Online Business School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Program pengajian yang berpatutan dengan modul talian eksklusif pelajar pengesanan cepat untuk kelayakan universiti.

Sama ada anda mencari untuk meningkatkan kemahiran anda, meningkatkan pasukan anda atau meneruskan pendidikan profesional, laluan pembelajaran Online Business School boleh menyediakan anda dengan semua yang anda perlukan.

Sekolah Perniagaan Online menyampaikan talian program laluan universiti dengan penuh Sarjana Muda dan Anugerah Diploma Lepasan Ijazah kepada pelajar dari seluruh pelusuk dunia. Cepat belajar boleh menjejaki jalan mereka melalui Universiti UK Kelayakan di kampus atau melalui pembelajaran jarak jauh.

Modul berasaskan web kami membenarkan pelajar untuk belajar apa yang mereka mahu, apabila mereka mahu dan bagaimana mereka mahu dan telah direka untuk memudahkan cara yang lebih cepat, lebih murah dan menarik untuk belajar. Dengan platform 24/7 pelajar rangkaian, papan pemuka peribadi, 1-2-1 tutorial dalam talian, webinars kumpulan dan bank siaran web yang telah dirakam kumpulan, Sekolah Perniagaan Online menyediakan pelajar dengan semua sokongan yang mereka perlukan untuk berjaya dalam membangunkan profesional mereka asas kemahiran dan mencapai kelayakan universiti.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Diploma Siswazah » Lihat Diploma » Lihat Kursus »

Contact
Alamat lokasi
7 Osbourne House, Queen Victoria Road,
Coventry, CV1 3JD

Coventry, England, GB
Media sosial