Baca keterangan rasmi

di sini, di Sudah tentu kami percaya bahawa ia adalah yang terbaik untuk belajar daripada pakar-pakar dan bahawa setiap orang mempunyai bidang kepakaran. Kami dalam misi untuk biarkan orang belajar apa-apa yang mereka mahu, bila-bila masa, mana-mana tempat.

guru pakar

Melihat dan belajar daripada pakar-pakar dipilih sendiri yang berminat untuk berkongsi pengetahuan mereka.

Belajar di mana-mana peranti

pakar kami membawa tutorial boleh ditonton pada tablet, mudah alih atau desktop. Jadi terus belajar semasa anda berada di mana sahaja!

Permintaan

Belajar pada kelajuan anda sendiri, bila-bila masa yang anda suka dan menikmati akses seumur hidup untuk kursus anda.

Masyarakat global

Berinteraksi dengan pakar-pakar atas dan pelajar dari seluruh dunia, di mana sahaja anda berada.

Bilakah kursus saya bermula? Semua kursus kami adalah On Demand. Ini bermakna bahawa anda boleh mengakses video dan bahan-bahan kursus mengikut keselesaan anda sendiri, bila-bila masa dan di mana sahaja yang anda suka! Tiada tarikh permulaan rasmi kepada kursus, tetapi mengapa tidak membiarkan rakan-rakan pelajar anda tahu bahawa anda bermula dan apa matlamat anda adalah dalam seksyen Komen kursus anda.

Berapa lama saya boleh mempunyai akses kepada kursus untuk? Anda mempunyai akses yang tidak terhad kepada kursus anda semasa ia berada pada landasan ofcourse itu. Tiada had masa dan kita tidak akan meminta anda membayar untuk mengaksesnya dalam masa setahun!

Yang mengajar kursus saya? pasukan ofcourse ini handpicks pakar-pakar dalam pelbagai industri. Kita semak kelayakan mereka, kualiti video mereka dan apa kursus ini akan membantu orang mencapai. Jika tidak mencapai taraf yang sangat tinggi kami, anda tidak akan merasa di platform.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Of Course Learning

Dunia solek adalah luas dan mengelirukan, tetapi ia tidak seharusnya mengambil masa latihan dan dompet maut melihat menakjubkan. Kursus ini akan memberi kuasa kepada anda ... [+]

Dunia solek adalah luas dan mengelirukan, tetapi ia tidak seharusnya mengambil masa latihan dan dompet maut melihat menakjubkan. Kursus ini akan memberi kuasa kepada anda untuk mengambil alih pelbagai besar pilihan di luar sana, dan mengalu-hari anda yang terbaik demi hari!

Belajar bagaimana untuk membina rutin solek dengan Louise yang sesuai dengan gaya hidup anda yang sibuk dan tidak memecahkan bank! Louise telah menghabiskan tahun perikanan pukat tunda YouTube dan web untuk cadangan yang terbaik dan telah menggunakan kepakaran beliau untuk membangunkan kursus ini yang cemerlang.

Dapatkan mengawal laci solek anda hari ini!

Maklumat Penting Mewujudkan pangkalan sempurna Mengambil solek anda dengan cepat dari hari ke malam ke malam Ketahui yang produk tawaran menewaskan orang-orang yang terkenal! Memahami perbezaan antara pelbagai jenis berus dan teknik permohonan Pilih produk yang sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit Kelihatan muda, sihat dan sempurna setiap hari! Siapa Kursus Ini Untuk? ... [-]
United Kingdom UK Online Amerika Syarikat USA Online
Pendaftaran Terbuka
English
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu