasi. Anda akan menganalisis kakitangan perubahan peranan profesional HR sewaktu penilaian polisi seperti latihan dan pembangunan, sistem ganjaran dan penilaian prestasi. FDA Pengurusan Perniagaan dengan Kewangan Anda akan belajar bagaimana untuk menganalisis sistem pengurusan kewangan yang sesuai dalam pengurusan organisasi. Anda juga akan menilai risiko kewangan yang boleh menghadapi sebuah organisasi dan juga jenis risiko kewangan. Laluan juga menilai tadbir urus korporat dan isu-isu etika dalam perniagaan kontemporari. FDA Pengurusan Perniagaan dengan Kepimpinan Dalam laluan ini anda akan membangunkan alat-alat yang akan membolehkan anda untuk menganalisis kepimpinan, pengurusan dan teori organisasi dalam dunia global perniagaan. Anda juga akan menilai hubungan antara personaliti individu, kepimpinan dan motivasi dan kesan ini ke atas penglibatan pekerja. Syarat Kemasukan Pemohon mestilah mempunyai kelayakan Tahap 3 dalam mata pelajaran berkenaan contohnya BTEC National Diploma / Sijil atau GNVQ Lanjutan / NVQ tahap 3 atau sekurang-kurangnya 1 GCE 'A' (atau 2 Scotland Highers) pada Gred D ke atas. Permohonan lebih daripada 21 dengan tiada di atas tetapi dengan pengalaman pekerjaan yang sesuai boleh diterima. Jika Bahasa Inggeris bukan bahasa pertama anda, anda juga akan memerlukan IELTS 5.5 atau lebih tinggi. Pelajar perlu mengadakan sekurang-kurangnya Tahap 2 dalam angka dan celik huruf. Kandungan kursus - tahun satu: Peribadi dan Pembangunan Profesional 1, Kerja Berasaskan Pembelajaran 1, The Persekitaran Perniagaan Kontemporari, Urusan Perniagaan Organisasi, Asas Kewangan. Modul pilihan: Pengurusan Sumber Manusia, Essentials Pemasaran, Perakaunan Pengurusan dan Prinsip Pengurusan. Kandungan kursus - tahun dua: Peribadi dan Pembangunan Profesional 2, Kerja Berasaskan Pembelajaran 2, Operasi dan Pengurusan Kualiti, Kepimpinan, Inovasi dan Perubahan. Pilihan modul: Undang-undang Pekerjaan, Perhubungan Pekerja, Pembangunan Sumber Manusia, Pemasaran Antarabangsa, E-Pemasaran, Sistem Perakaunan dan Pengauditan, Laporan Kewangan, Perniagaan Eropah, Memimpin Rakyat dan Pasukan, Isu-isu Semasa dalam Kepimpinan dan Pengurusan, Pengurusan Projek atau Perancangan Pemasaran. Penempatan Profesional Penempatan kerja adalah merupakan sebahagian daripada kursus ini dan disokong melalui pasukan penempatan kerja yang berdedikasi. Kami menawarkan anda peluang untuk meneruskan kepentingan anda sendiri di dalam bidang kepakaran dengan projek-projek secara langsung melalui pautan majikan yang kukuh. Pembelajaran dan penilaian Kursus ini mengandungi beberapa strategi pengajaran dan pembelajaran termasuk teori baru dan model. Rangka kerja akan dibentangkan dan ditemui melalui kuliah rasmi, pembacaan terarah dan pembelajaran rakan sebaya. Kaedah penilaian termasuk aktiviti-aktiviti praktikal, main peranan, persembahan menyampaikan, ujian ditetapkan masa, penyediaan rancangan perniagaan, laporan bertulis dan projek pembelajaran berasaskan kerja. Kerjaya dan perkembangan peluang Kursus ini akan membuka pelbagai peluang untuk memulakan kerjaya dalam kapasiti penyeliaan atau pengurusan dalam sektor awam dan swasta. perkembangan akademik juga boleh didapati melalui BA satu tahun kami (Kepujian) Pengurusan Perniagaan (Top-Up) yang merangkumi lima laluan Perusahaan dan Pemasaran, Pengurusan Perniagaan, Sumber Manusia, Kepimpinan, dan Kewangan. [-]

Program Asasi Antarabangsa (IFP)

Campus Sepenuh masa 7 - 10  August 2017 United Kingdom Newcastle upon Tyne

Program Yayasan Antarabangsa [IFP] adalah Akses kepada Diploma Pengajian Tinggi untuk pelajar (berumur 18 tahun ke atas) yang ingin pergi untuk belajar di universiti atau kolej. [+]

Program Yayasan Antarabangsa [IFP] adalah Akses kepada Diploma Pengajian Tinggi untuk pelajar (berumur 18 tahun ke atas) yang ingin pergi untuk belajar di universiti atau kolej. Ia merupakan kelayakan yang diiktiraf, diberikan sepenuhnya oleh Ascentis dan diterima oleh kebanyakan institusi untuk kemajuan akademik. Kursus ini merupakan satu langkah ke arah tempat pendidikan yang lebih tinggi di peringkat ijazah asas atau Diploma Tinggi Kebangsaan (HND) peringkat. The IFP direka khusus untuk mencabar dengan penekanan kepada mendapat kelayakan semasa membangunkan kemahiran yang tidak ternilai, pengetahuan dan keyakinan. Newcastle College adalah salah satu yang terbesar lanjut dan tinggi pendidikan College di UK dengan lebih 20,000 orang pelajar. Jumlah pelajar antarabangsa kami terdiri daripada pelajar dari lebih 60 buah negara yang berbeza dan kami bangga untuk menjadi Tier 4 Penaja Sangat Dipercayai dengan UK Visa dan Imigresen. Pelajar-pelajar kita mendapat manfaat daripada lebih 100 tahun pengalaman mengajar UK dan kemudahan cantik terletak di tengah-tengah Newcastle upon Tyne, sebuah bandar yang indah kosmopolitan, yang terletak di Timur Laut England. Kami juga telah dianugerahkan status Beacon bagi mengiktiraf pengalaman pengajaran dan pembelajaran kita yang sangat baik - salah satu daripada hanya 19 Kolej untuk mencapai status itu. struktur kursus IFP kami menawarkan pelbagai laluan setiap direka supaya pelajar boleh maju ke ijazah dalam bidang subjek pilihan mereka. Adalah penting anda penyelidikan kursus ijazah yang anda kehendaki dan institusi pilihan sepenuhnya, jadi anda pasti tengah-tengah jalan dan modul belajar memenuhi syarat-syarat kemasukan ijazah yang anda mahu untuk belajar. Setiap pelajar juga melengkapkan wajib HE unit kemahiran belajar meliputi kaedah pembelajaran dan pembangunan peribadi. Perniagaan, IT dan laluan Undang-undang (keperluan IELTS 5.0 untuk Perniagaan dan IT dan 5.5 untuk Undang-undang) Perniagaan dan IT modul laluan adalah IT, Perniagaan dan SAMM (Statistik dan Kaedah Matematik) Perniagaan dan modul laluan Undang-undang adalah Undang-undang, perniagaan dan Psikologi, modul laluan Perniagaan adalah Pengajian Perniagaan, Pengurusan Sumber Manusia dan Pemasaran. Laluan ini menyediakan pengetahuan yang luas tentang perniagaan yang tertumpu kemahiran yang membolehkan perkembangan ke perniagaan banyak, IT atau Undang-undang yang berkaitan kepujian ijazah seperti: Pengurusan Perniagaan (termasuk Pemasaran, Sumber Manusia dan Kewangan) Pengurusan IT untuk Perniagaan PENGURUSAN ACARA Media Digital Keselamatan Siber Pembangunan Permainan Pengkomputeran Gunaan Pembangunan Aplikasi Perisian Perundangan Undang-undang dengan Perniagaan Sains dan Kejuruteraan laluan (IELTS keperluan 5.0) Modul Sains laluan adalah Biologi, Kimia dan SAMM (Kaedah Statistik dan Matematik) Sains (Kimia utama) modul laluan adalah Kimia, Matematik dan Fizik (kecil) Kejuruteraan (Fizik utama) modul laluan adalah Fizik, Matematik dan Kimia (kecil) Kejuruteraan (Pengaturcaraan utama modul laluan) adalah pengaturcaraan, Matematik dan Fizik. Laluan Kemanusiaan (IELTS keperluan 5.5) Kemanusiaan (Matematik utama) modul laluan adalah Sosiologi, Bahasa Inggeris dan SAMM (Kaedah Statistik dan Matematik) Kemanusiaan (English utama) modul laluan adalah Bahasa Inggeris, Kesusasteraan Inggeris dan Sejarah. Laluan Kesihatan (IELTS keperluan 5.5) Modul laluan Kesihatan Bersekutu adalah Biologi, Bahasa Inggeris dan SAMM (Kaedah Statistik dan Matematik) Kejururawatan dan Perbidanan laluan modul boleh Biologi, Bahasa Inggeris dan Masalah Sosial dalam Penjagaan Kesihatan. syarat kemasukan Pelajar akan dinilai kelayakan pendidikan sekolah tinggi mereka dengan menggunakan UK NARIC, kenyataan peribadi dan keupayaan bahasa Inggeris. Perniagaan / IT dan Sains laluan / Kejuruteraan memerlukan skor keseluruhan IELTS 5.0 (tanpa komponen kurang daripada 4.0). Perniagaan / Undang-undang, Kemanusiaan dan laluan Healthcare memerlukan skor keseluruhan IELTS 5.5 (tanpa komponen kurang daripada 4.0). Semua Pejabat Negeri meluluskan Selamat Ujian Bahasa Inggeris (SELTs) diterima termasuk IELTS, Pearson (PTE), Cambridge dan lain-lain .... Pembelajaran dan penilaian Pengajaran dihantar melalui kuliah, tutorial dan pembelajaran kendiri. Pelajar digalakkan untuk membangunkan kemahiran praktikal dengan melaksanakan projek-projek dan tugasan yang mencabar dan memuaskan. Kaedah penilaian termasuk laporan pengurusan, persembahan, kajian kes, penilaian rakan sebaya, projek-projek yang berasaskan kerja, tugasan dan peperiksaan. Kerjaya dan perkembangan peluang The IFP (Akses kepada Diploma Pengajian Tinggi) merupakan kelayakan yang diiktiraf dan dihormati, diterima untuk masuk oleh universiti-universiti dan kolej terkemuka. Setelah mendapat kelayakan ini, ramai pelajar-pelajar kita memilih untuk tinggal dengan Newcastle College untuk mengkaji Ijazah Foundation mereka, kemudian maju ke salah satu BA disahkan universiti kami atau Sarjana Muda Sains (Kepujian) kursus ijazah yang mendapat manfaat daripada diskaun kesetiaan kita kepada yuran pengajian apabila mara ke baru mereka tentu. Cara Memohon Pelajar antarabangsa perlu membuat permohonan terus kepada Pejabat Antarabangsa menggunakan Borang Permohonan Antarabangsa (tersedia untuk dimuat turun dari laman web kami): www.newcastlecollege.ac.uk/international/how-to-apply [-]

Video

What is Newcastle College like as a place to study?